KIRIS Δημ. June 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2016 Στην ουσία όμως έκανες φάουλ και δεν ακολούθησες την "προβλεπόμενη" οδό. Δε σου φταίει η Vodafone και η όποια Vodafone αφού για νέους πελάτες πχ το Red1 έχει τόσο την δεδομένη στιγμή οπότε φυσικά αν δε σου αρέσει πας αλλού ή μένεις όπου είσαι. Και σε μένα το Red1 για 2 αριθμούς όταν έκανα τη φορητότητα ήταν στα 37€ έκαστο. Δεν έπρεπε να γκρινιάξεις στη Vodafone απλά να κάνεις την αίτηση φορητότητα σε αυτούς με το όποιο ποσό ούτως ώστε να ξεκινήσει μετά το "μπαράζ" προσφορών. Δηλαδή imho χαλάστηκες χωρίς λόγο. Αφού παίζει έτσι μπάλα το τμήμα ειδικών προσφορών, δε χαλάς τη ζαχαρένια σου κ κάνεις τις προαναφερθείσες ενέργειες. EDIT: Τώρα είδα ότι δε "γκρίνιαξες" στην Voda αλλά στην Cosmote. Λάθος μου. Οκ λίγο ανορθόδοξα το πέτυχες αλλά εντάξει. Κι εγώ τους είχα πει ότι θα φύγω αρκετές φορές αλλά δεν ίδρωσε το αυτί τους και φυσικά δεν είχα την τύχη να με πάρει προϊστάμενος! οχι αδερφε το εχω κανει πολλες φορες μιλαω και ωραια στα λογια για αυτο το εκανα....στην vodafone το εκανα μεσο του site καθαρα για να τους δειξω οτι ειμαι δυσαρεστιμενος και ψαχνομαι για να με βαλουν στο ματι....αν με παρουν απο την κοσμοτε θα τους πω πως τελικα με ξαναπηρε η βονταφον και μου το εριξε στα 31 χωρις συσκευη....εκει θα γινει το μεγαλο μπαμ αν μου δωσουν κοντα στα 27-28-29 η κοσμοτε το ΧL θα το παρω γιατι εχω καρτα ανεργίας και θα παρω την εκπτωση 10% δηλαδη θα πεσω στα 26-27 κατι μου υπερκαλυπτει αυτο ηθελα απο την αρχη....αν δεν κανεις την φορητοτητα σε καταστημα δεν εχεις μελλον σας το λεω με σιγουρια Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ''ΖΗΣΕ ΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΡΙΟ'' "Οι απόψεις είναι σαν τις κω@@@πίδες. Όλοι έχουν από μία." smrtphone history:HTC Desire**SONY XPERIA SP**LG G3 32Gb**LG G4**ΧΙΑΟΜΙ ΜΙ 9Τ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hortatos Δημ. June 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2016 αν δεν κανεις την φορητοτητα σε καταστημα δεν εχεις μελλον σας το λεω με σιγουρια Επαναλαμβάνω ότι αρκεί η αίτηση φορητότητας ασχέτως τρόπου, δλδ και εξ'αποστάσεως δουλεύει μια χαρά. Τα σιμάκια δεν κοστίζουν τίποτα, δεν τα ζητάνε καν πίσω μιλάμε για κόστος αμελητέο. Εγώ πήρα 2 XL με 20€ το δικό μου και 26€ της συζύγου. Βέβαια έχω ακούσει ακόμα καλύτερες προσφορές και κάτω από 18€... Ο εχθρός του καλού είναι το καλύτερο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KIRIS Δημ. June 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2016 Επαναλαμβάνω ότι αρκεί η αίτηση φορητότητας ασχέτως τρόπου, δλδ και εξ'αποστάσεως δουλεύει μια χαρά. Τα σιμάκια δεν κοστίζουν τίποτα, δεν τα ζητάνε καν πίσω μιλάμε για κόστος αμελητέο. Εγώ πήρα 2 XL με 20€ το δικό μου και 26€ της συζύγου. Βέβαια έχω ακούσει ακόμα καλύτερες προσφορές και κάτω από 18€... Ο εχθρός του καλού είναι το καλύτερο! δεν μπορεις να φανταστεις ποοοοσοοοοο σε ζηλευωωωω..........στα 18 εγω θα τους ελεγα να μου κανουν συμβολαιο 10 ετων!!! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ''ΖΗΣΕ ΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΡΙΟ'' "Οι απόψεις είναι σαν τις κω@@@πίδες. Όλοι έχουν από μία." smrtphone history:HTC Desire**SONY XPERIA SP**LG G3 32Gb**LG G4**ΧΙΑΟΜΙ ΜΙ 9Τ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tigio13 Δημ. June 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2016 δεν μπορεις να φανταστεις ποοοοσοοοοο σε ζηλευωωωω..........στα 18 εγω θα τους ελεγα να μου κανουν συμβολαιο 10 ετων!!! Οταν μου ειπαν και μενα το 65 στα 18.5 την ιδια αντιδραση ειχα αλλα δεν επιασε... ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Αδερφέ διάβασε αυτό το θρεντ άμεσα: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=434258 Και πρόσεξε το τελευταίο ποστ του άλλου φίλου: Με καταγγελία στην ΕΕΤΤ και φορητότητα του προτείνανε τρία πάγια δώρο. Σε ευχαριστω για την απαντηση μαλλον για καταγγελια με κόβω και μενα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lifeowner771 Δημ. June 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2016 (edited) Λοιπον, πηρα τηλεφωνο την Κοσμοτε, και μου προσφερουν με 35 ευρω το ιδιο συμβολαιο, 24μηνο, και 160 ευρω(!!!!!!!!!) αμα θελω να παρω μια συσκευη iPhone. (Ειναι ισως το μοναδικο που συμφερει απο συσκευες που εχουν, καθως τα υπολοιπα τα βρισκεις πολυ φτηνοτερα σε σκρουτζ) Ξοδευτηκαν τα παιδια. Για εκπτωση παγιου δεν το συζηταω καν. Πηρα τηλεφωνο την Vodafone, μου προσφερουν 500 λεπτα προς ολους, 50 σμσ (η κατι παρομοιο, εκανε διακοπες και δεν το εχω συγκρατησει ακριβως το νουμερο) προς ολους και 500mb στα 34 ευρω, χωρις επιδοτηση συσκευης καθως ειναι προσφορα η τιμη αυτη. To κακο ειναι οτι η Κοσμοτε ειναι η μονη εταιρια που με βολευει στα προγραμματα που εχει, καθως οι περισσοτεροι στις επαφες μου εχουν Κοσμοτε, αρα τα 1500 σμσ και λεπτα ομιλιας προς Κοσμοτε ειναι μια χαρα, και οσοι δεν ειναι, αρκουν τα λεπτα και σμσ προς ολους που μου δινουν. Αρα το να φυγω, δεν με συμφερει και τοσο. Μια ρημαδα καλη επιδοτηση θελω, να πουλησω το 5s και να δωσω ενα 50ρι για το SE, η 150 για τα 64gb. Tα δωρεαν MLS, ZTE, ΑLCATEL και feature phones που μου δινει η Κοσμοτε, μπορει να τα βαλει εκει που ξερει. :lol: Ενα 40ρι ακομα θα ηθελα να μου κοβανε. Δεν ζηταω και κατι το τρομερο. :( Edited June 5, 2016 by impreza_sti Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakaflias Δημ. June 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2016 εχει ειπωθει 100αδες φορες...αλλα θελω την αποψη σας. Εχω οικογενειακο πακετο (2 ατομα)....20cosmote και 35cosmote. Αντι να πληρωνω παγιο περιπου 50-55€ μου ερχεται παραπανω75€...γιατι μιλαω περισσοτερο. Θελω να τους καταφερω να μου μειωσουν την τιμη παγιου. Ειναι καλυτερα να τους παρω τηλεφωνο ή να παω απο Γερμανο; Και τι να τους πω..οτι θελω να το κοψω; Παράθεση :X«'Έλληνες ενωθείτε εναντίον του κοινού εχθρού, εναντίον του μίσους, της διχόνοιας και της διαίρεσης, που είναι ό ίδιος μας ο εαυτός» - Θ. ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. June 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2016 εχει ειπωθει 100αδες φορες...αλλα θελω την αποψη σας. Εχω οικογενειακο πακετο (2 ατομα)....20cosmote και 35cosmote. Αντι να πληρωνω παγιο περιπου 50-55€ μου ερχεται παραπανω75€...γιατι μιλαω περισσοτερο. Θελω να τους καταφερω να μου μειωσουν την τιμη παγιου. Ειναι καλυτερα να τους παρω τηλεφωνο ή να παω απο Γερμανο; Και τι να τους πω..οτι θελω να το κοψω; Εάν έχει ολοκληρωθεί η διάρκεια του συμβολαίου σου, μπορείς να το επαναδιαπραγματευτείς, ή (καλύτερα) να κάνεις φορητότητα και μετά να επαναδιαπραγματευτείς. Εναλλακτικά, μπορείς να ζητήσεις αλλαγή προγράμματος σε μεγαλύτερο για τον αριθμό ή τους αριθμούς που το ξεπερνάς και να ρωτήσεις σε τί τιμή θα σου το αφήσουν... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakaflias Δημ. June 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2016 .... μπορείς να το επαναδιαπραγματευτείς, ή (καλύτερα) να κάνεις φορητότητα και μετά να επαναδιαπραγματευτείς.... συμφωνω αλλα απλα φοβαμαι να κανω φορητοτητα γιατι θα πρεπει μεσα σε 1-2 μερες να ξανα παω cosmote (γενικα με αυτες τις αλλαγες φορητοτητας ειχα θεματα παλιοτερα και τα φοβαμαι). Παράθεση :X«'Έλληνες ενωθείτε εναντίον του κοινού εχθρού, εναντίον του μίσους, της διχόνοιας και της διαίρεσης, που είναι ό ίδιος μας ο εαυτός» - Θ. ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIKU Δημ. June 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2016 συμφωνω αλλα απλα φοβαμαι να κανω φορητοτητα γιατι θα πρεπει μεσα σε 1-2 μερες να ξανα παω cosmote (γενικα με αυτες τις αλλαγες φορητοτητας ειχα θεματα παλιοτερα και τα φοβαμαι). Εγώ λέω κάντο κάρτα! Παράθεση COSMOTE VDSL 100/10, COSMOTE TV FULL PACK, COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED, COSMOTE INTERNET ON THE GO με κάρτα (εξοχικό), F2G + CU (για δοκιμές), EON TV FULL PACK. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakaflias Δημ. June 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2016 Λεω να κανω καρτα το ενα (αυτο με τα 20) και εγω με τα 35 να ανεβω κατηγορια γιατι δεν μου φτανουν. Λες να κανω και εγω καρτα...νομιζω σε εμενα δεν συμφερει. Παράθεση :X«'Έλληνες ενωθείτε εναντίον του κοινού εχθρού, εναντίον του μίσους, της διχόνοιας και της διαίρεσης, που είναι ό ίδιος μας ο εαυτός» - Θ. ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ANTONIS_V Δημ. June 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2016 CosmoCarta ή what's up; ;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theodore41 Δημ. June 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2016 Θα ήθελα μία γνώμη από κάποιον που είχε Κοσμοτέ και πήγε σε Vodafone.Εχει προβλήματα,ή είναι ΟΚ;Ρωτάω γιατί μου ήλθε χθες ο λογαριασμός κινητής και...ταράχτηκα. Είχα πάει σε κάποιο φίλο που έχει μαγαζί με Vod., και μου έκανε προσφορά 53€ για τα πάντα όλα.Οσο πλήρωσα δηλαδή εγώ την κινητή.Λόγω ηλικίας όμως,και ίσως λόγω χαρακτήρος,δεν αλλάζω εύκολα,γι' αυτό και το ψειρίζω από δω κι από κει.:) Παράθεση Κοσμοτε,100Mbps. Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro, JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dalton114 Δημ. June 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2016 Θα ήθελα μία γνώμη από κάποιον που είχε Κοσμοτέ και πήγε σε Vodafone.Εχει προβλήματα,ή είναι ΟΚ;Ρωτάω γιατί μου ήλθε χθες ο λογαριασμός κινητής και...ταράχτηκα. Είχα πάει σε κάποιο φίλο που έχει μαγαζί με Vod., και μου έκανε προσφορά 53€ για τα πάντα όλα.Οσο πλήρωσα δηλαδή εγώ την κινητή.Λόγω ηλικίας όμως,και ίσως λόγω χαρακτήρος,δεν αλλάζω εύκολα,γι' αυτό και το ψειρίζω από δω κι από κει.:) Μπορεις να μας πεις περισσοτερες πληροφοριες?Ποιος ο λογος που ταραχτηκες?τι προγραμμα εχεις cosmote.Τι προσφορα σου εκανε οφιλος σου.Τι περιλαμβανει τα παντα ολα. Ετσι θα μπορεσουμε να σε βοηθησουμε καλυτερα και ενημερωνεις και τους υπολοιπους.Ασε που μπορει να κερδιζει ο φιλος σου μερικους ακομα πελατες ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
franklin_ Δημ. June 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2016 Χαιρεται μηπως γνωριζετε εαν υπαρχει καποιο καταστημα στο skroutz για να αγορασω συσκευη μεσω της επιδοτησης μου απο cosmote? Ευχαριστω!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theodore41 Δημ. June 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2016 Μπορεις να μας πεις περισσοτερες πληροφοριες?Ποιος ο λογος που ταραχτηκες?τι προγραμμα εχεις cosmote.Τι προσφορα σου εκανε οφιλος σου.Τι περιλαμβανει τα παντα ολα. Ετσι θα μπορεσουμε να σε βοηθησουμε καλυτερα και ενημερωνεις και τους υπολοιπους.Ασε που μπορει να κερδιζει ο φιλος σου μερικους ακομα πελατες ;) Κοίτα,σταθερό, COSMOTE Home Double Play 24 XL,κινητό,COSMOTE Smart Play.Σύνολο 53+42=95€. Περιλαμβάνει Ιντερνετ παντού,σταθερό,κινητό,τάμπλετ,λάπτοπ,νομίζω ότι τα δεδομένα είναι 2+ Γίγα,και κάποιες μονάδες για τηλέφωνα, που για τα τηλέφωνα δεν με ενδιαφέρει ιδιαίτερα. Και υποτίθεται ότι έχω πάρει εκπτώσεις ως συνταξιούχος. Αυτό που μου έδινε ο φίλος,είναι πάνω κάτω το ίδιο ποσοτικά.Εννοείται με 53€ συνολικά.Ποιοτικά δεν ξέρω πως είναι η κατάσταση,γιατί με τον ΟΤΕ δεν έχω τέτοιου είδους προβλήματα. Παράθεση Κοσμοτε,100Mbps. Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro, JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dalton114 Δημ. June 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2016 Κοίτα,σταθερό, COSMOTE Home Double Play 24 XL,κινητό,COSMOTE Smart Play.Σύνολο 53+42=95€. Περιλαμβάνει Ιντερνετ παντού,σταθερό,κινητό,τάμπλετ,λάπτοπ,νομίζω ότι τα δεδομένα είναι 2+ Γίγα,και κάποιες μονάδες για τηλέφωνα, που για τα τηλέφωνα δεν με ενδιαφέρει ιδιαίτερα. Και υποτίθεται ότι έχω πάρει εκπτώσεις ως συνταξιούχος. Αυτό που μου έδινε ο φίλος,είναι πάνω κάτω το ίδιο ποσοτικά.Εννοείται με 53€ συνολικά.Ποιοτικά δεν ξέρω πως είναι η κατάσταση,γιατί με τον ΟΤΕ δεν έχω τέτοιου είδους προβλήματα. προσωπικα πληρωνω (ολα τα καταφερα μεσω φορτοτητας) 3Xcosmoste XL στα 26κατι ευρ/συνδεση σε οικογενειακο πακετο με ολες τις εκπτωσεις μεσα + home play M me οτε tv full pack στα 40ε.Και μου εδωσαν και μια δωροεπιταγη 100ε για καταστηματα γερμανος. Κανε μια φορητοτητα σε vodafone οπως εχουμε πει πιο πανω και ξεκινα παζαρι και κανα ψεμματακι δεν βλαπει σε λογικα πλασια παντα... Εδω ειμαστε για να βοηθησουμε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duende Δημ. June 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2016 (edited) ειχα εδω κ 18 μηνες 2 αριθμους σε plus 65 σε οικογενειακο πακετο στο οποιο μου εβγαινε η καθε συνδεση στα 28 ευρω το μηνα μετα απο την εκπτωση παγιου συν εκπτωσεις λογω σταθερων+dsl και ote tv που εχω τελειωνει το 18μηνο και παιρνω να μαθω τι καλυτερο μπορουν να κανουν, μιας και φαγαμε στη μαπα και αλλο ενα 12ρι με τα εξτρα 500 "δωρεαν" mb η απαντηση μετα απο αλλεπαλληλες αναμονες για να "διαπραγματευτει" κατι καλυτερο :lol: "η καλυτερη δυνατη προσφορα που μπορουμε να σας κανουμε ειναι, μετα απο εκπτωση στα παγια και επτωση λογω συνδεσεων σταθερης κλπ, συνολικα μονο 110ευρω/μηνα και για τις 2 συνδεσεις στο cosmote XL":lol::lol::lol: 55ε/συνδεση/μηνα ενω στο ιδιο τους το site το εχουν το ιδιο προγραμμα 49.80 για 18μηνο, χωρις σταθερα κ βλακιες!!:lol: εννοειται επεσε γειωμα και κραξιμο και περιμενουμε τηλ για τη συνεχεια Edited June 8, 2016 by impreza_sti Ασκούμε κριτική σε ιδέες και όχι σε ανθρώπους Παράθεση Ericsson GA618-Ericsson A1018s-Panasonic G600-Panasonic GD93-Alcatel OT701-Motorola A008-Siemens ME45-Siemens S45i-Siemens SL45i-Siemens M55-Motorola V525-Motorola V635-Sharp GX15-Sagem myZ5-Nokia 6290-Motorola W510-SonyEricsson C702-Blackberry 8800-Blackberry 9530-Motorola VE66-LG GT405-Nokia X6- LG P500-Huawei X5-LG P970-Huawei G500-Galaxy S3 -Lumia 920-LG G2-Xiaomi RedMi2-Galaxy Note 3-LG G4 -LG G6 -LG G8s -S24 Ultra - Xperia 1 VI Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KIRIS Δημ. June 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2016 (edited) ειχα εδω κ 18 μηνες 2 αριθμους σε plus 65 σε οικογενειακο πακετο στο οποιο μου εβγαινε η καθε συνδεση στα 28 ευρω το μηνα μετα απο την εκπτωση παγιου συν εκπτωσεις λογω σταθερων+dsl και ote tv που εχω τελειωνει το 18μηνο και παιρνω να μαθω τι καλυτερο μπορουν να κανουν, μιας και φαγαμε στη μαπα και αλλο ενα 12ρι με τα εξτρα 500 "δωρεαν" mb η απαντηση μετα απο αλλεπαλληλες αναμονες για να "διαπραγματευτει" κατι καλυτερο :lol: "η καλυτερη δυνατη προσφορα που μπορουμε να σας κανουμε ειναι, μετα απο εκπτωση στα παγια και επτωση λογω συνδεσεων σταθερης κλπ, συνολικα μονο 110ευρω/μηνα και για τις 2 συνδεσεις στο cosmote XL":lol::lol::lol: 55ε/συνδεση/μηνα ενω στο ιδιο τους το site το εχουν το ιδιο προγραμμα 49.80 για 18μηνο, χωρις σταθερα κ βλακιες!!:lol: εννοειται επεσε γειωμα και κραξιμο και περιμενουμε τηλ για τη συνεχεια χααχχααχ και μενα ακριβοτερη μου εκαναν μεχρι την πεμπτη παω να κανω φορητοτητα στην βονταφον!! Edited June 8, 2016 by impreza_sti Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ''ΖΗΣΕ ΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΡΙΟ'' "Οι απόψεις είναι σαν τις κω@@@πίδες. Όλοι έχουν από μία." smrtphone history:HTC Desire**SONY XPERIA SP**LG G3 32Gb**LG G4**ΧΙΑΟΜΙ ΜΙ 9Τ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duende Δημ. June 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2016 χααχχααχ και μενα ακριβοτερη μου εκαναν μεχρι την πεμπτη παω να κανω φορητοτητα στην βονταφον!! εγω εκανα ηδη αιτηση στη βοντα, μετα τη νεα φαναστικη-τελικη προσφορα στα 90 ευρω..ο,τι να'ναι:mad: Παράθεση Ericsson GA618-Ericsson A1018s-Panasonic G600-Panasonic GD93-Alcatel OT701-Motorola A008-Siemens ME45-Siemens S45i-Siemens SL45i-Siemens M55-Motorola V525-Motorola V635-Sharp GX15-Sagem myZ5-Nokia 6290-Motorola W510-SonyEricsson C702-Blackberry 8800-Blackberry 9530-Motorola VE66-LG GT405-Nokia X6- LG P500-Huawei X5-LG P970-Huawei G500-Galaxy S3 -Lumia 920-LG G2-Xiaomi RedMi2-Galaxy Note 3-LG G4 -LG G6 -LG G8s -S24 Ultra - Xperia 1 VI Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIKU Δημ. June 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2016 Καλησπέρα!Ξέρει κανείς αν το παρακάτω πρόγρμμα διακοπεί νωρήτερα έχει πρόστιμο??https://www.cosmote.gr/mobile/cosmoportal/page/HCP/xml/Personal__contractplans__cosmote-home-double-play-sim-m/section/COSMOTE_Home_DP_SIM Παράθεση COSMOTE VDSL 100/10, COSMOTE TV FULL PACK, COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED, COSMOTE INTERNET ON THE GO με κάρτα (εξοχικό), F2G + CU (για δοκιμές), EON TV FULL PACK. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kountoura Δημ. June 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2016 Καλησπέρα παίδες. Έχω οικογενειακό πρόγραμμα στην cosmote. 1 plus 65 (που άλλαξε πλέον και έχει 2,5gd Internet) Και 1 plus 25. Και για τα δύο πληρώνω 53€. Εχω έκπτωση ανεργίας. Έκπτωση λόγω σταθερού. Εκπτώσεις ανανέωσης συμβολαίου. Και εδώ και χρόνια 1gb Internet extra εντελώς δωρεάν στην γραμμή που χρησιμοποιώ εγώ το plus 65 δηλαδή. Σε ένα μήνα λήγει το plus 25 και ήθελα να ρωτήσω αν μπορώ να διεκδικήσω κάτι καλύτερο. Δεν με ενδιαφέρει αν το plus 25 αλλάξει παροχο (καρτοκινητο). Με ενδιαφέρει το plus 65 + 1gb να μειωθεί αν γίνεται. Αλλά αν αφαιρέσω το ένα νούμερο και πάρω αύξηση 10 % θα πληρώνω μόνο για το plus 65 κάπου στα 43€. Υπάρχει καμία λύση η να κάτσω στα αυγά μου? Ευχαριστώ Παράθεση kountouraN Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tenere1982 Δημ. June 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2016 Μόνο αν κάνεις μία φορητότητα και για τα δύο νούμερα θα πάρεις μία καλή ενδεικτική προσφορά. Αν τα σπάσεις τα νούμερα (πχ φορητότητα μόνο στο ένα από τα δύο), μάλλον θα σε πάνε με την λογική "θα χάσετε τη συνδυαστική έκπτωση κτλ κτλ" για να κωλώσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kountoura Δημ. June 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2016 Μόνο αν κάνεις μία φορητότητα και για τα δύο νούμερα θα πάρεις μία καλή ενδεικτική προσφορά. Αν τα σπάσεις τα νούμερα (πχ φορητότητα μόνο στο ένα από τα δύο), μάλλον θα σε πάνε με την λογική "θα χάσετε τη συνδυαστική έκπτωση κτλ κτλ" για να κωλώσεις. Το σκέφτηκα ότι θα πάνε σε αυτή την λογική, αλλά το ένα από τα δύο νούμερα λήγει σε ένα χρόνο +από τώρα. Αν κανω διακοπή αυτού θα πρέπει να πληρώσω αρκετά ευρώ επειδή δεν έληξε το συμβόλαιο. Έτσι δεν είναι? Η έχουν αλλάξει τα πράγματα? Παράθεση kountouraN Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tenere1982 Δημ. June 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2016 Το σκέφτηκα ότι θα πάνε σε αυτή την λογική, αλλά το ένα από τα δύο νούμερα λήγει σε ένα χρόνο +από τώρα. Αν κανω διακοπή αυτού θα πρέπει να πληρώσω αρκετά ευρώ επειδή δεν έληξε το συμβόλαιο. Έτσι δεν είναι? Η έχουν αλλάξει τα πράγματα? Έτσι είναι αλλά στην πραγματικότητα εσύ δεν θέλεις να φύγεις απ 'ότι καταλαβαίνω. Άρα αυτό που σε ενδιαφέρει είναι η αντιπροσφορά, η οποία κατά 95% θα γίνει καθώς δεν θα θέλουν να χάσουν και τα δύο νούμερα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KIRIS Δημ. June 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2016 το red 1 η βονταφον μετα απο φορητοτητα στα 35 ευρω....η κοσμοτε το αναλογο με 500 mb δωρο δηλαδη συνολο 3gb στα 41ευρω και ενα πακετο ακομα προσφορα η κοσμοτε 1500λ 1500μ(κοσμοτε)120λ 30μ(προς τριτους) 1,2gb νετ στα 28,87ευρω.....νταξει νομιζω πως το whats up ειναι μονο δρομος!!! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ''ΖΗΣΕ ΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΡΙΟ'' "Οι απόψεις είναι σαν τις κω@@@πίδες. Όλοι έχουν από μία." smrtphone history:HTC Desire**SONY XPERIA SP**LG G3 32Gb**LG G4**ΧΙΑΟΜΙ ΜΙ 9Τ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts