karib Δημ. July 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2009 Καλα ολα αυτα αλλα εγω δεν εχω καταλαβει ακομη, αν θα αλλαξει κατι στις τιμες που αγοραζουμε cosmoκαρτες, λογω των αλλαγων στην φορολογηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanw595 Δημ. July 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2009 Οχι η τιμη των καρτων δεν θα αλλαξει! Μπορει η τιμη των καρτων να παραμεινει σταθερη αλλα στο λογαριασμο μας θα μπαινουν λιγοτερα λεφτα. Αν π.χ. αγορασεις 9αρα καρτα και την περασεις στο κινητο σου στο λογαριασμο σου θα προστεθουν οχι 9 ευρω αλλα 7,92 ευρω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos21r Δημ. July 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2009 Οχι η τιμη των καρτων δεν θα αλλαξει! Μπορει η τιμη των καρτων να παραμεινει σταθερη αλλα στο λογαριασμο μας θα μπαινουν λιγοτερα λεφτα. Αν π.χ. αγορασεις 9αρα καρτα και την περασεις στο κινητο σου στο λογαριασμο σου θα προστεθουν οχι 9 ευρω αλλα 7,92 ευρω. σημερα το απογευμα που αγορασα μια 9αρα μπηκανε και τα 9 συμφωνα με το cosmote account Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stefanos200 Δημ. July 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2009 σημερα το απογευμα που αγορασα μια 9αρα μπηκανε και τα 9 συμφωνα με το cosmote account Δεν έχει εφαρμοστεί ακόμα αυτό το μέτρο ούτε ξέρω αν έχει ανακοινωθεί από πότε και έπειτα θα ισχύει.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanw595 Δημ. July 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2009 Ναι δεν εχει ανακοινωθει ποτε θα εφαρμοστει το μετρο γιατι ψηφιστηκε πολυ προσφατα στις 25/6. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
objectref Δημ. July 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2009 Καλησπερα, χθες χρησιμοποιησα την επιδοτηση του συμβολαιου μου και παραλληλα μου εδωσαν "δωρο" 2 νουμερα What's Up. Μπορω να δουλεψω τον Opera Mini με το WU ? Μπορω να κανω δηλ. χρηση του GPRS ή οχι ? Edit: Η εστω το WAP με τον internal browser του κινητου. Παράθεση my iOS work: http://www.noveltyview.com/DanceSteps.html Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
UniqueGR Δημ. July 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2009 Μπορείς, αλλά η χρέωση είναι κάτι παραπάνω απο 12€/mb. Εκτώς αν ενεργοποιήσεις το μηνιαίο πάσο του Myview, αλλά και πάλι, για να χρησιμοποιησεις τα 40mb που σου δίνονται σε αυτή τη περίπτωση, θα πρέπει να μπαίνεις στο Myview και απο το πεδίο google να αναζητάς και να μπαίνεις στις επιθυμητές σελίδες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
objectref Δημ. July 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2009 Μπορείς, αλλά η χρέωση είναι κάτι παραπάνω απο 12€/mb. Εκτώς αν ενεργοποιήσεις το μηνιαίο πάσο του Myview, αλλά και πάλι, για να χρησιμοποιησεις τα 40mb που σου δίνονται σε αυτή τη περίπτωση, θα πρέπει να μπαίνεις στο Myview και απο το πεδίο google να αναζητάς και να μπαίνεις στις επιθυμητές σελίδες. Καταλαβα, δε λεει...Σ'ευχαριστω παντως! Αυτο που πρεπει να μπαινω απο το MyView, δεν ειναι λιγο περιεργο ?? Γιατι να μην μπορω να κανω χρηση των 40ΜΒ κατευθειαν απο τον wab browser του κινητου αλλα χωρις να μπαινω πρωτα καπου αλλο, να δινω σε search box αυτο που θελω να δω κτλ τλ... Παράθεση my iOS work: http://www.noveltyview.com/DanceSteps.html Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alany Δημ. July 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2009 Καταλαβα, δε λεει...Σ'ευχαριστω παντως! Αυτο που πρεπει να μπαινω απο το MyView, δεν ειναι λιγο περιεργο ?? Γιατι να μην μπορω να κανω χρηση των 40ΜΒ κατευθειαν απο τον wab browser του κινητου αλλα χωρις να μπαινω πρωτα καπου αλλο, να δινω σε search box αυτο που θελω να δω κτλ τλ... Τα 40 Mb είναι για πλοήγηση εκτός myview portal. Σε οποιοδήποτε site θες. Δεν είναι απαραίτητο να μπεις στο myview και μετά σε όποιο site θες για να κάνεις χρήση των 40 Mb. Πληκτρολογείς απευθείας το site που θες και χρεώνεσαι από τα 40 Mb. Μην μπερδεύεσαι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
UniqueGR Δημ. July 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2009 Τα 40 Mb είναι για πλοήγηση εκτός myview portal. Σε οποιοδήποτε site θες. Δεν είναι απαραίτητο να μπεις στο myview και μετά σε όποιο site θες για να κάνεις χρήση των 40 Mb. Πληκτρολογείς απευθείας το site που θες και χρεώνεσαι από τα 40 Mb. Μην μπερδεύεσαι. Αυτό είναι 100% σίγουρο? Γιατί εγώ διαφορετικά τα έχω ακούσει ( όπως ανέφερα παραπάνω ). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. July 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2009 Αυτό είναι 100% σίγουρο? Γιατί εγώ διαφορετικά τα έχω ακούσει ( όπως ανέφερα παραπάνω ). ειναι ακριβως οπως τα λεει το alany Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
objectref Δημ. July 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2009 Τα 40 Mb είναι για πλοήγηση εκτός myview portal. Σε οποιοδήποτε site θες. Δεν είναι απαραίτητο να μπεις στο myview και μετά σε όποιο site θες για να κάνεις χρήση των 40 Mb. Πληκτρολογείς απευθείας το site που θες και χρεώνεσαι από τα 40 Mb. Μην μπερδεύεσαι. Μερσι! Αυτο μπορω να το κανω μεσω GPRS (αρα Opera Mini) ή μεσω WAP (device web browser) ?? Παράθεση my iOS work: http://www.noveltyview.com/DanceSteps.html Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
grsaint13 Δημ. July 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2009 Ναι δεν εχει ανακοινωθει ποτε θα εφαρμοστει το μετρο γιατι ψηφιστηκε πολυ προσφατα στις 25/6. Λίγο άσχετο,αλλά η αύξηση στη βενζίνη εφαρμόστηκε από την επόμενη μέρα της ανακοίνωσης...:rolleyes: Παράθεση grsaint13 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. July 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2009 Βασικά δεν ψηφίστηκε στις 25/06. Στις 23/06 κατατέθηκε προς ψήφιση . Η τροπολογία βρίσκετε στην παρακάτω διεύθυνση και ρητώς προβλέπει ότι ο φόρος στην βενζίνη ισχύει από την επόμενη της κατάθεσης και όχι από την ψήφιση, ενώ ο φόρος στα καρτοκινητά θα επιβληθεί 10 μέρες μετά την δημοσίευση στην εφημερίδα της κυβερνήσεως. Ώς γνωστό φορολογικά νομοσχέδια συνήθως ισχύουν από την κατάθεση με συνταγματική πρόβλεψη. http://www.parliament.gr/ergasies/nomosxedia/Tropologies/1284/K-ENDOMI.617.pdf Αυτό είναι 100% σίγουρο? Γιατί εγώ διαφορετικά τα έχω ακούσει ( όπως ανέφερα παραπάνω ). Πράγματι οι τηλεφωνήτριες της εξυπηρέτησης αυτό σου λένε ότι πρέπει να μπεις στο myview και από κει μέσω google να πας αλλού Αλλά δεν ισχύει. Δεν είσαι υποχρεωμένος να μπεις στο myview. Μπαίνεις κατευθείαν με opera mini αν τον έχεις, ή με οποιονδήποτε άλλο τρόπο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skoulikomirmigot Δημ. July 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2009 Εως τις 6/8 αν ενεργοποιησεις το call 600 σου δινει και απειρα sms μονο με 5 ευρω.Στην TV το δα. Μεσα στην υπερβολη αυτο το whats up ασκοπα! Τοσο δυσκολο ειναι να το κανει 600 sms & ΜΜS???:confused: Βαλτε κανενα free ΜΜS ρε παιδια μεταξυ WU. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nonta Δημ. July 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2009 Γειά σας. Σήμερα μου η κοσμοτε για πρώτη φορά μου έστειλε μήνυμα-προσφορά όπου αναφέρει ότι αν ανανεώσω το χρόνο ομιλίας, με οποιαδήποτε κάρτα, έως 25-7 θα κερδίσω επιπλέον 5ευρω που θα περαστούν στη κάρτα τον επόμενο μήνα. Ισχύει αυτό, έχει έρθει και σε σας τέτοιο μήνυμα, άρχισε και η κοσμοτε παρόμοιες προσφορές με τη wind? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanw595 Δημ. July 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2009 Λίγο άσχετο,αλλά η αύξηση στη βενζίνη εφαρμόστηκε από την επόμενη μέρα της ανακοίνωσης...:rolleyes: Βασικά δεν ψηφίστηκε στις 25/06. Στις 23/06 κατατέθηκε προς ψήφιση . Η τροπολογία βρίσκετε στην παρακάτω διεύθυνση και ρητώς προβλέπει ότι ο φόρος στην βενζίνη ισχύει από την επόμενη της κατάθεσης και όχι από την ψήφιση, ενώ ο φόρος στα καρτοκινητά θα επιβληθεί 10 μέρες μετά την δημοσίευση στην εφημερίδα της κυβερνήσεως. Ώς γνωστό φορολογικά νομοσχέδια συνήθως ισχύουν από την κατάθεση με συνταγματική πρόβλεψη. http://www.parliament.gr/ergasies/nomosxedia/Tropologies/1284/K-ENDOMI.617.pdf Kαλα εγω ειμαι ασχετος με τα περι νομου συνταγματος κτλ απλα ξερω οτι ακομη δεν εχει αφαρμοστει! Μακαρι να μη εφαρμοστει και ποτε αλλα δεν το βλεπω...:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skoulikomirmigot Δημ. July 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2009 Γειά σας. Σήμερα μου η κοσμοτε για πρώτη φορά μου έστειλε μήνυμα-προσφορά όπου αναφέρει ότι αν ανανεώσω το χρόνο ομιλίας, με οποιαδήποτε κάρτα, έως 25-7 θα κερδίσω επιπλέον 5ευρω που θα περαστούν στη κάρτα τον επόμενο μήνα. Ισχύει αυτό, έχει έρθει και σε σας τέτοιο μήνυμα, άρχισε και η κοσμοτε παρόμοιες προσφορές με τη wind? Nαι ισχυει κανονικα.Το κανει καθε τοσο σε ορισμενους χρηστες...δεν ισχυει για ολους. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stathis123 Δημ. July 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2009 ολοι λοιπον ακολουθουν το παραδειγμα της wind! μπραβο Παράθεση My Mobile Phone History: Ericsson T18 - NEC N331i - SAGEM X5-2 - MOTOROLA V620 - SE W300 - SE K550im - MOTOROLA V360 - Samsung J600- MOTOROLA V6 - HP 514 IPAQ - MOTOROLA Z10 - LG KU990 -Nokia 5230 - HTC Diamond 2 - ΒΒ 9000 - SE X10 Mini Pro - Motorola Flipout -SE Neo V- iPhone 4 - BB Z10 - SMG SI9505 - HTC M7 - Moto X 2nd - Samsung S6 - Iphone 6s - 1+3T - iPhone 8 Plus - Mix 2S - iPhone XR - iPhone 13 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WormeR Δημ. July 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2009 είδατε τη διαφίμηση για τα 600 λεπτά και απεριόριστα SMS με 5 ευρώ? ξέρουμε τίποτα...??? Παράθεση Μαμά έφαγα και τα 1000 λεπτά αυτό τον μήνα! Μπορώ να φάω τώρα παγωτό?:happy: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. July 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2009 προς cote μονο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
roody86 Δημ. July 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2009 Είναι η ιδέα μου ή έχει βελτιωθεί τον τελευταίο καιρό το πρόβλημα των dropped calls? Πάντως για κάποια (πολύ μεγάλη!) περίοδο είχε καταντήσει απίστευτα εκνευριστικό να θες να πάρεις κάποιον τηλέφωνο και να μη γίνεται με τίποτα. Είχε τύχει να χρειαστεί να πάρω πάνω από 20 φορές μέχρι να βγάλω γραμμή. :X Ελπίζω να το διόρθωσαν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefkaditis Δημ. July 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2009 Πήγα σήμερα το μεσημέρι κατά της 3 και έκανα αντικατάσταση την κάρτα sim ενός καρτοκινητού, διστυχώς μέχρι και τώρα δεν εχει ενεργοποιειθεί η νεα sim.Μάλλον πρέπει να έκανε λάθος ο ''μικρός'' της cosmote καλλιθέας γιατι η κάρτα sim που μου έδωσε έγραφε κωδικό χρήστη.Άλλες sim που ξέρω δεν αναφέρουν κωδικό χρήστη. Παράθεση Η ομορφιά θα σώσει τον κόσμο!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nonta Δημ. July 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2009 Nαι ισχυει κανονικα.Το κανει καθε τοσο σε ορισμενους χρηστες...δεν ισχυει για ολους. Σε ευχαριστώ για την απάντηση. Μακάρι να κάνει και η κοσμοτε πιο συχνά τέτοιες προσφορές όπως κάνει η wind. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stathis123 Δημ. July 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2009 προς cote μονο? μονο προς what's up Παράθεση My Mobile Phone History: Ericsson T18 - NEC N331i - SAGEM X5-2 - MOTOROLA V620 - SE W300 - SE K550im - MOTOROLA V360 - Samsung J600- MOTOROLA V6 - HP 514 IPAQ - MOTOROLA Z10 - LG KU990 -Nokia 5230 - HTC Diamond 2 - ΒΒ 9000 - SE X10 Mini Pro - Motorola Flipout -SE Neo V- iPhone 4 - BB Z10 - SMG SI9505 - HTC M7 - Moto X 2nd - Samsung S6 - Iphone 6s - 1+3T - iPhone 8 Plus - Mix 2S - iPhone XR - iPhone 13 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts