Jump to content

Τα πάντα για τα καρτοκινητά της Cosmote

Petros the Great
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Για Να απαντήσει Το 1313 και να του πει για φόρτο , πάει να πει ότι το πήρε από άλλο ενεργό, άρα η απάντηση μου εξακολουθεί να ισχύει.

Ναι δικιο εχεις δεν το ειχα δει αυτο για τον φορτο. Ναι ομως αν εκανε κληση σε αλλον αριθμο δεν θα πρεπε να ενεργοποιηθει κανονικα?

Εγω παλι εχει μερικες μερες που στελνω ΥΠΟΛ στο 1313 και μου λεει "λογω εργασιων αναβαθμισηςτου συστηματος η υπηρεσια δεν ειναι διαθεσιμη κτλ".

Τωρα αυτο ειναι καλο? Και ρωταω για τον εξης λογο. Κανουν οντως αναβαθμιση? Αν ναι εχει καλως η εχουν προβλημα (πχ φορτο εργασιας) και μας λενε ταχα αναβαθμιση?

• Απαντήσεις 44χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Ενταξει παιδια, μετα απο 16 ωρες εφτιαξε.

Δεν ξερω εαν θελουν να με εκδικηθουν εκει επειδη εκοψα το συμβολαιο μου, αλλα οσοι επερναν τηλ στον αριθμο μου ελεγε οτι εχω φραγη εισερχομενων.

Το περιεργο ειναι οτι εφταξε το βραδυ. Δηλαδη μεχρι τις 11 το βραδυ δε δουλευε εχθες, κ σημερα πρωι πρωι εφτιαξε....

Samsung S21 Ultra

Όταν γίνεται αίτηση διακοπής συμβολαίου με διατήρηση του αριθμού σε καρτοκινητό, 30 μέρες το αργότερο απο την υποβολή του εγγράφου αιτήματος πραγματοποιείται διακοπή του αριθμού, ο οποίος επανέρχεται μετά απο 48 ώρες το αργότερο.Δεν είναι ότι κάνουν διακοπές, δεν είναι ότι έχουν λίγο προσωπικό, δεν είναι ότι σε εκδικούνται. Είναι η διαδικασία μετάβασης στη πλατφόρμα της καρτοκινητής.

Και παλια που εκανα την ιδια διαδικασια γιατι εγινε σε 2 ωρες μεσα;

Εδω φορητοτητα κανεις και μεσα σε λιγα λεπτα γινεται... πλακα κανουμε τωρα;

Και ετσι να ναι, πρεπει να μου στειλουν ενα sms (οπως λεει κ στην αιτηση διακοπης) και οχι στα καλα καθουμενα ενα απογευμα εψαχνα να δω τι φταιει...

Samsung S21 Ultra

Πως μπορω να ενεργοποιησω το myview και να παρω τις σωστες ρυθμισεις για internet (μεσω opera mini) ? Θελω να πω, εχω μια συσκευη που τη χρησιμοποιουσα οταν ειχα συμβολαιο κι εχει ρυθμισεις για mms/wap/gprs που μαλλον τωρα που θα βαλω τη whats'up καρτα μεσα θα πρεπει να αλλαξουν, ετσι δεν ειναι ??

Θα στείλεις WAP στο 1333

Οι ρυθμίσεις θα σου έρθουν. Απλά αποθήκευσε τες

Θα στείλεις WAP στο 1333

Οι ρυθμίσεις θα σου έρθουν. Απλά αποθήκευσε τες

Σ'ευχαριστω! Και το "Μηναίο Πάσο «my view ‘n’ web» (αυτο που ουσιαστικα χρειαζομαι για να εχω τα 40ΜΒ για χρηση του opera mini") το ενεργοποιω πως ?

Οι πρώτες δεκατέσερεις μέρες θα είναι δωρεάν

Την τελευταία μέρα μέσα από το menu θα κάνεις ανανέωση .

Η αποστολή του WAP ενεργοποιεί το my view n web

και ταυτόχρονα πέρνεις τις ρυθμίσεις

Υπάρχει όμως μια περίπτωση να σου έρθει μήνυμα ότι η ενεργοποίηση δεν είναι δυνατή μέσω SMS

τώτε πέρνεις τηλέφωνο στο 1313 και θα σε ρωτήσουν πια συσκευή χρησιμοποιείς

hello to all..

Σημερα λήγει το whatsup μου και πήρα ενα μνμ να στείλω 600 στο 1313 για 600 λεπτά και απεριόριστα σμσ.Ισχύει;;Και εαν ναι μεχρι σήμερα που λήγει ή και για τις επόμενες ημέρες;

hello to all..

Σημερα λήγει το whatsup μου και πήρα ενα μνμ να στείλω 600 στο 1313 για 600 λεπτά και απεριόριστα σμσ.Ισχύει;;Και εαν ναι μεχρι σήμερα που λήγει ή και για τις επόμενες ημέρες;

Η προσφορά αυτή ισχύει για όσους συνδρομητές ενεργοποιήσουν το "Call Them All 600" μέχρι τις 6 Αυγούστου.Περισσότερα εδώ.:)

Εκοψε για το whats up τα 5 sms δωρο με την 3ε καρτα ή μου φαινεται??

Όντως τα έκοψε τα sms που είχε δώρο με την κάρτα των 3 ευρώ.Στην ιστοσελίδα της Cosmote γράφει το εξής:

To WHAT’S UP πάλι… έγραψε! Γιατί, μόνο με το WHAT’S UP, έχεις BONUS SMS προς όλους με όλες τις κάρτες ανανέωσης χρόνου ομιλίας! Με την κάρτα των 9€ έχεις bonus 20 SMS ενώ με τις κάρτες των 15€, 20€ & 30€ έχεις bonus 100 SMS . Πως; Απλά στείλε για μία φορά μόνο, δωρεάν το μήνυμα SMSALL στο 1313 και τα bonus δωρεάν SMS είναι δικά σου.

Ναι ρε, έχανε χιλιάδες από δαύτα :rolleyes:

Έλεος ρε.

Οτιδηποτε εχει να κανει με τις υπηρεσιες της καρτας (my view ‘n’ web, call them all 600 κτλ), πρεπει να ανανεωνεται καθε μηνα κανοντας την ενεργεια που αντιστοιχει ( ενεργοποιηση απο μενου, αποστολη sms) ετσι δεν ειναι ? (καθε 1η του μηνα δηλαδη ?)

δεν έχει σχέση με την πρώτη του μήνα

Όλα τα πακέτα αυτά ισχύουν για 30 μέρες

Αλλά ορισμένα όπως το 600 μπορείς να το ενεργοποιήσεις μέχρι 4 φορές τον μήνα

Τελικά, οι Έλληνες είναι πολύ τελευταίας στιγμής. Ξέχασα να βάλω κάρτα και, προσπάθαγα χθες, και μπήκε στις 12 και 40. Δε μίλαγε αυτή η χαζή στο 6971314.

Είχα αρνητικό υπόλοιπο.

Μια φίλη πάλι, έστειλε με μήνυμα και της μπήκε. Τυχερή :p

δεν έχει σχέση με την πρώτη του μήνα

Όλα τα πακέτα αυτά ισχύουν για 30 μέρες

30 μερες απο τη μερα που θα κανεις την ενεργεια και μετα ? Δηλαδη, αν π.χ. το κανεις 10 Αυγουστου, ισχυει μεχρι τις 10 Σεπτεμβριου ?

Αλλά ορισμένα όπως το 600 μπορείς να το ενεργοποιήσεις μέχρι 4 φορές τον μήνα

Α! Οταν λες "μηνα" εδω, εννοεις απο 1η μεχρι το τελος του η για 30 μερες (οποιες 30 μερες) οπως πιο πανω ?

Σ'ευχαριστω για τη βοηθεια!

Η προσφορά αυτή ισχύει για όσους συνδρομητές ενεργοποιήσουν το "Call Them All 600" μέχρι τις 6 Αυγούστου.Περισσότερα εδώ.:)

ενεργοποίησα την υπηρεσία πριν από 3 ώρες και δεν μου έχει έρθει ακόμη μήνυμα για τα απεριόριστα sms να ανσυχήσω ή πάντα έτσι αργεί;

30 μερες απο τη μερα που θα κανεις την ενεργεια και μετα ? Δηλαδη, αν π.χ. το κανεις 10 Αυγουστου, ισχυει μεχρι τις 10 Σεπτεμβριου ?

Ναί έτσι ακριβώς

Α! Οταν λες "μηνα" εδω, εννοεις απο 1η μεχρι το τελος του η για 30 μερες (οποιες 30 μερες) οπως πιο πανω ?

Σ'ευχαριστω για τη βοηθεια!

Αυτό δεν το ξέρω , δεν μου έτυχε ποτέ να ενεργοποιήσω τόσες πολλές φορές.

ενεργοποίησα την υπηρεσία πριν από 3 ώρες και δεν μου έχει έρθει ακόμη μήνυμα για τα απεριόριστα sms να ανσυχήσω ή πάντα έτσι αργεί;

Παντα ετσι αργει μην ανυσηχεις.Μεχρι το βραδυ πιστευω να σου εχουν ενεργοποιηθει.

@ Nokia 3230 - Nokia 6131 - Nokia E51 - Nokia 5530XM - HTC Desire - Motorola Defy+ - Nexus 5 - Xiaomi Redmi Note 4X - Xiaomi Mi 9T @

Intel i7 4770k/\Gigabyte GA-Z87X-UD4H/\G.SKILL Sniper 2x8GB DDR3/\nVidia GTX 970/\SSD Samsung 850 EVO 250GB/\Enermax Triathlor FC 650W/\DELL U2713HM

Και εγώ έχω το ίδιο πρόβλημα με το call them all 600 συν απεριοριστα μυνήματα το οπίο ενεργοποίησα χθες το μεσημέρι... Μου έχει έρθει ένα μύνημα που λέει οτι έχω τα 600 λεπτά ομιλίας και λεέι οτι όταν ενεργοποιηθούν τα απεριόριστα μυνήματα θα μου έρθει μύνημα αλλά ακόμα δεν μου εχει έρθει τίποτα σχετικό. Πρέπει να ανησυχήσω??

και εγώ χτες έβαλα 15άρα κάρτα και έχει φτάσει περίπου 3 το μεσημέρι σήμερα και ακόμα να ενεργοποιηθούν τα 100 sms. Λέτε να παίξει κανένα τηλεφωνάκι στην εξυπηρέτηση;