kostas_v Δημ. April 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2016 Καλά, πότε άλλαξαν το δώρο του reload it σε 2ημερο; Ένα δώρο μας έκαναν, το περιέκοψαν κι αυτό; Τραγική ειρωνεία που έκαναν πιο γρήγορη τη σελίδα του reload it τώρα που κουτσούρεψαν και το δώρο... Τόσο καιρό το φωνάζαμε ότι φορτώνει δύσκολα, αλλά περίμεναν την κατάλληλη στιγμή να το φτιάξουν. Όταν δεν σε κουνάει κανείς από τη θέση σου, είναι λογικό να κάνεις όποια περικοπή θες χωρίς να σε νοιάζει αν χάσεις συνδρομητές ή ανανενώσεις γιατί ξέρεις...ότι δεν θα χάσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. April 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2016 Καλά, πότε άλλαξαν το δώρο του reload it σε 2ημερο; Ένα δώρο μας έκαναν, το περιέκοψαν κι αυτό; Τραγική ειρωνεία που έκαναν πιο γρήγορη τη σελίδα του reload it τώρα που κουτσούρεψαν και το δώρο... Τόσο καιρό το φωνάζαμε ότι φορτώνει δύσκολα, αλλά περίμεναν την κατάλληλη στιγμή να το φτιάξουν. Όταν δεν σε κουνάει κανείς από τη θέση σου, είναι λογικό να κάνεις όποια περικοπή θες χωρίς να σε νοιάζει αν χάσεις συνδρομητές ή ανανενώσεις γιατί ξέρεις...ότι δεν θα χάσεις. Δίνει 2 δώρα... Το πρώτο για μια βδομάδα και το 2ο αν κερδίσεις με μια σαιτα σε ένα παιχνίδι στο δίνει για 2 μέρες.Δεν ξέρω αν είναι στάνταρ αλλά σε μενα 2 φορές έτσι έγινε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIKU Δημ. April 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2016 Μην ξε΄χασετε να πάρετε στο 1330 για δωρο 200' λεπτά για το ΣΚ. Παράθεση COSMOTE VDSL 100/10, COSMOTE TV FULL PACK, COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED, COSMOTE INTERNET ON THE GO με κάρτα (εξοχικό), F2G + CU (για δοκιμές), EON TV FULL PACK. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmiss Δημ. April 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2016 Μην ξε΄χασετε να πάρετε στο 1330 για δωρο 200' λεπτά για το ΣΚ. Θα είναι και για το άλλο ΣΚ από ό,τι είδα σε κατάστημα Γερμανός (15-17/4). Δε γνωρίζω αν θα δοθεί το άλλο ΣΚ μόνο σε όσους Δεν αυτό το ΣΚ (8-10/4). Να ρωτήσω: Γνωρίζατε ότι για την Cote η ταυτοποίηση / ενεργοποίηση καρτοκινητού αριθμού sim γίνεται ΜΟΝΟ ως την προθεσμία που γράφει απέξω το φακελάκι και ακόμα και αν περάσουν ΜΟΝΟ 20 μέρες ο αριθμός sim παύει να υφίσταται αν δεν έχει ενεργοποιηθεί ως αυτή την αποκλειστική προθεσμία; Υπάρχει τρόπος να ταυτοποιηθεί/ενεργοποιηθεί αριθμός καρτοκινητής sim ενώ έχουν περάσει 20 μέρες από την προθεσμία που γράφει απέξω το φακελάκι (πχ σε κατάστημα ΟΤΕ); Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. April 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2016 Δεν υπάρχει κανένας τρόπος να πάρεις πίσω αυτόν τον αριθμό , αν δεν τον είχεις ενεργοποιήσει ποτέ. Το δικαίωμα των 6 μηνών για να πάρεις πίσω έναν αριθμό , ισχύει μόνο αν είχε κάποτε ενεργοποιηθεί Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmiss Δημ. April 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2016 Δεν υπάρχει κανένας τρόπος να πάρεις πίσω αυτόν τον αριθμό , αν δεν τον είχεις ενεργοποιήσει ποτέ. Το δικαίωμα των 6 μηνών για να πάρεις πίσω έναν αριθμό , ισχύει μόνο αν είχε κάποτε ενεργοποιηθεί Ίσως δεν κατάλαβες: Φακελάκι καινούριο αχρησιμοποίητο Frog 15/3/2016 προθεσμία ενεργοποίησης. Πάω Γερμανό σήμερα 6/4/2016 και μου λέει ότι δεν μπορεί να ταυτοποιηθεί. Υπάρχει άλλος τρόπος; Δεν ενδιαφέρομαι για ALPAK. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. April 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2016 Ίσως δεν κατάλαβες: Φακελάκι καινούριο αχρησιμοποίητο Frog 15/3/2016 προθεσμία ενεργοποίησης. Πάω Γερμανό σήμερα 6/4/2016 και μου λέει ότι δεν μπορεί να ταυτοποιηθεί. Υπάρχει άλλος τρόπος; Δεν ενδιαφέρομαι για ALPAK. Μία χαρά σου απάντησε ο Βασίλης... Με λίγα λόγια, δεν γίνεται Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. April 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2016 (edited) Καλά, πότε άλλαξαν το δώρο του reload it σε 2ημερο; Ένα δώρο μας έκαναν, το περιέκοψαν κι αυτό; Τραγική ειρωνεία που έκαναν πιο γρήγορη τη σελίδα του reload it τώρα που κουτσούρεψαν και το δώρο... Τόσο καιρό το φωνάζαμε ότι φορτώνει δύσκολα, αλλά περίμεναν την κατάλληλη στιγμή να το φτιάξουν. Όταν δεν σε κουνάει κανείς από τη θέση σου, είναι λογικό να κάνεις όποια περικοπή θες χωρίς να σε νοιάζει αν χάσεις συνδρομητές ή ανανενώσεις γιατί ξέρεις...ότι δεν θα χάσεις. Πότε το έκαναν 2ημερο το δώρο του reload??? Πριν λίγες μέρες έβαλα reloadit και δεν είδα κάτι τέτοιο!!! Εκτός κ αν σου έδωσε η σαΐτα κάτι για 2 μέρες μονο! Γενικά το reloadit είναι όπως παλιά στα δώρα και τις ημέρες. Δεν άλλαξε κάτι εκτός από το νέο site και το εξτρα παιχνίδι με την σαΐτα. Edited April 6, 2016 by lek88 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmiss Δημ. April 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2016 Μία χαρά σου απάντησε ο Βασίλης... Με λίγα λόγια, δεν γίνεται ΟΚ. Ευχαριστώ πολύ. Δεν υπάρχει κανένας τρόπος να πάρεις πίσω αυτόν τον αριθμό , αν δεν τον είχεις ενεργοποιήσει ως τότε (την προθεσμία που αναγράφει πάνω το φακελάκι). Το δικαίωμα των 6 μηνών για να πάρεις πίσω έναν αριθμό , ισχύει μόνο αν είχε κάποτε ενεργοποιηθεί Ισχύει το ίδιο (ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ την αναγραφόμενη ημερομηνία ακόμα κι αν έχουν περάσει ΜΟΝΟ 20 μέρες) και στα φακελάκια καρτοκινητής των άλλων εταιριών; Δεν το'ξερα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_v Δημ. April 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2016 Πότε το έκαναν 2ημερο το δώρο του reload??? Πριν λίγες μέρες έβαλα reloadit και δεν είδα κάτι τέτοιο!!! Εκτός κ αν σου έδωσε η σαΐτα κάτι για 2 μέρες μονο! Γενικά το reloadit είναι όπως παλιά στα δώρα και τις ημέρες. Δεν άλλαξε κάτι εκτός από το νέο site και το εξτρα παιχνίδι με την σαΐτα. Δίνει 2 δώρα... Το πρώτο για μια βδομάδα και το 2ο αν κερδίσεις με μια σαιτα σε ένα παιχνίδι στο δίνει για 2 μέρες.Δεν ξέρω αν είναι στάνταρ αλλά σε μενα 2 φορές έτσι έγινε Παιδιά δίκιο έχετε, διορθώνω. Είδα μόνο το τελευταίο sms και διάβασα "μόλις πήρες το δώρο σου.....το οποίο πρέπει να καταναλώσεις σε 2 μέρες" και κατάλαβα ότι ήταν για το δώρο που επέλεξα. Τελικά ήταν για το δεύτερο δώρο (νόμιζα ότι δεν υπήρξε δεύτερο δώρο, παρά μόνο για αυτόν που του το έστειλα). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. April 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2016 (edited) Άλλο έψαχνα άλλο βρήκα..... Κάτι που διάβασα και ίσως να ενδιαφέρει κάποιον ομως: Yπηρεσία εντοπισμού κακόβουλων κλήσεων Αν δέχεσαι σοβαρή ενόχληση από κλήσεις με απόκρυψη αριθμού, τότε μπορείς να ενεργοποιήσεις την υπηρεσία Εντοπισμού Κακόβουλων Κλήσεων, η οποία σου δίνει τη δυνατότητα να ενημερώνεσαι για τις εισερχόμενες κλήσεις (αριθμοί καλούντων) που θα δέχεσαι με απόκρυψη, για το διάστημα που θα είναι ενεργή η υπηρεσία. Για την ενεργοποίηση της υπηρεσίας Εντοπισμού Κακόβουλων Κλήσεων, θα πρέπει να απευθυνθείς σε ένα από τα αποκλειστικά καταστήματα COSMOTE. Επιπλέον, σε περίπτωση που δεν επιθυμείς να δέχεσαι καμία κλήση με απόκρυψη αριθμού, επικοινώνησε μαζί μας καλώντας στο 13888 για να ενεργοποιήσουμε τη σχετική φραγή. https://www.whatsup.gr/el/ypiresia-entopismoy-kakovoylon-kliseon Edited April 7, 2016 by lek88 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. April 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2016 αν δεν κανω λαθος ομως η πρωτη υπηρεσια (για τις κακόβουλες κλήσεις) παρεχεται με χρέωση. ----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- https://www.cosmote.gr/mobile/cosmoportal/pricelist/index.jsp?catName=BasicServices_WH τέλος ενεργοποίησης 5,17 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gm87 Δημ. April 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2016 Την ώρα που η Vodafone φέρνει το νέο πακέτο των 200' προς Ελλάδα και 22 επιλεγμένους διεθνείς προορισμούς, με κόστος 7€ και διάρκεια 30 ημέρες και ενώ η Wind (Q) το έχει εδώ και 7 μήνες, η Cosmote το κατήργησε, και μάλιστα με τρόπο παράνομο, χωρίς να προειδοποιήσει τους συνδρομητές της μέσω δελτίου τύπου, 30 ημέρες πριν την κατάργηση, όπως ορίζει η νομοθεσία. Φαίνεται ότι επιστρέψαμε πολλοί στο WU και η Cosmote δε μας θέλει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lord1982 Δημ. April 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2016 Την ώρα που η Vodafone φέρνει το νέο πακέτο των 200' προς Ελλάδα και 22 επιλεγμένους διεθνείς προορισμούς, με κόστος 7€ και διάρκεια 30 ημέρες και ενώ η Wind (Q) το έχει εδώ και 7 μήνες, η Cosmote το κατήργησε, και μάλιστα με τρόπο παράνομο, χωρίς να προειδοποιήσει τους συνδρομητές της μέσω δελτίου τύπου, 30 ημέρες πριν την κατάργηση, όπως ορίζει η νομοθεσία. Φαίνεται ότι επιστρέψαμε πολλοί στο WU και η Cosmote δε μας θέλει. Το εψαξα και στο site και δεν το βρίσκω. Εγώ ήξερα ότι ίσχυει κανονικά!!!! Μήπως βγάλει κάτι καλύτερο δεν ξέρω για είναι πολύ περίεργο που το αφαίρεσε χωρίς ενημέρωση. Ενεργοποιούταν αν θυμάμαι καλά με το να στείλεις INTER2 αλλά δεν παίρνω και όρκο!(δοκιμασε το μπορει να πιασει και να το εβγαλαν απλά από το site και να υπάρχει ακομα το πακέτο) Ρώτα και στο chat στο site!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. April 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2016 Έψαξα και γω στο σαιτ αλλά δεν το βρήκα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gm87 Δημ. April 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2016 Το εψαξα και στο site και δεν το βρίσκω. Εγώ ήξερα ότι ίσχυει κανονικά!!!! Μήπως βγάλει κάτι καλύτερο δεν ξέρω για είναι πολύ περίεργο που το αφαίρεσε χωρίς ενημέρωση. Ενεργοποιούταν αν θυμάμαι καλά με το να στείλεις INTER2 αλλά δεν παίρνω και όρκο!(δοκιμασε το μπορει να πιασει και να το εβγαλαν απλά από το site και να υπάρχει ακομα το πακέτο) Ρώτα και στο chat στο site!!! Με αποστολή "INT2" ενεργοποιούνταν, το δοκίμασα και δεν ισχύει πλέον. κάλεσα στην εξυπηρέτηση πελατών (6971013838 από άλλο πάροχο) και μου είπαν, ότι το πακέτο, που ήταν εμπορικά διαθέσιμο από τις 18 Δεκεμβρίου του 2015, το έβγαλαν από την εφαρμογή την πρώτη Απριλίου και καταργήθηκε οριστικά από σήμερα. Ρώτησα την (ευγενέστατη) κοπελιά, "πώς καταργήθηκε το πακέτο χωρίς ενημέρωση?" και μου απάντησε "στην καρτοκινητή, δεν υπάρχει καμία δέσμευση για τα πακέτα και τις προσφορές, έρχονται και παρέρχονται". Τι να πω? Τσάμπα το όνομα, είναι εντελώς αναξιόπιστη και αυτή η εταιρεία. Δε φτάνει που δεν είναι άξιοι να βγάλουν προσφορές ανάλογες (και ναι, γιατί όχι, καλύτερες) με αυτές της Wind, δε μπορούν ούτε να διατηρήσουν ένα κακό αντίγραφο των προσφορών της. Κρίμα, αλλά μόλις λήξει το πάσο μου (31 Αυγούστου) και μου κόψουν το φοιτητικό What's Up, πάει για τα σκουπίδια η SIM. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. April 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2016 Με αποστολή "INT2" ενεργοποιούνταν, το δοκίμασα και δεν ισχύει πλέον. κάλεσα στην εξυπηρέτηση πελατών (6971013838 από άλλο πάροχο) και μου είπαν, ότι το πακέτο, που ήταν εμπορικά διαθέσιμο από τις 18 Δεκεμβρίου του 2015, το έβγαλαν από την εφαρμογή την πρώτη Απριλίου και καταργήθηκε οριστικά από σήμερα. Ρώτησα την (ευγενέστατη) κοπελιά, "πώς καταργήθηκε το πακέτο χωρίς ενημέρωση?" και μου απάντησε "στην καρτοκινητή, δεν υπάρχει καμία δέσμευση για τα πακέτα και τις προσφορές, έρχονται και παρέρχονται". Τι να πω? Τσάμπα το όνομα, είναι εντελώς αναξιόπιστη και αυτή η εταιρεία. Δε φτάνει που δεν είναι άξιοι να βγάλουν προσφορές ανάλογες (και ναι, γιατί όχι, καλύτερες) με αυτές της Wind, δε μπορούν ούτε να διατηρήσουν ένα κακό αντίγραφο των προσφορών της. Κρίμα, αλλά μόλις λήξει το πάσο μου (31 Αυγούστου) και μου κόψουν το φοιτητικό What's Up, πάει για τα σκουπίδια η SIM. Κρίμα..Δεν μιλάμε για ένα πακέτο του στυλ 60MB με 3€ αλλά για ένα πακέτο που χρειάζεται αρκετός κόσμος για να μιλάει με συγγενικα πρόσωπα στο εξωτερικό πολύ καλύτερο σε σχέση με τα υπόλοιπα.Μια ενημέρωση για το τυπικό δεν θα ήταν μεγάλος κόπος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guzel Δημ. April 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2016 Γίνεται σφαγή με τηn cosmote/vodafone έκανα αίτηση φορητότητας να πάω από cosmote στη vodafone. Χθες η Voda μου έστειλε την κάρτα sim. Σήμερα από νωρίς το πρωί με έχει πρήξει η cosmote, μου έστελνε συνεχεια μηνύματα μέχρι που με πήραν τηλέφωνο. Η προσφορα για να παραμείνω: Με ανανέωση 5e το μήνα μου δίνουν: 1.2GB internet και 300 λεπτά προς όλους για ένα χρόνο και το πρώτο πακέτο δωρεάν χωρίς ανανέωση, και αυτά χωρίς η κάρτα να αφαιρείτε από το υπόλοιπο μου!!! Επιτοπου έκανα ακύρωση φορητότητας μέσω του 13894 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. April 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2016 Γίνεται σφαγή με τηn cosmote/vodafone έκανα αίτηση φορητότητας να πάω από cosmote στη vodafone. Χθες η Voda μου έστειλε την κάρτα sim. Σήμερα από νωρίς το πρωί με έχει πρήξει η cosmote, μου έστελνε συνεχεια μηνύματα μέχρι που με πήραν τηλέφωνο. Η προσφορα για να παραμείνω: Με ανανέωση 5e το μήνα μου δίνουν: 1.2GB internet και 300 λεπτά προς όλους για ένα χρόνο και το πρώτο πακέτο δωρεάν χωρίς ανανέωση, και αυτά χωρίς η κάρτα να αφαιρείτε από το υπόλοιπο μου!!! Επιτοπου έκανα ακύρωση φορητότητας μέσω του 13894 Χαχαχαχα ωραίο!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. April 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2016 Γίνεται σφαγή με τηn cosmote/vodafone έκανα αίτηση φορητότητας να πάω από cosmote στη vodafone. Χθες η Voda μου έστειλε την κάρτα sim. Σήμερα από νωρίς το πρωί με έχει πρήξει η cosmote, μου έστελνε συνεχεια μηνύματα μέχρι που με πήραν τηλέφωνο. Η προσφορα για να παραμείνω: Με ανανέωση 5e το μήνα μου δίνουν: 1.2GB internet και 300 λεπτά προς όλους για ένα χρόνο και το πρώτο πακέτο δωρεάν χωρίς ανανέωση, και αυτά χωρίς η κάρτα να αφαιρείτε από το υπόλοιπο μου!!! Επιτοπου έκανα ακύρωση φορητότητας μέσω του 13894 Θα το εχω στα υποψιν ;) Αντε γιατι τα θελουν και αυτοι. Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. April 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2016 Τελικά από λόγια δεν παίρνουν όπως φαίνεται...Αν είναι να φύγεις όμως και κάνεις την κίνηση, αλλάζει το πράγμα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. April 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2016 Έχω φοιτητικό what's up και περνάω άνετα με 10€ το μήνα ανανέωση. Σήμερα με κάλεσε ένας, προφανώς από κάποια εταιρεία που προωθεί cosmote συνδέσεις από Θεσσαλονίκη, και μου λέει : "Γεια σας, ονομάζομαι τάδε, το νουμεράκι σας στην Cosmote το έχετε ακόμη με κάρτα;", "Ναι, του λέω". "Ωραία, σας παίρνω για κάποιες έξτρα παροχές που θα σας βάλουμε στην κάρτα σας, με ένα καρτοσυμβόλαιο cosmote". "Ευχαριστώ, δεν ενδιαφέρομαι". Σε αυτήν τη φάση έχω συνηθίσει που αρχίζουν και σε πιέζουν μπας και σε πείσουν, αλλά αντί αυτού απλά μου το έκλεισε χωρίς να πει ούτε γεια. Ποιος ξέρει πόσο τους πιέζουν και αυτούς... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lord1982 Δημ. April 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2016 Τώρα η κοσμοτε δίνει 20% μπόνους σε ανανενώσεις από 10Ε και πάνω μέσω paypal!!! Αυτή τη φορά είναι σίγουρο γτ το γραφει και στο site οταν πας να κανεις ανανεωση! Οποτε πολυ πιθανον ειναι να ξαναφερει και το πακετο με τα 200 λεπτα προς ολους αλλα και για εξωτερικο καθως βλέπει οτι οι αλλοι παροχοι το εχουν και το διατηρουν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmiss Δημ. April 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2016 Γίνεται σφαγή με τηn cosmote/vodafone έκανα αίτηση φορητότητας να πάω από cosmote στη vodafone. Χθες η Voda μου έστειλε την κάρτα sim. Σήμερα από νωρίς το πρωί με έχει πρήξει η cosmote, μου έστελνε συνεχεια μηνύματα μέχρι που με πήραν τηλέφωνο. Η προσφορα για να παραμείνω: Με ανανέωση 5e το μήνα μου δίνουν: 1.2GB internet και 300 λεπτά προς όλους για ένα χρόνο και το πρώτο πακέτο δωρεάν χωρίς ανανέωση, και αυτά χωρίς η κάρτα να αφαιρείτε από το υπόλοιπο μου!!! Επιτοπου έκανα ακύρωση φορητότητας μέσω του 13894 Μεταξυ μας σε σχεση με συμβολαια , μην λεμε χαζα οι ανθρωποι μεσα μπαινουν , με 5ε που σου μενουν κιολας ε ενταξει μην το πεις ουτε στο γειτονα ΝΑΙ: "Σε σχέση με συμβόλαια": Όπως το λες. Άλλο που τα συμβόλαια είναι υπερτιμημένα (για την Ελληνική αγορά και την ποιότητα υπηρεσιών της C-Ote) κατά 1000% (χ10 φορές πάνω) για τα κόστη λειτουργίας και επέκτασης (?? για το τελευταίο στην C-Ote) αποφέροντας τεράστια κέρδη στις τσέπες των ιδιοκτητών. Το αν ΚΑΙ τα καρτοκινητά είναι 100% (x2 φορές) πάνω ΑΛΛΟ θέμα! Σίγουρα σε σχέση με τα συμβόλαια είναι ΠΑΜΦΘΗΝΑ. Άλλη μια Ελληνική στρέβλωση....ΟΚ. Τώρα η κοσμοτε δίνει 20% μπόνους σε ανανενώσεις από 10Ε και πάνω μέσω paypal!!! Αυτή τη φορά είναι σίγουρο γτ το γραφει και στο site οταν πας να κανεις ανανεωση! Έχεις δίκιο: Το γράφει: http://i66.tinypic.com/25z2zqv.jpg Το αν "βγαίνουν" ΑΛΛΟ θέμα. Σε σχέση με το προηγούμενο λέω! ΟΚ: "Μπαίνουν μέσα" τα "κορόϊδα". Το ποιοί είναι "κορόϊδα" ΑΛΛΟ θέμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gm87 Δημ. April 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2016 Τώρα η κοσμοτε δίνει 20% μπόνους σε ανανενώσεις από 10Ε και πάνω μέσω paypal!!! Αυτή τη φορά είναι σίγουρο γτ το γραφει και στο site οταν πας να κανεις ανανεωση! Οποτε πολυ πιθανον ειναι να ξαναφερει και το πακετο με τα 200 λεπτα προς ολους αλλα και για εξωτερικο καθως βλέπει οτι οι αλλοι παροχοι το εχουν και το διατηρουν Μα το θέμα είναι, ότι το κατήργησε χθες (Πέμπτη), ενώ η Vodafone, ξεκίνησε την εμπορική του διάθεση τη Δευτέρα. Πιο πιθανό το βλέπω, να το καταργήσουν και οι άλλες εταιρείες (τουλάχιστον η Voda), ελλείψει ανταγωνισμού. Πάντα η Cosmote, πρωτοστατεί σε αυξήσεις χρεώσεων και καταργήσεις προνομίων και προσφορών, συμπαρασύροντας μαζί της πρώτα την Voda και τελευταία την Wind. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts