Jump to content

swift

Members
  • Δημοσιεύσεις

    141
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    100%

Everything posted by swift

  1. ουσιαστικα, τιποτα δηλαδη.... ( καλα για τον μαντη Τειρεσια, δεν το συζητω.. ετσι κι αλλιως η μιση ελλαδα ειναι καταχωρημενη..) ευχαριστω φιλε μου :)
  2. παιδια καλησπερα :) Ξερει κανεις...?.. Αν σταματησεις να πληρωνεις τους λογαριασμους λογω οικονομικων προβληματων, στις μερες που διανυουμε.... Εκτος απο την διακοπη της συνδεσης, μπορει να σου κανει τιποτα αλλο η εταιρεια...?.... (Δικαστηρια κλπ κλπ κλπ.....? φανταζομαι οτι πολλοι ειναι αυτοι πλεον που δεν πληρωνουν λογω κρισης, ανεργιας κλπ...)
  3. ευχαριστω για την γρηγορη απαντηση !! (πηρα το xperia s με τα ντεμεκ 12 mpx.... και το παω για σουταρισμα - ανταλλαγη.... Πληρης απογοητευση..)
  4. καλημερα !! ειναι να το παρω σημερα.. Αν εχει καποιος την καλοσυνη, ας μου πει... Πως παει με την Belle η συσκευη? κολλαει? 'η γρηγορα και απροβληματιστα? Ειναι επειγον... Ευχαριστω !!!
  5. Μόλις εχθές αγόρασα τηλ με λειτουργικό android μετά από nokia E7 και θα ήθελα να ρωτήσω το εξής: υπάρχει δυνατότητα να εμφανίζεται το ρολόι μόνιμα στην οθόνη, όταν το τηλέφωνο είναι κλειδωμένο και σε αναμονή; Είναι κάτι που γίνεται σε άλλα λειτουργικά και πραγματικά εξυπηρετεί....
  6. Samsung Galaxy S II : υπάρχει δυνατότητα να εμφανίζεται το ρολόι μόνιμα στην οθόνη, όταν το τηλέφωνο είναι κλειδωμένο και σε αναμονή; Είναι κάτι που γίνεται σε άλλα λειτουργικά και πραγματικά εξυπηρετεί....
  7. Κατ'αρχας ευχαριστω!!:) Δηλαδη το συνδεω στη usb και επιλεγω αυτα που μου γραψες και συνδεομαι κανονικα? Παρατήρησα όμως ότι στις ρυθμίσεις του 3gs δεν υπάρχει επιλογή "Κοινή Χρήση internet"... Αυτό είναι δικιά σου άποψη... Εγώ θέλω να έχω τα πάντα original (games, προγράμματα, λειτουργικό, ολα). Θεωρώ ότι όλα τα "πειραγμένα" δεν υφίστανται. Στην ερώτηση που έκανα, μπορείς να μου απαντήσεις? Αν όχι, θα προτιμούσα να μην αποπροσανατολίζεις εκείνους που έχουν να πουν κάτι ουσιαστικό. Πάντα φιλικά, και με το θάρρος της ελευθερίας της άποψης (όπως ακριβώς έκανες κι εσύ). Άλλωστε κάποιος λιγότερο απόλυτος από εσένα μου απάντησε ήδη.
  8. Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση. :) Δεν διευκρίνησα όμως ότι μιλάμε για iphone με λογισμικό της apple χωρίς jailbreak (και δεν πρόκειται να αλλάξει αυτό). Απ' όσο έχω καταλάβει από το φόρουμ, όταν μιλάμε για cydia κλπ μιλάμε για iphone jailbreaked. Δεν με ενδιαφέρει κάτι τέτοιο όμως. Θα ήθελα να μάθω αν έχω αυτή τη δυνατότητα χωρίς να πειράξω τη συσκευή μου.
  9. Καλησπέρα !!! Μπορώ να χρησιμοποιήσω το iphone 3gs ως modem για να συνδέομαι στο διαδίκτυο με ένα netbook που έχω ή και με το pc που υπάρχει στο εξοχικό? Αν ναι, θα εκτιμούσα πολύ και κάποιες οδηγίες για τον τρόπο σύνδεσης. Ευχαριστώ πολύ
  10. Θέλω να αντιγράψω τις επαφές από 2 κάρτες sim Αντιγράφω από την πρώτη και είναι όλα οκ. Όταν αλλάζω sim δεν προχωράει σε αντιγραφή και των υπόλοιπων επαφών. Γνωρίζει κανείς πώς μπορώ να τα καταφέρω; Επίσης, θα ήθελα να μου πει κάποιος πιο σχετικός από εμένα, αν υπάρχει τρόπος να διαγράψω όλον τον κατάλογο με τη μία και όχι κάθε επαφή ξεχωριστά.
  11. Θα το άλλαζα με ένα νέο iphone. Λέγες μέρες το έχω, αλλά είχα ήδη ένα ipod touch οπότε δε μπορεί παρά να είμαι ευχαριστημένος από αυτά που προσφέρει.
  12. Απορώ πώς δεν έχει γίνει κουβέντα ακόμα, για το απαράδεκτο video του, το γεμάτο πιξελιάσματα και σπασίματα, και την τρισάθλια νυχτερινή του φωτογραφία. Συν το άλλο που είχε χρόνια να μου συμβεί. Άρχισε να σβήνει μόνο του.:!: Εντάξει η επανεκίνηση σε ένα κινητό. Αλλά να σβήνει? Μου θύμησε εποχές 1999 και πριν. Τελικά η s.e. βγάζει μόνη της τα ματάκια της. Πρώτα το γκραν σουξέ των σέρβις το C905, και τώρα το aino των ......8 megapixel και των 450 ευρώ....:X Άντε και σε άλλες επιτυχίες!!!
  13. Συνέχεια για το κακό του σήμα (και καιρό:X) μετά την αναβάθμιση. Μέχρι και που του ξαναπέρασα το λογισμικό, (με οδηγίες του kotsianis τον οποίο και ευχαριστώ θερμά). Τίποτα πάλι. Το σήμα ανεβοκατεβαίνει σαν τρελό! Ωραία αναβάθμιση! Εύγε S.E.!!!
  14. Το έκανα από την πρώτη στιγμή αυτό!:wacko: Ευχαριστώ όμως!:)
  15. Έκανα την αναβάθμιση τη νέα. Παρατηρώ όμως μεγάλη αστάθεια στο σήμα. Παίζει συνεχώς από τις 2 ως τις 6 γραμμές. Δεν το έκανε πριν την αναβάθμιση τόσο πολύ συχνά. Να είναι τυχαίο της εταιρείας κινητής άραγε? Παρατήρησε κανείς σας τίποτα τέτοιο παιδιά μετά την αναβάθμιση??? Δοκίμασα την σιμ και σε ένα Κ800. Εκεί μια χαρά. Φουλ σήμα. Στον ίδιο χώρο. Στο aino εξακολουθεί η αστάθεια στο σήμα. Από 1 έως 4 σπάνια 5 γραμμές. Δεν παρατήρησε τίποτα κανείς σας?
  16. εμφανιστηκε στην αγορα? το πηρε καποιος?
  17. αν ειναι ετσι, συμφερει η βοντα με 100 λεπτα στα 16 ευρω!!! Αν και κακα τα ψεμματα παιδες. Δεν φευγεις ευκολα απο βοντα. Το σημα της, και κυρίως την ποιοτητα συνομιλιας της, δεν την εχει κανεις απο τους αλλους δυο παιχτες της αγορας. Ειδικα η κοσμοτε.... Κι ας διαφημιζει οσο θελει το σημα της. Ειναι η δουλεια μου τετοια, που συνομιλω απο σταθερο καθε μερα, με 10δες κινητα.. Παντα μα παντα οταν μιλαω με κοσμοτε αριθμο, κανει μικροδιακοπες... Ποτέ με βοντα. Σπανιοτερα με wind.. Μακρια ειδικα απο κοσμοτε!! Κατα την γνωμη μου παντα...:)
×
×
  • Create New...