Jump to content

Cosmote: Συμβόλαια κινητής: Επιδοτήσεις, προγράμματα, χρεώσεις κλπ

JustMe
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Just now, alfeios said:

Ναι και αυτο μου το ειπε.

Αλλα επεμενε παρα πολυ για αμεση απαντηση. Εκει πήρα αναποδες. κατα τα αλλα αν ισχυουν αυτα, τοτε συμφερει

Εγώ μόλις της είπα δουλεύω σεζόν δεν έχω κάποιο σταθερό αν βρω θα σε καλέσω εγώ απλά μου έδωσε το όνομα της και κλείσαμε. 

7 minutes ago, George6633 said:

Εγώ μόλις της είπα δουλεύω σεζόν δεν έχω κάποιο σταθερό αν βρω θα σε καλέσω εγώ απλά μου έδωσε το όνομα της και κλείσαμε. 

Το σκεφτομαι ...... Αλλα φοβαμαι μην την πατησω. 

Μπορεί καποιος να μου πει τους αριθμους της επομενης κληρωσης του τζόκερ;

23 minutes ago, alfeios said:

Αυτα που προβληματισαν ειναι πρωτα πρωτα το οτι δεν θα βαλω καρτα για δυο ολοκληρα χρονια. Μπορει να ισχυει αυτο; Και δευτερον οτι επεμενε αφανταστα να του απαντησω εκεινη τη στιγμη και όχι αυριο. 

Εχει καποιος/α αναλογη εμπειρια ; Ισχυουν αυτα που μου ειπε;

Γίνεται , για να ανανεώσω πέρυσι κινητό και σταθερό μου έδωσαν για δύο καρτοκινητά 3gb κάθε μήνα και 10 ευρώ στο καθένα για 18 μήνες , δεν έβαλα κάρτα μιας και κάθε 1η του μηνός που έμπαινε το δεκάευρω μεταφέρονταν η ημερομηνία φραγής  . Υπάρχει υπόλοιπο περίπου στα 100 ευρώ στο καθένα μιας και δεν χρησιμοποιούνται πολύ , μάλιστα τον άλλο μήνα λήγει και σε κατάστημα που πήγα μου είπαν πως δεν φαίνεται στο σύστημα το συγκεκριμένο δώρο !!

Αυτα που προβληματισαν ειναι πρωτα πρωτα το οτι δεν θα βαλω καρτα για δυο ολοκληρα χρονια. Μπορει να ισχυει αυτο; Και δευτερον οτι επεμενε αφανταστα να του απαντησω εκεινη τη στιγμη και όχι αυριο. 

Γίνεται , για να ανανεώσω πέρυσι κινητό και σταθερό μου έδωσαν για δύο καρτοκινητά 3gb κάθε μήνα και 10 ευρώ στο καθένα για 18 μήνες , δεν έβαλα κάρτα μιας και κάθε 1η του μηνός που έμπαινε το δεκάευρω μεταφέρονταν η ημερομηνία φραγής  . Υπάρχει υπόλοιπο περίπου στα 100 ευρώ στο καθένα μιας και δεν χρησιμοποιούνται πολύ , μάλιστα τον άλλο μήνα λήγει και σε κατάστημα που πήγα μου είπαν πως δεν φαίνεται στο σύστημα το συγκεκριμένο δώρο !!

1 minute ago, alfeios said:

Το σκεφτομαι ...... Αλλα φοβαμαι μην την πατησω. 

Για τέτοιες περιπτώσεις να ζητήσεις να στο στείλει γραπτώς σε κάποιο email ότι δεν θέλει ανανέωση για 24 μήνες κλπ κλπ να είσαι καλυμμένος 

Just now, kosmous said:

Εδω όμως δεν μιλάει για 10€ κάθε μήνα που όντως θα ανανεώνει και τη λήξη του υπολοίπου. 

48 minutes ago, kosmous said:

Μπορεί όντως να μην φαίνεται. Δεν μετράει σαν ανανέωση. Αλλά γιατί σε ενδιαφέρει να φανεί το δώρο στο κατάστημα;

Και στο παρελθόν έχουν δωσει συνδυαστικό που το καρτοκινητό δεν χρειάζεται ανανέωση, αλλά εκτός τον χρόνο ομιλίας έβαζαν οι ίδιοι και χρηματική αξία. Πάντως δεν είναι ασυνήθιστο ως προσφορά.

1 minute ago, minast said:

Και στο παρελθόν έχουν δωσει συνδυαστικό που το καρτοκινητό δεν χρειάζεται ανανέωση, αλλά εκτός τον χρόνο ομιλίας έβαζαν οι ίδιοι και χρηματική αξία. Πάντως δεν είναι ασυνήθιστο ως προσφορά.

Να εμπιστευτώ το τηλεφώνημα λες; 

10 minutes ago, alfeios said:

Να εμπιστευτώ το τηλεφώνημα λες; 

Όπως σου είπε και ο @minast η προσφορά σαν προσφορά υπάρχει. Κι εγώ έχω 1000 και 10€ το μήνα.

Όσον αφορά όμως το εάν είναι αξιόπιστος ο αριθμός που σε κάλεσε, δεν μπορεί κανείς να ξέρει. Εμένα με πήραν από το σταθερό το επίσημο των προσφορών.

5 ώρες πριν, alfeios said:

Δέχτηκα τηλεφώνημα από κινητό τηλέφωνο. Μου δήλωσε ότι τηλεφωνεί από Cosmote και ζήτησε την σύμφωνη γνώμη μου για ηχογράφηση της συνομιλίας μας

Συμφώνησα και μου έκανε την πρόταση να μεταφέρω το σταθερό μου τηλέφωνο στην Cosmote, από την Vodafone που το έχω σήμερα.

Μου πρότεινε τα παρακάτω

50άρα σύνδεση ίντερνετ

Απεριόριστα τηλεφωνήματα σε σταθερά

Απεριόριστα τηλεφωνήματα σε κινητά

Στο καρτοκινητο μου που ειναι Cosmote WU μου ειπε οτι δεν θα βαλω καρτα για 24 μηνες και θα εχω 1000 λεπτα προς ολους τον μηνα

Σημερα στην Vodafone πληρωνω 19,50€ τον μηνα και για καρτα στο κινητο πληρωνω 13€ τον μηνα. Συνολο 32,50€ τον μηνα

Μου ειπε οτι θα πληρωνω 27€ τον μηνα και οτι η Cosmote θα καλυψει το κοστος της οποιασδηποτε ποινης αποχωρησης απο την Vodafone. Το συμβολαιο εκει ληγει τον Νοεμβριο

Του ζητησα να με αφησει να το σκεφτω και να με καλεσει πάλι αυριο να απαντησω

Κάτι τέτοιο έχει και ο αδερφός μου και ισχύει κανονικά. Του βάλανε και 60€ στην αρχή και τα 1000' κάθε μηνα χωρίς να ανανεώνει. Απλά για να ξέρεις όλο αυτό τον καιρό δεν θα έχει sms. Πολλοί το προσπερνάνε αλλα έρχονται στιγμές ή αναλόγως τί δουλειά κάνει ο καθένας που τα sms χρειάζονται και δεν θα έχεις ούτε ένα να στείλεις σε κάποιον.

Redmi By Xiaomi

1 hour ago, cu2goup said:

Όπως σου είπε και ο @minast η προσφορά σαν προσφορά υπάρχει. Κι εγώ έχω 1000 και 10€ το μήνα.

Όσον αφορά όμως το εάν είναι αξιόπιστος ο αριθμός που σε κάλεσε, δεν μπορεί κανείς να ξέρει. Εμένα με πήραν από το σταθερό το επίσημο των προσφορών.

49 minutes ago, Nikos_96 said:

Κάτι τέτοιο έχει και ο αδερφός μου και ισχύει κανονικά. Του βάλανε και 60€ στην αρχή και τα 1000' κάθε μηνα χωρίς να ανανεώνει. Απλά για να ξέρεις όλο αυτό τον καιρό δεν θα έχει sms. Πολλοί το προσπερνάνε αλλα έρχονται στιγμές ή αναλόγως τί δουλειά κάνει ο καθένας που τα sms χρειάζονται και δεν θα έχεις ούτε ένα να στείλεις σε κάποιον.

Να διορθώσω ένα λάθος στο αρχικό μου post. Δεν με πήραν από  κινητό, με κάλεσαν από το 2106292595

Όσο για τα sms χρησιμοποιώ, λίγα βέβαια αλλά χρησιμοποιω. Δεν θα μπορώ να στέλνω και να χρεώνονται στα 60€ ; Η από τα 60€ να αγοράζω κάθε μήνα πακέτο με λίγα sms ;

Και μια τελευταία ερώτηση. Το ναι που τυχόν πούμε τηλεφωνικά θεωρείται υπογραφή μας; Η μπορούμε όλα αυτά να τα δούμε πρώτα κάπου γραμμένα και να υπογράψουμε;

30 minutes ago, alfeios said:

Να διορθώσω ένα λάθος στο αρχικό μου post. Δεν με πήραν από  κινητό, με κάλεσαν από το 2106292595

Όσο για τα sms χρησιμοποιώ, λίγα βέβαια αλλά χρησιμοποιω. Δεν θα μπορώ να στέλνω και να χρεώνονται στα 60€ ; Η από τα 60€ να αγοράζω κάθε μήνα πακέτο με λίγα sms ;

Και μια τελευταία ερώτηση. Το ναι που τυχόν πούμε τηλεφωνικά θεωρείται υπογραφή μας; Η μπορούμε όλα αυτά να τα δούμε πρώτα κάπου γραμμένα και να υπογράψουμε;

Μπορείς να στέλνεις με χρέωση 0,20€ το sms

Από τον ίδιο αριθμό είχε δοθεί προσφορά και σε ένα άλλο μέλος στο παρελθόν. 

https://myphone.gr/forum/topic/18745/?do=findComment&comment=7345600

53 minutes ago, alfeios said:

Δεν πρέπει να είναι το επίσημο της cosmote.

Αν το googlάρεις θα δεις στα σχόλια.

Αντίθετα για το 2106297935 γράφουν όλοι ότι είναι Cosmote.. και είναι.

2 ώρες πριν, alfeios said:

Το έκανα στο κινητό της μητέρας μου προ δίμηνου, 1000 λεπτά και ανανωνετε το υπόλοιπο χωρίς να λιγει προχωρά κανονικά. Πιστωθηκαν και τα 60 ευρώ κανονικά και είναι εκεί στο υπόλοιπο χωρίς να λιγουν. Τα 1000 λεπτά προς κινητό μπορούν να τα δώσουν και σε δεύτερο καρτοκινητο οποιοδήποτε άλλο θες να δηλώσεις αλλά μόνο τα 1000 λεπτά όχι τα 60 ευρώ. Προ δίμηνου έτρεχε η προσφορά και είχε και 50 ευρώ δώρο επιταγή σε κατάστημα γερμανος οτε. 

Προχωρά αβοφα, μόλις γίνει η φορητοτητα ολοκληρωνετε και η πιστωση του ποσού στο κινητό και μπαίνουν και τα δώρα. Ρώτα αν υπάρχει και κάποια δώρο επιταγή σε κατάστημα και αν έχεις κάποιο άλλο καρτοκινητο συγγενή σου μπορείς να το δώσεις για να μπαίνουν και εκεί 1000 λεπτά κάθε μήνα για 24 μήνες χωρίς να χρειάζετε κάρτα.

6 minutes ago, GreekMu said:

Το έκανα στο κινητό της μητέρας μου προ δίμηνου, 1000 λεπτά και ανανωνετε το υπόλοιπο χωρίς να λιγει προχωρά κανονικά. Πιστωθηκαν και τα 60 ευρώ κανονικά και είναι εκεί στο υπόλοιπο χωρίς να λιγουν. Τα 1000 λεπτά προς κινητό μπορούν να τα δώσουν και σε δεύτερο καρτοκινητο οποιοδήποτε άλλο θες να δηλώσεις αλλά μόνο τα 1000 λεπτά όχι τα 60 ευρώ. Προ δίμηνου έτρεχε η προσφορά και είχε και 50 ευρώ δώρο επιταγή σε κατάστημα γερμανος οτε. 

Προχωρά αβοφα, μόλις γίνει η φορητοτητα ολοκληρωνετε και η πιστωση του ποσού στο κινητό και μπαίνουν και τα δώρα. Ρώτα αν υπάρχει και κάποια δώρο επιταγή σε κατάστημα και αν έχεις κάποιο άλλο καρτοκινητο συγγενή σου μπορείς να το δώσεις για να μπαίνουν και εκεί 1000 λεπτά κάθε μήνα για 24 μήνες χωρίς να χρειάζετε κάρτα.

Μου μίλησαν για άλλο καρτοκινητο, έχει η γυναίκα μου το είπα αλλά μου είπαν για 14,40€ συν

Πολύ ωραία προσφορά για Cosmote,βγήκε ξανά... Αυτό που δεν έχω καταλάβει είναι κάποιος που θα το κάνει τώρα θα το έχει και μετά το τέλος της προσφοράς σε αυτή την τιμη ή αν πάει στα 33€ ξανά τόσο θα πληρώνεις;Επίσης μπορείς να πληρώσεις 2-3 μήνες μαζί αν έχεις τη δυνατότητα η πάει με το μήνα; 

Screenshot_20250605-194835~2.png

Edited by George6633

9 minutes ago, George6633 said:

Πολύ ωραία προσφορά για Cosmote,βγήκε ξανά... Αυτό που δεν έχω καταλάβει είναι κάποιος που θα το κάνει τώρα θα το έχει και μετά το τέλος της προσφοράς σε αυτή την τιμη ή αν πάει στα 33€ ξανά τόσο θα πληρώνεις;Επίσης μπορείς να πληρώσεις 2-3 μήνες μαζί αν έχεις τη δυνατότητα η πάει με το μήνα; 

Πάει με το μήνα και απαξ και το ενεργοποιήσεις θα είναι μόνιμα σε αυτή την τιμή αν δεν αλλάξεις σε χαμηλότερο πλάνο κάποια στιγμή στο μελλον

9 minutes ago, George6633 said:

Πολύ ωραία προσφορά για Cosmote,βγήκε ξανά... Αυτό που δεν έχω καταλάβει είναι κάποιος που θα το κάνει τώρα θα το έχει και μετά το τέλος της προσφοράς σε αυτή την τιμη ή αν πάει στα 33€ ξανά τόσο θα πληρώνεις; 

Ανανεώνεται κάθε μήνα με την επιτυχημένη ολοκλήρωση της μηνιαίας πληρωμής, χωρίς λήξη.

Μήνα μήνα τραβάει από τη κάρτα.

Δες λεπτομέρειες στο θέμα Cosmote neo

Δεν είχα πάρει χαμπάρι ότι υπάρχει αντίστοιχο θέμα και έχει αναφερθεί και η προσφορά.. Ευχαριστώ! 

1 hour ago, George6633 said:

Άμα δεν αλλάξεις πλανο (πακέτο GB) και δε το πειράξεις και το αφήσεις έτσι μένει σε αυτή τη τιμή.

3 minutes ago, elkons said:

Άμα δεν αλλάξεις πλανο (πακέτο GB) και δε το πειράξεις και το αφήσεις έτσι μένει σε αυτή τη τιμή.

Πολύ καλό αυτό και καλή τιμή για Cosmote,εδώ που είμαι μέσα στο σπίτι μόνο με την Cosmote έβγαζα άνετα την κλήση μέσα,με Vodafone τώρα κολλάω πάλι στα παράθυρα αλλά σε 10 μέρες θα μετακομίσω δίπλα και είναι κομπλέ εκεί...Εξω είναι καλά τα πράγματα και για τις 3.

Λοιπόν σήμερα πήγε η πεθερά μου σε κατάστημα Γερμανός της περιοχής καθώς ήθελε να μετατρέψει το What's Up της σε Gigamax unlimited μιας και της έστειλαν προσφορά στο app στα 24,80€ τον μήνα για 18 μήνες. 

Να σημειωθεί ότι δεν έχει σταθερή. 

Τελικά έκανε ένα άλλο Deal. Ίδια προσφορά με ίδιες παροχές εάν κάνει μετατροπή και στον πεθερό τότε:

2 Gigamax unlimited 18 μήνα το 1ο 21€/μήνα και το 2ο 17,90€ σταθερή τιμή και τα δύο. Τελικά έκαναν και οι δύο. Έφτασε σπίτι απλά κόπηκε και στους 2 το σήμα και χρειάστηκε επανεκκίνηση επίσης ήθελε ξανά ενεργοποίηση το 5G.

Θεωρώ πως έγινε καλό Deal αν και πολλά χρόνια πελάτες.

1 hour ago, elkons said:

Λοιπόν σήμερα πήγε η πεθερά μου σε κατάστημα Γερμανός της περιοχής καθώς ήθελε να μετατρέψει το What's Up της σε Gigamax unlimited μιας και της έστειλαν προσφορά στο app στα 24,80€ τον μήνα για 18 μήνες. 

Να σημειωθεί ότι δεν έχει σταθερή. 

Τελικά έκανε ένα άλλο Deal. Ίδια προσφορά με ίδιες παροχές εάν κάνει μετατροπή και στον πεθερό τότε:

2 Gigamax unlimited 18 μήνα το 1ο 21€/μήνα και το 2ο 17,90€ σταθερή τιμή και τα δύο. Τελικά έκαναν και οι δύο. Έφτασε σπίτι απλά κόπηκε και στους 2 το σήμα και χρειάστηκε επανεκκίνηση επίσης ήθελε ξανά ενεργοποίηση το 5G.

Θεωρώ πως έγινε καλό Deal αν και πολλά χρόνια πελάτες.

Μια χαρά τιμές.

Οι υπηρεσίες θέλουν και πάλι ενεργοποίηση γιατί γίνεται πάλι provisioning από template, και τα έχει κλειστά.
Το ίδιο γίνεται και στην αντίστροφη μετατροπή