Jump to content

swift

Members
  • Δημοσιεύσεις

    141
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    100%

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

swift's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. ουσιαστικα, τιποτα δηλαδη.... ( καλα για τον μαντη Τειρεσια, δεν το συζητω.. ετσι κι αλλιως η μιση ελλαδα ειναι καταχωρημενη..) ευχαριστω φιλε μου :)
  2. παιδια καλησπερα :) Ξερει κανεις...?.. Αν σταματησεις να πληρωνεις τους λογαριασμους λογω οικονομικων προβληματων, στις μερες που διανυουμε.... Εκτος απο την διακοπη της συνδεσης, μπορει να σου κανει τιποτα αλλο η εταιρεια...?.... (Δικαστηρια κλπ κλπ κλπ.....? φανταζομαι οτι πολλοι ειναι αυτοι πλεον που δεν πληρωνουν λογω κρισης, ανεργιας κλπ...)
  3. ευχαριστω για την γρηγορη απαντηση !! (πηρα το xperia s με τα ντεμεκ 12 mpx.... και το παω για σουταρισμα - ανταλλαγη.... Πληρης απογοητευση..)
  4. καλημερα !! ειναι να το παρω σημερα.. Αν εχει καποιος την καλοσυνη, ας μου πει... Πως παει με την Belle η συσκευη? κολλαει? 'η γρηγορα και απροβληματιστα? Ειναι επειγον... Ευχαριστω !!!
  5. Μόλις εχθές αγόρασα τηλ με λειτουργικό android μετά από nokia E7 και θα ήθελα να ρωτήσω το εξής: υπάρχει δυνατότητα να εμφανίζεται το ρολόι μόνιμα στην οθόνη, όταν το τηλέφωνο είναι κλειδωμένο και σε αναμονή; Είναι κάτι που γίνεται σε άλλα λειτουργικά και πραγματικά εξυπηρετεί....
  6. Samsung Galaxy S II : υπάρχει δυνατότητα να εμφανίζεται το ρολόι μόνιμα στην οθόνη, όταν το τηλέφωνο είναι κλειδωμένο και σε αναμονή; Είναι κάτι που γίνεται σε άλλα λειτουργικά και πραγματικά εξυπηρετεί....
  7. Κατ'αρχας ευχαριστω!!:) Δηλαδη το συνδεω στη usb και επιλεγω αυτα που μου γραψες και συνδεομαι κανονικα? Παρατήρησα όμως ότι στις ρυθμίσεις του 3gs δεν υπάρχει επιλογή "Κοινή Χρήση internet"... Αυτό είναι δικιά σου άποψη... Εγώ θέλω να έχω τα πάντα original (games, προγράμματα, λειτουργικό, ολα). Θεωρώ ότι όλα τα "πειραγμένα" δεν υφίστανται. Στην ερώτηση που έκανα, μπορείς να μου απαντήσεις? Αν όχι, θα προτιμούσα να μην αποπροσανατολίζεις εκείνους που έχουν να πουν κάτι ουσιαστικό. Πάντα φιλικά, και με το θάρρος της ελευθερίας της άποψης (όπως ακριβώς έκανες κι εσύ). Άλλωστε κάποιος λιγότερο απόλυτος από εσένα μου απάντησε ήδη.
×
×
  • Create New...