bill33 Δημ. April 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2015 μαλλον αργησες... πιστευω θα επαιρνες αν επαιρνες τηλ πριν απο 2-3 μερες Kαι ο Spyrakos σήμερα το ενεργοποίησε. :confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Serafeim1981 Δημ. April 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2015 Κάλεσα,Έχει τόσες επιλογές αλλά πουθενά δεν λέει για προσφορά.Δεν έχω λάβει όμως sms. Όταν καλείς στο 1330, είναι το πρώτο που σου λέει. Μάλλον δεν πρόλαβες. Σε εμένα έστειλαν sms στις 09:03 σήμερα ότι τα δωρεάν mb είναι σε ισχύ. Παράθεση Ο "δάσκαλος", ζαίος και με άποψη επί παντός επιστητού και οι "δικαστές" της Vodafone (κατά πρώτο λόγο) και της Cosmote.😅 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. April 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2015 Μόλις άνοιξα ένα νούμερο Cosmoκάρτα που το είχα κλειστό, και αμέσως ήρθε μήνυμα για την προσφορά. Καλώντας στο 1330 ωστόσο δεν λέει τίποτα, επίσης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. April 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2015 Σε εμένα έστειλαν sms στις 09:03 σήμερα ότι τα δωρεάν mb είναι σε ισχύ. Τελικά απο σήμερα ξεκινά η προσφορά ή απο αύριο? Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
isolove Δημ. April 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2015 Στα μουλωχτα λοιπον και σε ελαχιστους τυχερους.γλοιωδεις Εταιριες πλουτισμου εν κριση.καρτες μονο 10ευρες εδω και καιρο Να ειχαμε wifi παντου να φανε κλωτσια οι απστεωνες Παράθεση huawei p8,nexus 5x,xiaomi note 4x 4/64 [sIGPIC][/sIGPIC] ΑΕΚ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Serafeim1981 Δημ. April 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2015 Μόλις άνοιξα ένα νούμερο Cosmoκάρτα που το είχα κλειστό, και αμέσως ήρθε μήνυμα για την προσφορά. Πότε είχε σταλεί; Παράθεση Ο "δάσκαλος", ζαίος και με άποψη επί παντός επιστητού και οι "δικαστές" της Vodafone (κατά πρώτο λόγο) και της Cosmote.😅 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. April 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2015 δευτερα-τριτη μου ρθε εμενα, το συζητησουμε κ εδω στην δουλεια οτι ενω το δωρο ειναι για ολους, εντουτοις τα sms στελνονται επιλεκτικα για καποιο λογο, εντωμεταξυ μου κανε κ εμενα εντυπωση που δεν ειχε ποσταριστει εδω, αλλα δεν το ποσταρα γιατι ειδα οτι υπηρχε αυτο το θεμα: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=414067 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
varajohn Δημ. April 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2015 Γι αυτο ενα ταληρακι το μηνα κι ασ τους να περιμενουν. :lol::lol::lol: Παράθεση SONY EXPERIA NEOV. THL T200. LeTv X900+. Xiaomi Mi Max 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. April 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2015 Αφηστε,σημερα εκνευρηστικα που δεν κανουν στην WU προσφορα ακομα.Τωρα δεν προκειται να ξαναβαλω καρτα και αστους να παρακαλανε. Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. April 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2015 Πότε είχε σταλεί; Δεν γράφει, παρά μόνο πότε λήφθηκε, δηλαδή σήμερα που άνοιξα το τηλέφωνο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giachtas Δημ. April 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2015 Το μήνυμα σε μένα, ήρθε την Μ. Τρίτη 07/04. Έχω την εντύπωση ότι έρχεται σε νούμερα που δεν κάνουν πολύ κίνηση, για να μας "δελεάσουν". Εγώ π.χ. έχω σαν κύριο νούμερο f2g και επειδή σε κάποιες περιοχές που πηγαίνω, μόνο η cosmote έχει σήμα, έχω και μία COSMOKAPTA, την οποία συντηρώ με 5€ για να έχω τη σύνδεση ενεργή. Η προσφορά αφορά το τριήμερο και ξεκινά από Μ. Παρασκευή. Σήμερα, ή μάλλον χθες, Μ. Πέμπτη μου ήρθε και σχετικό μήνυμα, ότι ξεκινάει η προσφορά :TO 3HMEPO ΞEKINA & EΣY AΠO TΩPA EXEIΣ ΔΩPO 200MB INTERNET EΩΣ KAI TH KYPIAKH. EINAI ΩPAIO NA EIΣAI ANOIXTOΣ & ΣTON KOΣMO TOY INTERNET, ME THN COSMOKAPTA MΠOPEIΣ Παράθεση Τάσος Συναντήσεις μελών στην Πάτρα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos21r Δημ. April 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2015 ΔΩΡΟ 200ΜΒ από την COSMOΚΑΡΤΑ Είναι ωραίο να είσαι ανοιχτός στον κόσμο του internet, με τη COSMOKAΡTA μπορείς! Αφού η COSMOΚΑΡΤΑ σου κάνει δώρο 200ΜΒ. Ενεργοποίησε το δώρο σου καλώντας τώρα δωρεάν στο 1330 και θα έχεις 200ΜΒ για να τα χρησιμοποιήσεις από Παρασκευή έως και Κυριακή. - Η ενεργοποίηση γίνεται με δωρεάν κλήση στο 1330 στις 6-9/04 ή 13-16/4 και τα 200ΜΒ θα μπορούν να χρησιμοποιηθούν 10-12/04 (έως τις 24:00) ή 17-19/4 (έως τις 24:00) ανάλογα με την εβδομάδα ενεργοποίησης της ενέργειας - Η συμμετοχή στην ενέργεια θα είναι διαθέσιμη στο 1330 για ενεργοποίηση μόνο τις καθημερινές - Τα δωρεάν ΜΒ αποδίδονται σε όλους τους συνδρομητές COSMOΚΑΡΤΑ είτε έχουν ενεργοποιημένη την Υπηρεσία internet στο κινητό τους είτε όχι. Οι συνδρομητές που έχουν απενεργοποιημένη την Υπηρεσία Mobile Intenet θα λαμβάνουν συμπληρωματικά SMS με οδηγίες ενεργοποίησης - Ο κάθε συνδρομητής θα μπορεί να λάβει μέρος στην ενέργεια και να κερδίσει τα 200ΜΒ μόνο μια φορά. http://www.cosmote.gr/cosmoportal/page/T37/xml/Personal__articleadvanced__cosmokarta-energeia-doro-200mb/section/Prepaid_COSMOKARTA Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bezoss Δημ. April 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2015 https://www.whatsup.gr/el/services/internet-monthly-pass-200 Πασχαλινή προσφορά: ΔΩΡΟ 1 GB για ένα μήνα, μόνο με 5€! Με 1GB το μήνα μπορούμε να είμαστε μαζί κάθε στιγμή και να μοιραζόμαστε τα πάντα online! Ενεργοποίησε το πακέτο και θα έχεις 1GB για ένα μήνα, μόνο με 5€! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikiforos_ Δημ. April 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2015 https://www.whatsup.gr/el/services/internet-monthly-pass-200 Πασχαλινή προσφορά: ΔΩΡΟ 1 GB για ένα μήνα, μόνο με 5€! Με 1GB το μήνα μπορούμε να είμαστε μαζί κάθε στιγμή και να μοιραζόμαστε τα πάντα online! Ενεργοποίησε το πακέτο και θα έχεις 1GB για ένα μήνα, μόνο με 5€! Δώρο= οτιδήποτε κάποιος χαρίζει σε κάποιον άλλο 5ευρώ=όχι δώρο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ikaros21 Δημ. April 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2015 Δώρο= οτιδήποτε κάποιος χαρίζει σε κάποιον άλλο 5ευρώ=όχι δώρο σου κάνει δώρο επιπλέον 500 μβ τότε! Παράθεση w 395 --> Nokia 6303i classic --> Nokia 3720 classic --> Nokia c2-01 --> Nokia c5-00 --> Nokia Lumia 735 τώρα: Nokia Lumia 930 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
albiz Δημ. April 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2015 EINAI ΩPAIO NA EIΣAI ANOIXTOΣ ΣTON KOΣMO TOY INTERNET. ME THN COSMOKAPTA MΠOPEIΣ! KAΛEΣE 1330 & ΠAPE ΔΩPO 200MB ΓIA ΞEΓNOIAΣTO ΣEPΦAPIΣMA ΓIA TO ΠΣK (10/4-12/4) Μου ήρθε αυτό το μήνυμα. Κάλεσα και πήρα 200MB. Έχει έρθει και σε κάποιον άλλο; Δεν νομίζω όταν θα αρχίσω να το χρησιμοποιώ το σαββατοκύριακο να αρχίσει να μου τρώει από την κάρτα. Το καλό με την COSMOTE είναι ότι εάν μπεις Internet χωρίς πακέτο, σου έρχεται αμέσως το σχετικό μήνυμα για την χρέωση του 1 ευρώ και όχι την επόμενη όπως στη WIND π.χ. Τουλάχιστον να χρεωθούμε μόνο με 1 ευρώ. Ήρθε και σε μένα. Κάλεσα στο 1330 αλλά δεν μπόρεσα να το ενεργοποιήσω. Πως ενεργοποιείς το πακέτο ; ποια επιλογή πρέπει να επιλέξω ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. April 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2015 Από δευτέρα τώρα μέχρι Πέμπτη ή Παρασκευή μέχρι τις 12:00 θα μπορέσεις να το ενεργοποιήσεις για την επόμενη εβδομάδα, είναι για δύο Σαββατοκύριακα η προσφορά αλλά μόνο το ένα μπορείς να το ενεργοποιήσεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexgiak Δημ. April 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2015 Τελικα ακυρωσα μετα απο πολλες περιπετειες το αιτημα φορητοτητας για βοντα και εβαλα σημερα καρτα στη κοσμοκαρτα μου. Ερωτηση αν κανω 20€ ανανεωση μεσω καταστηματος κερδιζω κατι; Παντως ενεργοποιησα και την προσφορα του 1 γιγα με 5€ και τα 200 mb. Λετε να υπαρχει περιπτωση να γινει μονιμη η προσφορα με το 1 γιγα; Εμεινα κοτε λογω σηματος αλλα τα πακετα της ακριβα ρε παιδια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_v Δημ. April 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2015 Τελικα ακυρωσα μετα απο πολλες περιπετειες το αιτημα φορητοτητας για βοντα και εβαλα σημερα καρτα στη κοσμοκαρτα μου. Ερωτηση αν κανω 20€ ανανεωση μεσω καταστηματος κερδιζω κατι; Παντως ενεργοποιησα και την προσφορα του 1 γιγα με 5€ και τα 200 mb. Λετε να υπαρχει περιπτωση να γινει μονιμη η προσφορα με το 1 γιγα; Εμεινα κοτε λογω σηματος αλλα τα πακετα της ακριβα ρε παιδια. Όχι δεν κερδίζεις. Κοίτα, οι διαφορές στο σήμα με τη βοντα δεν είναι και τεράστιες... Να μου λεγες wind να σου πω καλά έκανες. Το 1gb προσφορά ήταν και πίστεψέ με, όχι μόνο δεν υπάρχει περίπτωση να γίνει μόνιμο, αλλά να ξέρεις ότι η κοσμοτε περιμένει στη γωνία ποιά από τις δυο εταιρίες θα το σταματήσει για να το σταματήσει άμεσα κι εκείνη. Για τα 500ΜΒ σου λέω γιατί κι αυτό προσφορά του πακέτου 200ΜΒ είναι, μην ξεχνιόμαστε... Τυπικά δεν θεωρείται μόνιμο πακέτο! Ανά πάσα στιγμή μπορεί να το μειώσει! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. April 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2015 Για τα 500ΜΒ σου λέω γιατί κι αυτό προσφορά του πακέτου 200ΜΒ είναι, μην ξεχνιόμαστε... Τυπικά δεν θεωρείται μόνιμο πακέτο! Ανά πάσα στιγμή μπορεί να το μειώσει! δεν πιστευω να τα μειωσει, ετσι κ αλλιως πανακριβο ειναι, ειμαστε απ τις χωρες με το πιο ακριβο ιντερνετ παγκοσμιως κ με 5 ευρω για 500mb παλι ακριβο ειναι, λες κ αγοραζουμε.. χαβιαρι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. April 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2015 Όχι δεν κερδίζεις. Κοίτα, οι διαφορές στο σήμα με τη βοντα δεν είναι και τεράστιες... Να μου λεγες wind να σου πω καλά έκανες. Το 1gb προσφορά ήταν και πίστεψέ με, όχι μόνο δεν υπάρχει περίπτωση να γίνει μόνιμο, αλλά να ξέρεις ότι η κοσμοτε περιμένει στη γωνία ποιά από τις δυο εταιρίες θα το σταματήσει για να το σταματήσει άμεσα κι εκείνη. Για τα 500ΜΒ σου λέω γιατί κι αυτό προσφορά του πακέτου 200ΜΒ είναι, μην ξεχνιόμαστε... Τυπικά δεν θεωρείται μόνιμο πακέτο! Ανά πάσα στιγμή μπορεί να το μειώσει! Bασικα η κοσμοτε πρωτη προχωρησε στην καταργηση της χρεωσης ανα δευτερολεπτο στα καρτοκινητα (μετα το 3λεπτο δηλαδη) αλλα παραδοξως ακομα καμια δεν ακολουθησε αυτην την επιθετικη πολιτικη για τα καρτοκινητα.Οσο για το σημα σαν συνδρομητης vodafone στην Κρητη σου λεω οτι η cosmote ειναι 10 φορες καλυτερη.Οσο για την καλυψη σε 4G οι διαφορες χαωδης και στην Κρητη και στην Μακεδονια οπου η voda δεν υπαρχει. Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern4 Δημ. April 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2015 οσοι εχετε COSMOΚΑΡΤΑ, καλέστε το 1330 και πατήστε το 0 Παράθεση GreekSupporters | To cult κοινωνικό, πολιτικό και αθλητικό forum Telegram Messenger Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexgiak Δημ. April 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2015 Προσωπικά στα μέρη που κινούμαι, είδα διαφορές στο σήμα, αυτό που κυρίως μου έσπασε τα νεύρα ήταν η καθυστέρηση στη φορητότητα, όπου η μεν κοσμοτέ δεν έδινε το νούμερο αλλά κι η βόνταφον δεν το έπαιρνε και μάλιστα από ένα σημείο και μετά δεν δεχόταν την αίτηση ακύρωσης φορητότητας γιατί ήταν εκπρόθεσμη αλλά το νούμερο δεν το έπαιρναν, ταλαιπωρήθηκα 2 βδομάδες τουλάχιστον, ήμουν σε μια ιδότυπη ομηρία μεταξύ 2 παρόχων. Στο τελος ακυρώθηκε η φορητόητα και έληξε το θέμα, παραμένω κοσμοτέ κι έχω το κεφάλι μου ήσυχο, έστω κι αν είναι λίγο πιο ακριβή και δεν έχει προσφορές, ότι πληρωσεις παίρνεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmous Δημ. April 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2015 οσοι εχετε COSMOΚΑΡΤΑ, καλέστε το 1330 και πατήστε το 0 Ευχαριστώ , το έκανα και : TO AITHMA ΣOY KATAXΩPHΘHKE & ΘA EXEIΣ ΔΩPO 200 MB ΓIA ΣEPΦAPIΣMA ΣTO INTERNET AYTHN THN ΠAPAΣKEYH/ΣABBATO/KYPIAKH. XPONIA ΠOΛΛA! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_v Δημ. April 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2015 ότι πληρωσεις παίρνεις. Όχι ακριβώς. Μαλλον το αντίθετο. Στην κοσμοτε, πληρώνουμε περισσότερα από όσα μας δίνει! Γιατί παραμένουμε; Από συνήθεια, λόγω σήματος και λόγω πλειοψηφίας συνδρομητών. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts