Jump to content

tenere1982

Members
  • Δημοσιεύσεις

    252
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    100%

About tenere1982

  • Ημ. Γέννησης Νοέμβριος 19

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

tenere1982's Achievements

  1. Γεια σου φίλε, τσέκαρε και την πακέτα καρτοκινητής για ιντερνετ μόνο, πχ παίζουν/παίζανε κάποια τύπο με 10-11 ευρώ απεριοριστα data για ένα μήνα. Βάζεις κι ένα κινητό-εργάτη μόνο για hotspot και καθάρισες.
  2. Φίλε, έχω πάρει δώρο σε δύο άτομα το Realme 8i και στο ένα βοήθησα και στο σεταρισμα. Μια χαρά τηλέφωνο και κανένα πρόβλημα εδώ και 3 μήνες που το έχουν. Στο προτείνω εύκολα.
  3. Το κινητό επέστρεψε επισκευασμένο από το σέρβις του Γερμανού/Κοσμοτέ. Σχόλιο του σέρβις: "Αντικατάσταση πλαϊνών πλήκτρων και επισκευή λογικού κυκλώματος". Όλα φαίνονται να δουλεύουν κομπλέ τώρα, οπότε καταλήγουμε ότι ήταν θέμα hardware. Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας.
  4. Το κινητό επέστρεψε μετά από περίπου 2 εβδομάδες στο κατάστημα και σήμερα το παρέλαβα σε λειτουργική κατάσταση. Μια χαρά δλδ με λίγα λόγια, τουλάχιστον για τώρα. Τσέκαρα και το κουτί του, δεν είχε κάποιο διακριτικό σχετικό με αυτά που αναφέρει ο φίλος από πάνω. Σε κάθε περίπτωση σωστά φαίνεται να ξηγήθηκαν.
  5. Ναι φιλε. S9 της γυναικας μου, εμεινε στην ακρη λογω αυτου, της πηρα το xperia 10 mk3 και τωρα ανασυρθηξε απο μενα γιατι το g9 plus μου ειναι στο σερβις. Εγινε hard reset και το χρησιμοποιω τωρα εγω. Τ Κανει ακριβως αυτο που περιγραφεις, χωρις να βλεπω πατερν. Η γυναικα μου λεει οταν ειναι ζεστο ειναι ακομα χειροτερα. Το σεβις της σαμσουνγκ ειπε αλλαγη οθονης, κατι παλαβα λεφτα, δεν παιζει. Αλλα δεν ξερω, δεν με πειθει απο την random συμπεριφορα οτι απλα αλλαζοντας το πανελ φτιαχνει. Πιστευω κατι αλλο εκει γυρω θα ειναι. Αλλα οκ, δεν ειμαι και τεχνικος, με μια διασθητικη αισθηση χρονιου χρηστη. Και δεν εχω καταφερει να βρω και τον σωστο τροπο να το γκουγκλαρω, ωστε να δω τι μπορει να φταιει, κατι apps για oled και τετοια δεν πολυδουλεψανε.
  6. Αυτες τις μερες πηγα σε ενα Γερμανο για το g9 plus που μαλλον εχει καποιο θεμα με το power button. Ο τεχνικος εκει μου ειπε οτι δεν ξερει εαν υπαρχει πλεον επισημο service κι οτι αυτος απλα πανε στα κεντρικα αλλιως εκτος ελλαδας, αλλα δεν ειναι και σιγουρος. Για να δουμε, εχω περιεργεια και για το after sales Γερμανου/Κοσμοτε και φυσικα για να δω που τελικα θα φτιαχτει (;) το τηλ.
  7. Ειχα ηδη κανει backup & hard reset, ευχαριστω! Φαινεται οτι ειναι κατι στο power button, το αφησα στον Γερμανο και βλεπουμε. Θα ενημερωσω οταν εχω κατι νεοτερο να ξερετε κι εσεις.
  8. Καλησπέρα και καλή χρονιά σε όλους, Να σας πω ένα πρόβλημα που έχω με το τηλ, μήπως έχει τύχει και σε κανέναν από εσάς και έχετε εικόνα: Άρχισε το τηλ από μόνο του τα restart. Κάποιες φορές φαίνεται σαν boot loop, όμως κάποιες φορές μπαίνει κανονικά στο λειτουργικό, όπου μετά (πάλι με random συχνότητα) φέρνει το μενού του long press power off button. Αυτό με κάνει να αντιλαμβάνομαι ότι το πρόβλημα είναι hardware και ειδικότερα στο power button το οποίο φαίνεται να πατιέται (και long press) από μόνο του. Μίλησα με Γερμανό και μου είπανε ότι πρώτα το πάω από εκεί (είναι εντός εγγύησης), ελέγχουν αυτοί κι αν είναι το στέλνουν αυτοί στην αντιπροσωπεία (ποιά είναι;). Έχετε κάποια εμπειρία σχετική με τα παραπάνω; Ευχαριστώ για τον χρόνο και την βοήθειά σας.
  9. Γειά χαρά, το εν λόγω τηλ το έχει η γυναίκα μου και φαίνεται να χάνει σήμα στην χρήση σαν gps. Μιλάμε για εντός πόλης που ξέρω πώς αυτό είναι πάντα μια πιθανότητα, απλά δεν υπήρχε με άλλα τηλέφωνα. Ενδεικτικά, με το δικό μου Moto G9 plus δεν έχω κανένα θέμα πουθενά. Έχετε παρατηρήσει κάτι αντίστοιχο και στα δικά σας ή πέσαμε λέτε σε ελαττωματικό;
  10. Γειά χαρά, με Κοσμοτέ έχω κανονικά, απλά θέλει ενεργοποίηση με sms. Φαντάζομαι και με τις υπόλοιπες εταιρείες θα μπορείς.
  11. +1 χρήστης εδώ, πρώην Moto G 2nd Gen, μετά Axon 7 και τώρα αυτό. Δεν ξέρω τι γίνεται με τα υπόλοιπα προσιτά κινητά, αλλά στις λίγες μέρες που το έχω μου αρέσει πολύ από άποψη ταχύτητας και λειτουργικού και νομίζω ότι είναι μια καλή επιλογή. Δεν μπορεί να κάνει πλέον τον χαμό που κάνανε παλιά τα Moto G καθώς έχει κι άλλες πορτοκαλιές πλέον, αλλά στα 180 (170 με ένα κουπόνι που έτυχε να έχω) από αλυσίδα και με δόσεις είναι πολύ καλά, παρά τα γνωστά μειονεκτήματά του. Έχω βάλει την ΝικίταGCam μαζί με κάποια προτεινόμενα configs από xda και φαίνεται να είναι πένα, οπότε κι από εκεί καλά. Για τα updates τώρα, οκ, κάποια στιγμή θα σταματήσουν αλλά οκ, δεν θα πάθουμε και τπτ να μείνουμε λίγο με παλιά έκδοση. Σε πρώτη φάση πολύ ικανοποιημένος.
  12. Πωωω, σόρυ, πολύ καθυστερημένος επανέρχομαι. Αυτό που συνέβαινε ήταν ότι όταν ενεργοποιούσα το vpn της δουλειάς σταματούσε να δουλεύει το viber. Όταν το έκλεινα κι επανερχόμουνα στον κανονικό τρόπο σύνδεσης, τότε επανερχόταν και η λειτουργία του viber. Πρακτικά δεν το έλυσα, αποφάσισα να μπαίνω καταδρομικές με το vpn ή όταν χρειαζόταν να είμαι ώρες με το vpn, τότε είχα περισσότερο το νου μου στο κινητό και δούλευα από κει το viber.
  13. Αυτό το έχω πάθει κι εγώ μετά την ενεργοποίηση vpn για την δουλειά μου. Δηλαδή, πριν το vpn όλα κομπλέ, μετά το vpn όλα κολλημένα. Οπότε μήπως είναι κάτι τέτοιο ή γενικά σχετικό με την διαδρομή σύνδεσής σου στο δίκτυο.
×
×
  • Create New...