karib Δημ. October 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2013 Τις τελευταιες μερες, με κλειστο το internet(το 'data enabled' ειναι unchecked) και με 0 εξερχομενες κλησεις(μονο προς τον αριθμο, 1 λεπτο το λεπτο, με μικρη διαρκεια), μου φευγουν πολλα ευρω στο αψε σβησε, χωρις να μπορω να το δικαιολογησω. Υπαρχει τροπος να δω τις χρεωσεις μου στην cosmokarta; Μιλησα με cosmote, και μου ειπαν οτι ο μονος τροπος ειναι να παω να κανω αιτηση σε γερμανο-οτε, και να ζητησω, και να μου την στειλουν. Πιο δυσχρηστο δεν μπορουσαν να το κανουν; Υπαρχει εναλλακτικος τροπος; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dbal Δημ. October 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2013 Πόσο καιρό χρειάζεται για να ενταχθεί ο αριθμός whats up στην φοιτητική προσφορά? Δευτέρα κατέθεσα τα χαρτιά στον Γερμανό. Ας μην το συζητησουμε καλυτερα...μιλανε για 3-5 εργασιμες και χθες που μιλησα με το τμ. εξυπηρετησης ακομα εκκρεμει η αιτηση από 2/10...ουτε φορητοτητα να καναμε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. October 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2013 Τις τελευταιες μερες, με κλειστο το internet(το 'data enabled' ειναι unchecked) και με 0 εξερχομενες κλησεις(μονο προς τον αριθμο, 1 λεπτο το λεπτο, με μικρη διαρκεια), μου φευγουν πολλα ευρω στο αψε σβησε, χωρις να μπορω να το δικαιολογησω. Υπαρχει τροπος να δω τις χρεωσεις μου στην cosmokarta; Μιλησα με cosmote, και μου ειπαν οτι ο μονος τροπος ειναι να παω να κανω αιτηση σε γερμανο-οτε, και να ζητησω, και να μου την στειλουν. Πιο δυσχρηστο δεν μπορουσαν να το κανουν; Υπαρχει εναλλακτικος τροπος; σιγουρέψου οτι ο αριθμος που έχεις στον 1c/1' εξακολουθεί να είναι κοσμοτε και οτι δεν τον εχεις αλλάξει στην δήλωση των αριθμών. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karib Δημ. October 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2013 σιγουρέψου οτι ο αριθμος που έχεις στον 1c/1' εξακολουθεί να είναι κοσμοτε και οτι δεν τον εχεις αλλάξει στην δήλωση των αριθμών. Μα δεν εκανα καμια δηλωση να τα αλλαξω....τα τελευταια χρονια! Κι επισης, τα 2 δηλωμενα νουμερα, ειναι τσεκαρισμενο οτι ειναι ακομη cosmote(δεν εχει γινει καμια φορητοτητα) γιατι ειναι δικοι μου ανθρωποι και το ξερω απο πρωτο χερι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karib Δημ. October 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2013 Υπαρχει τροπος να δω τις χρεωσεις μου στην cosmokarta; Μιλησα με cosmote, και μου ειπαν οτι ο μονος τροπος ειναι να παω να κανω αιτηση σε γερμανο-οτε, και να ζητησω, και να μου την στειλουν. Πιο δυσχρηστο δεν μπορουσαν να το κανουν; Υπαρχει εναλλακτικος τροπος; Ή μονο με έντυπη αιτηση στο γερμανο; Τελικα το χαρτι ποτε δεν πεθαινει, όπως και η αυτοπροσωπη προσελευση σε καταστημα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djalma Δημ. October 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2013 Η μητερα μου εγγραφηκε κατα λαθος (απο βλακεια της βασικα) σε πενταψηφιο αριθμο και χρεωνεται καθε μηνυμα που της στελνουν. Τι μπορω να κανω ωστε να σταματησει η αποστολη αυτων των μηνυματων? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. October 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2013 Η μητερα μου εγγραφηκε κατα λαθος (απο βλακεια της βασικα) σε πενταψηφιο αριθμο και χρεωνεται καθε μηνυμα που της στελνουν. Τι μπορω να κανω ωστε να σταματησει η αποστολη αυτων των μηνυματων? Πες την μητέρα σου να στείλει την λέξη STOP στον 5αψηφιο που έκανε εγγραφή... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlitakis1 Δημ. October 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2013 Πες την μητέρα σου να στείλει την λέξη STOP στον 5αψηφιο που έκανε εγγραφή... Και σύντομα γιατί χρεώνεται συνέχεια ακόμα και με κάρτα με μηδενικό υπόλοιπο. Λύση επίσης είναι αλλαγή αριθμού. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greeksalad Δημ. October 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2013 Και σύντομα γιατί χρεώνεται συνέχεια ακόμα και με κάρτα με μηδενικό υπόλοιπο. Λύση επίσης είναι αλλαγή αριθμού. Aυτό πάλι πώς γίνεται; :confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlitakis1 Δημ. October 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2013 Aυτό πάλι πώς γίνεται; :confused: Μένουν στην αναμονή και όταν γεμίσεις μονάδες έρχονται μαζεμένα και τρώνε ολη την κάρτα. Είναι απάτη καραμπινάτη και θα έπρεπε οι εταιρείες να λάβουν μετρα......αλλά οι αφελείς είναι πολλοί και τα κερδη που μοιράζονται πολλά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navi55 Δημ. October 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2013 Στα συμβόλαια της cosmote μπορούν να κανουν φραγή σε αυτού του είδους τις υπηρεσίες από την εξυπηρέτηση πελατών. Λογικά θα γίνεται και στα καρτοκινητα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greeksalad Δημ. October 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2013 Στα συμβόλαια της cosmote μπορούν να κανουν φραγή σε αυτού του είδους τις υπηρεσίες από την εξυπηρέτηση πελατών. Λογικά θα γίνεται και στα καρτοκινητα. Τι εννοείς ακριβώς; Σε συγκεκριμένο αριθμό που ξέρεις ότι δήλωσες το κινητό σου ή μπορείς να ζητήσεις φραγή γενικώς και αορίστως για υπηρεσίες από πενταψήφια νούμερα; Μένουν στην αναμονή και όταν γεμίσεις μονάδες έρχονται μαζεμένα και τρώνε ολη την κάρτα. Είναι απάτη καραμπινάτη και θα έπρεπε οι εταιρείες να λάβουν μετρα......αλλά οι αφελείς είναι πολλοί και τα κερδη που μοιράζονται πολλά. 1. Και αν πας να κάνεις φορητότητα σου τρώνε το υπόλοιπο από την νέα εταιρεία που πήγες ή εμφανίζεται χρεωστικό υπόλοιπο σε αυτήν που φεύγεις; 2. Επίσης, αν αφήσεις τον αριθμό να λήξει φαίνεσαι να χρωστάς ακόμα στην εταιρεία στην οποία βρίσκεσαι ήδη; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navi55 Δημ. October 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2013 Λεπτομέρειες δεν γνωρίζω ακριβώς, πάντως ξέρω ότι στα συμβόλαια μπορούν να κάνουν φραγή σε τέτοιες υπηρεσίες. Νομίζω ότι είναι γενικά για αυτού του είδους τις υπηρεσίες και όχι σε ένα συγκεκριμένο νούμερο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlitakis1 Δημ. October 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2013 1. Και αν πας να κάνεις φορητότητα σου τρώνε το υπόλοιπο από την νέα εταιρεία που πήγες ή εμφανίζεται χρεωστικό υπόλοιπο σε αυτήν που φεύγεις; 2. Επίσης, αν αφήσεις τον αριθμό να λήξει φαίνεσαι να χρωστάς ακόμα στην εταιρεία στην οποία βρίσκεσαι ήδη; 1. Θεωρητικά (δεν μουχει τύχει σε φορητότητα) μάλλον χρεώνεσαι και στον νέο πάροχο. 2. Αν έχεις συμβόλαιο.....άστα να πάνε....υπάρχει όμως μια ελπίδα στον συνήγορο του καταναλωτή αλλά αργεί και όπως και να γίνει το θύμα εχει ζημιωθεί αρκετά €. Ειναι να μην σου τύχει. Ενας γνωστός έχασε κανα 200άρι και στο τέλος αναγκάστηκε ν αλλάξει αριθμό. Πάντως βάσει του νόμου η εταιρεία σου πρέπει να σε προστατέψει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DonJuan Δημ. October 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2013 Τι εννοείς ακριβώς; Σε συγκεκριμένο αριθμό που ξέρεις ότι δήλωσες το κινητό σου ή μπορείς να ζητήσεις φραγή γενικώς και αορίστως για υπηρεσίες από πενταψήφια νούμερα; 1. Και αν πας να κάνεις φορητότητα σου τρώνε το υπόλοιπο από την νέα εταιρεία που πήγες ή εμφανίζεται χρεωστικό υπόλοιπο σε αυτήν που φεύγεις; 2. Επίσης, αν αφήσεις τον αριθμό να λήξει φαίνεσαι να χρωστάς ακόμα στην εταιρεία στην οποία βρίσκεσαι ήδη; Δεν ξέρω για την χρέωση στη νέα εταιρεία, πιστεύω πως ισχύει κανονικά μιας και γίνεται μεταβίβαση του αριθμού κι όχι αλλαγή, αλλά αν έχεις χρεωστικό υπόλοιπο σε μία εταιρεία (π.χ -1€), δεν μπορείς να κάνεις αίτηση φορητότητας σε άλλη, θα γίνει ακύρωση λόγω χρέους και θα πρέπει να βάλεις κάρτα για να ολοκληρωθεί .. Αυτό ίσχυε μέχρι πέρυσι, φέτος δεν ξέρω αν ισχύει ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karib Δημ. October 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2013 Υπαρχει τροπος να δω τις χρεωσεις μου στην cosmokarta; Μιλησα με cosmote, και μου ειπαν οτι ο μονος τροπος ειναι να παω να κανω αιτηση σε γερμανο-οτε, και να ζητησω, και να μου την στειλουν. Πιο δυσχρηστο δεν μπορουσαν να το κανουν; Υπαρχει εναλλακτικος τροπος; Ξερει κανεις αν υπαρχει αλλος τροπος; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. October 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2013 Είμαι στο 3 έτος σχολής (2 πτυχίο). Η ταυτότητα μου δεν έχει ισχύ πάσου. Στον Γερμανό μου ζήτησαν την ακαδημαϊκή ταυτότητα και μου είπαν σε 5 μέρες θα ενεργοποίηθεί το φοιτητικό whats up. Σήμερα μου ήρθε μήνυμα ότι τα στοιχεία είναι ελλιπή και δεν ενεργοποιήθηκε. Ξέρει κάποιος τι γίνεται? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teo010 Δημ. October 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2013 Η καρδιά σου χτυπάει πιο δυνατά το Σαββατοκύριακο; Πες το σε όλους με 100’ δωρεάν χρόνο ομιλίας προς όλο τον κόσμο του WHAT’S UP! Στείλε δωρεάν το μήνυμα “100” στο 1330 μέχρι την Κυριακή 13/10 στις 12:00 το μεσημέρι! Τα 100 δωρεάν λεπτά θα ισχύουν από τη στιγμή που θα στείλεις το μήνυμα και μπορούν να καταναλωθούν μέχρι την Δευτέρα 14/10 στις 12:00 το μεσημέρι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fioravanti90 Δημ. October 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2013 Η καρδιά σου χτυπάει πιο δυνατά το Σαββατοκύριακο; Πες το σε όλους με 100’ δωρεάν χρόνο ομιλίας προς όλο τον κόσμο του WHAT’S UP! Στείλε δωρεάν το μήνυμα “100” στο 1330 μέχρι την Κυριακή 13/10 στις 12:00 το μεσημέρι! Τα 100 δωρεάν λεπτά θα ισχύουν από τη στιγμή που θα στείλεις το μήνυμα και μπορούν να καταναλωθούν μέχρι την Δευτέρα 14/10 στις 12:00 το μεσημέρι. Ευχαριστω τεο. Πολυ χρησιμο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
halo Δημ. October 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2013 Είμαι στο 3 έτος σχολής (2 πτυχίο). Η ταυτότητα μου δεν έχει ισχύ πάσου. Στον Γερμανό μου ζήτησαν την ακαδημαϊκή ταυτότητα και μου είπαν σε 5 μέρες θα ενεργοποίηθεί το φοιτητικό whats up. Σήμερα μου ήρθε μήνυμα ότι τα στοιχεία είναι ελλιπή και δεν ενεργοποιήθηκε. Ξέρει κάποιος τι γίνεται? Προσπάθησε να την κάνεις και ηλεκτρονικά την εγγραφή στην προσφορά.. Εγώ την έκανα ηλεκτρονικά, είμαι 8ο έτος και παρ' όλα αυτά με δέχτηκαν.. Και το καλοκαίρι που γράφτηκα πρώτη φορά, και τώρα που έκανα την ανανέωση.. Παράθεση Be the change you wish to see in the world! 🧿 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dbal Δημ. October 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2013 Θυμασαι μηπως ποσο καιρο εκανε η εγκριση της φοιτητικης προσφορας μεσω ηλεκτρονικης υποβολής?? Την εχω υποβαλλει 2/10 κι ακομα καμια ενημερωση εγκρισης ή απόριψης... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
halo Δημ. October 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2013 Ακριβώς δεν θυμάμαι να σου πω συγκεκριμένα.. Αλλά σίγουρα ήταν πολύ γρήγορη η έγκριση.. Μερικές μέρες μόνο.. Παράθεση Be the change you wish to see in the world! 🧿 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_NikitaS_ Δημ. October 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2013 Θυμασαι μηπως ποσο καιρο εκανε η εγκριση της φοιτητικης προσφορας μεσω ηλεκτρονικης υποβολής?? Την εχω υποβαλλει 2/10 κι ακομα καμια ενημερωση εγκρισης ή απόριψης... Κάνε τους ερώτηση στο Facebook στην σελίδα του what's up. Ρώτα χύμα (σε μήνυμα όχι δημόσια) έχω αυτό τον αριθμό, λέγομαι έτσι, έχω κάνει ηλεκτρονική αίτηση για φοιτητική προσφορά, ξέρετε αν έχει εγκριθεί; Εγώ έτσι είχα κάνει και μου απάντησαν άμεσα και δωρεάν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dbal Δημ. October 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2013 Πραγματι ηρθε αμεση απάντηση, πλην όμως αοριστη...ΘΑ ενημερωθω οταν επεξεργαστει το αιτημα. Καλεσα και στο CC, ουτε από εκει φως...να τσεκαρω λεει και το 1330 και αν ειναι διαθεσιμα τα φοιτητικα πακετα, σημαινει οτι ενεργοποιηθηκε! Πφφφφ.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mylw_4 Δημ. October 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2013 παιδιά από κοσμοκάρτα σε whats up πως πάω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts