Jump to content

WormeR

Members
  • Δημοσιεύσεις

    257
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by WormeR

  1. αυτό τι σημαίνει? αφού έτσι κι αλλιώς είναι untethered το jailbreak.
  2. θα ήθελα μια εφαρμογή που να μετράει τον όγκο όμως για το ιντερνετ. με αυτόν τον τρόπο που περιγράφεις μετραει και τα mms. δεν υπάρχει κάτι άλλο?
  3. Καλησπέρα, Χρηστός Ανέστη και Χρόνια Πολλά sorry αν έχει ξαναρωτηθεί, αλλά υπάρχει εφαρμογή απότο app store που να μετράει τι όγκο έχουμε κατεβάσει έτσι ώστε να έχουμε μια εικόνα τι κίνηση κάνουμε κάθε μήνα? σας ευχαριστώ
  4. φίλε μου σ'ευχαριστώ πολύ! με βοήθησες πολύ !!! :)
  5. Υπάρχει μια βάση δεδομένων με δύο πίνακες που συνδέονται μεταξύ τους. ο ένας έστω Α έχει διάφορα πεδία Α1, Α2, Α3,Α4 πως γίνεται να κάνουμε ένα ερώτημα και με το που το ανοίγουμε το ερώτημα να μας πετάει ένα pop-up παράθυρο που να βάζουμε εμείς την τιμή που θέλει να ψάξει έτσι ώστε να μας εμφανίσει τα αποτελέσματα? έστω ότι τα δεδομένα είναι από το κελί Α2. δηλαδή το Α2 έστω ότι παίρνει αριθμούς. με το ερώτημα να βάζουμε εμείς τον αριθμό που θέλουμε και να μας εμφανίζει όλα τα στοιχεία. επίσης να πω ότι για τον πίνακα Α έχει δημιουργηθεί και φόρμα για την εισαγωγή των στοιχείων,..
  6. είναι εύκολο να αλλάξεις την πρόσοψη του συγκεκριμένου μοντέλου και μπρος και πίσω?
  7. άκουσα ένα τραγούδι σήμερα με την μουσική του Sweet dreams, στην αρχή μια αντρική φωνή "ράπαρε" και μετά τραγουδούσε μια κοπέλα. είναι ξένο όχι ελληνικό. any help?
  8. δεν ζητάω να μου πείτε ακριβώς τι να βάλω , σε τι χρώμα σχέδιο και τα λοιπά. αυτό θα το βρω, απλά δεν ξέρω με τι μπορώ να το διακοσμήσω, όσον αφορά τους τοίχους.
  9. όχι από έπιπλα είμαι οκ. εξάλου μιλάμε για υπνοδωμάτιο άρα δεν μπορούν να μπουν πολλά έπιπλα. για ταπετσαρία δεν το σκέφτομαι. θέλω κάτι πιο απλό και γρήγορο βασικά και αν γίνεται να μπορώ να το κάνω κι εγώ.
  10. Χρειάζομαι κάποιες ιδέες για το πως να διακοσμήσω το δωμάτιο μου. Βασικά έχω πρόβλημα με τους τοίχους. Κάδρα δεν μου αρέσει να κρεμάσω. κάποια ιδέα σε αυτό? Σας ευχαριστώ
  11. ναι παιδιά δεν γίνεται να πάμε πίσω στην 3.1.2?
  12. βασικά εγώ έχω ανακαλύψει και τραγούδια που δεν ήξερα καν!
  13. εμένα πάλι στο άλμπουν δεν εμφανίζει ότι φωτογραφίες που έχω στην κάρτα μνήμης. οστόσο βασίλη έβαλα την 0.2 και συνεχίζει το πρόβλημα τις επαφές...
  14. λολ κι εγώ θέλω! θα έχει πολύ φάση!:)
  15. κι εγώ έψαχνα καιρό. τελικά από το ebay βρήκα θήκες σιλικόνης σε διάφορα χρώματα και παράγγειλα. αλλά την ποικιλία του μήλου μην την περιμένεις....
  16. το μόνο που με κάνει να μην αλλάζω είναι ότι με το kernel του cursordroid εμένα δεν δούλεψε...τώρα θα δω πιο βραδυ αν είναι. πάντος είμαι ευχαριστημένος ! κάτι άλλο, ξέρεις πως θα κάνουμε τις εφαρμογές να της εγκαθιστά στην κάρτα μνήμης?
  17. στον τύπο επαφής έχει μόνο τηλέφωνο και SIM. παλιότερα το έκανα αυτό και με είχε βολέψει πολύ!
  18. Βασίλη την βοήθεια σου. Χρησιμοποιώ την ρομ σου την 0.1 παρατήρησα ότι δεν κάνει συγχρονισμό των επαφών μου με την google. ότι αποθηκεύω στο κινητό δεν ενημερώνεται και η google...και το έχω επιλέξει να τις ενημερώνει. any idea ?
  19. Βασίλη ξέρεις πως μπορούμε να αλλάξουμε θέμα? χρησιμοποιώ την δική σου ρομ. φτιάξε κι ένα τέτοιο οδηγό για εμάς τους άσχετους.
  20. μόλις έβαλα την ρομ σου. Απλά τέλεια! γρήγορη χωρίς προβλήματα! καταπληκτική. Καλή δουλειά μπράβο!!
  21. Βασίλη να σου κάνω μια ερώτηση: αν αλλάξω το radio Και το spl που λες θα μπορώ μετά να βάλω άλλη ρομ? ή θα πρέπει να τα αλλάξω ξανά? και αν ναι γίνεται αυτό και πως?
  22. δηλαδή θα πληρώσω μόνο αυτό που θα μου πουν αυτοί σωστά? αυτό το eshop το ξέρεις? είναι αξιόπιστο?
  23. παιδιά για το fommy.co.uk τι γνώμη έχετε? να παραγγείλω? είναι έμπιστο ή όχι? ενδιαφέρομαι να αγοράσω με πιστωτική. paypal δεν έχω. απ'οτι διάβασα στέλνουν με royal mail. αυτή περνάει και από τελωνείο? σορυ αλλά από αγορές σε ξένα eshop δεν ξέρω και πολλά1
  24. θα το κάνω τώρα κιόλας. αν έχεις google talk κάνε με αντ : oinopneuma@gmail.com
×
×
  • Create New...