Jump to content

Τα πάντα για τα καρτοκινητά της Cosmote

Petros the Great
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλά... Εγώ έχω χάσει 5Gb παλιά επειδή ξέχασα να κάνω την ανανέωση... Με χάλασε λίγο, αλλά το ξεπέρασα.

• Απαντήσεις 44,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

καλημερα παιδια,χτες εκανα την διαδικασια για την φοιτητικη προσφορα το προω και μου ειπαν το βραδακι να βαλω την καρτα ετσι ωστε να εχω τα 600 και 600.ποτε θα ενεργοποιηθει η προσφορα?

oie_187028Bihdufbm.png.3d3976d11317e0e48874a77356b5ad14.png

Καλά... Εγώ έχω χάσει 5Gb παλιά επειδή ξέχασα να κάνω την ανανέωση... Με χάλασε λίγο, αλλά το ξεπέρασα.

Καλά, εννοείται ότι δε θα πέσω και σε κατάθλιψη και στα σκληρά ναρκωτικά, αλλά ότι είναι απατεωνιά, είναι. ;)

Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong...

καλημερα παιδια,χτες εκανα την διαδικασια για την φοιτητικη προσφορα το προω και μου ειπαν το βραδακι να βαλω την καρτα ετσι ωστε να εχω τα 600 και 600.ποτε θα ενεργοποιηθει η προσφορα?

Όταν ενεργοποιείς την φοιτητική προσφορά, ο πρώτος μήνας (δηλαδή τα πρώτα 600 λεπτά ομιλίας και τα 600mb) είναι δωρεάν και δεν χρειάζεται κάποια ανανέωση. Με την ανανέωση όμως που έκανες εξασφάλισες τα 600+600 για τον επόμενο μήνα.

Η φοιτητική προσφορά μπορεί να πάρει μέχρι και 5 ημέρες για να ενεργοποιηθεί.

Μη βασίζεστε ποτέ στην υπενθύμιση της κοσμοτέ για τα ΜΒ που λήγουν. Την έχω πάθει κι εγώ στο παρελθόν 2 φορές, οπότε με το που κάνω ανανέωση, στέλνω καπάκι sms για το υπόλοιπο και την ημερομηνία λήξης του και μετά βάζω υπενθύμιση στο κινητό 1 μέρα πριν τη λήξη.

ok απλα πιστευα οτι εφοσον το εκανα χτες το μεσημερι και εβαλα και 10 ευρω καρτα αυτοματος μολις θα πηγαινε 00:01 θα ειχα την προσφορα αλλα ξεχασα οτι ειμαστε ελλαδα....παντος στην εφαρμογη που εχω στο κινητο μου φαινετε οτι δεν εχω καθολου mb ουτε μηνυματα.

Εγώ ενεργοποιησα την προσφορά στη σχολή προχτες, και χτες χωρις να βαλω κάρτα πήρα 600' και 600ΜΒ.

Μια απορία, είχα απενεργοποιήσει παλιά το ιντερνετ στη κάρτα μου γιατί χωρίς να έχω καν ρυθμίσεις ιντερνετ στο κινητό της κοσμοτε, με χρεωνε όποτε ηθελε 1€, πώς το ξαναενεργοποιώ?

Εγώ ενεργοποιησα την προσφορά στη σχολή προχτες, και χτες χωρις να βαλω κάρτα πήρα 600' και 600ΜΒ.

Μια απορία, είχα απενεργοποιήσει παλιά το ιντερνετ στη κάρτα μου γιατί χωρίς να έχω καν ρυθμίσεις ιντερνετ στο κινητό της κοσμοτε, με χρεωνε όποτε ηθελε 1€, πώς το ξαναενεργοποιώ?

φιλε το ενεργοποιησες με το πασο του λεοφορειου η με την καρτα που ειναι σαν διπλωμα?

φιλε το ενεργοποιησες με το πασο του λεοφορειου η με την καρτα που ειναι σαν διπλωμα?
αστυνομική και φοιτητική ταυτότητα

αστυνομική και φοιτητική ταυτότητα

ταυτοτητα δεν μου ζητησαν,μονο το πασο και το νουμερο,αλλα εδωσα το πασο του κτελ

Πώς είναι δυνατόν να είμαστε τόσο χαϊβάνια και να επιτρέπουμε να μας κοροϊδεύουν μέσα στα μούτρα μας; Χτες έληγαν τα ΜΒ στο ένα μου κινητό, μαζεμένα κάπου 1.5GB από την προσφορά του Αυγούστου. Μου ήρθε μήνυμα ότι λήγουν, έβαλα έγκαιρα ένα πακετάκι που μου έδωσε συνολικά 120ΜΒ, όλα οκ. Στο δεύτερό μου κινητό δεν ήρθε ποτέ η ειδοποίηση. Ως εκ τούτου, μέσα στην αφηρημάδα μου, ξεχάστηκα, τα έχασα. Είχα άλλα τόσα μαζεμένα, κάπου 1.4GB. Είναι τυχαίο ότι δεν ήρθε η ειδοποίηση; Κατ' εμέ, όχι. Έχει ξαναγίνει, και υπεύθυνα δηλώνω ότι είναι καθαρή και ξεδιάντροπη απατεωνιά._

ε καλα σε μενα εχουν σταματήσει να στέλνουν εδω και καιρώ

:ninja:

παρατησα το τσαντακι με το κινητο μεσα στο ταξι....υπαρχει καποιος τροπος να το βρω με το imei? εχω συνδεση cosmote και το κινητο ειναι το galaxy s2...δε ξερω αν γραφω στη σωστη ενοτητα συγχωρεστε με αλλα ηπιαμε το βοσπορο....την ειχα ξαναπατησει με satio αλλα τωρα ειχα μεσα ταυτοτητα και κλειδια....θεσσαλονικη βρισκομαι...πηρα τηλ ολες τις εταιρειες ταξι και ειπαν οτι θα το ανακοινωσουν στους ταξιτζηδες....στην αστυνομια μου ειπαν οτι με εισαγγελικη εντολη μπορει να βρεθει μεσω ιμει...κι εφοσων υπηρξαν διαινεξεις για κοινωνικα ζητηματα ασχετα με το θεμα...

αν το εχεις πάρει μεσω επιδότησης ή απευθείας αγορά απο το καταστημα,ισως μπορουν να στο δωσουν από το κατάστημα. Στα αρχεια του καταστήματος,συνηθως κρατάνε τα στοιχεια της συσκευής.Αν εχεις απόδειξη θα ειναι πιό ευκολο. Δεν ξερω μήπως το γράφει και στην απόδειξη κιόλας.

το 0.01 λεπτο το λεπτο η υπηρεσια της κοσμοκαρτα ειναι και για βιντεοκλησεις;

το χρησιμοποιω τοσο καιρο και δεν μου εκοψε να δοκιμασω και δεμ βισλ!κω να λεει κατι στο σιτε

Έχω cosmoκάρτα. Με ποιο τρόπο επιλέγω τα 2 νούμερα με τα οποία μπορώ να μιλήσω με 1 λεπτό το λεπτό? Ευχαριστώ!
Samsung S8

Έχω cosmoκάρτα. Με ποιο τρόπο επιλέγω τα 2 νούμερα με τα οποία μπορώ να μιλήσω με 1 λεπτό το λεπτό? Ευχαριστώ!

Στέλνεις μήνυμα στο 1330 γράφοντας τον κωδικό 01 και στη συνέχεια τους δύο αριθμούς που θες να μιλάς με 1 λεπτό το λεπτό. Για παράδειγμα, 01 (αφήνεις κενό) 697ΧΧΧΧΧΧΧ (αφήνεις κενό) 698ΧΧΧΧΧΧΧ.

Στέλνεις μήνυμα στο 1330 γράφοντας τον κωδικό 01 και στη συνέχεια τους δύο αριθμούς που θες να μιλάς με 1 λεπτό το λεπτό. Για παράδειγμα, 01 (αφήνεις κενό) 697ΧΧΧΧΧΧΧ (αφήνεις κενό) 698ΧΧΧΧΧΧΧ.

Ευχαριστώ πολυ για την απάντηση!

Επίσης ήθελα να μάθω πως βρίσκουμε αν κάποιο κινητό είναι cosmote κ ποιο είναι το νούμερο για εξυπηρέτηση πελατών.

Ευχαριστώ!

Samsung S8

Ευχαριστώ πολυ για την απάντηση!

Επίσης ήθελα να μάθω πως βρίσκουμε αν κάποιο κινητό είναι cosmote κ ποιο είναι το νούμερο για εξυπηρέτηση πελατών.

Ευχαριστώ!

Με αποστολή sms στο 1330.

Συγκεκριμένα στέλνεις CO 69xxxxxxxx στο 1330.

http://goo.gl/Jwhd7

Edited by alany

Εχω κανει αιτηση για την προσφορα απο τις 14 Οκτωβριου κι ακομα κανενα επιβεβαιωτικη μηνυμα. Μου ειπαν οτι υπηρχε προβλημα με το συστημα τους κι οτι μεσα στη βδομαδα θα μου αποδοθει η προσφορα.

Απλα απαραδεκτο!

Είχα 1818 MB internet από το καλοκαίρι τα οποία μεταφέρω κάθε μήνα με το πακέτο 3€/120MB και τα οποία έληγαν 21/10.

Έχω βάλει τη φοιτητική προσφορά που σου δίνει λεπτά και MB με ανανέωση από 10€.

Πράγματι, έκανα ανανέωση με 10€, μου μπήκαν 600' προς What's up και 600MB.

Τα 600MB προστέθηκαν στα παλιά ΜΒ και η ημερομηνία μετατέθηκε στις 05/12. Αν στις 04/12 βάλω το 3€/120ΜΒ, θα μεταφερθούν όλα λέτε; Ή θα αφαιρεθούν όσα έμειναν από τα 600ΜΒ και θα συνεχίσω με τα παλιά (1818ΜΒ) + τα νέα 120ΜΒ με ημερομηνία λήξης την 04/01 ;

ΥΓ. Βάσει του σκηνικού με τα ΜΒ το καλοκαίρι, αυτό που περιμένω να γίνει είναι να μου μείνουν και τα 600ΜΒ δηλαδή θεωρητικά αν δεν χρησιμοποιήσω ίντερνετ θα πρέπει να έχω 1818+600+120 = 2530ΜΒ με ημερομηνία λήξης την 04/01.

Siemens C10, Nokia 3210, Sony Ericsson T68i, Nokia 6600 Original Black, Nokia N70 Music Edition, Nokia 6300 Original White, Apple iPhone 3GS White, Apple iPhone 4S,

Apple iPhone 4, Nokia 6700 Slide Petrol Blue

Είχα 1818 MB internet από το καλοκαίρι τα οποία μεταφέρω κάθε μήνα με το πακέτο 3€/120MB και τα οποία έληγαν 21/10.

Έχω βάλει τη φοιτητική προσφορά που σου δίνει λεπτά και MB με ανανέωση από 10€.

Πράγματι, έκανα ανανέωση με 10€, μου μπήκαν 600' προς What's up και 600MB.

Τα 600MB προστέθηκαν στα παλιά ΜΒ και η ημερομηνία μετατέθηκε στις 05/12. Αν στις 04/12 βάλω το 3€/120ΜΒ, θα μεταφερθούν όλα λέτε; Ή θα αφαιρεθούν όσα έμειναν από τα 600ΜΒ και θα συνεχίσω με τα παλιά (1818ΜΒ) + τα νέα 120ΜΒ με ημερομηνία λήξης την 04/01 ;

ΥΓ. Βάσει του σκηνικού με τα ΜΒ το καλοκαίρι, αυτό που περιμένω να γίνει είναι να μου μείνουν και τα 600ΜΒ δηλαδή θεωρητικά αν δεν χρησιμοποιήσω ίντερνετ θα πρέπει να έχω 1818+600+120 = 2530ΜΒ με ημερομηνία λήξης την 04/01.

πιστευω οτι θα σου μεταφερθουνε κανονικα .

Θέλω να πάρω ένα πακέτο cosmocarta, απλά για να με καλούν όσοι έχουν απεριόριστα προς cosmote. Το πακέτο σύνδεσης βλέπω οτι στοιχίζει 5€. Ξέρετε που μπορώ να βρω δωρεάν ένα πακέτο σύνδεσης από τη στιγμή που οι υπόλοιπες εταιρείες τα δίνουν δωρεάν?