bill_viper Δημ. February 11, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2023 Φορητότητα σε άλλο πάροχο γιατί αλλιώς δεν βάζουν μυαλό. Βρες ένα πρόγραμμα σε άλλη εταιρία σε τιμή που να σε εξυπηρετεί και κάνε φορητότητα. Αν σου κάνει η cosmote αντιπροσφορά που σε ικανοποιεί, μείνε. Αλλιώς χαιρέτα τους. Πρέπει κάποια στιγμή να κοιτάξουμε και την τσέπη μας. Υπάρχει και ζωή πέρα από την cosmote. Εγώ χρόνια συνδρομητής cosmote κινητό σταθερό είχα αγανακτήσει με την κοροϊδία τους όσον αφορά τις προσφορές ανανέωσης στους παλιούς συνδρομητές κάθε φορά και την έκανα με ελαφρά πηδηματάκια. Το ότι ρίξανε τις τιμές οφείλεται ότι πολλοί φύγαμε και δεν δεχτήκαμε τις γελοίες τιμές για ανανέωση που προσφέρουν. Όσο τις δεχόμαστε θα συνεχίζουν το ίδιο τροπάριο. Αλλά απ' ότι βλέπω για παλιούς συνδρομητές συνεχίζουν τα ίδια. Sent from my Nothing Phone (1) using Tapatalk Αν το δίκτυο στις περιοχές είναι καλύτερο και το χρειάζεσαι για δουλειά τότε η αποδέχεσαι ή το κάνεις καρτοκινητό ή το πας σε άλλο πάροχο. Απλά πράγματα και καθαρά. Για απλή χρήση πάνω κάτω όλες καλές είναι μέσα στις πόλεις τρύπες έχουν όλες έτσι και αλλιώς.Έχει σταθερή στο όνομα της;Το νούμερο που έχει το θέλει ή αν πάρει νέο έχει πρόβλημα;Sent from my iPad using TapatalkΣας ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις. Τελικά μετά από πολύ πίεση και αφού πήρα μόνος μου τηλέφωνο στο 13888 είπαμε να κάνουμε ένα αίτημα με τιμή γύρω στα 35€ για 40GB data και κλασσικά απεριόριστα σε όλους. Το σταθερό έχω 200αρα γραμμή στη Cosmote στο όνομα μου αλλά επειδή είμαστε στην ίδια διεύθυνση το βάλαμε να πάρει την έκπτωση. Περιμένω από εβδομάδα τηλέφωνο για να δω αν θα κάνουν δεκτό το αίτημα. Δυστυχώς ή ευτυχώς εκεί που κινούμαστε δεν υπάρχει σκέψη να φύγουμε από τη Cosmote λόγω σήματος. Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. February 11, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2023 Παντως τι τιμες ειναι αυτες. 13 ευρω για απεριοριστα τα παντα χαριζουν 10ευρα καθε μηνα σε καρτοκινητα για 2ετια ετσι μιλαμε ειναι αρκετα χρηματα. Φανταστειτε τι εβγαζαν τοσα χρονια με τα παραλογα ποσα που ζητουσαν τα 60-70 ευρω για απεριοριστα. Εγω για την ωρα καθομαι στα αυγα μου σταθερο δεν παιζει να ξανα κανω σπιτι και στην οικογενεια εχουμε ακομα 7 κινητα cosmote. Το δικο μου βολευομαι με promo 4 με 4 ευρω το μηνα για ομιλια κα με reload it 1 μηνα 4GB. Ενα ακομα μπαινουν 2 ωρες καθε μηνα μου το δινουν καθε χρονο μαζι με το cosmote tv μετα απο απειλη για κοψιμο και φτανουν σε αυτο το ατομο Σε 2 καρτες μπαινει καθε 15 μερες το πακετο με τα 5.04 ευρω και παλι φτανουν τα λεπτα και με το παραπανω και μαζευονται και καθε μηνα με την ανανεωση Μια καρτα φοιτητικο με 8.5 το μηνα για 1000 λεπτα Και στο σπιτι το internet με 2 sim και week unlimited με 6.5 βγαινει 26 το μηνα με καταναλωση απο 6TB μεχρι 10TB το μηνα. Το μονο αδικημενο ειναι αυτο που ειχα βαλει με την απαραδεκτη προσφορα το καρτοσυμβολαιο αλλα ο συγγενης που το εχει οταν του ειχα προτεινει whats up με αυτοματη ανανεωση δεν του βολεψε οποτε πηγε σε συμβολαιο. Δινει 50-70 ευρω το μηνα μιας και βαζει αρκετα πακετα δεδομενων για ιντερνετ αλλα δεν επιδεχεται λογιων οποτε σταματησα και να ασχολουμαι. Η σουμα για τα πρωτα 6 νουμερα που με ενδιαφερουν βγαινει 58.5 το μηνα + 13 δινω στο ote tv cinema. Δεν ειναι λιγα αλλα τουλαχιστον βολευομαστε 6 ανθρωποι + πολυ καλο ιντερνετ στο σπιτι. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mplets7 Δημ. February 11, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2023 1 ώρα πριν, king2009 said: Παντως τι τιμες ειναι αυτες. 13 ευρω για απεριοριστα τα παντα χαριζουν 10ευρα καθε μηνα σε καρτοκινητα για 2ετια ετσι μιλαμε ειναι αρκετα χρηματα. Φανταστειτε τι εβγαζαν τοσα χρονια με τα παραλογα ποσα που ζητουσαν τα 60-70 ευρω για απεριοριστα. Εγω για την ωρα καθομαι στα αυγα μου σταθερο δεν παιζει να ξανα κανω σπιτι και στην οικογενεια εχουμε ακομα 7 κινητα cosmote. Το δικο μου βολευομαι με promo 4 με 4 ευρω το μηνα για ομιλια κα με reload it 1 μηνα 4GB. Ενα ακομα μπαινουν 2 ωρες καθε μηνα μου το δινουν καθε χρονο μαζι με το cosmote tv μετα απο απειλη για κοψιμο και φτανουν σε αυτο το ατομο Σε 2 καρτες μπαινει καθε 15 μερες το πακετο με τα 5.04 ευρω και παλι φτανουν τα λεπτα και με το παραπανω και μαζευονται και καθε μηνα με την ανανεωση Μια καρτα φοιτητικο με 8.5 το μηνα για 1000 λεπτα Και στο σπιτι το internet με 2 sim και week unlimited με 6.5 βγαινει 26 το μηνα με καταναλωση απο 6TB μεχρι 10TB το μηνα. Το μονο αδικημενο ειναι αυτο που ειχα βαλει με την απαραδεκτη προσφορα το καρτοσυμβολαιο αλλα ο συγγενης που το εχει οταν του ειχα προτεινει whats up με αυτοματη ανανεωση δεν του βολεψε οποτε πηγε σε συμβολαιο. Δινει 50-70 ευρω το μηνα μιας και βαζει αρκετα πακετα δεδομενων για ιντερνετ αλλα δεν επιδεχεται λογιων οποτε σταματησα και να ασχολουμαι. Η σουμα για τα πρωτα 6 νουμερα που με ενδιαφερουν βγαινει 58.5 το μηνα + 13 δινω στο ote tv cinema. Δεν ειναι λιγα αλλα τουλαχιστον βολευομαστε 6 ανθρωποι + πολυ καλο ιντερνετ στο σπιτι. Έχει πάρει κανένας όλα απεριόριστα με 13€; Εμένα μου είπαν τα 2 νούμερα 33.90.. Λέτε άμα πιέσω να μου τα δώσουν από 13€; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. February 11, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2023 1 ώρα πριν, king2009 said: Παντως τι τιμες ειναι αυτες. 13 ευρω για απεριοριστα τα παντα χαριζουν 10ευρα καθε μηνα σε καρτοκινητα για 2ετια ετσι μιλαμε ειναι αρκετα χρηματα. Φανταστειτε τι εβγαζαν τοσα χρονια με τα παραλογα ποσα που ζητουσαν τα 60-70 ευρω για απεριοριστα. Εγω για την ωρα καθομαι στα αυγα μου σταθερο δεν παιζει να ξανα κανω σπιτι και στην οικογενεια εχουμε ακομα 7 κινητα cosmote. Το δικο μου βολευομαι με promo 4 με 4 ευρω το μηνα για ομιλια κα με reload it 1 μηνα 4GB. Ενα ακομα μπαινουν 2 ωρες καθε μηνα μου το δινουν καθε χρονο μαζι με το cosmote tv μετα απο απειλη για κοψιμο και φτανουν σε αυτο το ατομο Σε 2 καρτες μπαινει καθε 15 μερες το πακετο με τα 5.04 ευρω και παλι φτανουν τα λεπτα και με το παραπανω και μαζευονται και καθε μηνα με την ανανεωση Μια καρτα φοιτητικο με 8.5 το μηνα για 1000 λεπτα Και στο σπιτι το internet με 2 sim και week unlimited με 6.5 βγαινει 26 το μηνα με καταναλωση απο 6TB μεχρι 10TB το μηνα. Το μονο αδικημενο ειναι αυτο που ειχα βαλει με την απαραδεκτη προσφορα το καρτοσυμβολαιο αλλα ο συγγενης που το εχει οταν του ειχα προτεινει whats up με αυτοματη ανανεωση δεν του βολεψε οποτε πηγε σε συμβολαιο. Δινει 50-70 ευρω το μηνα μιας και βαζει αρκετα πακετα δεδομενων για ιντερνετ αλλα δεν επιδεχεται λογιων οποτε σταματησα και να ασχολουμαι. Η σουμα για τα πρωτα 6 νουμερα που με ενδιαφερουν βγαινει 58.5 το μηνα + 13 δινω στο ote tv cinema. Δεν ειναι λιγα αλλα τουλαχιστον βολευομαστε 6 ανθρωποι + πολυ καλο ιντερνετ στο σπιτι. Πιστεύω ότι με χασούρα το κάνουν για συγκεκριμένο αριθμό συνδρομητών που θα δένουν τη σταθερή για Αυτό τη χρεώνουν παραπάνω. Όπως και να έχει καλή είναι η τιμή. 1 Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hercoulis Δημ. February 11, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2023 Πολύ περίεργο πάντως, οι άλλοι 2 να δίνουν 27€ και αυτοί εδώ 13!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. February 11, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2023 1 hour ago, cmvr said: Πιστεύω ότι με χασούρα το κάνουν για συγκεκριμένο αριθμό συνδρομητών που θα δένουν τη σταθερή για Αυτό τη χρεώνουν παραπάνω. Όπως και να έχει καλή είναι η τιμή. Δεν έχει σημασία…καιρός να ξεκαβαλησει το καλάμι ο ΟΤΕ. Ειλικρινα με βλέπω σοβαρά να κάνω εγώ απεριόριστο και να αφήσω το φοιτητικο μου που έχει επάνω και promo4 πακέτο. 1 Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scream Δημ. February 12, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2023 Μπορεί κάποιος να μου προτείνει το καλύτερο 5g router? Αυτά που έχω δει είναι το ZTE MC801A και το Huawei Cpe pro 2. Ποιο είναι καλύτερο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rebel1 Δημ. February 12, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2023 Μπορεί κάποιος να μου προτείνει το καλύτερο 5g router? Αυτά που έχω δει είναι το ZTE MC801A και το Huawei Cpe pro 2. Ποιο είναι καλύτερο; Μας βλέπω για Huawei.....Επειδή το ψάχνω και γω για άμεση αγορά με ενδιαφέρει η γνώμη όποιου γνωρίζει για οτιδήποτε σχετικόSent from my iPhone using Tapatalk 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HORGRAP Δημ. February 12, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2023 (edited) 15 ώρες πριν, hercoulis said: Πολύ περίεργο πάντως, οι άλλοι 2 να δίνουν 27€ και αυτοί εδώ 13!! Κι όμως. 13 ευρω Unlimited Data συμβόλαιο για όσους βαζουν μεσα και σταθερή. Το πρόλαβα και εγω επιτέλους! 130 + Gigabytes Roaming νομοζω πως δίνουν πλεον για όσους γραφτηκαν στην τελευταία προσφορά. Θέλουν να φτιάξουν τα νούμερα τους προφανώς και το κάνουν για περιορισμένο αριθμό συνδρομητών που θα έρθουν απο Vodafone κ Nova. Βάλτε μια καλη 5G Mobile συσκευή για Tethering και ΟΧΙ ...ZTE και Huawei 5G Routers διότι ΟΤΑΝ ΖΕΣΤΑΊΝΟΝΤΑΙ το καλοκαίρι απλα .... ρίχνουν Carrier Aggregation και ταχύτητα για να επιβιώσουν. Edited February 12, 2023 by HORGRAP Παράθεση Life appreciation Guru - Cosmos entropy Analyst - Gravitational Lensing in SPACE will always be there and quantum coherence in Photosynthesis always makes my mind blown with viroids and obelisks creating ... Viruses .🙂 - Consciousness happens on the quantum state of our neurons - ...but what MAKES given COMPUTATION.... CONSCIOUS ?? Consciousness IS A MASSIVE "META" COMPRESSION STATE. ( our experiences and knowledge/ senses COMPRESSED 😉 ( COMPRESSION means when you learn THE MODEL OF REALITY and you JUST HAVE TO REMEMBER where are the ... mistakes / gaps to correct and develop AND THEN ...YOU ...compress yourself 😉 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CaptainNickGR Δημ. February 12, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2023 Για το πρόγραμμα COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED ισχύει όριο ορθής χρήσης για τα GB που μπορούν να καταναλωθούν σε περιαγωγή εντός ΕΕ, το οποίο είναι 66GB. Βλέπω πως ανέβηκε το όριο, κάθε μήνα βλέπω να μπαίνει και από λίγο. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. February 12, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2023 (edited) 7 minutes ago, CaptainNickGR said: Για το πρόγραμμα COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED ισχύει όριο ορθής χρήσης για τα GB που μπορούν να καταναλωθούν σε περιαγωγή εντός ΕΕ, το οποίο είναι 66GB. Βλέπω πως ανέβηκε το όριο, κάθε μήνα βλέπω να μπαίνει και από λίγο. Γενικά ανενημέρωτοι όλοι στο callcenter. Σας είπα επέμενε η τύπισσά 50gb, μα κυριά μου πέντε φορές της το είπα αλλά εκείνη τα δικά της. 13,77 ας το έδιναν και σκέτο εκεί θα τους είχα για μάγκες όχι με σταθερή μαζί. Αλλά σου λέει αν το δώσω έτσι θα φυτρώσουν παντού extrasim σαν τα μανιτάρια και θα πάρει περίπατο η σταθερή θα τα κόψουν όλοι τα vdsl Edited February 12, 2023 by cmvr Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HORGRAP Δημ. February 12, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2023 (edited) σε όσους γράφτηκαν την τελευταία βδομάδα λενε πως το ανεβασαν το Roaming στην Ευρώπη ...στα 130 Gigabytes το μήνα. ( μπορεί και μονο ο ένας αριθμός να τα καταναλώσει) ( μάλλον εαν έχεις Family μοιραζει σε 3 αριθμούς 1 Unlimited Data) Edited February 12, 2023 by HORGRAP 2 Παράθεση Life appreciation Guru - Cosmos entropy Analyst - Gravitational Lensing in SPACE will always be there and quantum coherence in Photosynthesis always makes my mind blown with viroids and obelisks creating ... Viruses .🙂 - Consciousness happens on the quantum state of our neurons - ...but what MAKES given COMPUTATION.... CONSCIOUS ?? Consciousness IS A MASSIVE "META" COMPRESSION STATE. ( our experiences and knowledge/ senses COMPRESSED 😉 ( COMPRESSION means when you learn THE MODEL OF REALITY and you JUST HAVE TO REMEMBER where are the ... mistakes / gaps to correct and develop AND THEN ...YOU ...compress yourself 😉 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mplets7 Δημ. February 12, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2023 39 minutes ago, HORGRAP said: Κι όμως. 13 ευρω Unlimited Data συμβόλαιο για όσους βαζουν μεσα και σταθερή. Το πρόλαβα και εγω επιτέλους! 130 + Gigabytes Roaming νομοζω πως δίνουν πλεον για όσους γραφτηκαν στην τελευταία προσφορά. Θέλουν να φτιάξουν τα νούμερα τους προφανώς και το κάνουν για περιορισμένο αριθμό συνδρομητών που θα έρθουν απο Vodafone κ Nova. Βάλτε μια καλη 5G Mobile συσκευή για Tethering και ΟΧΙ ...ZTE και Huawei 5G Routers διότι ΟΤΑΝ ΖΕΣΤΑΊΝΟΝΤΑΙ το καλοκαίρι απλα .... ρίχνουν Carrier Aggregation και ταχύτητα για να επιβιώσουν. Στο έδωσαν εύκολα η ξεκίνησαν στην αρχή με άλλη τιμή;; Και απεριόριστη ομιλία έχει;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
P_papadis Δημ. February 12, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2023 Πάντως αν φοβούνται ότι με τα απεριόριστα data σε συμβόλαια με χαμηλή τιμή θα έχουν φυγή σε σταθερές συνδέσεις λόγο των Extra sim μπορούν να δίνουν το gigamax unlimited σε συνδιασμο με σταθερή στα 20€-25€ και αν δεν έχεις σταθερό 35€-40€ και μόνο για μια σύνδεση για κάθε σταθερό με την χαμηλή τιμή. Εγω το βλέπω όλο αυτό ποιο πολύ για επιθετική κίνηση προς τον ανταγωνισμό και ας δώσουν μερικές συνδέσεις με χασούρα. Ps το gigamax που μου έδωσαν στα ~20€ έχει δέσμευση 18 μήνες και όχι 24 και αυτό ίσως κάτι λέει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Arinos Δημ. February 12, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2023 Και εμένα οι προσφορές που έλαβα ήταν για 18 μήνες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas123464 Δημ. February 12, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2023 Καλησπέρα. Παίζη το Gigamax unlimited στα 14€. Πώς μπορώ να πάρω αυτή την προσφορά. Έχω και σταθερό cosmote Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petpapoy Δημ. February 12, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2023 3 ώρες πριν, HORGRAP said: Κι όμως. 13 ευρω Unlimited Data συμβόλαιο για όσους βαζουν μεσα και σταθερή. Το πρόλαβα και εγω επιτέλους! 130 + Gigabytes Roaming νομοζω πως δίνουν πλεον για όσους γραφτηκαν στην τελευταία προσφορά. Θέλουν να φτιάξουν τα νούμερα τους προφανώς και το κάνουν για περιορισμένο αριθμό συνδρομητών που θα έρθουν απο Vodafone κ Nova. Βάλτε μια καλη 5G Mobile συσκευή για Tethering και ΟΧΙ ...ZTE και Huawei 5G Routers διότι ΟΤΑΝ ΖΕΣΤΑΊΝΟΝΤΑΙ το καλοκαίρι απλα .... ρίχνουν Carrier Aggregation και ταχύτητα για να επιβιώσουν. Σαν χρήστης εδώ και σχεδόν 1 χρόνο του Huawei δεν συμμερίζομαι την άποψη αυτή. Οσα έδινε στο σημείο το S22U δίνει και το Huawei. Από εμένα είναι ναι στο Huawei αν ειναι στο budget σου. Απλά, το ZTE έχει περισσότερες επιλογές παραμετροποίησης. Επίσης, αν έχει interface κάποιου δικτύου του εξωτερικού (εμένα έχει Τ Mobile) δεν μπορείς να εισάγεις στοιχεία Voip για να δουλέψεις την θύρα τηλ που έχει. 2 Παράθεση Τα μυαλά, όπως και τα αλεξίπτωτα, δουλεύουν καλύτερα όταν είναι ανοιχτά! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hercoulis Δημ. February 12, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2023 1 ώρα πριν, P_papadis said: Πάντως αν φοβούνται ότι με τα απεριόριστα data σε συμβόλαια με χαμηλή τιμή θα έχουν φυγή σε σταθερές συνδέσεις λόγο των Extra sim μπορούν να δίνουν το gigamax unlimited σε συνδιασμο με σταθερή στα 20€-25€ και αν δεν έχεις σταθερό 35€-40€ και μόνο για μια σύνδεση για κάθε σταθερό με την χαμηλή τιμή. Εγω το βλέπω όλο αυτό ποιο πολύ για επιθετική κίνηση προς τον ανταγωνισμό και ας δώσουν μερικές συνδέσεις με χασούρα. Ps το gigamax που μου έδωσαν στα ~20€ έχει δέσμευση 18 μήνες και όχι 24 και αυτό ίσως κάτι λέει. Δηλαδή Οποίος το παίρνει με σταθερό για 18 μήνες συμβόλαιο κάνουνε; Και το σταθερό; Έχω περίπου τέσσερις μήνες που έκανα συμβόλαιο στη wind 😩 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cuibono Δημ. February 12, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2023 9 minutes ago, hercoulis said: Δηλαδή Οποίος το παίρνει με σταθερό για 18 μήνες συμβόλαιο κάνουνε; Και το σταθερό; Έχω περίπου τέσσερις μήνες που έκανα συμβόλαιο στη wind 😩 Για 24 μήνες είναι και το σταθερό και το κινητό με φορητότητα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
P_papadis Δημ. February 12, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2023 8 minutes ago, hercoulis said: Δηλαδή Οποίος το παίρνει με σταθερό για 18 μήνες συμβόλαιο κάνουνε; Και το σταθερό; Έχω περίπου τέσσερις μήνες που έκανα συμβόλαιο στη wind 😩 Νομίζω το έκαναν 18 μήνες επειδή είναι χαμηλή η τιμή του (σε σχέση με τα υπόλοιπα στο ίδιο πρόγραμμα συμβολαίου) και "χασούρα" για την Comsote. Το συμβόλαιο στο σταθερό πάντως είναι 24 μηνο κανονικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cuibono Δημ. February 12, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2023 1 minute ago, P_papadis said: Νομίζω το έκαναν 18 μήνες επειδή είναι χαμηλή η τιμή του (σε σχέση με τα υπόλοιπα στο ίδιο πρόγραμμα συμβολαίου) και "χασούρα" για την Comsote. Το συμβόλαιο στο σταθερό πάντως είναι 24 μηνο κανονικά. Μήπως είναι για 18 μήνες οταν ειναι αλλαγή από whatsup σε συμβολαιο? Στο σάιτ το gigamax unlimited το έχει για 24 μήνες για φορητότητα στα 40 ευρώ αν δεν υπάρχει σταθερό οπότε οι άλλες τιμές που παίζουν είναι αν έρθει και σταθερό ταυτοχρονα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paokara4594 Δημ. February 12, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2023 Εμένα αυτά που με ενημέρωσαν είναι πως αν κάποιος έχει ήδη σταθερό το δίνουν στα 28,53€ Αν φέρει σταθερό και κινητό ταυτόχρονα τότε είναι 13,77€ Και αν δεν υπάρχει σταθερό είναι στα 40€ 2 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MeddlingMageGR Δημ. February 12, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2023 Μήπως είναι για 18 μήνες οταν ειναι αλλαγή από whatsup σε συμβολαιο? Στο σάιτ το gigamax unlimited το έχει για 24 μήνες για φορητότητα στα 40 ευρώ αν δεν υπάρχει σταθερό οπότε οι άλλες τιμές που παίζουν είναι αν έρθει και σταθερό ταυτοχροναΣωστά η τιμή για μετατροπή από κάρτα σε συμβόλαιο είναι 40 ευρώ. Εμένα μου έκαναν προσφορά για το Unlimited στα 54 ευρώ ακατεύατα. Και άλλα 12 που θέλω για τις extra SIM, πάω στα 66.Τελικά αυτό που θα κάνω είναι να το γυρίσω και κάρτα, και να κάνω την κάρτα της γυναίκας μου συμβόλαιο. Θα μου κοστίσει 40+12 = 52 ευρώ. Και κάθε 18 μήνες, θα αλλάζουμε. Θα ξανακάνω την κάρτα μου συμβόλαιο, και το συμβόλαιο της κάρτα. Θα παίζουμε δηλαδή....Στάλθηκε από το M2007J3SG μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cuibono Δημ. February 12, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2023 3 minutes ago, MeddlingMageGR said: Σωστά η τιμή για μετατροπή από κάρτα σε συμβόλαιο είναι 40 ευρώ. Εμένα μου έκανε προσφορές για το Unlimited στα 54 ευρώ ακατεύατα. Και άλλα 12 που θέλω για τις extra SIM, πάω στα 66. Τελικά αυτό που θα κάνω είναι να το γυρίσω και κάρτα, και να κάνω την κάρτα της γυναίκας μου συμβόλαιο. Θα μου κοστίσει 40+12 = 52 ευρώ. Και κάθε 18 μήνες, θα αλλάζουμε. Θα ξανακάνω την κάρτα μου συμβόλαιο, και το συμβόλαιο της κάρτα. Θα παίζουμε δηλαδή.... Στάλθηκε από το M2007J3SG μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Όταν κάνεις αίτηση για μετατροπή σε κάρτα θα σε πάρουν τηλ και εκεί αν το παζαρεψεις έξυπνα ισως στο ρίξουν αρκετά. Εφόσον έχεις και 4 extra sim θα πρέπει να μπεις στη διαδικασία να της ακυρώσεις και να βγάλεις νέες εφόσον θα ακυρωθεί το συμβόλαιο και δεν ξέρω ποσο πρακτικό είναι αυτό. Φοβάμαι όμως ότι τα περιθώρια ειναι στενά στο να πάρεις κάτι πολύ καλύτερο από τα 40 εφόσον δεν υπάρχει σταθερό στην cosmote, με βάση τα όσα διαβάζουμε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nickchris36 Δημ. February 12, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2023 εμένα από 65 που πλήρωνα για δύο χρόνια κατάφερα να τους πείσω να μου το ρίξουν. μη φανταστείτε κάτι τρελό. μου το άφησαν στα 41 με τα χίλια ζόρια. στην αρχή μου λέγαν από τα 65 να το κράταγα στα54 η στα 71 με επιδότηση συσκευης. υπόψιν δεν έχω σταθερό. Παράθεση Νond Edge SA For Ever Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts