Jump to content

Cosmote: Συμβόλαια κινητής: Επιδοτήσεις, προγράμματα, χρεώσεις κλπ

JustMe
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Εμένα μου έδωσαν τετραψήφιο χθες.

Τελικά θα παραμείνω στην cosmote με καρτοκινητό αφού μου έδωσαν μια χαρά δωράκια.

Αρχικά μου είπαν πως αν φύγω απο την εταιρεία θα πληρώσω ποινή. Όταν τους ειπα τι γράφει η ΕΕΤΤ με έβαλαν στην αναμονή και μου είπαν " ω ναι έχετε δίκιο, ζητάμε συγγνώμη".

Πάντως ο κάθε υπάλληλος τα δικά του. Ευτυχώς που καταγράφονται οι κλήσεις.

Οπότε σήμερα μετά απο 14 χρόνια bye bye συμβόλαιο!

Αν επιτρέπεται, τί "δωράκια" σου έδωσαν?

Αν επιτρέπεται, τί "δωράκια" σου έδωσαν?

400 λεπτά προς όλους και 600 mb με μια ανανέωση 10 ευρώ το μήνα. Τα χρήματα θα μένουν στην καρτα. Για 12 μήνες η προσφορά.

Καλησπέρα παιδιά!!!

Θα ήθελα να ρωτήσω κάτι.

Έχω συμβόλαιο με αυτό το πρόγραμμα στα 13,5 ευρώ δηλαδή το whats up καρτοσυμβόλαιο student. Επειδή την άλλη εβδομάδα λήγει και η προσφορά που μου έκαναν είναι γελοία. Αυξημένη κατά 5 ευρώ. Σκέφτομαι 2 λύσεις.

1) να πάω στο καρτοκινητό student με τα 8 ευρώ( 10 ευρώ θα βάζω) και θα δίνω και λιγότερα

https://www.whatsup.gr/student/kartokinito

2) αίτημα φορητότητας σε κάποια άλλη εταιρεία με σκοπό την πιθανή αντιπροσφορά.

Τι λέτε?

Οι παροχές πάνω κάτω είναι ίδιες εάν υπολογίσουμε το bonus reload it και το bonus της ανανέωσης.

Εμένα πιο πολύ με νοιάζει το internet και μετά όλα τα άλλα.

Ευχαριστώ.

Καλησπέρα παιδιά!!!

Θα ήθελα να ρωτήσω κάτι.

Έχω συμβόλαιο με αυτό το πρόγραμμα στα 13,5 ευρώ δηλαδή το whats up καρτοσυμβόλαιο student. Επειδή την άλλη εβδομάδα λήγει και η προσφορά που μου έκαναν είναι γελοία. Αυξημένη κατά 5 ευρώ. Σκέφτομαι 2 λύσεις.

1) να πάω στο καρτοκινητό student με τα 8 ευρώ( 10 ευρώ θα βάζω) και θα δίνω και λιγότερα

https://www.whatsup.gr/student/kartokinito

2) αίτημα φορητότητας σε κάποια άλλη εταιρεία με σκοπό την πιθανή αντιπροσφορά.

Τι λέτε?

Οι παροχές πάνω κάτω είναι ίδιες εάν υπολογίσουμε το bonus reload it και το bonus της ανανέωσης.

Εμένα πιο πολύ με νοιάζει το internet και μετά όλα τα άλλα.

Ευχαριστώ.

Καλημέρα,

Αν σε καλύπτουν οι παροχές του Καρτοκινητού Student, το γυρνάς σε τέτοιο. Ειδάλλως πράττεις ανάλογα.

Γνώμη μου είναι, να το κάνεις καρτοκινητό Student.

Technology, like art, is a soaring exercise of the human imagination.

Με κλήση στο 1330 δίνει 3gb δώρο για 3 ημέρες. Εγώ που έχω φοιτητικό Καρτοσυμβόλαιο δίνει κανονικά. Δοκιμάστε το οποίος θέλει.

Δεν ξέρω αν ισχύει για προγράμματα

Με κλήση στο 1330 δίνει 3gb δώρο για 3 ημέρες. Εγώ που έχω φοιτητικό Καρτοσυμβόλαιο δίνει κανονικά. Δοκιμάστε το οποίος θέλει.

Δεν ξέρω αν ισχύει για προγράμματα

Είσαι θεά.. Τα πήρα.. Με φοιτητικό καρτοσυμβολαιο βέβαια... Ευχαριστούμε για την ενημέρωση

Ωραία. Θα το γυρίσω σε καρτοικινητό φοιτητικό.

Πρέπει να πάρω 4ψηφιο κωδικό από το τμήμα ακυρώσεων?

Θα πληρώσω τίποτα για την αλλαγή? Τύπου 30 ευρώ?

Λειτουργει σημερα το τμημα ειδικων προσφορων της Cosmote?

Επισης, αν κανω αιτηση να παω Wind F2G, ποσο γρηγορα θα γινει η μεταβαση; Θα προλαβουν να με παρουν απο την Cosmote για προσφορα;

Μου δινουν το Cosmote 45-1500 που ειχα στα 28€, με 2€ εκπτωση στα 43€...

S7 Edge / Galaxy Note 10.1 2014 P605 White / HTC One S

iPhone 6s / iPad Air 2 / iPad mini 2

Για τις αυξήσεις που θα γίνουν από 1/4, διακοπή αζημιώς μπορεί να γίνει μετά την 1/4 εντός δύο μηνών από την εφαρμογή των τιμολογιακών αλλαγών. Αυτό γράφει η σχετική ενημέρωση στον τελευταίο μου λογαριασμό.

Guest Bernadi7
Ωραία. Θα το γυρίσω σε καρτοικινητό φοιτητικό.

Πρέπει να πάρω 4ψηφιο κωδικό από το τμήμα ακυρώσεων?

Θα πληρώσω τίποτα για την αλλαγή? Τύπου 30 ευρώ?

Για να το γυρίσεις σε καρτοκινητό δε χρειάζεσαι κωδικό. Η αλλαγή είναι όπως κ τα τέλη ακύρωσης περίπου 15€ θα στα βάλουν στον εκκαθαριστικό λογαριασμό, όπου με τέλη + Φ.Π.Α. + αναλογική χρήση θ' ανέβει το συνολικό ποσό ( αν έχεις σύνδεση ). Υπάρχουν κ περιπτώσεις που δεν πλήρωσαν σε μετάβαση κάρτας.

Λειτουργει σημερα το τμημα ειδικων προσφορων της Cosmote?

Επισης, αν κανω αιτηση να παω Wind F2G, ποσο γρηγορα θα γινει η μεταβαση; Θα προλαβουν να με παρουν απο την Cosmote για προσφορα;

Μου δινουν το Cosmote 45-1500 που ειχα στα 28€, με 2€ εκπτωση στα 43€...

Αυτό που έκαναν σε μένα, ήταν να ακυρώσουν τη φορητότητά μου στη Wind, εν αγνοία μου, χωρίς αντιπροσφορά. Αποφασίσομεν και διατάσομεν φάση :mad: Θα σου πουν απλά τις "προσφορές" που βλέπεις στη σελίδα, τίποτ' άλλο. Ελπίζω να είσαι πιο τυχερός από μένα!

Αυτό που έκαναν σε μένα, ήταν να ακυρώσουν τη φορητότητά μου στη Wind, εν αγνοία μου, χωρίς αντιπροσφορά. Αποφασίσομεν και διατάσομεν φάση :mad: Θα σου πουν απλά τις "προσφορές" που βλέπεις στη σελίδα, τίποτ' άλλο. Ελπίζω να είσαι πιο τυχερός από μένα!

Εκει εχουμε φτασει; Προτιμουν δηλαδη να χασουν εστω και τα λιγοτερα λεφτα που θα τους δωσουμε;;

S7 Edge / Galaxy Note 10.1 2014 P605 White / HTC One S

iPhone 6s / iPad Air 2 / iPad mini 2

Για τις αυξήσεις που θα γίνουν από 1/4, διακοπή αζημιώς μπορεί να γίνει μετά την 1/4 εντός δύο μηνών από την εφαρμογή των τιμολογιακών αλλαγών. Αυτό γράφει η σχετική ενημέρωση στον τελευταίο μου λογαριασμό.

Για να το γυρίσεις σε καρτοκινητό δε χρειάζεσαι κωδικό. Η αλλαγή είναι όπως κ τα τέλη ακύρωσης περίπου 15€ θα στα βάλουν στον εκκαθαριστικό λογαριασμό, όπου με τέλη + Φ.Π.Α. + αναλογική χρήση θ' ανέβει το συνολικό ποσό ( αν έχεις σύνδεση ). Υπάρχουν κ περιπτώσεις που δεν πλήρωσαν σε μετάβαση κάρτας.

Προσωπικά λόγω των αλλαγών που θα γίνουν από 01/04/2018, μια σύνδεση που έχω με το πρώην μηδενικό πάγιο (τωρινή ονομασία Cosmote Mobile Basic), θέλω να την μετατρέψω σε καρτοκινητό.

Η ερώτηση είναι, δεν ισχύει το αζημίως ; Θα πρέπει να πληρώσω για την διακοπή του συμβολαίου και την μετατροπή του σε καρτοκινητό ;

Στη ζωή όσο ζεις μαθαίνεις .-

Guest Bernadi7
Προσωπικά λόγω των αλλαγών που θα γίνουν από 01/04/2018, μια σύνδεση που έχω με το πρώην μηδενικό πάγιο (τωρινή ονομασία Cosmote Mobile Basic), θέλω να την μετατρέψω σε καρτοκινητό.

Η ερώτηση είναι, δεν ισχύει το αζημίως ; Θα πρέπει να πληρώσω για την διακοπή του συμβολαίου και την μετατροπή του σε καρτοκινητό ;

Τη μετατροπή την πληρώνεις πάντως, επίσης τ' άλλο που ξέρω (αν δεν έχει αλλάξει) είναι πως το μηδενικό πάγιο είναι αορίστου χρόνου. Αζημίως θεωρείται να σπάσεις το συμβόλαιο (χωρίς να υπάρχει υπόλοιπο επιδότησης συσκευής) πριν τη λήξη του. Σε περίπτωση υπολοίπου επιδότησης, πληρώνεις το ποσό της απόσβεσης, αλλά στο μηδενικό πάγιο δε νομίζω να είχες επιδότηση συσκευής.

Αν κάνω λάθος, διορθώστε με, γιατί αλλαγές γίνονται συνέχεια :O

Ευχαριστώ πολύ για όλα!

Τη μετατροπή την πληρώνεις πάντως, επίσης τ' άλλο που ξέρω (αν δεν έχει αλλάξει) είναι πως το μηδενικό πάγιο είναι αορίστου χρόνου. Αζημίως θεωρείται να σπάσεις το συμβόλαιο (χωρίς να υπάρχει υπόλοιπο επιδότησης συσκευής) πριν τη λήξη του. Σε περίπτωση υπολοίπου επιδότησης, πληρώνεις το ποσό της απόσβεσης, αλλά στο μηδενικό πάγιο δε νομίζω να είχες επιδότηση συσκευής.

Αν κάνω λάθος, διορθώστε με, γιατί αλλαγές γίνονται συνέχεια :O

Στον τελευταίο λογαριασμό που μου ήρθε πάντως γράφει για την αζημίως αποχώρηση.

Δεν γνωρίζω εάν το συγκεκριμένο μήνυμα είναι τυποποιημένο και απλά το γράφουν σε όλους είτε τους αφορά είτε όχι.

Ας μας πουν οι πιο έμπειροι.

Στάλθηκε από το HUAWEI NXT-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Στη ζωή όσο ζεις μαθαίνεις .-

Στον τελευταίο λογαριασμό που μου ήρθε πάντως γράφει για την αζημίως αποχώρηση.

Δεν γνωρίζω εάν το συγκεκριμένο μήνυμα είναι τυποποιημένο και απλά το γράφουν σε όλους είτε τους αφορά είτε όχι.

Ας μας πουν οι πιο έμπειροι.

Στάλθηκε από το HUAWEI NXT-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Μπορείς από 1/4 και μετά για διάστημα 2 μηνών, να ζητήσεις διακοπή και μετατροπή σε καρτοκινητό αζημιώς λόγω των τιμολογιακών αλλαγών, όπως ακριβώς λέει και το μήνυμα.

Δέχτηκα τις δυο αυτές προσφορές από Κοσμοτέ. Θα ήθελα τη γνώμη σας αν είναι καλές.

Επίσης γιατί έχω την εντύπωση ότι με κοδοιδεύουν; Η ίδια προσφορά, στη μια περίπτωση με "δώρο" το οποίο τελικά πληρώνω :(

https://drive.google.com/open?id=1OL8ijfzfm9eGpEuYK3UyplbUx0SRBkBn

https://drive.google.com/open?id=1bGXQmUUMKcY_l38vBiUS6nbO2CxPMC4J

Δέχτηκα τις δυο αυτές προσφορές από Κοσμοτέ. Θα ήθελα τη γνώμη σας αν είναι καλές.

Επίσης γιατί έχω την εντύπωση ότι με κοδοιδεύουν; Η ίδια προσφορά, στη μια περίπτωση με "δώρο" το οποίο τελικά πληρώνω :(

Φίλε μου, έχω το Cosmote mobile xl (1500 λεπτά προς όλους, 1500 μηνύματα προς όλους και 2,9 gb internet) με 31,50€. Θεωρώ ότι η προσφορά που σου δώσανε δεν σε συμφέρει.

GATE 13...TILL THE END OF THE WORLD...

Φίλε μου, έχω το Cosmote mobile xl (1500 λεπτά προς όλους, 1500 μηνύματα προς όλους και 2,9 gb internet) με 31,50€. Θεωρώ ότι η προσφορά που σου δώσανε δεν σε συμφέρει.

Σαφώς καλύτερη η δικιά σου

Πως τα κατάφερες;

Έκανες αίτηση γι φορητότητα η μήπως έχεις οικογενειακό πακέτο; Γιατί και περισυ μετά από φορητότητα αυτό ήταν το καλύτερο που έδωσαν.

Σαφώς καλύτερη η δικιά σου

Πως τα κατάφερες;

Έκανες αίτηση γι φορητότητα η μήπως έχεις οικογενειακό πακέτο; Γιατί και περισυ μετά από φορητότητα αυτό ήταν το καλύτερο που έδωσαν.

Ήμουνα στη wind (τελευταίο μήνα συμβολαιου) και με πήρανε τηλέφωνο και μου δώσανε αυτή τη προσφορά. Μου βγήκε 5,5€ ακριβότερα από ότι πλήρωνα για το ίδιο πακέτο αλλά ήθελα να φυγω γιατί είχα πρόβλημα με την wind στη περιοχή μου.

GATE 13...TILL THE END OF THE WORLD...

φιλε με 30ευρω με καρτα αν βαζεις εχεις πολυ περισσοτερα και χρονο και mb ψαξτο

Πέρα απο τη κοροιδία με τις δύο προσφορες όπου τελικά πληρώνω το "δώρο", υπάρχει κάτι που μπορώ να κάνω για καλύτερη προσφορά;

Όπως είπε και ο φίλος πιο πάνω θα με σύμφερε κάρτα καλύτερα;

Η χρήση που κάνω είναι συνήθως 300-400 λεπτά ομιλίας (προς όλα τα δίκτυα) και 2-3Gb ιντερνετ!

Πέρα απο τη κοροιδία με τις δύο προσφορες όπου τελικά πληρώνω το "δώρο", υπάρχει κάτι που μπορώ να κάνω για καλύτερη προσφορά;

Όπως είπε και ο φίλος πιο πάνω θα με σύμφερε κάρτα καλύτερα;

Η χρήση που κάνω είναι συνήθως 300-400 λεπτά ομιλίας (προς όλα τα δίκτυα) και 2-3Gb ιντερνετ!

Με 7.5 ευρώ το μήνα με κάρτα θα έχεις όσα γράφεις.

Send From My NOTE 3 With Note 8 Port Rom

Με 7.5 ευρώ τον μήνα λίγο δύσκολο ( με το δικό του νούμερο)

Με 7.5 ευρώ τον μήνα λίγο δύσκολο ( με το δικό του νούμερο)

Με what's up με 2 5αρες μέσω εφαρμογης θα περνει 1400mb για 1 μηνα. Με 7.5 ευρώ θα περνει 300 προς όλους 400 προς what's up και ακόμα 100mb. 1500 δηλαδή. Και με πάρε δώσε για 9 μέρες θα δώσει 180 λεπτά προς what's up και θα πάρει ακόμα 600mb.

Με 7.5 ευρώ έχει

2100mb

300 προς όλους 220 προς what's up.

Όλα αυτά μεταφέρονται στον επόμενο μήνα αν δεν τα φάει με ανανέωση του ίδιου πακέτου των 7.5. Βγήκαν τα κουκιά σωστά?

Send From My NOTE 3 With Note 8 Port Rom