kinhtomania Δημ. May 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2011 ειναι εφικτη η διαγραφη/ακυρωση δηλωμενου αριθμου whatsup χωρις να περιμενω απλα να απενεργοποιηθει? Παράθεση +bobb -=azor=- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eatmydust Δημ. May 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2011 ειναι εφικτη η διαγραφη/ακυρωση δηλωμενου αριθμου whatsup χωρις να περιμενω απλα να απενεργοποιηθει? Σε κατάστημα μπορεί να γίνει αυτό που ζητάς. Δε γνωρίζω αν μπορεί να γίνει και μέσω τηλεφωνήματος στην εξυπηρέτηση. Check it. Παράθεση Siemens C10, Nokia 3210, Sony Ericsson T68i, Nokia 6600 Original Black, Nokia N70 Music Edition, Nokia 6300 Original White, Apple iPhone 3GS White, Apple iPhone 4S, Apple iPhone 4, Nokia 6700 Slide Petrol Blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. May 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2011 ειναι εφικτη η διαγραφη/ακυρωση δηλωμενου αριθμου whatsup χωρις να περιμενω απλα να απενεργοποιηθει? Πέρνεις ένα τηλέφωνοσ την εξυπηρέτηση πελατών και δηλώνεις απώλεια . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geo_1983petra Δημ. May 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2011 (edited) EXEIΣ 125 ΔΩPEAN MB EΩΣ TIΣ 12/06/11 15:22. SUPER ΠPOΣΦOPA MEXPI TIΣ 30/06! ΣTEIΛE 60 ΣTO 1333 KAI ME KAΘE AΓOPA ΠAKETOY ΘA EXEIΣ ΔIΠΛAΣIA MB MONO ME 3€ Sent from my iPhone using Tapatalk Σε εσάς ήρθε η προσφορά; Sent from my iPhone using Tapatalk Edited May 14, 2011 by Petros the Great Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evo481 Δημ. May 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2011 δε μπορω να πω οτι καταλαβα τι διπλασιαζει...για τα 60mb μιλαμε? δηλαδη γινονται 120? τα 500 θελουμε βρε κοσμοτε! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eatmydust Δημ. May 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2011 Πέρνεις ένα τηλέφωνοσ την εξυπηρέτηση πελατών και δηλώνεις απώλεια . Και απώλεια να δηλώσει, θα τον ενημερώσουν ότι μπορεί να βγάλει κάρτα SIM αντικατάστασης με τον ίδιο αριθμό. Γι' αυτό έχω την εντύπωση ότι δεν θα του διαγράψουν τα στοιχεία από τον εν λόγω αριθμό:worry: Παράθεση Siemens C10, Nokia 3210, Sony Ericsson T68i, Nokia 6600 Original Black, Nokia N70 Music Edition, Nokia 6300 Original White, Apple iPhone 3GS White, Apple iPhone 4S, Apple iPhone 4, Nokia 6700 Slide Petrol Blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geo_1983petra Δημ. May 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2011 δε μπορω να πω οτι καταλαβα τι διπλασιαζει...για τα 60mb μιλαμε? δηλαδη γινονται 120? τα 500 θελουμε βρε κοσμοτε! Τα 60 γίνονται 120 Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. May 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2011 Και απώλεια να δηλώσει, θα τον ενημερώσουν ότι μπορεί να βγάλει κάρτα SIM αντικατάστασης με τον ίδιο αριθμό. Γι' αυτό έχω την εντύπωση ότι δεν θα του διαγράψουν τα στοιχεία από τον εν λόγω αριθμό:worry: σωστά , αλλά η ερώτηση έλεγε διαγραφή ή ακύρωση . Εγώ πρότεινα ακύρωση . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
button Δημ. May 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2011 Μπορώ να βάλω τα πακέτα on the go απο καρτ wh η πρέπει να πάρω αναγκαστικά νεο αριθμό και λειτουργεί απο κινητό ?? Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsafou Δημ. May 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2011 ΡΕ παιδια ιδεα μου ειναι ή τα δωρα του reload εχουν ξεφτυλιστει τελειως;;;; Παράθεση Ακομα μαθαίνω...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pantierakos Δημ. May 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2011 ΡΕ παιδια ιδεα μου ειναι ή τα δωρα του reload εχουν ξεφτυλιστει τελειως;;;; Εχεις απόλυτο δίκιο! 30 sms για 7 μέρες... Ελεος! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. May 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2011 Εχεις απόλυτο δίκιο! 30 sms για 7 μέρες... Ελεος! απλα σταχτη στα ματια.ντροπη Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkvasilis Δημ. May 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2011 Σκέφτομαι να γυρίσω σε cosmote. Ισχύει κανονικά ακόμα το πρόγραμμα καρτοκινητού CALL THEM ALL PLUS what's up? 1200 λεπτά + 1200 sms προς what's up με 7 ευρώ; γνωριζει καποιος πως ενεργοποιουμε αυτο το πακετο?thanx Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
UniqueGR Δημ. May 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2011 Να μη περιμένω και πάλι διπλασιασμό της αξίας της επόμενης ανανέωσης, δηλαδή... Κρίμα.. :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_NikitaS_ Δημ. May 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2011 γνωριζει καποιος πως ενεργοποιουμε αυτο το πακετο?thanx Στέλνεις plus στο 1313 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsafou Δημ. May 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2011 εχω whatsup και εβγαλα κωδικους ΜyCosmote ελα ντε που οταν παω να εναργοποιησω το ΜyAccount μου βγαζει μηνυμα οτι το νουμερο του κινητου ειναι λαθος! Τι φταιει;;; Παράθεση Ακομα μαθαίνω...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_NikitaS_ Δημ. May 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2011 εχω whatsup και εβγαλα κωδικους ΜyCosmote ελα ντε που οταν παω να εναργοποιησω το ΜyAccount μου βγαζει μηνυμα οτι το νουμερο του κινητου ειναι λαθος! Τι φταιει;;; Το MyAccount για καρτοκινητά ακόμα δεν έχει ανοίξει. Γι αυτό σου βγάζει αυτό το σφάλμα. Άγνωστο πότε θα το ξαναφτιάξουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mythos_bt Δημ. May 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2011 Το MyAccount για καρτοκινητά ακόμα δεν έχει ανοίξει. Γι αυτό σου βγάζει αυτό το σφάλμα. Άγνωστο πότε θα το ξαναφτιάξουν. Οπως μου ειχαν πει στο cc πριν απο 1 χρονο δεν υπαρχει κανενα απολυτως προβλημα για τα καρτοκινητα.Απλως αναβαθμιζουν το συστημα.:lol::lol::lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andrewmaslim Δημ. May 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2011 Μήπως ξέρει κάποιος, εάν μπορώ σε καρτοσυμβόλαιο Cosmote, να προσθέσω κάποιο δωρεάν σερφάρισμα στο ίντερνετ - και πόσο πάει αυτό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eatmydust Δημ. May 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2011 Μπορώ να βάλω τα πακέτα on the go απο καρτ wh η πρέπει να πάρω αναγκαστικά νεο αριθμό και λειτουργεί απο κινητό ?? Δεν μπορούν να ενεργοποιηθούν τα πακέτα Internet On the Go σε καρτοκινητά What's up. Μήπως ξέρει κάποιος, εάν μπορώ σε καρτοσυμβόλαιο Cosmote, να προσθέσω κάποιο δωρεάν σερφάρισμα στο ίντερνετ - και πόσο πάει αυτό; Δυστυχώς μόνο τα 60ΜΒ με 3€ μπορείς να βάλεις. Βέβαια, μπορείς να κάνεις όσες ενεργοποιήσεις θέλεις το μήνα για να αυξήσεις τον όγκο. Και επίσης, αν ενεργοποιήσεις ξανά το πακέτο των 60ΜΒ στο τέλος της προθεσμίας των 30 ημερών, προστίθενται όλα μαζί τα ΜΒ(παλιά και νέα) και λήγουν σε 30 ημέρες από την τελευταία ενεργοποίηση. Παράθεση Siemens C10, Nokia 3210, Sony Ericsson T68i, Nokia 6600 Original Black, Nokia N70 Music Edition, Nokia 6300 Original White, Apple iPhone 3GS White, Apple iPhone 4S, Apple iPhone 4, Nokia 6700 Slide Petrol Blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
button Δημ. May 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2011 Τι κρίμα τώρα πρέπει να τρέχω για 5 νούμερο στην cosmote ή μπορώ να μεταφέρω αριθμό απο την Wind και να το κάνω on the go ?? Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andrewmaslim Δημ. May 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2011 Δυστυχώς μόνο τα 60ΜΒ με 3€ μπορείς να βάλεις. Βέβαια, μπορείς να κάνεις όσες ενεργοποιήσεις θέλεις το μήνα για να αυξήσεις τον όγκο. Και επίσης, αν ενεργοποιήσεις ξανά το πακέτο των 60ΜΒ στο τέλος της προθεσμίας των 30 ημερών, προστίθενται όλα μαζί τα ΜΒ(παλιά και νέα) και λήγουν σε 30 ημέρες από την τελευταία ενεργοποίηση. Που αυτό σημαίνει; ΑΠΛΑ ΣΕΡΦΑΡΙΣΜΑ θέλω, όχι downloading κτλ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Epicouros Δημ. May 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2011 Ενας φιλος εχει Whats up και εδω και 10 μερες και βαλε του ερχεται μηνυμα καθε μερα οτι ενεργοποιθηκε το internet με το 1 ευρώ το ζήτημα είναι ότι δεν έχει καθόλου χρήματα στο κάρτα του εδώ και 20 μέρες περίπου:X Παράθεση ΦΤΑΙΕΙ, που είμαστε αυτοί που είμαστε. Και που δεν θ' αλλάξουμε ποτέ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eatmydust Δημ. May 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2011 Τι κρίμα τώρα πρέπει να τρέχω για 5 νούμερο στην cosmote ή μπορώ να μεταφέρω αριθμό απο την Wind και να το κάνω on the go ?? Με φορητότητα έρχεσαι πολύ απλά στην Cosmote αλλά για να εκμεταλλευτείς το Internet On the Go, θα πρέπει να βάλεις την κάρτα SIM σε stickάκι. Που αυτό σημαίνει; ΑΠΛΑ ΣΕΡΦΑΡΙΣΜΑ θέλω, όχι downloading κτλ. Αφού θέλεις μόνο surfάρισμα, τότε τα 60ΜΒ σου είναι υπερ-αρκετά. Στέλνεις 60 στο 1333 με χρέωση 3€. Τυχαίνει αν ενεργοποιήσεις τώρα τα 60ΜΒ μέχρι 30/6 θα σου διπλασιαστούν(120ΜΒ) χωρίς καμία επιπλέον επιβάρυνση. Παράθεση Siemens C10, Nokia 3210, Sony Ericsson T68i, Nokia 6600 Original Black, Nokia N70 Music Edition, Nokia 6300 Original White, Apple iPhone 3GS White, Apple iPhone 4S, Apple iPhone 4, Nokia 6700 Slide Petrol Blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EGANI Δημ. May 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2011 εδώ και δέκα ημέρες με έρχετε μήνημα Μόλις συνδέθηκεςστο ίντερνετ με χρέωση 1Ε για 24 ώρες.και με τρώει 1Ε μου το βαλανε χωρίς να το ζητίσω πως μπωρώ να το απενεργοπιεισω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts