Jump to content

athaneaak

Members
  • Δημοσιεύσεις

    93
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by athaneaak

  1. Τελικα αγορασα το nokia 8,πιστευω για 70€ με ιδιο προγραμμα χωρις αλλαγη στο παγιο ειναι καλη επιλογη,ελπιζω να ειναι σταθερο στη λειτουργια του χωρις προβληματα στο λογισμικο.
  2. Οντως το 8αρι φαινεται το πιο ολοκληρωμενο,πιστευεις οτι θα εχει μεγαλη διαφορα απο το huawei αν τον μεταπεισω για το μεγεθος της οθονης; Σε περιπτωση που εχει εξαντληθει το Νοκια,τι κανω; το Νοκια θα κοστισει 69€ πιστευω προκειται για φοβερη ευκαιρια κ η μεταβαση απο το j θα του φανει χαοτικη με την καλη εννοια! Ομως οφειλω να εξετασω κ το ενδεχομενο εξαντλησης των αποθεματων
  3. Καλησπερα,εχουμε επιδοτηση απο cosmote,ψαχνω καποια συσκευη για τον πατερα μου κ εχουμε εστιασει στις συγκεκριμενες.Εχει στην κατοχη του ενα samsung j3 του 15 η 16,επομενως αναζητα κατι αξιοπιστο,απλο στη χρηση για τις καθημερινες λειτουργιες,με καλη αυτονομια,δεν θελει κατι εξεζητημενο,2 χρονια θα κρατησει τη συσκευη επομενως η σταθεροτητα του λογισμικου ειναι απαραιτητη.Το s8+ που εχω εγω του φαινεται παντοφλα,απο τα παραπανω ποιο θα προτεινατε; με βασικο κριτηριο την ομαλη λειτουργια του smartphone,λιγο youtube,μερικες φωτο,ανετη οθονη. Αντιλαμβανομαι οτι το Α6 δεν ειναι οτι καλυτερο σε specs,ομως εχει συνηθισει το samsung...ευχαριστω εκ των προτερων για τυχον απαντησεις!
  4. Μετα απο 3,5 χρονια κατοχης του htc one x,ηρθε ο καιρος να προβω σε αγορα νεας συσκευης,ευελπιστω οτι θα το κρατησω τουλαχιστον 3 χρονια,η αγορα θα γινει απο καποιο καταστημα του skroutz. Εχοντας δει ολες τις προτασεις και διαβαζοντας αρκετα reviews,οπως επισης δινοντας και την πρεπουσα σημασια στο να βρισκω την συσκευη ομορφη αισθητικα,εχω καταληξει κατ'αποκλειστικοτητα στις συγκεκριμενες συσκευες...τα specs αυτα καθε αυτα δε με ενδιαφερουν τοσο,διοτι δεν θα ασχοληθω με multitasking κτλ αρα η διαφορα στη ραμ 3 η 4gb κρινεται αμελητεα. Ενδιαφερομαι για καποια συσκευη που θα ειναι ολοκληρωμενη,χωρις χτυπητα προβληματα.... Δινω ιδιαιτερη σημασια στην ποιοτητα της οθονης,θα ειναι το βασικο κριτηριο επιλογης,δεν θελω επ'ουδενι να ειναι υποδεεστερη του htc one x,δηλαδη με ξεπλυμμενα χρωματα κτλ...επισης με ενδιαφερει η ποιοτητα του ηχου χωρις ακουστικα καθως και η ικανοτητα της συσκευης στη ληψη wifi σηματος,διοτι με την προηγουμενη ειχα μεγαλο προβλημα σε αυτο το θεμα,το οποιο δε λυθηκε και εν τελη συμβιβαστηκα με οτι αυτο συνεπαγεται...η ποιοτητα της καμερας δεν ειναι κριτηριο αποτροπης,θελω απλα να μπορω να κανω ληψη φωτογραφιων αραια και που,οχι selfie και ιστοριες... φωτο οταν χρειαζεται....η ελλειψη προβληματων στο hardware της συσκευης ειναι βασικοτατο για εμενα,δεν θελω να εχει χτυπητα προβληματα Αρχικα προσανατολιζομαι στην αγορα του z5,εχω ομως καποιους ενδιασμους σε οτι αφορα την αποδοση των χρωματων στην οθονη,εχω διαβασει για χαμηλη αντιθεση,οχι ικανοποιητικη ενταση στο ηχειο....αυτα με προβληματιζουν...τωρα για το s7 η αληθεια ειναι οτι το θεωρω πιο ολοκληρωμενο,για το htc 10...λογω sense ειμαι θετικα προσκειμενος...θα ηθελα τις αποψεις σας,διοτι συσκευη δεν αλλαζω καθε χρονο,επομενως θελω να αποφυγω τυχον κακοτοπιες! Ευχαριστω!
  5. Καποιο απο αυτα αξιζει; https://www.germanos.gr/product/mls-iqtalk-aura/20311374/ https://www.germanos.gr/product/mls-iqtalk-s8/20295979/ https://www.germanos.gr/product/mls-iqtalk-color-4g/20311386/ To mls iqtalk s8 βλεπω οτι εχει 2gb ram,τα υπολοιπα εχουν 1gb τελος ειδα και αυτο,αλλα δε ξερω κατα ποσο μπορει να τον καλυψει σχετικα με το gps συγκριτικα με το mls https://www.germanos.gr/product/sony-xperia-m4-aqua-4g/20303110/
  6. Καλησπερα,ο πατερας μου ενδιαφερεται για καποια συσκευη,η οποια θα αποδιδει ικανοποιητικα στις βασικες λειτουργιες και παραλληλα θα ειναι ευχρηστη(ειχε ενα παλιο νοκια εως τωρα) με εμφαση στο gps,το ποσο της επιδοτησης ειναι γυρω στα 160 ευρω,επομενως η αγορα θα γινει απο τον γερμανο,εαν εχετε να προτεινετε καποιες αξιολογες συσκευες max 4.7 ιντσες,τα μοντελα της mls αξιζουν; Ευχαριστω εκ των προτερων για τυχον απαντησεις!
  7. Καλη χρονια σε ολους με υγεια κ δημιουργικοτητα!
  8. Ενα δωρακι ειναι οτι καλυτερο τη συγκεκριμενη περιοδο!
  9. Ελπιζω να φανουμε πιο τυχεροι αυτη τη φορα,καλη χρονια!
  10. μακαρι,αν κ τη ξερουμε την τυχη μας απο πριν :)
×
×
  • Create New...