Jump to content

Cosmote: Συμβόλαια κινητής: Επιδοτήσεις, προγράμματα, χρεώσεις κλπ

JustMe
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Λοιπον... απο κοσμήσετε-συμβολαιο πηγα βονταφον-συμβολαιο

Σημερα μου ηρθε [προφανως] ο τελευταιος λογαριασμος στην κοσμοτε και ειναι 0 μηδενικος...

θα πρεπει να κανω κατι-να τους παρω τηλ. ή να παω απο κανενα καταστημα???

ή τον κραταω για ενθυμιο?:D

Εννοείται τον κρατάς αρχείο πάντως! :)

• Απαντήσεις 19,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

παιδια εκανα φορητοτητα vodafone και χθες δεκτηκα δυο κλησεις απο το 69713192731 αλλα δεν μπορεσα να το σηκωσω δεν το προλαβα λετε να την απο cosmote και να εχασα καμια προσφορα για επιδοτηση?
υπογραφή εκτός ορίων

Η σύνδεση που έχω και εγώ & η γυναίκα μου είναι cosmote. Μάλιστα είναι ένα ιδιαίτερο εταιρικό πακέτο με ατομικό λογαριασμό. Σε αυτό το πακέτο είναι πάνω από 500 συνδέσεις και έχουμε λίγο χαμηλότερα πάγια από την αγορά, λίγο χαμηλότερες χρεώσεις και ενδοεταιρικα, αν μπορείς να τα πεις έτσι. Η επιδότηση που μου βγάζει η cosmote, μπορεί να παραληφθεί μόνο από κατάστημα cosmote. Και ενώ κάνω περίπου 750€ τον χρόνο (μπορεί και περισσότερο) πήρα επιδότηση 75€.!!!!!

Και τώρα θα βγει της γυναίκας μου..... Τι μου προτείνεται να κάνω;;; Οι αιτήσεις φορητότητας πιέζουν καθόλου τον υφιστάμενο πάροχο για αύξηση του ποσού;;;;

It's nice to be important, but it's more important to be nice...

παιδια εκανα φορητοτητα vodafone και χθες δεκτηκα δυο κλησεις απο το 69713192731 αλλα δεν μπορεσα να το σηκωσω δεν το προλαβα λετε να την απο cosmote και να εχασα καμια προσφορα για επιδοτηση?

Εάν την έκανες την φορητότητα, τι σε νοιάζει ;;

Εάν την έκανες την φορητότητα, τι σε νοιάζει ;;
εκανα αιτηση φορητοτητας
υπογραφή εκτός ορίων

παιδια καλησπερα :)

Ξερει κανεις...?.. Αν σταματησεις να πληρωνεις τους λογαριασμους λογω οικονομικων προβληματων, στις μερες που διανυουμε....

Εκτος απο την διακοπη της συνδεσης, μπορει να σου κανει τιποτα αλλο η εταιρεια...?....

(Δικαστηρια κλπ κλπ κλπ.....? φανταζομαι οτι πολλοι ειναι αυτοι πλεον που δεν πληρωνουν λογω κρισης, ανεργιας κλπ...)

Αν σταματήσεις να πληρώνεις, στην αρχή στέλνουν κάποιο μήνυμα, μετά βάζουν κάποια εισπρακτική και σε παίρνει. Αν πάλι δεν πληρώσεις σου κάνουν φραγή, δεν θυμάμαι μετά από πόσο καιρό, δεν αργούν πολύ παντως 1-2 μήνες το πολύ. Μετά τη φραγή βγαίνουν κανά δυο λογαριασμοί με πάγια, τυπικά δέχεσαι εισερχόμενες και γι αυτό σε χρεώνουν και τέλος ακυρώνουν τη γραμμή. Στο σύνολο μετά από περίπου 4 απλήρωτους. Σου στέλνουν και τελικό λογαριασμό, τώρα αν δεν το πληρώσεις για λίγο σε αφήνουν ησυχο, εκεί είναι η παγίδα και μετά από 4-6 μήνες σου στέλνουν εξώδικο από δικηγορικό γραφείο. Αν πάλι δεν πληρώσεις, έστω να κάνεις έναν διακανονισμό βγάζουν διαταγή πληρωμής και στο τελος τειρεσία. Τα διαστήματα είναι στο περίπου έτσι. Σε καθε στάδιο μπορείς να ζητήσεις διακανονισμό, αυτοί λεφτά θέλουν, δεν τους συμφέρει να τρέχουν. Δεν ξέρω αν έχει αλλάξει κάτι τωρα πιο πρόσφατα, κανονικά θα έπρεπε να είναι πιο ευέλικτοι λόγω κρίσης, αλλιώς αυτοί χάνουν πελάτες. Πάντως η κοσμοτέ είναι πολύ καλύτερη από την βονταφον σε αυτό το θέμα.

ουσιαστικα, τιποτα δηλαδη.... ( καλα για τον μαντη Τειρεσια, δεν το συζητω.. ετσι κι αλλιως η μιση ελλαδα ειναι καταχωρημενη..)

ευχαριστω φιλε μου :)

Η σύνδεση που έχω και εγώ & η γυναίκα μου είναι cosmote. Μάλιστα είναι ένα ιδιαίτερο εταιρικό πακέτο με ατομικό λογαριασμό. Σε αυτό το πακέτο είναι πάνω από 500 συνδέσεις και έχουμε λίγο χαμηλότερα πάγια από την αγορά, λίγο χαμηλότερες χρεώσεις και ενδοεταιρικα, αν μπορείς να τα πεις έτσι. Η επιδότηση που μου βγάζει η cosmote, μπορεί να παραληφθεί μόνο από κατάστημα cosmote. Και ενώ κάνω περίπου 750€ τον χρόνο (μπορεί και περισσότερο) πήρα επιδότηση 75€.!!!!!

Και τώρα θα βγει της γυναίκας μου..... Τι μου προτείνεται να κάνω;;; Οι αιτήσεις φορητότητας πιέζουν καθόλου τον υφιστάμενο πάροχο για αύξηση του ποσού;;;;

Βεβαίως τους πιέζουν οι αιτήσεις φορητότητας. Κανε μια τζάμπα ειναι.

Η στανταρ διαδικασία είναι πως μόλις κάνεις την αίτηση σε μερικες μέρες θα σε πάρουν τηλέφωνο απο το τμήμα προώθησης προιόντων της εταιρίας και θα σε ρωτήσουν γιατί θες να φύγεις.

Εσύ φυσικά θα τους πείς αυτό που λές και εδώ ότι η επιδότηση που σου δίνουν είναι αισχρή. Εξάλου η vodafone κ η wind σου δίνουν αν πας σε αυτές σε 18mhno συμβόλαιο 25% (4.5 πάγια) και 30% αντίστοιχα έκτπωση στους λογαριασμούς.

Λογικά θα σου κάνουν τότε μια υπερεπιδότηση... μάλλον κάπου το διπλάσιο ποσό. Εσύ θα επιμείνεις ότι και πάλι δέν είναι αρκετό με τόσα λεφτά που πληρώνεις μπας και κανουν κατι καλύτερο.

Οτι και αν αποφασίσεις κρατα το τηλέφωνο και το ονομα του εκπροσώπου με τον οποίον θα μιλησεις.

Δες ποιό κινητό μπορείς να πάρεις με την προσφορά που θα σου δώσει απο το site της cosmote (αναγκαστικα θα πρέπει να το πάρεις απο μαγαζί cosmote/Οτε κτλ) και μετά ψαξε στο σκρουτζ να δείς πόσο έχει το ίδιο κινητο. Σε περίπτωση που σου δίνουν 200 ευρώ επιδότηση και το κινητό το βρίσκεις 200 ευρώ πιο φτηνά στο σκρουτζ τοτε προφανώς δεν θα θέλεις να πετάξεις αυτά τα λεφτά...

Παρε τηλέφωνο τον εκπρόσωπο που μίλησες και πες του ότι θέλεις να βάλεις όλο το ποσό ως έκπτωση στα πάγια γιατί δεν θέλεις να αγοράσεις κινητό αυτή την στιγμή.... ε και πάρε ότι χρειάζεσαι απο τα σκρουτζομάγαζα.

Σημειώνεται πως το Nokia Lumia 800 εχει στην cosmote 539 ευρώ ενώ στο ιντερνετ το βρίσκεισ 325 με εγγύηση κανονικότατα.

Ελπίζω να σε βοήθησα :)

Βεβαίως τους πιέζουν οι αιτήσεις φορητότητας. Κανε μια τζάμπα ειναι.

Απλώς αυτό το ιδιαίτερο πακέτο αν δεν είναι στο ΑΦΜ σου δεν μπορείς να κάνεις αίτηση φορητότητας, όπως καταλαβαίνεις. Είναι στα στοιχεία τα δικά σου και της γυναίκας σου και σας έχουν βάλει σε ειδικό project ή στην επωνυμία της εταιρίας και σας έρχονται λογαριασμοί απλώς ονομαστικοί στα στοιχεία του καθενός για να πληρώνετε;;;

Απλώς αυτό το ιδιαίτερο πακέτο αν δεν είναι στο ΑΦΜ σου δεν μπορείς να κάνεις αίτηση φορητότητας, όπως καταλαβαίνεις. Είναι στα στοιχεία τα δικά σου και της γυναίκας σου και σας έχουν βάλει σε ειδικό project ή στην επωνυμία της εταιρίας και σας έρχονται λογαριασμοί απλώς ονομαστικοί στα στοιχεία του καθενός για να πληρώνετε;;;

Στα δικά μας στοιχεία είναι... Πουθενά δεν εμφανίζονται άλλα στοιχεία εκτός των προσωπικών μας... Απλά ξέρω ότι δεν μπορω να εξυπηρετηθώ από Γερμανό, Πλαίσιο κλπ, παρά μόνο από τα καταστήματα της Cosmote...

καλησπερα! Μετα απο συζητηση που ειχα με καποιον φιλο ο οποιος εχει συμβολαιο στην wind με παγιο 35 ευρω ,πριν 2 μερες του ηρθε επιδοτηση στα 40 ευρω μετα απο πιεσεις προς την εταιρια μου ειπε οτι καταφερε να παρει 350 ευρω επιδοτηση και να παρει με 2 χρονια συμβολαιο και 35 ευρω παγιο το galaxy s3 χωρις να δωσει χρηματα παραπανω υπαρχει τετοια πιθανοτητα ; εγω εχω το ιδιο παγιο σε cosmote στην οποια ειμαι πελατης τυπικοτατος για 11 χρονια υπαρχει πιθανοτητα λετε να κανω κατι παρομοιο ; αν οχι ποιον τροπο προτεινεται γιατι η επιδοτησεις τους ειναι αστειες .εχω επιδωτηση μεσα στον ιουλιο . Περιμενω προτασεις , κινησεις που πρεπει να κανω.ευχαριστω
Yπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.

καλησπερα! Μετα απο συζητηση που ειχα με καποιον φιλο ο οποιος εχει συμβολαιο στην wind με παγιο 35 ευρω ,πριν 2 μερες του ηρθε επιδοτηση στα 40 ευρω μετα απο πιεσεις προς την εταιρια μου ειπε οτι καταφερε να παρει 350 ευρω επιδοτηση και να παρει με 2 χρονια συμβολαιο και 35 ευρω παγιο το galaxy s3 χωρις να δωσει χρηματα παραπανω υπαρχει τετοια πιθανοτητα ; εγω εχω το ιδιο παγιο σε cosmote στην οποια ειμαι πελατης τυπικοτατος για 11 χρονια υπαρχει πιθανοτητα λετε να κανω κατι παρομοιο ; αν οχι ποιον τροπο προτεινεται γιατι η επιδοτησεις τους ειναι αστειες .εχω επιδωτηση μεσα στον ιουλιο . Περιμενω προτασεις , κινησεις που πρεπει να κανω.ευχαριστω

Δεν υπαρχει περιπτωση να του εδωσαν τοση επιδοτηση με 40ευρω λογαριασμο ακομη κ αν εκανε αιτηση φορητοτητας.

ΜΑΘΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ!!!

Δεν υπαρχει περιπτωση να του εδωσαν τοση επιδοτηση με 40ευρω λογαριασμο ακομη κ αν εκανε αιτηση φορητοτητας.

πως λες να κινηθω για να κερδισω κατι περισσοτερο ?

Edited by teopanta1
Yπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.

πως λες να κινηθω για να κερδισω κατι περισσοτερο ?

Κανε μια αιτηση φορητοτητας για αλλη εταιρεια αλλα κ παλι δεν ειναι σιγουρο οτι θα σε καλεσουν.

Κάναμε κι εμείς αίτηση φορητότητας στη Vodafone μετά από κοροϊδία επιδότηση 50 στην κοπέλα μου για το Cosmote 35 και αναμένουμε τηλέφωνο. Στη χειρότερη αν στείλουν συμβόλαια από Vodafone δεν υπογράφουμε τίποτα και ας πάνε να κουρεύονται. Αλλά μας τα έχει πρήξει η Vodafone με τηλέφωνα από τότε που κάναμε την αίτηση ότι είναι λάθος τα στοιχεία...

Εντωμεταξύ τα έχουμε δώσει ακριβώς ίδια με την COSMOTE, αλλά αυτοί το χαβά τους... Σα να μην θέλουν πελάτες ρε παιδιά τι είναι αυτό το πράμα;

Edited by Makinen

Huawei P20 Pro

HTC 10 Glacier Silver

HTC One M7 Silver

HTC Desire

Κάναμε κι εμείς αίτηση φορητότητας στη Vodafone μετά από κοροϊδία επιδότηση 50 στην κοπέλα μου για το Cosmote 35 και αναμένουμε τηλέφωνο. Στη χειρότερη αν στείλουν συμβόλαια από Vodafone δεν υπογράφουμε τίποτα και ας πάνε να κουρεύονται. Αλλά μας τα έχει πρήξει η Vodafone με τηλέφωνα από τότε που κάναμε την αίτηση ότι είναι λάθος τα στοιχεία...

Εντωμεταξύ τα έχουμε δώσει ακριβώς ίδια με την COSMOTE, αλλά αυτοί το χαβά τους... Σα να μην θέλουν πελάτες ρε παιδιά τι είναι αυτό το πράμα;

Αυτο που λενε οτι ειναι λαθος τα στοιχεια, δεν ειναι δικο τους φταιξιμο. Η Cosmote της ακυρωνει το αιτημα με την εν λογω προφαση μεχρι η τελευταια να σε καλεσει για αντιπροταση. ;)

Siemens C10, Nokia 3210, Sony Ericsson T68i, Nokia 6600 Original Black, Nokia N70 Music Edition, Nokia 6300 Original White, Apple iPhone 3GS White, Apple iPhone 4S,

Apple iPhone 4, Nokia 6700 Slide Petrol Blue

Καλημέρα!

Γνωρίζει κάποιος αν κάνω μετατροπή της σύνδεσης σε καρτοκινητή αυτή σε πόσες μέρες περίπου πραγματοποιείται?

Ευχαριστώ.

διακοπή σύνδεσης 30 ημέρες

Φορητότητα σε άλλη εταιρεία 3 εργάσιμες.

Στην Κοσμοτέ η διακοπή του συμβολαίου γίνεται την ίδια ή επόμενη εργάσιμη μέρα εδώ και κάτι μήνες απ' ότι έχω προσέξει από άλλους!

Βλέπεις πράγματα και αναρωτιέσαι "Γιατί;"

Αλλά εγώ ονειρεύομαι πράγματα που δεν υπήρξαν ποτέ και λέω "Γιατί όχι;"

Η διακοπή γίνεται μέσα σε 30 ημέρες θεωρητικά. Τώρα εάν στην πραγματικότητα τυχαίνει να γίνεται νωρίτερα....

Πάντως εάν καθυστερήσουν 30 μέρες είναι μέσα στο όριο και δεν μπεις να πεις και τίποτα...

Samsung S21 Ultra

παιδια ειναι εως. στο κοβουνε την ημερα που εκδιδεται ο λογαριασμος σου. αν εκδιδεται 15 του μηνος και πας στις 16 να κανεις διακοπη θα κανει ενα μηνα. Αν πας στις 14, μια μερα και μετα μπορει να παρει εως δυο μερες να στο γυρισουν σε καρτα αν το εχεις επιλεξει..

My Mobile Phone History:

Ericsson T18 - NEC N331i - SAGEM X5-2 - MOTOROLA V620 - SE W300 - SE K550im - MOTOROLA V360 - Samsung J600- MOTOROLA V6 - HP 514 IPAQ - MOTOROLA Z10 - LG KU990 -Nokia 5230 - HTC Diamond 2 - ΒΒ 9000 - SE X10 Mini Pro - Motorola Flipout -SE Neo V- iPhone 4 - BB Z10 - SMG SI9505 - HTC M7 - Moto X 2nd - Samsung S6 - Iphone 6s - 1+3T - iPhone 8 Plus - Mix 2S - iPhone XR - iPhone 13

Καλημέρα!

Γνωρίζει κάποιος αν κάνω μετατροπή της σύνδεσης σε καρτοκινητή αυτή σε πόσες μέρες περίπου πραγματοποιείται?

Ευχαριστώ.

Πρέπει να πάρεις τηλέφωνο στην εξυπηρέτηση πελατών και να ζητήσεις να συνδεθείς με το τμήμα διακοπής συμβολαίων. Εκεί θα ζητήσεις τον κωδικό διακοπής συμβολαίου και με αυτόν θα πας στον Γερμανό και θα κάνεις διακοπή. Αν πρόκειται για ατομικό συμβόλαιο η διακοπή θα γίνει σε μια ή δύο εργάσιμες μέρες. (Πριν μισό μήνα που έκανα διακοπή δεν με πήραν για προσφορά).