Jump to content

roody86

Members
  • Δημοσιεύσεις

    65
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by roody86

  1. Καλησπέρα! Το κινητό μετά από ένα κόλλημα που έφαγε του έβγαλα την μπαταρία ενώ ήταν ανοιχτό και όταν την ξαναέβαλα και το άνοιξα έκανε τη δόνηση και εμφάνισε τη γνωστή άσπρη οθόνη των SE. Δεν έχει επανέλθει οπότε πάει μάλλον σε SE service point για φλασάρισμα. Ερώτηση: με το φλασάρισμα χάνονται τα μηνύματα από το κινητό? Αν ναι, υπάρχει άλλος τρόπος να το κάνω να δουλέψει αλλά χωρίς να χάσω τα μηνύματα?
  2. Για όσους δε θέλουν να πάρουν κάποιο smartphone πιστεύω ότι είναι πολύ καλή αγορά, τίμιο κινητό, φθηνό, και με πολύ καλή αυτονομία, 4 μέρες κρατάει άνετα, σε 1 βδομάδα διακοπών το φόρτισα μόλις 1 φορά!:D
  3. Καλησπέρα σε όλους! Μπορεί κάποιος που έχει το κινητό να μου πει αν έχει αναφορά παράδοσης των sms? Γιατί ψάχνοντας στο net δεν έχω δει να γίνεται αναφορά στο συγκεκριμένο θέμα και με ενδιαφέρει. :)
  4. Αυτό δεν το δοκίμασα αλλά από το τεχνικό τμήμα της cosmote μου είπαν ότι δεν είναι πρόβλημα δικτύου. Πιθανόν να έχει πρόβλημα η άλλη συσκευή όπως λες κι εσύ. Τεσπα, προς το παρόν πήρα ένα 2ο αριθμό για να στέλνω εκεί μηνύματα. Εξακολουθώ να μην καταλαβαίνω βέβαια πού οφείλεται αυτό το τόσο επιλεκτικό πρόβλημα! :ninja:
  5. Ναι, από όλους τους υπόλοιπους λαμβάνει κανονικά μηνύματα. (Το γράφω στο πρώτο μου μήνυμα αλλά οκ, ξέρω οτί είναι λίγο μεγάλο για να το διαβάσει κάποιος όλο!:p)
  6. Εδώ και 2 βδομάδες περίπου αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα: προς ένα συγκεκριμένο αριθμό (cosmote, αν και δε νομίζω να έχει σημασία) δεν αποστέλλονται τα μηνύματά μου. Εμένα μου έρχεται κανονικά η αναφορά παράδοσης, αλλά εκείνος δεν τα λαμβάνει. Στην αρχή νόμιζα πως είναι πρόβλημα συσκευής αλλά δοκίμασα να στείλω και από άλλη συσκευή (με τη δική μου όμως κάρτα sim) και πάλι δεν τα λάμβανε. Προς οποιονδήποτε άλλο αριθμό πηγαίνουν κανονικά τα μηνύματά μου. Επίσης μου έρχονται κανονικά τα μηνύματα από τον συγκεκριμένο αριθμό, τα δικά μου όμως δεν τα λαμβάνει, ενώ από οποιονδήποτε άλλο αριθμό λαμβάνει κανονικά μηνύματα! :worry::confused: Δοκίμασα όπως είπα να στείλω από άλλη συσκευή αλλά τίποτα. Επίσης δοκίμασα να βάλω μπροστά το πρόθεμα της Ελλάδας (+30 ή 0030), πάλι χωρίς αποτέλεσμα. Τον έσβησα από τον τηλεφωνικό μου κατάλογο και προσπάθησα να στείλω πληκτρολογώντας τον αριθμό του, ούτε αυτό έπιασε! Φραγή μηνυμάτων δεν έχουμε κάνει κανένας από τους 2. Έχει τύχει σε κάποιον κάτι παρόμοιο? Ή μπορεί κάποιος να σκεφτεί ποιό είναι το πρόβλημα? Δεν ξέρω καν αν κάνω την ερώτηση στο σωστό sub-forum γιατί δεν ξέρω αν είναι πρόβλημα της cosmote, της συσκευής ή κάτι άλλο που δεν μπορώ να σκεφτώ! Οποιαδήποτε βοήθεια είναι ευπρόσδεκτη, ευχαριστώ!:)
  7. Τελικά δεν είναι πρόβλημα της συσκευής, γιατί δοκίμασα από άλλη συσκευή να στείλω μήνυμα προς αυτό τον αριθμό και πάλι δεν το λάμβανε. Οπότε πήρα τηλ. στην εξυπηρέτηση πελατών της cosmote μήπως βρω άκρη. (Θα ανοίξω κι εδώ ένα thread μήπως έχει αντιμετωπίσει κι άλλος το ίδιο πρόβλημα και μπορέσει να βοηθήσει. :p)
  8. Δεν του έχω κάνει από τότε που το πήρα και ούτε στο προηγούμενο κινητό μου που το είχα 3 χρόνια έκανα ποτέ γιατί δε μου είχε βγάλει πρόβλημα. Με την αναβάθμιση χάνονται μηνύματα, ιστορικό κλήσεων, εφαρμογές που έχω περάσει κλπ. ή όχι? Αν είναι να του κάνω backup πρώτα. Ευχαριστώ για την απάντηση. :)
  9. Μιας και μιλάμε για αναβάθμιση λογισμικού, έχω το κινητό κάπου ένα μήνα τώρα, είμαι πολύ ευχαριστημένη από τις λειτουργίες του (και την απόδοση της μπαταρίας!) έχω όμως ένα πρόβλημα. Εδώ και 1-2 μέρες τα μηνύματα που στέλνω προς ένα συγκεκριμένο αριθμό, ενώ μου έρχεται κανονικά η αναφορά παράδοσης, εκείνος δε τα λαμβάνει. Έχω τσεκάρει οτί με τις υπόλοιπες επαφές μου δεν έχω πρόβλημα, λαμβάνουν κανονικά τα μηνύματα μου. Κι εκείνος αντίστοιχα λαμβάνει από όλους μηνύματα εκτός από εμένα. :blink: Καμιά (λογική) εξήγηση? :ninja: Να του κάνω καμιά αναβάθμιση μπας και φτιάξει? Α, επίσης είχα αντιμετωπίσει κι εγώ 3-4 φορές το πρόβλημα που ανέφεραν και άλλα παιδιά, οτί σε κάποια φάση το κινητό ενώ δέχεται κλήση δεν ακούγεται ο ήχος κλήσης, ούτε ενεργοποιείται η δόνηση, αλλά κάθε φορά το έκλεινα και το ξαναάνοιγα και τώρα έχει καιρό που δεν μου το εμφανίζει αυτό το πρόβλημα.
  10. Το κινητό έχει κανονικά ηχογράφηση φωνής, οπότε δε χρειάζεται να ψάξεις για κάποιο πρόγραμμα. Αναβάθμιση μπορείς να κάνεις από το site της SE, ωστόσο δεν ξέρω πως μπορείς να δεις αν έχει βγει κάποια καινούργια έκδοση.
  11. Κι εμένα μου ήρθε αυτό το μήνυμα, μόνο που ήταν διαφορετικά τα ποσά. Ανέφερε για 9 ευρώ δωρεάν χρόνο ομιλίας (4,5 ευρώ/μήνα) με ανανέωση τουλάχιστον 9 ευρώ έως 30/9.
  12. Ισχυρότατη έκρηξη σημειώθηκε στις 5:40 το πρωί έξω από το Χρηματιστήριο Αθηνών στη Λ.Αθηνών. Προκλήθηκαν σημαντικές υλικές ζημιές και μια γυναίκα τραυματίστηκε ελαφρά. http://www.in.gr/news/article.asp?lngEntityID=1048308&lngDtrID=244
  13. Ευχαριστώ για τις απαντήσεις. :) Όσο για το αν σβήνει η οθόνη του κινητού μετά από κάποια ώρα κατά τη διάρκεια των κλήσεων, εγώ τουλάχιστον δεν έχω παρατηρήσει κάτι τέτοιο. Συμφωνώ μ'αυτό που ειπώθηκε πιο πάνω, το προτιμώ έτσι γιατί ανά πάσα στιγμή ξέρω πόση ώρα μιλάω. Έτσι κι αλλιώς δεν φαίνεται να επηρεάζει την αυτονομία της μπαταρίας, εξακολουθεί να είναι σε εξαιρετικά επίπεδα!
  14. Είχα πολύ καιρό να δω πετυχημένη διαφήμιση, αλλά αυτή της Heineken με το αντρόγυνο και τους φίλους τους στο σπίτι είναι πολύ καλή! Οι άντρες έχουν τρελό γέλιο με τις αντιδράσεις τους :lol:
  15. Δεν θυμάμαι αν το'χω αναφέρει ξανά, αλλά από τα καλύτερα βιβλία που έχω διαβάσει εδώ και πολύ καιρό είναι το "Νυχτερινό τρένο για τη Λισαβόνα", του Πασκάλ Μερσιέ. Αφηγείται την ιστορία ενός καθηγητή φιλολογίας που σε μια στιγμή παρόρμησης ξεκινά ένα ταξίδι με σκοπό να μάθει για τη ζωή και το έργο ενός συγγραφέα. Πολύ ωραίος τρόπος γραφής, σε ταξιδεύει, και πραγματεύεται θέματα γύρω από το θάνατο, τη θρησκεία, τη μοναξιά, τη φιλία. Εξαιρετικό κατά τη γνώμη μου, προτείνεται ανεπιφύλακτα. :)
  16. Αυτό το παρατήρησα κι εγώ, αλλά η πλειονότητα αυτών των μηνυμάτων είναι από μέλη με ελάχιστα posts, που ουσιαστικά γράφονται μόνο για να ρωτήσουν κάτι. Πιο πολύ από τα greeklish πάντως με κουράζουν τα κείμενα που είναι γραμμένα σε μορφή sms, που προσπαθούν να γράψουν όσο το δυνατόν λιγότερους χαρακτήρες και τρώνε όλα τα φωνήεντα. Στα sms το καταλαβαίνω αλλά εδώ δεν έχει κανένα νόημα!
  17. Είναι η ιδέα μου ή έχει βελτιωθεί τον τελευταίο καιρό το πρόβλημα των dropped calls? Πάντως για κάποια (πολύ μεγάλη!) περίοδο είχε καταντήσει απίστευτα εκνευριστικό να θες να πάρεις κάποιον τηλέφωνο και να μη γίνεται με τίποτα. Είχε τύχει να χρειαστεί να πάρω πάνω από 20 φορές μέχρι να βγάλω γραμμή. :X Ελπίζω να το διόρθωσαν.
  18. Τελικά αυτό το μοντέλο πρέπει να ήταν από τα πιο επιτυχημένα της SE. Ακόμη και σήμερα βλέπω πολύ κόσμο που το έχει. Εμένα έχει κρατήσει πάνω από 2 χρόνια και παρά τις τούμπες που'χει φάει δουλεύει άψογα! :D Μόνο μια απορία μου'χει δημιουργηθεί τελευταία: ο δείκτης SAR επηρεάζει το σήμα του κινητού? Γιατί έχω παρατηρήσει οτί σχεδόν παντού έχει φουλ σήμα, ακόμη και σε μέρη που άλλα κινητά με το ζόρι πιάνουν σήμα, ενώ έχουμε το ίδιο δίκτυο. Όχι τίποτα άλλο, αλλά το'χω συνέχεια ανοιχτό και πάνω μου ή δίπλα μου. (ΥΓ:μην πέσετε να με φάτε αν είναι ηλίθια η ερώτηση :p)
  19. Εγώ δεν έχω καταλάβει το λόγο που γίνεται αυτή η αλλαγή στις γραμμές και προκαλείται αυτή η ταλαιπωρία. Η μόνη δικαιολογία που έχει βάση είναι να γίνεται για λόγους ασφάλειας, αν το παλιό δίκτυο είχε πρόβλημα. Αλλιώς δε νομίζω να υπάρχει και μεγάλη διαφορά στην ταχύτητα των τρένων ή τουλάχιστον εγώ δεν την αντιλαμβάνομαι. Ελπίζω βέβαια να διαψευστώ όταν τελειώσει :p
  20. Μίλτος Πασχαλίδης - Βυθισμένες Άγκυρες Το άκουσα στο ραδιόφωνο κάποια μέρα και το ξαναθυμήθηκα. Είναι απο τα αγαπημένα μου του Πασχαλίδη, πολύ ωραίο τραγούδι.
  21. Όντως, δεν ήταν και η καλύτερη του χρονιά, αυτό όμως δεν αναιρεί την αξία του, νομίζω όλοι συμφωνούμε σε αυτό. Ήταν έκπληξη πάντως ο αποκλεισμός του Ναδάλ, αν και δεν τον είχα δει ιδιαίτερα στους φετινούς του αγώνες για να ξέρω σε τι κατάσταση είναι.
  22. Απλά προσπαθώ να σου εξηγήσω πως υπάρχουν κάποιες διαδικασίες που πρέπει να ακολουθούνται. Κι αν το να βγάλεις το laptop από την τσάντα για να το σκανάρουν ξεχωριστά σου φαίνεται χρονοβόρο ή ταλαιπωρία, φαντάσου πόσο μεγάλη καθυστέρηση θα προκαλούσε το μέτρο που προτείνεις για τον έλεγχο των αποσκευών με το τσεκάρισμα από υπαλλήλους των ονομάτων. Συζήτηση κάνουμε, πάνω στο σχολιασμό σου απαντάω κι εγώ. :)
  23. Θα συμφωνήσω για το One Man's Dream, μαζί με το Nostalgia είναι τα αγαπημένα μου από το άλμπουμ αυτό. Αλλά όπως είπες κι εσύ είναι γενικά υπέροχα όλα τα κομμάτια, φοβερές μελωδίες.
  24. Σωστή τοποθέτηση. Αν δεν σου αρέσει αυτό που θα σπουδάσεις, τότε όσο καλή και να είναι η σχολή, δε θα γίνεις ποτέ ένας καλός υπάλληλος, ούτε θα μπορείς να έχεις βλέψεις για ανέλιξη. Επέλεξε ένα αντικείμενο που σου αρέσει, γίνε ο καλύτερος που μπορείς σε αυτό και θα έρθει και η καλή θέση στην επαγγελματική σου σταδιοδρομία.
  25. Αυτό για τα laptop ισχύει σε όλα τα αεροδρόμια του κόσμου. Το βάζουν μάλιστα και σε ξεχωριστό καλαθάκι εκεί που παραδίδεις τα πράγματα σου για να περάσουν απ'το μηχάνημα. Καλό θα'ταν να διαβάσεις γενικά κάποιους κανόνες που ισχύουν, για να μην πας πχ. με ένα μπουκάλι του 1,5lt να περάσεις τον έλεγχο γιατί δε θα σε αφήσουν και θα παραπονιέσαι πάλι για το σύστημα στα ελληνικά αεροδρόμια. Πάντως όλα αυτά που αναφέρεις είναι μέτρα που ισχύουν σε όλο τον κόσμο, δεν είναι και τόσο τραγικά τα πράγματα. :)
×
×
  • Create New...