billy23 Δημ. January 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2010 Ηρθε σε μια φιλη μου ο λογαριασμος και ειδε οτι πληρωνε 40ευρω μονο για sms. Με μια πιο προσεκτικη ματια ειδαμε οτι πολλα μυνηματα ηταν διπλα δηλ. υπηρχαν 2μηνηματα προς τον ιδιο αποστελεα σε διαστημα μερικων sec. Πολλες φορες το ειχα παρατηρησει και εγω. Μου εστελνε μυνημα και το λαμβανα την πρωτη φορα ελλιπες και στη συνεχεια ερχοταν ολοκληρωμενο. Μαλιστα προχθες το ιδιο μυνημα μου ηρθε 10φορες (η ιδια μου ειπε οτι προσπαθουσε να το στειλει αλλα εγραφε οτι ειχε προβλημα το δικτυο). Σχεδον ολα τα μυνηματα της (οπως φαινεται στον λογαριασμο) ειναι διπλα. Μπορει να κανει κατι γι'αυτο ; Μπορει να ζητησει επανεξεταση του λογαριασμου ; Αν μπορει αξιζει να το κανει ; Και τελικα , αυτο το προβλημα με τα μυνηματα εχει να κανει με προβληματα του δικτυου της cosmote η' της συσκευης της ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. January 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2010 Προφανώς θέμα δικτύου! Θα κάνει αίτημα αμφισβήτησης λογαριασμού για να της πιστωθεί το ποσό! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xaxa1982 Δημ. January 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2010 Ηρθε σε μια φιλη μου ο λογαριασμος και ειδε οτι πληρωνε 40ευρω μονο για sms. Με μια πιο προσεκτικη ματια ειδαμε οτι πολλα μυνηματα ηταν διπλα δηλ. υπηρχαν 2μηνηματα προς τον ιδιο αποστελεα σε διαστημα μερικων sec. Πολλες φορες το ειχα παρατηρησει και εγω. Μου εστελνε μυνημα και το λαμβανα την πρωτη φορα ελλιπες και στη συνεχεια ερχοταν ολοκληρωμενο. Μαλιστα προχθες το ιδιο μυνημα μου ηρθε 10φορες (η ιδια μου ειπε οτι προσπαθουσε να το στειλει αλλα εγραφε οτι ειχε προβλημα το δικτυο). Σχεδον ολα τα μυνηματα της (οπως φαινεται στον λογαριασμο) ειναι διπλα. Μπορει να κανει κατι γι'αυτο ; Μπορει να ζητησει επανεξεταση του λογαριασμου ; Αν μπορει αξιζει να το κανει ; Και τελικα , αυτο το προβλημα με τα μυνηματα εχει να κανει με προβληματα του δικτυου της cosmote η' της συσκευης της ; Αυτό με τα διπλά sms όπου το πρώτο είναι κομμένο, πρέπει να φταίει η γραμματοσειρά νομίζω. Ας επιλέξει στις ρυθμίσεις μηνυμάτων την επιλογή "Περιορισμένη" και όχι "Πλήρης".(αν δεν κάνω λάθος έτσι λέγεται) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billy23 Δημ. January 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2010 Αυτό με τα διπλά sms όπου το πρώτο είναι κομμένο, πρέπει να φταίει η γραμματοσειρά νομίζω. Ας επιλέξει στις ρυθμίσεις μηνυμάτων την επιλογή "Περιορισμένη" και όχι "Πλήρης".(αν δεν κάνω λάθος έτσι λέγεται) Μπορει , αλλα συμβαινει ακομη και οταν το sms ειναι μικρο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kou_klaki Δημ. January 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2010 (edited) να ρωτησω μπορω την επιδοτηση των 140 να την πάρω απο το e-cosmote.gr? ΄Οχι θα πρέπει να πάς σε κατάστημα της cosmote ή αν δεν εχεις καποιο κοντα στην περιοχη σου θα πρεπει να εξυπηρετηθεις μεσω courier. Θα καλεσεις στο 2102505777 ειναι το τμημα των καταστηματων cosmote υπαρχουν ηχογραφημενες οδηγιες που σου λενε να περιμενεις να συνδεθεις με εκπροσωπο του τμηματος για παραγγελια συσκευης και αποστολης μεσω courier (η αποστολη ειναι δωρεαν) Δεν γινεται να κανεις αγορα μεσω e-cosmote γιατι λογω ανανεωσης θα πρεπει να υπογραψεις την 12μηνη δεσμευση. Ελπίζω να σε κάλυψα :p Μπορει , αλλα συμβαινει ακομη και οταν το sms ειναι μικρο. Ενδεχεται να φταει η συσκευη της αν ειναι Νοκια η samsung για παραδειγμα αν θυμαμαι καλα εχουν καποια ιδιαιτεροτητα και στελνουν πολλαπλα sms. Ας καλεσει ομως και στην κατασκευαστρια εταιρεια του κινητου της για να ειναι πιο σιγουρη δεν εχει να χασει κατι. Edited January 14, 2010 by moment_v Χρησιμοποίησε την Τροποποίηση η την Πολλαπλή παράθεση όταν θες να συμπληρώσεις κάτι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
UniqueGR Δημ. January 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2010 Μπορει , αλλα συμβαινει ακομη και οταν το sms ειναι μικρο. Και 71 χαρακτήρες να είναι, αν είναι επιλεγμένη η πλήρης γραμματοσειρά, θα χρεωθεί 2. Ακριβώς όπως το περιέγραψες. Τι μάρκας είναι το κινητό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manosn2 Δημ. January 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2010 Αν εχεις ΝΟΚΙΑ επελεξε: μηνυματα μετα ρυθμισεις μηνυματων μετα μηνυματα κειμενου και στη συνεχεια εκει που λεει ''υποστηριξη χαρακτηρων'' επελεξε ''περιορισμενη.'' και μετα θα ειναι κανονικα στους 160 χαρακτηρες το μηνυμα. Παράθεση ΜΑΘΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. January 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2010 Μα ο άνθρωπος λέει ότι πολλές φορές δεν έφευγε το μήνυμα σύμφωνα με την ένδειξη της συσκευής ενώ ο παραλήπτης το λάμβανε κανονικά! Κομματάκι απίθανο να ευθύνεται η Unicode κωδικοποίηση γι'αυτό... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billy23 Δημ. January 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2010 (edited) Και 71 χαρακτήρες να είναι, αν είναι επιλεγμένη η πλήρης γραμματοσειρά, θα χρεωθεί 2. Ακριβώς όπως το περιέγραψες. Τι μάρκας είναι το κινητό; Ειναι nokia 6600 slide , αλλα αυτο το προβλημα (σε μικροτερο βαθμο) υπηρχε και σε αλλες συσκευες. Μα ο άνθρωπος λέει ότι πολλές φορές δεν έφευγε το μήνυμα σύμφωνα με την ένδειξη της συσκευής ενώ ο παραλήπτης το λάμβανε κανονικά! Κομματάκι απίθανο να ευθύνεται η Unicode κωδικοποίηση γι'αυτό... Το μυνημα με το προβλημα δικτυου της το εβγαλε 2-3φορες. Θα της πω να περασει απο cosmote να ζητησει επανεξεταση. Μηπως προλαβε κανεις την διαφημιση του Γερμανου , ειδα οτι δινει δωρο ενα κινητο Nokia και μια δωροεπιταγη 100ευρω για καθε νεα συνδεση οικογενειακα απεριοριστα. Δεν ειδα τα ψιλα γραμματα , η δωροεπιταγη ισχυει για καθε πακετο η' υπαρχει κατωτερο παγιο ; Edited January 15, 2010 by moment_v Χρησιμοποίησε την Τροποποίηση η την Πολλαπλή παράθεση όταν θες να συμπληρώσεις κάτι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petra99 Δημ. January 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2010 Καλή χρονιά σε όλους. Έχω ένα καρτοκινητό (όχι whats up) και ένα συμβόλαιο στο 120. Ποιος είναι ο οικονομικότερος συνδυασμός για να μιλάνε και να στέλνουν μηνύματα μεταξύ τους οι δυο αυτοί αριθμοί και να μιλάνε με ένα σταθερό τηλ. ΟΤΕ κυρίως? Σε δεύτερη προτεραιότητα επικοινωνία με τρίτο αριθμό (καρτοκινητό cosmote). Υπολογίστε περίπου 1 ώρα τηλέφωνα και 40 μηνύματα το μήνα. Τι προτείνετε? Μήπως να κάνω το καρτοκινητό συμβόλαιο? Καμιά πρόταση βοήθειας? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnthegreek Δημ. January 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2010 Καμιά πρόταση βοήθειας? Σου προτείνω να « δια κόψεις» το συμβόλαιό σου, να το κάνεις What's Up και να βάλεις το πακέτο που σου δίνει 1200' ομιλίας προς What's Up με 7 ευρώ. Επίσης, μπορείς να κάνεις το καρτοκινητό «Cosmote 60» και να'χει με 16 ευρώ 60 λεπτά ομιλίας προς όλους. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petra99 Δημ. January 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2010 Σου προτείνω να « δια κόψεις» το συμβόλαιό σου, να το κάνεις What's Up και να βάλεις το πακέτο που σου δίνει 1200' ομιλίας προς What's Up με 7 ευρώ. Επίσης, μπορείς να κάνεις το καρτοκινητό «Cosmote 60» και να'χει με 16 ευρώ 60 λεπτά ομιλίας προς όλους. :) Ευχαριστώ πολύ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kou_klaki Δημ. January 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2010 Ευχαριστώ πολύ Μπορείς εναλλακτικά να κανεις αλλαγη του συμβολαιου ή και του καρτοκινητου σου σε Απεριοριστα15 που σου προσφερει 1500΄και 1500 sms προς κινητα cosmote (συμβολαια και καρτοκινητα) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mourtzman Δημ. January 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2010 Στα προγράμματα "απεριόριστα", ο χρόνος ομιλίας προς ολα τα δίκτυα που δεν χρησιμοποιείται ένα μήνα, μεταφέρεται στον επόμενο ή όχι? Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xristos270 Δημ. January 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2010 μετα απο ποσους μηνες απο τοτε που εκανα την συνδεση μπορω να αλλαξω προγραμμα?τι ισχυει τωρα 3μηνο ή 6μηνο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
UniqueGR Δημ. January 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2010 Στα προγράμματα "απεριόριστα", ο χρόνος ομιλίας προς ολα τα δίκτυα που δεν χρησιμοποιείται ένα μήνα, μεταφέρεται στον επόμενο ή όχι? Ευχαριστώ. Όχι. μετα απο ποσους μηνες απο τοτε που εκανα την συνδεση μπορω να αλλαξω προγραμμα?τι ισχυει τωρα 3μηνο ή 6μηνο? Ειναι στο εξάμηνο ή αν παρέλθει, ένα μήνα απο τη τελευταία αλλαγή σε μεγαλύτερο οικονομικό πρόγραμμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petra99 Δημ. January 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2010 Στο "Απεριόριστα 25" τα 30 λεπτά μπορεί να είναι και προς σταθερά ΟΤΕ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aifel_tower Δημ. January 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2010 Στο "Απεριόριστα 25" τα 30 λεπτά μπορεί να είναι και προς σταθερά ΟΤΕ? http://www.cosmote.gr/cosmote/cosmote.portal?locale=el_GR&_nfpb=true&_pageLabel=L90_contract_plan_fullstory&path=%2FSCSDevRepository%2Fcontent%2Fel%2Fsections%2Fforyou%2Fcontractplan%2FAPERIORISTA25_contractplan.xml&serviceCategory=Eurozone&breadcrumbTitle=COSMOTE+%CE%91%CE%A0%CE%95%CE%A1%CE%99%CE%9F%CE%A1%CE%99%CE%A3%CE%A4%CE%91+25&tabClicked=information ένα google search ειναι τοοοοοοοσο απλό:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
UniqueGR Δημ. January 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2010 http://www.cosmote.gr/cosmote/cosmote.portal?locale=el_GR&_nfpb=true&_pageLabel=L90_contract_plan_fullstory&path=%2FSCSDevRepository%2Fcontent%2Fel%2Fsections%2Fforyou%2Fcontractplan%2FAPERIORISTA25_contractplan.xml&serviceCategory=Eurozone&breadcrumbTitle=COSMOTE+%CE%91%CE%A0%CE%95%CE%A1%CE%99%CE%9F%CE%A1%CE%99%CE%A3%CE%A4%CE%91+25&tabClicked=information ένα google search ειναι τοοοοοοοσο απλό:p Kαλά, αν θέλεις να ακριβολογούμε, η πληροφορία δίνεται και απο το site της Cosmote... :baby: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aifel_tower Δημ. January 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2010 Kαλά, αν θέλεις να ακριβολογούμε, η πληροφορία δίνεται και απο το site της Cosmote... :baby: Και ακόμα πιο ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ από την ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ διεύθυνση που έδωσα. Δεν κατάλαβα την ειρωνία φίλε. Απλά πολλές φορές έχει τύχει να χρειάζομαι κάτι από ένα forum και να χρειάζεται να κάθομαι να διαβάσω οοοοοοοολα αυτά τα ερωτήματα (ή posts σαν αυτό)των οποίων οι απαντήσεις είναι τόσο απλές για να διαβάσω κάτι πιο δύσκολο στην λύση του και με ενδιαφέρει.Σκοπός ενός forum είναι να ρωτάς κάτι για το οποίο έψαξες ,έστω κ λίγο και δεν βρήκες λύση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
button Δημ. January 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2010 καλησπέρα σας έχω cosmote MY 20 νέα σύνδεσή μαζί με N97mini και το πρόβλημα είναι ότι ο πρώτος λογαριασμός ήρθε με 37€ ξέρω ότι ο πρώτος έρχεται πάντα λίγο παραπάνω άλλα με 12 μέρες χρήση 18 λεπτά και 7 sms και 14mb ΠΛΑΚΑ ΜΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ......... τι γινετε εδώ δηλαδή από 22/12/09--05/01/10 ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΑΝΟ ΑΥΤΟ ΚΑΘΟΛΟΥ ΤΖΑΜΠΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ :mad::mad: και ποίος είναι αριθμός εξ.πελατών Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aifel_tower Δημ. January 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2010 και ποίος είναι αριθμός εξ.πελατών εξυπηρέτηση πελατών cosmote 1212 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
button Δημ. January 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2010 καλά αυτό το κύκλωμα έκδοσης λογαριασμών είναι πραγματικά σπαστικό....... ερώτηση για να αποφύγω τους μπελάδες πως μπορώ να μοιράσω και τα 3 ίσα :wacko: Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. January 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2010 καλά αυτό το κύκλωμα έκδοσης λογαριασμών είναι πραγματικά σπαστικό....... ερώτηση για να αποφύγω τους μπελάδες πως μπορώ να μοιράσω και τα 3 ίσα :wacko: δηλαδή? Σε τι ακριβώς αναφέρεσε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
UniqueGR Δημ. January 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2010 Και ακόμα πιο ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ από την ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ διεύθυνση που έδωσα. Δεν κατάλαβα την ειρωνία φίλε. Απλά πολλές φορές έχει τύχει να χρειάζομαι κάτι από ένα forum και να χρειάζεται να κάθομαι να διαβάσω οοοοοοοολα αυτά τα ερωτήματα (ή posts σαν αυτό)των οποίων οι απαντήσεις είναι τόσο απλές για να διαβάσω κάτι πιο δύσκολο στην λύση του και με ενδιαφέρει.Σκοπός ενός forum είναι να ρωτάς κάτι για το οποίο έψαξες ,έστω κ λίγο και δεν βρήκες λύση. Αν παρατηρήσεις καλύτερα το emoticon που έβαλα, ίιιιισως καταλάβεις ότι δεν σε ειρωνεύτηκα, αλλά έκανα προσθήκη στο σχόλιό σου. Καλό θα είναι να μη βγαίνουν βιαστικά συμπεράσματα λοιπόν. καλησπέρα σας έχω cosmote MY 20 νέα σύνδεσή μαζί με N97mini και το πρόβλημα είναι ότι ο πρώτος λογαριασμός ήρθε με 37€ ξέρω ότι ο πρώτος έρχεται πάντα λίγο παραπάνω άλλα με 12 μέρες χρήση 18 λεπτά και 7 sms και 14mb ΠΛΑΚΑ ΜΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ......... τι γινετε εδώ δηλαδή από 22/12/09--05/01/10 ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΑΝΟ ΑΥΤΟ ΚΑΘΟΛΟΥ ΤΖΑΜΠΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ :mad::mad: και ποίος είναι αριθμός εξ.πελατών Στο πρώτο λογαριασμό, χρεώνεται σχεδόν ενάμισυ πάγιο ( σχεδόν μισό, αναλογικά για τις ημέρες απο την αρχική ενεργοποίηση μέχρι την έκδοση του πρώτου λογαριασμού και ένα ολόκληρο προκαταβολικά για το μήνα που ξεκινά ). Επειδή αυξάνεται λοιπόν το ποσό του λογαριασμού, αυξάνονται ελαφρώς και τα τέλη συνδρομητών κινητής τηλεφωνίας. Άρα, φτάνει κάπου εκεί που ανέφερες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts