Jump to content

Cosmote: Συμβόλαια κινητής: Επιδοτήσεις, προγράμματα, χρεώσεις κλπ

JustMe
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 19,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Για να ακυρώσω αίτημα φορητότητας από Cosmote σε Vodafone μου ζήτησαν αποστολή με fax την φωτοτυπία της ταυτότητας μου.

Τηλεφωνικά δεν μπορεί να γίνει;

Siemens C10, Nokia 3210, Sony Ericsson T68i, Nokia 6600 Original Black, Nokia N70 Music Edition, Nokia 6300 Original White, Apple iPhone 3GS White, Apple iPhone 4S,

Apple iPhone 4, Nokia 6700 Slide Petrol Blue

Καλησπέρα στην παρέα! χθες μου ήρθε μήνυμα στο κινητό ότι έχω αναβάθμιση και σήμερα πήγα να ρωτήσω το ποσό στον Γερμανό. Εχω τρεις συνδέσεις που τις πήγα πέρυσι cosmote με φορητότητα ένα απεριόριστο 70 και 2 απεριόριστα 55. τότε μου είχαν δώσει επιδότηση συσκευής 780 ευρώ και πήρα το iPhone 4 32gb τζάμπα! με 12μηνο συμβόλαιο! Σήμερα μου είπαν οτι έχω επιδότηση 240 ευρώ για όλα τα νούμερα! Αν είναι δυνατόν! Δηλαδή για να σε κερδίζουν σου δίνουν οτι θες και μετά η αναβάθμιση είναι ξεφτίλα! Τι μπορώ να κάνω για να ανέβει η επιδότηση και να τους πιέσω εκτός απο την γνωστή φορητότητα που απο ότι φαίνεται δεν την γλιτώνουν;;; Υπάρχει κάποιος αριθμός που μπορώ να πάρω για να κάνω παράπονα; Επίσης υπάρχει κάποιος τρόπος να διακόψω την σύνδεση αλλά να κρατήσω τους αριθμούς και να κάνω νέα σύνδεση απο την αρχή που λογικά θα είναι πολύ πιο ανεβασμένο το ποσό;; να σημειώσω πως θέλω iPhone 4s το λιγότερο 32gb και δεν είμαι διατεθημένος να δώσω φράγκο! Περιμένω απαντήσεις σας!

Tο πρώτο που μπορείς να κάνεις είναι να πας wind-vodafone και να ζητήσεις να σου δώσουν μια προσφορά για να δεις τι παίζει . (εννοείται ότι αξίζει μόνο αν είναι >240 Ε ) Μετά κάνεις αίτηση φορητότητας και ελπίζεις να σου κάνει καλύτερη προσφορά για να μείνεις η Cosmote.

Για να κρατήσεις τα νούμερα ( χωρίς να δεσμευτείς ένα χρόνο σε άλλη εταιρεία ) μάλλον πρέπει να τα μετατρέψεις σε καρτοκινητά. Φορητότητα σε άλλη εταιρεία σαν καρτοκινητά και μετά από 1 μήνα (?) επιστρέφεις στην cosmote και μετατροπή σε συμβόλαιο. Περίπλοκο , αλλά πρέπει να δεις αν αξίζει τον κόπο. Οι επιδοτήσεις πλέον δεν είναι όπως παλιά.

Edited by vega2003

Μπορω να κανω οικογενειακο συμβολαιο με ενα cosmote απεροριστα 25 και ενα whatsup?

ΟΧΙ. Τουλάχιστον 1 συμβόλαιο και 1 καρτοσυμβόλαιο, και τα δύο από 20€ πάγιο και άνω.

Tο πρώτο που μπορείς να κάνεις είναι να πας wind-vodafone και να ζητήσεις να σου δώσουν μια προσφορά για να δεις τι παίζει . (εννοείται ότι αξίζει μόνο αν είναι >240 Ε ) Μετά κάνεις αίτηση φορητότητας και ελπίζεις να σου κάνει καλύτερη προσφορά για να μείνεις η Cosmote.

Για να κρατήσεις τα νούμερα ( χωρίς να δεσμευτείς ένα χρόνο σε άλλη εταιρεία ) μάλλον πρέπει να τα μετατρέψεις σε καρτοκινητά. Φορητότητα σε άλλη εταιρεία σαν καρτοκινητά και μετά από 1 μήνα (?) επιστρέφεις στην cosmote και μετατροπή σε συμβόλαιο. Περίπλοκο , αλλά πρέπει να δεις αν αξίζει τον κόπο. Οι επιδοτήσεις πλέον δεν είναι όπως παλιά.

Όταν λες δεν είναι όπως παλιά, πόσο παλιά εννοείς; Γιατί πήρε ένας ξάδερφός μου τον περασμένο Μάιο πρώτη επιδότηση 180 ευρώ σε vodafone και τελικά αφού έβαλα το χεράκι μου πήρε τζάμπα iPhone 4 16αρι! Ναι ξέρω πως σε σχέση με 2-3 χρόνια πίσω έχουν μικρύνει. Πριν 3 χρόνια έπαιρνα 3 καλά κινητά κάθε χρόνο και όχι ένα. Βέβαια πιστεύω ότι δεν μπορεί να μειώθηκαν τόσο πολύ ώστε φέτος αν το παιδέψω να μην πάρω μπορέσω να πάρω ένα iPhone 4s 32gb.. Επίσης είμαι σχεδόν σίγουρος πως αν πάω σε άλλη εταιρία για φορητότητα θα μου δώσουν το κινητό που θέλω τζάμπα! Οπότε αξίζει τον κόπο και θα τους παιδέψω όσο μπορώ. Θέλω να ελπίζω οτι θα πιάσει τόπο! Για εξελίξεις θα σας ενημερώσω!

@JiMiS_13: η αληθεια ειναι οτι πιο παλια (πριν τη κριση) τα 'στελεχη' και των τριων εταιριων 'εβαζαν μεσα' την εταιρια τους, με τρελλες επιδοτησεις, κυνηγωντας μηνιαιους και ετησιους στοχους. Τωρα με τη κριση, δεν τους παιρνει, με αποτελεσμα τις χαμηλες επιδοτησεις... Δικη μου γνωμη, κυνηγησε εκπτωση παγιου 40-50%, που ειναι πιο ανωδυνο και ευκολο για τις εταιριες. Απο voda+wind που ξερω τουλαχιστον, δινουν συνηθως...

@JiMiS_13: η αληθεια ειναι οτι πιο παλια (πριν τη κριση) τα 'στελεχη' και των τριων εταιριων 'εβαζαν μεσα' την εταιρια τους, με τρελλες επιδοτησεις, κυνηγωντας μηνιαιους και ετησιους στοχους. Τωρα με τη κριση, δεν τους παιρνει, με αποτελεσμα τις χαμηλες επιδοτησεις... Δικη μου γνωμη, κυνηγησε εκπτωση παγιου 40-50%, που ειναι πιο ανωδυνο και ευκολο για τις εταιριες. Απο voda+wind που ξερω τουλαχιστον, δινουν συνηθως...

Εκπτωση παγιου δεν με συμφερει εμενα προσωπικα γιατι εγω παιρνω τις επιδοτησεις αλλα αλλος πληρωνει τους λογαριασμους! Μια αλλη ερωτηση.. Αν κανω φορητοτητα σε vodafone πχ περιμενοντας να με καλεσει η cosmote για καλητερη προσφορα υπαρχει περιπτωση να την πατησω και οντως να παω vodafone χωρις να προλαβω να κανω παιχνιδι με την cosmote; Γιατι περισσυ που ειχαμε κανει φορητοτητα με ενα τηλεφωνο αλλαξαν και μας ενημερωσαν να παμε να παρουμε τις νεες καρτες!

Εκπτωση παγιου δεν με συμφερει εμενα προσωπικα γιατι εγω παιρνω τις επιδοτησεις αλλα αλλος πληρωνει τους λογαριασμους! Μια αλλη ερωτηση.. Αν κανω φορητοτητα σε vodafone πχ περιμενοντας να με καλεσει η cosmote για καλητερη προσφορα υπαρχει περιπτωση να την πατησω και οντως να παω vodafone χωρις να προλαβω να κανω παιχνιδι με την cosmote; Γιατι περισσυ που ειχαμε κανει φορητοτητα με ενα τηλεφωνο αλλαξαν και μας ενημερωσαν να παμε να παρουμε τις νεες καρτες!

πριν εναμιση-δυο μηνες, ενας φιλος εκανε αιτηση φορητοτητας σε voda και μετά απο 3 μερες την πατησε! Θα μπορουσες να κανεις αιτηση μετατροπης σε καρτοκινητο, που λογικα θα σε παρουν τηλ να σε ρωτησουν το λογο που το θελεις καρτοκινητο. Στη χειροτερη, γινεσαι καρτοκινητο και μετα ξαναγινεσαι συμβολαιο. Το μονο αρνητικο ειναι οτι εαν γινει αυτο, η επιδοτηση θα ειναι σιγουρα για γελια.

Την αίτηση πώς την έκανες;

Η αίτηση φορητότητας έγινε τηλεφωνικά και μου είπε ο τυπάς ότι αν θελήσω να την ακυρώσω θα πρέπει να στείλω με fax τη φωτοτυπία της ταυτότητας μου.

ΥΓ. Η Vodafone μου είπε ότι η αίτηση μου θα τεθεί υπό επεξεργασία την 10η Ιανουαρίου λόγω αναβάθμισης των συστημάτων τους. Προφανώς θα επικοινωνήσουν τότε για να συνεννοηθούμε για τον courier. Πριν γίνει όλο αυτό θα με καλέσουν από την Cosmote;

Siemens C10, Nokia 3210, Sony Ericsson T68i, Nokia 6600 Original Black, Nokia N70 Music Edition, Nokia 6300 Original White, Apple iPhone 3GS White, Apple iPhone 4S,

Apple iPhone 4, Nokia 6700 Slide Petrol Blue

Πηρα τηλεφωνο σημερα μιας και σημερα εκλεινα τον χρονο και ζητησα να μαθω ποσο επιδοτηση εχω. Ειμαι στο cosmote απεριοριστα 45 και ο λογαριασμος μου ερχεται απο 52 μεχρι 58 Ευρω. Μου δινουν 50 Ευρω για εναν χρονο και 70 Ευρω για 18 μηνες. Τους ειπα οτι με εχουν παρει τηλεφωνο απο vodafone και wind και μου δινουν τα διπλασια+ (πραγματι εχει γινει αυτο) και οτι για τοσο μικρο ποσο μπορει και να φυγω και να παω σε αλλη εταιρια. Μου ειπε οτι θα στειλει το αιτημα μου και μεχρι την Πεμπτη θα εχω απαντηση αν θα μου δωσουν κατι παραπανω.

Δεν ειναι λιγο 50 Ευρω; Το περιμενα κοντα στα 100. Ειμαι εγω λαθος ή ζηταω πολλα; Μπορω να κανω κατι για να το αυξησω αυτο το ποσο;

Τελικά με πήραν τηλέφωνο χτες και μου πρόσφεραν εκτός απο τα 50 ευρώ έκπτωση πάγιου ένα 5% έκπτωση κάθε μήνα.

Samsung S21 Ultra

Samsung Note 9

Samsung Galaxy Watch 4

[c0rrupt3d_tranSm1SS10n]

Κοροιδία.

Οι ανταγωνίστριες δίνουν έως και 45% έκπτωση στο πάγιο σε τέτοιες περιπτώσεις, η οποία μπορεί να φτάσει μέχρι και το 75%, συνδυαζόμενη και με άλλες εκπτώσεις(οικογενειακών πακέτων , σταθερών κλπ)

Οντως ειναι κοροιδια αλλα αν δουν να φευγουν ολοι τοτε θα βαλουν μυαλο. Και αυτο το 5% ειναι λες και το δινουν απο ελεημοσυνη!

Θα ήθελα τα φώτα σας παρακαλώ... Είμαι εδώ και 5 χρόνια συνδρομήτρια στην Cosmote στο πρόγραμμα Cosmote 120. Οι μηνιαίοι λογαριασμοί μου είναι κατά μέσο όρο στα 35 ευρώ. Επειδή τους έχω μάθει πλέον ότι οι επιδοτήσεις τους είναι γελοίες και δεν περιμένω πάνω από 80 ευρώ, τι μου προτείνετε να κάνω. Έχω μεγάλη ανάγκη από κινητό μιας και του αρραβωνιαστικού μου πλύθηκε δυστυχώς στο πλυντήριο. :lol: Υπάρχει περίπτωση αν προσπαθήσω με φορητότητα να την πατήσω; Δεν θέλω να φύγω από την Cosmote για πολλούς λόγους. Το μόνο που θέλω είναι μεγαλύτερη επιδότηση. Πρέπει οπωσδήποτε να δεσμευτώ για 24μηνο; Σας ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων! :D

Θα ήθελα τα φώτα σας παρακαλώ... Είμαι εδώ και 5 χρόνια συνδρομήτρια στην Cosmote στο πρόγραμμα Cosmote 120. Οι μηνιαίοι λογαριασμοί μου είναι κατά μέσο όρο στα 35 ευρώ. Επειδή τους έχω μάθει πλέον ότι οι επιδοτήσεις τους είναι γελοίες και δεν περιμένω πάνω από 80 ευρώ, τι μου προτείνετε να κάνω. Έχω μεγάλη ανάγκη από κινητό μιας και του αρραβωνιαστικού μου πλύθηκε δυστυχώς στο πλυντήριο. :lol: Υπάρχει περίπτωση αν προσπαθήσω με φορητότητα να την πατήσω; Δεν θέλω να φύγω από την Cosmote για πολλούς λόγους. Το μόνο που θέλω είναι μεγαλύτερη επιδότηση. Πρέπει οπωσδήποτε να δεσμευτώ για 24μηνο; Σας ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων! :D

σε τί ποσό επιδοτησης θα ησουν ικανοποιημενη;

Εισαι σιγουρη οτι με τη δεδομενη οικονομικη κατασταση θα μπορεις για 2 χρονια να δινεις μεγαλα ποσα για το κινητο?

Παιδιά μια ερώτηση: Επειδή τελευταία χρειάζομαι μερικά SMS παραπάνω, από τα 30 που δίνει το Απεριόριστα 25 μου, μπορώ να βάλω έξτρα 50 πχ με κάποιον τρόπο? πόσο κοστίζουν και αν γίνεται χωρίς να τρέχω στην Cosmote (με κάποιο sms ενεργοποίησης πχ) ακόμα καλύτερα.

Από χρόνο ομιλίας είμαι μια χαρά γι'αυτό και δεν θέλω να ανέβω πρόγραμμα. Μέχρι στιγμής έχω 4-5 λογαριασμούς συνεχώς 22.4 ευρώ. :happy:

--- Sony Xperia 5 II ---

Ευχαριστώ πολύ, ακριβώς αυτό έψαχνα! Μία ερώτηση: Το πακέτο θα ισχύει μόνο για τον τιμολογιακό μήνα που διανύω, σωστά? Αν θέλω τον επόμενο μήνα πάλι θα πρέπει να ξαναστείλω το ανάλογο SMS, δεν θα είναι de facto.

--- Sony Xperia 5 II ---

Νομίζω ανανεώνεται αυτόματα μέχρι να το καταργήσεις

Παιδιά καλησπέρα! Μου συμβαίνει το εξής παράδοξο:

Περί τα μέσα Σεπτεμβρίου 2011 έκανα αλλαγή 2 whats up αριθμούς σε οικογενειακό συμβόλαιο με το πρόγραμμα απεριόριστα20 (κοινός λογαριασμός). Όλα καλά, οι λογαριασμοί πληρωμένοι στην ώρα τους και γενικώς κανένα πρόβλημα οφειλής με την cosmote/ΟΤΕ.

Τις τελευταίες μέρες του προηγούμενου έτους, πήγα σε κατάστημα γερμανός να προσθέσω έναν επιπλέον αριθμό whats up στο ήδη υπάρχον πακέτο (να μπει και αυτός στο απεριόριστα20) και η διαδικασία κινήθηκε κανονικά, μέχρι που κολλήσαμε στο στάδιο της έγκρισης..

Μετά από κάποια λεπτά αναμονής, η υπάλληλος με ενημέρωσε πως για να προστεθεί και άλλος αριθμός στο οικογενειακό θα πρέπει να πληρώσω 120€!! Τα οποία ούτε θα αφαιρεθούν από τους επόμενους λογαριασμούς, ούτε είναι χρωστούμενα στην cosmote. Ουσιαστικά θα πρέπει δηλαδή να ΑΓΟΡΑΣΩ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΠΡΟΣΘΕΣΩ ΝΕΟ ΑΡΙΘΜΟ στο πακέτο μου !! Εκτός του ότι η υπάλληλος δεν μπορούσε να με ενημερώσει γιατί παρουσιάστηκε αυτή η χρέωση από το πουθενά, με πληροφόρησε ότι τα χρήματα αυτά τα παίρνει κανείς πίσω μονο όταν ακυρώσει το συμβόλαιό του με την εταιρία (!)

Έχετε ακούσει ανάλογες περιπτώσεις να χρεώνεται κανείς αν θέλει να προσθέσει νέο αριθμ'ο;;; Σε μία γρήγορη αναζήτηση δεν βρήκα κάτι...