mourtzman Δημ. January 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2010 (edited) Μια ερώτηση. Δεν υπάρχει κανένας τρόπος να μεταφέρω υπόλοιπο από ένα καρτοκινητό σε άλλο αν δεν ξέρω τον κωδικό χρήστη του δέκτη? Μα κανένας τρόπος? Ειχε η αδερφή μου ένα καρτοσυμβόλαιο και μια wu. Διακοπτεί το καρτοσυμβόλαιο στο οποίο είχε υπόλοιπο από μη χρησιμοποίηση του χρόνου της 60 ευρώ. Της το μετατρέπουν σε καρτοκινητό και μένει το υπόλοιπο μέσα σε αυτό. Θέλει να τα μεταφέρει στη wu αλλά δεν έχει τον κωδικό χρήστη. Δουλευόμαστε? Δεν μπορεί? Edited January 25, 2010 by mourtzman Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
grsaint13 Δημ. January 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2010 Μια ερώτηση. Δεν υπάρχει κανένας τρόπος να μεταφέρω υπόλοιπο από ένα καρτοκινητό σε άλλο αν δεν ξέρω τον κωδικό χρήστη του δέκτη? Μα κανένας τρόπος? Ειχε η αδερφή μου ένα καρτοσυμβόλαιο και μια wu. Διακοπτεί το καρτοσυμβόλαιο στο οποίο είχε υπόλοιπο από μη χρησιμοποίηση του χρόνου της 60 ευρώ. Της το μετατρέπουν σε καρτοκινητό και μένει το υπόλοιπο μέσα σε αυτό. Θέλει να τα μεταφέρει στη wu αλλά δεν έχει τον κωδικό χρήστη. Δουλευόμαστε? Δεν μπορεί? Αν δεν κάνω λάθος και αν κάνω ας με διορθώσει κάποιος,για μεταφορά ποσού χρειάζεται ο κωδικός χρήστη αυτού που στέλνει και όχι αυτού που δέχεται...:O Παράθεση grsaint13 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mourtzman Δημ. January 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2010 Στο 1313 άλλα μου είπαν. θα ξαναπάρω γιατί.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefidis Δημ. January 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2010 Έλα κι εσύ στο διπλανό μαγαζάκι, μπορείς! :p Και internet, και CU all day 60 λεπτά πρως σταθερά και CU με 0.35 λεπτά! Το έχουμε ξαναπεί επανηλλημένως, τώρα που έληξε το 09 κακώς κάθεστε στην πιο ταλαίπωρη καρτοκινητή της Ελλάδας. Ακούς εκεί σήμα καμπάνα... Αυτό είναι φάε τη μπανάνα... Άντε και ήρθα! Με τα υπόλοιπα 20 άτομα που μιλάμε καθημερινά ασταμάτητα τι γίνεται; Να έρθουν κι αυτοί στο διπλανό μαγαζάκι; Δε γίνονται αυτά που λες... Όσο για το σήμα, είχαμε απ' όλες τις εταιρίες και μάλιστα συμβόλαια, όχι καρτοκινητά και ξέρουμε πολύ καλά.. Άστο καλύτερα! Με την κόκκινη δεν είχα σήμα στο ίδιο μου το σπίτι (ακόμα δεν έχω) και με την μπλε "ψάρευα" σήμα με το κινητό ψηλά σα τον ηλίθιο να στείλω ένα sms! Τουλάχιστον στο θέμα σήμα, η Cosmo δεν έχει ανταγωνιστές.- Παράθεση https://www.fragile.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. January 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2010 Μια ερώτηση. Δεν υπάρχει κανένας τρόπος να μεταφέρω υπόλοιπο από ένα καρτοκινητό σε άλλο αν δεν ξέρω τον κωδικό χρήστη του δέκτη? Μα κανένας τρόπος? Ειχε η αδερφή μου ένα καρτοσυμβόλαιο και μια wu. Διακοπτεί το καρτοσυμβόλαιο στο οποίο είχε υπόλοιπο από μη χρησιμοποίηση του χρόνου της 60 ευρώ. Της το μετατρέπουν σε καρτοκινητό και μένει το υπόλοιπο μέσα σε αυτό. Θέλει να τα μεταφέρει στη wu αλλά δεν έχει τον κωδικό χρήστη. Δουλευόμαστε? Δεν μπορεί? μόνο αν ανοίξεις myaccount αφού πρώτα δηλώσεις τα στοιχεία σου . Μετά Μπορείς να κάνεις μόνο σου μεταφορά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Morning Δημ. January 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2010 Μπορω να μεταφερω το υπολοιπο του λογαριασμου μου απο μια καρτα what's up σε μια αλλη? κι αν ναι πως? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnthegreek Δημ. January 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2010 Μπορω να μεταφερω το υπολοιπο του λογαριασμου μου απο μια καρτα what's up σε μια αλλη? κι αν ναι πως? Μπορείς. Μέσω του MyAccount (αν έχεις δηλώσει τα στοιχεία του καρτοκινητού σου) ή μέσω του 1313 (χρειάζεσα τον κωδικό χρήστη). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Morning Δημ. January 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2010 Μπορείς. Μέσω του MyAccount (αν έχεις δηλώσει τα στοιχεία του καρτοκινητού σου) ή μέσω του 1313 (χρειάζεσα τον κωδικό χρήστη). Οχι δεν εχω δηλωσει τα στοιχεια μου ακομα...ο αριθμος στον οποιον θελω να μεταφερω το υπολοιπο ειναι καινουριος...πρωτη φορα δηλαδη θα τον χρησιμοποιησω...τον κωδικο χρηστη του παλιου ή του καινουριου αριθμου θα χρειαστώ?...του παλιου τον εχω, του καινουριου οχι...στο 1313 πως ακριβως το κανω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. January 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2010 Οχι δεν εχω δηλωσει τα στοιχεια μου ακομα...ο αριθμος στον οποιον θελω να μεταφερω το υπολοιπο ειναι καινουριος...πρωτη φορα δηλαδη θα τον χρησιμοποιησω...τον κωδικο χρηστη του παλιου ή του καινουριου αριθμου θα χρειαστώ?...του παλιου τον εχω, του καινουριου οχι...στο 1313 πως ακριβως το κανω? Καλείς 1313 , για να μην περιμένεις πατάς 9 Όταν απαντήσουν τους λες ότι θέλεις μεταφορά . Δυστυχώς τελευταία κάνει και μέχρι 48 ώρες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skoulikomirmigot Δημ. January 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2010 Συχνο φαινομενο ειναι τελευταια παλι αυτο, που καλεις και ειναι μουγκο τελειως, ενω στον αλλον χτυπαει κανονικα και το σηκωνει, σε ακουει ενω εσυ νέκρα! Πανω απο 10 φορες μου το κανε σημερα. Με την δευτερη προσπαθεια συνηθως πιανει τονο κλησης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andrewk Δημ. January 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2010 Ρε παιδια θελω να κανω μια ερωτηση..Για να κανω video κληση πρεπει να ενεργοποιησω κατι?Εχω cosmote what's up.Παλια θυμαμαι οταν ειχα vodafone επερνες τηλεφωνο και ενεργοποιουσες το 3g.Το ιδιο γινεται και τωρα?Επισης για να μπαινω ιντερνετ μεσω gprs??Πηρα στο 1313 αλλα δεν εβγαλα ακρη..Ευχαριστω προκαταβολικα!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnthegreek Δημ. January 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2010 Ρε παιδια θελω να κανω μια ερωτηση..Για να κανω video κληση πρεπει να ενεργοποιησω κατι?Εχω cosmote what's up.Παλια θυμαμαι οταν ειχα vodafone επερνες τηλεφωνο και ενεργοποιουσες το 3g.Το ιδιο γινεται και τωρα?Επισης για να μπαινω ιντερνετ μεσω gprs??Πηρα στο 1313 αλλα δεν εβγαλα ακρη..Ευχαριστω προκαταβολικα!! Όχι, δεν χρειάζεσαι κάτι για να κάνεις βίντεο κλήση. Η μόνη προϋπόθεση για να κάνεις βίντεο κλήση είναι να είσαι σε χώρο με 3G κάλυψη. Τώρα, όσον αφορά το Wap, θα πρέπει να ξανακαλέσεις το 1313, να πατήσεις το 9 και να ζητήσεις να σου ενεργοποιήσουν τις ρυθμίσεις MMS και WAP στη γραμμή (ενεργοποιούνται και τα δύο μαζί και όχι ξεχωριστά το καθ'ένα) και να σου στείλουν και τις ρυθμίσεις. Μόλις τις λάβεις θα κάνεις επανεκκίνηση στο κινητό σου και τελείωσες. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sp3cial Δημ. January 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2010 Να ρωτήσω πόσο είναι το Internet στο What's Up? Παρέχει Internet Wap στο κινητό? Έχω στην Wind με 4 ευρώ το μήνα περίπου 40MB. Και σκέφτομαι εαν έχει κάτι αντίστοιχο η Whats Up τότε θα ήταν το ιδανικό πακέτο για εμένα. Επίσης πως μπορώ να δώ εαν το άλλο νούμερο του συνομιλιτή μου είναι Whats Up ή όχι? Ευχαριστώ πολύ. :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnthegreek Δημ. January 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2010 Να ρωτήσω πόσο είναι το Internet στο What's Up? Παρέχει Internet Wap στο κινητό? Έχω στην Wind με 4 ευρώ το μήνα περίπου 40MB. Και σκέφτομαι εαν έχει κάτι αντίστοιχο η Whats Up τότε θα ήταν το ιδανικό πακέτο για εμένα. Επίσης πως μπορώ να δώ εαν το άλλο νούμερο του συνομιλιτή μου είναι Whats Up ή όχι? Ευχαριστώ πολύ. :D Μπορείς να ενεργοποιήσεις το μηνιαίο πάσο του "MyView" που σου προσφέρει ό, τι σου προσφέρει το "Plus Non-Stop" της Wind (μηνιαίο πάγιο 4 ευρώ - 40Mb πλοήγηση). Για να μάθεις εάν ένας αριθμός είναι What's Up θα στείλεις το μήνυμα "WU με τον αριθμό του κινητού" στο 1314. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
virginia285 Δημ. January 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2010 πώς το ενεργοποιεί κάποιος αν η συσκευή του δεν υποστηρίζει myview; Παράθεση Εγώ πάντως -άω/ώ, και ας λέτε εσείς ό,τι θέλετε!!! Δε ζητώ, απλά νιώθω...και πολύ γουστάρω....;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnthegreek Δημ. January 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2010 πώς το ενεργοποιεί κάποιος αν η συσκευή του δεν υποστηρίζει myview; Κάποιος που δεν έχει συσκευή συμβατή με το My View δεν θα μπορέσει - απ'όσω ξέρω - να το ενεργοποίησει γιατί η ενεργοποίηση γίνεται μέσα από το menu του Cosmote My View και όχι μέσω μηνύματος (όπως γίνεται στη Wind), σωστά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
virginia285 Δημ. January 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2010 χαζομάρα για όσους έχουν Iphone και θέλουν ίντερνετ σε καρτοκινητό κοσμοτέ :( Παράθεση Εγώ πάντως -άω/ώ, και ας λέτε εσείς ό,τι θέλετε!!! Δε ζητώ, απλά νιώθω...και πολύ γουστάρω....;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefidis Δημ. January 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2010 πώς το ενεργοποιεί κάποιος αν η συσκευή του δεν υποστηρίζει myview; Τι ακριβώς εννοείς όταν λες ότι η συσκευή σου δεν υποστηρίζει myview; Δεν υποστηρίζει wap sites; Ε πέτα το τότε!! :lol: Για να μιλήσουμε λίγο σοβαρά τώρα, το myview δεν είναι κάτι σαν το Vf Live! Απλά ένα wap site είναι... Γράφεις wap.cosmotemyview.gr στον browser σου και μπαίνεις... ;) Παράθεση https://www.fragile.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
virginia285 Δημ. January 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2010 ααα οκ, δεν έχω καρτοκινητό κοσμοτέ,ποτέ δεν είχα οπότε θεώρησα οτι είναι σαν το vf live :) Παράθεση Εγώ πάντως -άω/ώ, και ας λέτε εσείς ό,τι θέλετε!!! Δε ζητώ, απλά νιώθω...και πολύ γουστάρω....;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. January 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2010 ααα οκ, δεν έχω καρτοκινητό κοσμοτέ,ποτέ δεν είχα οπότε θεώρησα οτι είναι σαν το vf live :) Η μόνη που παρέχει πραγματικό Ίντερνετ σε καρτοκινητά είναι η Vodafone.Η Κοσμοτέ παρέχει wap συναδέλφισα!Στο Μήλο δεν μπορείς να χρησιμοποιήσεις το myview διότι στις ρυθμίσεις του δεν μπορείς να ρυθμίσεις proxy server.Στο wap όλη η κίνηση περνάει από proxy,κάτι που δεν ισχύει στο Ίντερνετ της Vodafone.Υπάρχει βέβαια μια διαδικασία στο μηλόφωνο για να περάσεις ρυθμίσεις wap αλλά είναι σχετικά πολύπλοκη σύμφωνα με ορισμένους κατόχους του.Οπότε για Ίντερνετ σε καρτοκινητό είναι μονόδρομος η επιλογή... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefteris4 Δημ. January 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2010 αν ενεργοποιήσω σήμερα την προσφορα CALL THEM ALL PLUS 1200 +1200 sms θα ισχύει μέχρι τον επόμενο μηνα στις 28 Φεβρουαρίου ή θα τελειώσει στο τέλος αυτου του μήνα και μετά θα θέλει παλι ενεργοποίηση τον επόμενο μηνα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. January 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2010 Θα λήξει στις 28 του Φεβρουαρίου . Δεν πάει με τους μήνες. Είναι για 30 ημέρες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefteris4 Δημ. January 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2010 Θα λήξει στις 28 του Φεβρουαρίου . Δεν πάει με τους μήνες. Είναι για 30 ημέρες Εντάξει φίλε ευχαριστώ. ΥΓ. Κάνε κάτι στην περιοχήσου με το σήμα. Στο στρατόπεδο ήμουν (Καρέα), 20-30 καιρέες στην κορυφή του βουνού και εμείς δεν ειχαμε καθόλου σήμα. Καμία εταιρία. Ασε που βλέπαμε και την διαφήμιση της κοσμοτε με τους φαντάρους και το περιβόητο "σήμα καμπάνα" και μας ερχότανε να σπάσουμε την τηλεόραση!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aGka8l Δημ. January 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2010 το my account θα ανοίξει ποτε?εχω κανει εδω και 2 μήνες δήλωση στοιχείων! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
grsaint13 Δημ. January 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2010 το my account θα ανοίξει ποτε?εχω κανει εδω και 2 μήνες δήλωση στοιχείων! Πολλοί το περιμένουμε αλλα εκεί πέρα στην Κοσμοτέ κοιμούνται τον ύπνο του δικαίου...:mad: Παράθεση grsaint13 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts