Jump to content

Τα πάντα για τα καρτοκινητά της Cosmote

Petros the Great
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Μήνυμα στο 1333. Γράφεις 4g και το στέλνεις στο 1333.

ενταξει πριν 10 λεπτα πηρα και το ενεργοποίησα...παντως αν παραμεινει αυτο με την το 1gb δωρο για καταθεση με χρεωστικη.....θα ειμαστε καλα!!!το ειπα και παραπανω αλλα πραγματικα νιωθω ΕΝΤΕΛΩΣ θυμα που τοσο καιρο μου επιναν το αιμα με το συμβολαιο!!!θα τα λεμε πλεον απο εδω!!!

[sIGPIC][/sIGPIC]

''ΖΗΣΕ ΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΡΙΟ''

"Οι απόψεις είναι σαν τις κω@@@πίδες. Όλοι έχουν από μία."

smrtphone history:HTC Desire**SONY XPERIA SP**LG G3 32Gb**LG G4**ΧΙΑΟΜΙ ΜΙ 9Τ

• Απαντήσεις 44,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Και πολύ καλά έκανες! Στην Ελλάδα συμφέρει περισσότερο το καρτοκινητό, πράγμα αστείο οταν στις άλλες χώρες συμφέρει το συμβόλαιο. Εαν συνεχίσεις να 'ψάχνεις', θα είναι θέμα χρόνου να πάρεις 2καρτη συσκευή και να απολαμβάνεις συνδυασμό καρτοκινητής 2 εταιριών

Και πολύ καλά έκανες! Στην Ελλάδα συμφέρει περισσότερο το καρτοκινητό, πράγμα αστείο οταν στις άλλες χώρες συμφέρει το συμβόλαιο. Εαν συνεχίσεις να 'ψάχνεις', θα είναι θέμα χρόνου να πάρεις 2καρτη συσκευή και να απολαμβάνεις συνδυασμό καρτοκινητής 2 εταιριών

Ακριβως...εγω τωρα αυτο θα ξανακανω.

----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

απο σημερα πλεον με what's up μετα απο συμβολαιο 8 χρονια....πηρα με καταθεση 20 ευρω μεσο χρεωστικης τα εξης.....

1gb+500mb(5ευρω)=1500GB

600λεπτα wu

1200sms wu

200λεπτα προς τριτους

100 sms προς τριτους(reload)

και μου τραβιξε μαζι με το φπα.....14 ευρω!!!και εχω υπολοιπο αλλα 6 ευρω!!!!!!!!

δηλαδη συνολο!!!χονδρικα με φπα 14 ευρω!!!!

μαααααα ποσο βλακας ειμαι τοσο καιρο με τα παλιο συμβολαια!!!και να δινω 40αρια!!!

και αν εκανα καταθεση 2 δεκαρικα με την χρεωστικη ειχα ενα reload ακομα να παρω και αλλα!!!

τελος μαγκιες αν μεινει ετσι και δεν τα κανουν σφηχτα καρτα μια ζωη!!!βεβαια το μονο κακο μεχρι τωρα ειναι οτι δεν εχω 4g αν ξερει καποιος ας μου πει τι παιζει γιατι δεν λεει να μην εχω πρεπει να παρω τηλ να το ενεργ. η δεν δικαιούμαι σε συγκεκριμένα πακετα??

Την καλυτερη δουλεια εκανες...Τα συμβολαια πλεον ειναι απαραδεκτα.Αμα ψαχνεσαι στις καρτες γλιτωνεις πολλα ευρω.

My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro 

Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi 

Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All

Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24

μια ερωτηση περα απο το μηνυμα και την εφαρμογη για το κινητο,για το pc υπαρχει τροπος να βλεπω τα υπολοιπα???

[sIGPIC][/sIGPIC]

μια ερωτηση περα απο το μηνυμα και την εφαρμογη για το κινητο,για το pc υπαρχει τροπος να βλεπω τα υπολοιπα???

Στη σελιδα της Whats Up...https://www.whatsup.gr/

My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro 

Στη σελιδα της Whats Up...https://www.whatsup.gr/

δεν εχει τετοια επιλογη αδερφε τα εψαξα ολα........

[sIGPIC][/sIGPIC]

Παιδιά επειδή πρόκειται να ταξιδέψω για λιγες μερες στην Ελλάδα από 1/7 και έχω μια WhatsUp με ποιον τρόπο με συμφέρει για να έχω περισσότερα mb? Με ενδιαφέρει επί το πλείστον να έχω data.

Αν κάνω δύο ανανεώσεις των 10 θα πάρω 2gb?

Πρέπει να γίνουν μέσω του site τους οι ανανεώσεις η ισχύει η αγορά απ οπουδήποτε?

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Παιδιά επειδή πρόκειται να ταξιδέψω για λιγες μερες στην Ελλάδα από 1/7 και έχω μια WhatsUp με ποιον τρόπο με συμφέρει για να έχω περισσότερα mb? Με ενδιαφέρει επί το πλείστον να έχω data.

Αν κάνω δύο ανανεώσεις των 10 θα πάρω 2gb?

Πρέπει να γίνουν μέσω του site τους οι ανανεώσεις η ισχύει η αγορά απ οπουδήποτε?

Από κατάστημα ή online μόνο

καλησπερα,στην μητερα μου πριν 4 μηνες σε φορητοτητα απο cosmokarta σε f2g για να μην φυγει της εκαναν προσφορα απο cosmote για να μεινει με ανανεωση καρτας 6 ευρω και πανω τα 6 ευρω να μενουν στην καρτα και να περνει ως δωρο 400 λεπτα προς ολους και 600mb internet.Εγω εχω συνδεση vodafone και θελω να την κανω κοσμοκαρτα,υπαρχει τροπος να παρω απο καπου καποια τετοια προσφορα;

Αυτο το μηνα ενεργοποιησα την Ευρωπαικη Καρτα νεων οπου με πρωτη ανανεωση απο 10€ καθε μηνα μου δινει 600' σε whatsup και 600 MB. Σημερα με την αναβαθμιση της εφαρμογης, στις υπηρεσιες εμφανιστηκε και μια επιλογη για την Ευρωπαικη καρτα, οπου γραφει ενεργοποιηση, και οταν μπαινω μεσα μου λεει οτι με 5€ μπορω να εχω την φοιτητικη προσφορα 1000' προς ολους με 5€. Εχει κανεις αλλος την Ευρωπαικη Καρτα; Ισχυει αυτο το πακετο;

Πολλοί από τους αποτυχημένους της ζωής είναι άνθρωποι οι οποίοι δεν συνειδητοποίησαν πόσο κοντά ήταν στην επιτυχία όταν τα παράτησαν

Thomas Edison

Αυτο το μηνα ενεργοποιησα την Ευρωπαικη Καρτα νεων οπου με πρωτη ανανεωση απο 10€ καθε μηνα μου δινει 600' σε whatsup και 600 MB. Σημερα με την αναβαθμιση της εφαρμογης, στις υπηρεσιες εμφανιστηκε και μια επιλογη για την Ευρωπαικη καρτα, οπου γραφει ενεργοποιηση, και οταν μπαινω μεσα μου λεει οτι με 5€ μπορω να εχω την φοιτητικη προσφορα 1000' προς ολους με 5€. Εχει κανεις αλλος την Ευρωπαικη Καρτα; Ισχυει αυτο το πακετο;

Εγώ την έχω εδώ και 2-3 χρόνια και το έχω κανονικα αυτό το πακέτο.

"Ανακοινώνεται ότι λόγω εργασιών αναβάθμισης των συστημάτων της COSMOTE από την 01:00 π.μ έως και 06:00 π.μ της 4/7/2016, δεν θα είναι δυνατή η Ενεργοποίηση Υπηρεσιών και Πακέτων, η Ανανέωση Χρόνου Ομιλίας, η Ενημέρωση διαθέσιμου Χρηματικού Υπολοίπου και διαθέσιμου Υπολοίπου σε λεπτά ομιλίας, SMS και ΜΒ για τους συνδρομητές Καρτοκινητής & ΚαρτοΣυμβολαίου της COSMOTE."

Εγώ την έχω εδώ και 2-3 χρόνια και το έχω κανονικα αυτό το πακέτο.

"Ανακοινώνεται ότι λόγω εργασιών αναβάθμισης των συστημάτων της COSMOTE από την 01:00 π.μ έως και 06:00 π.μ της 4/7/2016, δεν θα είναι δυνατή η Ενεργοποίηση Υπηρεσιών και Πακέτων, η Ανανέωση Χρόνου Ομιλίας, η Ενημέρωση διαθέσιμου Χρηματικού Υπολοίπου και διαθέσιμου Υπολοίπου σε λεπτά ομιλίας, SMS και ΜΒ για τους συνδρομητές Καρτοκινητής & ΚαρτοΣυμβολαίου της COSMOTE."

Μπραβο που κανουν συντρηση και ενημερωνουν τους συνδρομητες.

Πηρα χτες μια cosmocarta, η εφαρμογή είναι my cosmote? δεν μπορώ να συνδεθώ με τίποτε, τι κάνω λάθος?

Δεν κανεις καποιο λαθος. Ειναι χάλια η εφαρμογη. Διαβασε τα σχολια χρηστων στο google play να καταλαβεις.

Δεν κανεις καποιο λαθος. Ειναι χάλια η εφαρμογη. Διαβασε τα σχολια χρηστων στο google play να καταλαβεις.

Εγώ δεν έχω κάποιο πρόβλημα...

Συνδέομαι κανονικά

Sent from my iPad using Tapatalk

Πηρα χτες μια cosmocarta, η εφαρμογή είναι my cosmote? δεν μπορώ να συνδεθώ με τίποτε, τι κάνω λάθος?

Πρέπει πρώτα να κάνεις εγγραφή στη σελιδα της cosmote,να γινει σωστά η εισαγωγή pin που θα σου στειλουν στο κινητό και μετα θα μπορέσεις να συνδεθείς.

Πρέπει πρώτα να κάνεις εγγραφή στη σελιδα της cosmote,να γινει σωστά η εισαγωγή pin που θα σου στειλουν στο κινητό και μετα θα μπορέσεις να συνδεθείς.

Ποτέ δεν έχω κάνει εγγραφή. Συνδέομαι κατευθείαν. Αυτό που δεν μπορώ να καταλάβω, εκτός εάν κάνω λάθος, είναι γιατί δεν γίνεται η σύνδεση αν δεν υπάρχει χρηματικό υπόλοιπο. Εκεί ζητάει στοιχεία λογαριασμού.

[sIGPIC][/sIGPIC]

The only time I'm easy's when I'm Killed by death.

Χρειάζεται η διαδικασία που εγραψα πιο πανω. Εχει και εγγραφή στην εφαρμογή,δεν την εχω δοκιμάσει απο εκει. Ζηταει προσωπικα στοιχεία οπως εχουν δηλωθεί στην κοσμοτε (ονοματεπώνυμο αδτ) ορισμό username password. Δεν ξερω τι εννοεις οταν λες οτι συνδέεσαι κατευθείαν,αν δεν δηλωσεις τα παραπανω και δεν επαληθευσεις μεσω pin δεν λειτουργεί τίποτα. Απο την εφαρμογή αυτή σημειωτέον οτι δεν ενεργοποιούνται πακέτα,μονο υπόλοιπα και ημερομηνία ληξης των πακετων βλεπεις.

Χρειάζεται η διαδικασία που εγραψα πιο πανω. Εχει και εγγραφή στην εφαρμογή,δεν την εχω δοκιμάσει απο εκει. Ζηταει προσωπικα στοιχεία οπως εχουν δηλωθεί στην κοσμοτε (ονοματεπώνυμο αδτ) ορισμό username password. Δεν ξερω τι εννοεις οταν λες οτι συνδέεσαι κατευθείαν,αν δεν δηλωσεις τα παραπανω και δεν επαληθευσεις μεσω pin δεν λειτουργεί τίποτα. Απο την εφαρμογή αυτή σημειωτέον οτι δεν ενεργοποιούνται πακέτα,μονο υπόλοιπα και ημερομηνία ληξης των πακετων βλεπεις.

Aρα αυτό είναι το προβλημά μου και δεν συνδέομαι, δεν εχουν μπει ακόμα τα προσωπικά μου στοιχεία στην cosmote (ηλικία,αρ.ταυτότητας)

Ευχαριστώ.

Ποτέ δεν έχω κάνει εγγραφή. Συνδέομαι κατευθείαν. Αυτό που δεν μπορώ να καταλάβω, εκτός εάν κάνω λάθος, είναι γιατί δεν γίνεται η σύνδεση αν δεν υπάρχει χρηματικό υπόλοιπο. Εκεί ζητάει στοιχεία λογαριασμού.

Και εγώ κατευθείαν συνδεομουν, τώρα το εκανα WhatsUp βέβαια

@kmpatra, δεν έχω κάνει ποτέ εγγραφή με προσωπικά στοιχεία κ.τ.λ.π. Με το που έβαλα πρώτη φορά την εφαρμογή στην συσκευή έγινε αυτόματη είσοδος. Εκεί που είδα κάποια στιγμή να μου ζητάει στοιχεία λογαριασμού ήταν όταν είχα μηδενικό υπόλοιπο.

[sIGPIC][/sIGPIC]

The only time I'm easy's when I'm Killed by death.

εκανα προσφατα μια μεταφορα απο αλλη εταιρια σε καρτοκινητο cosmote ,το θεμα που εχω ειναι οτι φαινεται στην εφαρμογη caller id τα στοιχεια μου βαζοντας τον αριθμο τηλεφωνου, αυτο πως μπορουμε να το κανουμε αποκρυψη;

Εάν δουλεύει όπως στα συμβόλαια, τότε εάν μπαίνεις από τα δεδομένα της κινητής πρέπει να παρακάμπτει την ταυτοποίηση και να συνδέεται μόνο του.

Γειά σας. Και εγω μετα απο χρόνια πηγα απο συμβόλαιο cosmote σε κοσμοκαρτα. Εβαλα 10ε και μου δινει λεει 200 λεπτά προς ολους, και εχω 9ε περίπου ακομα.. Ενεργοποίησα και το πακετο 5ε για 500 mb, οποτε εχω 4 υπόλοιπο.

Με συμφέρει κατι αλλο πέρα απο αυτα? Διαβαζω οτι αλλοι πηραν παραπανω χρονο ομιλιας ή data. Ειμαι πολλά χρόνια στην cosmote.

Αυτο με το 1 γιγα ίντερνετ πως γίνεται?

Τον αλλο μηνα πως γίνεται να εχω παλι τα ιδια? Πρέπει παλι να βαλω 10ε? Δεδομένου οτι θα εχω ηδη 4ε υπολοιπο.

Τελος, widget να βλέπω υπολοιπο κλπ δεν υπάρχει κανενα σε cosmocarta? Μονο σε συμβολαιο?

Ευχαριστω.

Edited by sosimple2