Vasileios Δημ. February 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2014 Το ONAVO είναι ένα πρόγραμμα που συμπιέζει τα data που κατεβάζεις μειώνοντας π.χ, την ανάλυση των εικόνων . Δεν είναι χρήσιμο όταν έχεις πολά ΜΒ , αλλά για ROAMING είναι MUST . Πρόσφατα που πήγα στην Τουρκία είχα 10ΜΒ την μέρα , όπως και να το κάνεις το ONAVO με βοήθησε να σερφάρω περισσότερο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos21r Δημ. February 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2014 Δηλαδη οι νεοι κατοχοι cosmoκαρτας, δεν εχουν το 300λεπτο με καθε 10ευρη ανανεωση; Δε θεωρησα σκοπιμο να το γραψω γιατι εχει αναφερθει πολλες φορες στις προηγουμενες σελιδες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karib Δημ. February 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2014 Το ONAVO είναι ένα πρόγραμμα που συμπιέζει τα data που κατεβάζεις μειώνοντας π.χ, την ανάλυση των εικόνων . Δεν είναι χρήσιμο όταν έχεις πολά ΜΒ , αλλά για ROAMING είναι MUST . Πρόσφατα που πήγα στην Τουρκία είχα 10ΜΒ την μέρα , όπως και να το κάνεις το ONAVO με βοήθησε να σερφάρω περισσότερο. Μου δινεις λινκ, γιατι στο play βλεπω κατι onavo που μαλλον κανουν αλλα; ----- προσθήκη μηνύματος 53 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Δε θεωρησα σκοπιμο να το γραψω γιατι εχει αναφερθει πολλες φορες στις προηγουμενες σελιδες. Αμα δεν το δινουν στους νεους, να προβλεψω οτι θα κοπει, οπως κοπηκε και το bonus εισερχ-εξερχ κλησεων απο ολους; Ποσα λεπτα δωρο παιρνουν οι νεοι κατοχοι cosmokartas? 100? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akis8607 Δημ. February 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2014 εχω ενα φοιτητικο whats up μπορω να το μεταφερω στον αριθμο της μανας μου? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SuperMarioGR Δημ. February 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2014 (edited) Αμα δεν το δινουν στους νεους, να προβλεψω οτι θα κοπει, οπως κοπηκε και το bonus εισερχ-εξερχ κλησεων απο ολους; Ποσα λεπτα δωρο παιρνουν οι νεοι κατοχοι cosmokartas? 100? οι νέοι κάτοχοι έχουν τη δυνατότητα να αγοράσουν το πακέτο των 5 ευρώ με 200 λεπτά προς όλους. @akis8607 μπορείς να μεταφέρεις το φοιτητικό σου πακέτο αφού πρώτη ζητήσεις διαγραφή από την εξυπηρέτηση πελατών. μέσα σε μια βδομάδα περίπου θα έχει ακυρωθεί και με το πάσο σου θα μπορείς να την ενεργοποιήσεις σε όποια γραμμή θες. Edited February 4, 2014 by SuperMarioGR Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. February 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2014 Μου δινεις λινκ, γιατι στο play βλεπω κατι onavo που μαλλον κανουν αλλα; ----- προσθήκη μηνύματος 53 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Αμα δεν το δινουν στους νεους, να προβλεψω οτι θα κοπει, οπως κοπηκε και το bonus εισερχ-εξερχ κλησεων απο ολους; Ποσα λεπτα δωρο παιρνουν οι νεοι κατοχοι cosmokartas? 100? Onavo extend Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_NikitaS_ Δημ. February 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2014 Να ρωτήσω μια ιδέα μου; Είμαι στο What's up. Άμα κάνω αίτηση για φορητότητα, παίζει όταν με καλέσουν για το λόγο που φεύγω να τους ζητήσω να ενεργοποιήσουν και σε μένα την φοιτητική προσφορά (και ας μην είμαι). Το έχει δοκιμάσει κανείς; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karib Δημ. February 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2014 Δηλαδη χωρις αγορα πακετου με 5 ευρω-200λεπτα, οταν ενας νεος κατοχος cosmokarta βαζεις 10αρα καρτα, δεν του δινει καθολου καθολου δωρεαν χρονο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maarinos Δημ. February 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2014 Παρατείνεται η δωρεάν παροχή όλων των κλήσεων ομιλίας προς εθνικά δίκτυα σταθερής και κινητής αφορά σε 1500 λεπτά κάθε μέρα για κατοίκους Κεφαλονιά & Ιθάκης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LG1 Δημ. February 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2014 Δηλαδη χωρις αγορα πακετου με 5 ευρω-200λεπτα, οταν ενας νεος κατοχος cosmokarta βαζεις 10αρα καρτα, δεν του δινει καθολου καθολου δωρεαν χρονο; όχι τίποτα δεν δίνει. πρέπει να αγοράσεις πακέτο ομιλίας. επίσης μην ξεχάσεις να ενεργοποιήσεις την υπηρεσία 0,01ευρώ/λεπτό προς 2 αγαπημένους αριθμούς κοσμοτέ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karib Δημ. February 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2014 όχι τίποτα δεν δίνει. πρέπει να αγοράσεις πακέτο ομιλίας. επίσης μην ξεχάσεις να ενεργοποιήσεις την υπηρεσία 0,01ευρώ/λεπτό προς 2 αγαπημένους αριθμούς κοσμοτέ. Πολυ κακο που δεν δινει τιποτε. Αν και εγω παιρνω το '300'αρι ως παλιος, θα δεχομουν να μου το παει στα 150 δωρεαν λεπτα με καθε 10αρα ανανεωση, και να το παιρνουν ολοι ανεξαιρετως! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teos Δημ. February 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2014 Τελικα ρε παιδια το +100' με ανανεωση των 5€ δεν το πηρε κανεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SuperMarioGR Δημ. February 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2014 Να ρωτήσω μια ιδέα μου; Είμαι στο What's up. Άμα κάνω αίτηση για φορητότητα, παίζει όταν με καλέσουν για το λόγο που φεύγω να τους ζητήσω να ενεργοποιήσουν και σε μένα την φοιτητική προσφορά (και ας μην είμαι). Το έχει δοκιμάσει κανείς; η cosmote είναι η μόνη στην οποία δε μπορείς να κάνεις τέτοια. στη wind μπορούσες να αγοράσεις φοιτητικό κι ας είσαι 35, στη vodafone μπορείς να πάρεις παραπάνω από ένα φοιτητικά αν είσαι φοιτητής, στην cosmote τίποτα! ενημερωτικά, δεν δίνει τίποτα σε κανέναν αν (!) σε πάρουν τηλέφωνο. αν είσαι από τους τυχερούς, σε ρωτάνε το λόγο, τους τον λες (π.χ η τάδε εταιρεία μου δίνει χ λεπτά παραπάνω) και σου λένε απλά ένα "εντάξει, ευχαριστώ". Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlitakis1 Δημ. February 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2014 ενημερωτικά, δεν δίνει τίποτα σε κανέναν αν (!) σε πάρουν τηλέφωνο. αν είσαι από τους τυχερούς, σε ρωτάνε το λόγο, τους τον λες (π.χ η τάδε εταιρεία μου δίνει χ λεπτά παραπάνω) και σου λένε απλά ένα "εντάξει, ευχαριστώ". καλύτερα να εχουν 10 πελάτες που να πληρώνουν 100€ παρα 200 που να δινουν 120€. καθε πελάτης κοστίζει . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LG1 Δημ. February 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2014 καλύτερα να εχουν 10 πελάτες που να πληρώνουν 100€ παρα 200 που να δινουν 120€. καθε πελάτης κοστίζει . Δεν σε καταλαβαίνω ομολογώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. February 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2014 Δεν σε καταλαβαίνω ομολογώ. Εννοεί ότι το κόστος απόκτησης των δεύτερων εκατό πελατών είναι μεγαλύτερο από 20 ευρώ... Αυτό λέει το παράδειγμα του Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlitakis1 Δημ. February 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2014 Εννοεί ότι το κόστος απόκτησης των δεύτερων εκατό πελατών είναι μεγαλύτερο από 20 ευρώ... Αυτό λέει το παράδειγμα του ακριβώς κάθε πελάτης κοστίζει στην εταιρεία αρκετά χρήματα. Η κοσμοτέ προσπαθεί να ξεσκαρτάρει πελάτες που δεν κάνουν μεγάλους λογαριασμούς. Ετσι μειώνει το κόστος και αυξάνεται η κερδοφορία, έστω κι αν έχει λιγότερους πελάτες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
myphone-fan Δημ. February 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2014 ακριβώς κάθε πελάτης κοστίζει στην εταιρεία αρκετά χρήματα. Η κοσμοτέ προσπαθεί να ξεσκαρτάρει πελάτες που δεν κάνουν μεγάλους λογαριασμούς. Ετσι μειώνει το κόστος και αυξάνεται η κερδοφορία, έστω κι αν έχει λιγότερους πελάτες. Μόνο που διακρίνω στην περίπτωση της Cosmote να μειώνονται οι πελάτες χωρίς απαραίτητα να αυξάνεται το κέρδος της εταιρίας/πελάτη...:blink: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_NikitaS_ Δημ. February 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2014 Προσωπική μου γνώμη, απλά δε τη νοιάζει ακόμα να κρατήσει πελάτες γιατί αυτοί έρχονται μόνοι τους. Ήμουν σε έναν Γερμανό και μπήκαν μέσα σε 10 λεπτά και ενεργοποίησαν πέντε What's up. Τι να λέμε. Στα γραφεία οι κύριοι κοιτάνε αριθμούς και όσο βάζουν έστω και 5 - 10 ευρώ ο κάθε αριθμός το σύνολο είναι αρκετό. Και σε κάνουν με τα πακέτα τους να βάζεις και παραπάνω υποχρεωτικά. Μη ξεχνάτε ότι η ποσότητα δεν είναι και ποιότητα, εννοώντας, θυμάστε τι γινόταν σε όλα τα δίκτυα όταν δίνανε 1000 λεπτά τσάμπα. Μάζεψαν χρήμα τότε για να φτιάξουν λίγο περισσότερο τα δίκτυα τους και τώρα απλά πουλάνε αέρα, γιατί το τηλέφωνο είναι αέρας και τα 5 ευρώ τους μένουν. (γιατί πλέον έχουν εξωτερικούς συνεργάτες για τεχνικούς και πολλά μαγαζιά είναι με φρανζάιζ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LG1 Δημ. February 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2014 ακριβώς κάθε πελάτης κοστίζει στην εταιρεία αρκετά χρήματα. Η κοσμοτέ προσπαθεί να ξεσκαρτάρει πελάτες που δεν κάνουν μεγάλους λογαριασμούς. Ετσι μειώνει το κόστος και αυξάνεται η κερδοφορία, έστω κι αν έχει λιγότερους πελάτες. Δηλαδή πόσο μπορεί να κοστίζει το έτος ένας πελάτης πχ. καρτοκινητής που δεν το χρησιμοποιεί σχεδόν καθόλου το νούμερο αλλά το έχει ανοιχτό και άρα πιάνει σήμα; Πάνω από τα 5 ευρώ το χρόνο που μας ζητάνε; Και αν είναι πάνω από 5 ευρώ, γιατί σκοτώνονται στα προμότιονς στους δρόμους, μετρό κλπ κάθε μέρα για να πουλήσουν στον κόσμο "κοστοβόρα" καρτοκινητά; Αφού ως γνωστόν δεν υπάρχει πλέον άνθρωπος που να μην έχει ήδη 1 κύριο νούμερο... Άρα τα καρτοκινητά στα προμότιονς έχουν ελάχιστες πιθανότητες να αξιοποιηθούν σε καθημερινή βάση από τους καταναλωτές. Άρα θα λάβουν με το ζόρι 5 ευρώ το έτος από τους περισσότερους... Σωστά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlitakis1 Δημ. February 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2014 Λάθος. Ελάχιστοι βάζουν 5€ τον χρόνο. Όλοι έχουν μηνιαίο ποσό που είτε το καταναλώσουν είτε όχι χάνεται. Οι αριθμοί που είναι ανενεργοι στην πράξη είναι χασούρα για την εταιρία. Στην Αμερική αν δεν βάλεις λεφτά κάθε μήνα, χάνεις αυτόματα τον αριθμό. Κάτι ξέρουν. Η χαρά κάθε εταιρίας είναι οι ενεργοί χρήστες και να χαλάνε πολλά. Οπότε ανάλογα με την πολιτική κάθε εταιρείας, κάποιοι πελάτες δεν είναι σημαντικοί. Αν περιμένει μια εταιρεία να βγάλει κέρδη με 5€ τον χρόνο, θα είχε κλείσει πριν ανοίξει. Χάρη μας κάνουν κάποιοι που ζητάνε 5€ τον μήνα μόνο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alany Δημ. February 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2014 Ανακοινώνεται ότι από 6 Φεβρουαρίου 2014, η χρζωςη για κλήςεισ προσ τον προςωπικό τηλεφωνητή εντόσ Ελλάδοσ (123 και 6971000123) αυξάνεται από 0,1989€/κλήςη ςε 0,27€/κλήςη ςε όλα τα Οικονομικά Προγράμματα υμβολαίου και Καρτοςυμβολαίου τησ COSMOTE για ιδιώτεσ ςυνδρομητζσ όπωσ και ςτα προγράμματα καρτοκινητήσ τηλεφωνίασ WHAT’S UP και COSMOΚΑΡΣΑ. ε όλα τα ανωτζρω ποςά ςυμπεριλαμβάνεται Φ.Π.Α. 23%. http://goo.gl/HF9HB8 Επιτρέπεται αύξηση που δεν έχει ανακοινωθεί τουλάχιστον 30 ημερες πριν? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
myphone-fan Δημ. February 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2014 Προσωπική μου γνώμη, απλά δε τη νοιάζει ακόμα να κρατήσει πελάτες γιατί αυτοί έρχονται μόνοι τους. Ήμουν σε έναν Γερμανό και μπήκαν μέσα σε 10 λεπτά και ενεργοποίησαν πέντε What's up. Τι να λέμε. Στα γραφεία οι κύριοι κοιτάνε αριθμούς και όσο βάζουν έστω και 5 - 10 ευρώ ο κάθε αριθμός το σύνολο είναι αρκετό. Και σε κάνουν με τα πακέτα τους να βάζεις και παραπάνω υποχρεωτικά. Μη ξεχνάτε ότι η ποσότητα δεν είναι και ποιότητα, εννοώντας, θυμάστε τι γινόταν σε όλα τα δίκτυα όταν δίνανε 1000 λεπτά τσάμπα. Μάζεψαν χρήμα τότε για να φτιάξουν λίγο περισσότερο τα δίκτυα τους και τώρα απλά πουλάνε αέρα, γιατί το τηλέφωνο είναι αέρας και τα 5 ευρώ τους μένουν. (γιατί πλέον έχουν εξωτερικούς συνεργάτες για τεχνικούς και πολλά μαγαζιά είναι με φρανζάιζ) Έτσι είναι, χωρίς σχεδόν καμία βελτίωση των υφιστάμενων υποδομών, απλά τηρούν το ρητό "μάζευε και ας είναι ρόγες".;) Δηλαδή πόσο μπορεί να κοστίζει το έτος ένας πελάτης πχ. καρτοκινητής που δεν το χρησιμοποιεί σχεδόν καθόλου το νούμερο αλλά το έχει ανοιχτό και άρα πιάνει σήμα; Πάνω από τα 5 ευρώ το χρόνο που μας ζητάνε; Και αν είναι πάνω από 5 ευρώ, γιατί σκοτώνονται στα προμότιονς στους δρόμους, μετρό κλπ κάθε μέρα για να πουλήσουν στον κόσμο "κοστοβόρα" καρτοκινητά; Αφού ως γνωστόν δεν υπάρχει πλέον άνθρωπος που να μην έχει ήδη 1 κύριο νούμερο... Άρα τα καρτοκινητά στα προμότιονς έχουν ελάχιστες πιθανότητες να αξιοποιηθούν σε καθημερινή βάση από τους καταναλωτές. Άρα θα λάβουν με το ζόρι 5 ευρώ το έτος από τους περισσότερους... Σωστά; Στην ουσία δεν κοστίζει τίποτα, αφού χρησιμοποιεί τις ήδη υπάρχουσες υποδομές (δίκτυο, άδειες κλπ). Επιπλέον, εκτός από την υποχρεωτική ανανέωση κάθε χρόνο, αυξάνει τα έσοδα της εταιρίας κινητής τηλεφωνίας λόγω των εισερχόμενων κλήσεων.:ninja: Λάθος. Ελάχιστοι βάζουν 5€ τον χρόνο. Όλοι έχουν μηνιαίο ποσό που είτε το καταναλώσουν είτε όχι χάνεται. Οι αριθμοί που είναι ανενεργοι στην πράξη είναι χασούρα για την εταιρία. Στην Αμερική αν δεν βάλεις λεφτά κάθε μήνα, χάνεις αυτόματα τον αριθμό. Κάτι ξέρουν. Η χαρά κάθε εταιρίας είναι οι ενεργοί χρήστες και να χαλάνε πολλά. Οπότε ανάλογα με την πολιτική κάθε εταιρείας, κάποιοι πελάτες δεν είναι σημαντικοί. Αν περιμένει μια εταιρεία να βγάλει κέρδη με 5€ τον χρόνο, θα είχε κλείσει πριν ανοίξει. Χάρη μας κάνουν κάποιοι που ζητάνε 5€ τον μήνα μόνο. Δεν νομίζω ότι το βλέπουν έτσι οι εταιρίες, αλλιώς δεν θα "έκαναν κρα" για νέους συνδρομητές...;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. February 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2014 Νέα πακέτα whatsup με χρόνο ομιλίας προς όλους. http://www.cosmote.gr/content/el/attached_files/Company/WU-nea-paketa.pdf Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. February 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2014 Νέα πακέτα whatsup με χρόνο ομιλίας προς όλους. http://www.cosmote.gr/content/el/attached_files/Company/WU-nea-paketa.pdf Εκεί που έβαζα με 5€ 120' προς όλους και με αλλα 5€ 600 λεπτά προς what's up τώρα θα βαζω 2 πακέτα και σύνολο 800 για what's up και 200' λεπτά για όλους.Δεν είναι και ασχημο αν και θα μπορούσαν να δώσουν κατι καλύτερο συγκριτικά με τις υπόλοιπες εταιρίες!!Φυσικά και το πακέτο των 7€ κάπως καλύτερο με τα λεπτά και τα sms.Ευχαριστούμε για την ενημέρωση φιλε Vasileie!Αν θες κάνε το και ένα tip στο myphone για να βγει ως είδηση!! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts