Jump to content

Cosmote: Συμβόλαια κινητής: Επιδοτήσεις, προγράμματα, χρεώσεις κλπ

JustMe
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Kαλησπερα δεχτηκα μια τηλεφωνικη προσφορα (με φορητοτητα,ημουν voda) απο κοσμοτε και την επομενη με περνουν καπακι απο voda με καλυτερη προσφορα.Πρεπει να καλεσω τωρα στην κοσμοτε για ακυρωση φορητοτητας ?

• Απαντήσεις 19,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Kαλησπερα δεχτηκα μια τηλεφωνικη προσφορα (με φορητοτητα,ημουν voda) απο κοσμοτε και την επομενη με περνουν καπακι απο voda με καλυτερη προσφορα.Πρεπει να καλεσω τωρα στην κοσμοτε για ακυρωση φορητοτητας ?

Ναι κάποιες εταιρίες το κάνουν τηλεφωνικά άλλες θέλουν με φαξ/Μάιλ.

Απο καρτοκινητο να το κανεις φορητοτητα και συνδεση σε αλλη εταιρια παλι πληρωνεις το χαρατσι η πληρωνεις γενικα την φορητοτητα ειτε το κανεις συνδεση ειτε καρτοκινητο?

Να ενημερώσω ότι τελικά μεταπήδησα στην cosmote αφού προηγήθηκε μια γενναία προσφορά για το XL.

Η αλλαγή του δικτύου έγινε ενώ κάνω διακοπές οπότε μπόρεσα στις περιοχές που κινούμαι να κάνω τεστ ταχύτητας.

Από Νέους Πόρους , Πλαταμώνα, Παντελεήμονα, πλάκα Λιτόχωρου έως και Κατερίνη πιάνω (παραλιακά πάντα ) 4g με ταχύτητα περίπου 2-2,5 φορές σε σχέση με Vodafone. Να δούμε και σε άλλες περιοχές...

Πάντως δεν περίμενα ότι έχει τόσο καλή κάλυψη.

Να ενημερώσω ότι τελικά μεταπήδησα στην cosmote αφού προηγήθηκε μια γενναία προσφορά για το XL.

Η αλλαγή του δικτύου έγινε ενώ κάνω διακοπές οπότε μπόρεσα στις περιοχές που κινούμαι να κάνω τεστ ταχύτητας.

Από Νέους Πόρους , Πλαταμώνα, Παντελεήμονα, πλάκα Λιτόχωρου έως και Κατερίνη πιάνω (παραλιακά πάντα ) 4g με ταχύτητα περίπου 2-2,5 φορές σε σχέση με Vodafone. Να δούμε και σε άλλες περιοχές...

Έτσι είναι στο 98% των περιπτώσεων τόσο σε ταχύτητα όσο και σε κάλυψη 4g στην επαρχία.

Powered by Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. 

Πόσο πήρες το XL? Εάν θέλεις γράψε δυο λόγια.

Edited by XP130TD

Απο καρτοκινητο να το κανεις φορητοτητα και συνδεση σε αλλη εταιρια παλι πληρωνεις το χαρατσι η πληρωνεις γενικα την φορητοτητα ειτε το κανεις συνδεση ειτε καρτοκινητο?

το τέλος είναι μόνο για φορητότητα

σε καρτοκινητο,και βασικά το τέλος το ζητάει η εταιρία που θα πάς

λογικά αν δεν αλλάξεις εταιρία γιατί να το πληρώσεις?αλλά Ελλάδα ζούμε....

Sent from my LG-H960 using Tapatalk

Edited by akalos

18 του μηνός λήγει το συμβολαιο μου 2 γραμμες στο παλιο 65 +500mb = 54ευρω

μίλησα με κοσμο και μου δίνουν το ίδιο προγραμμα 64ευρω!!!

γνωρίζεται κάποιο τηλ για να πάρω καλή προσφορα απο voda?

Να πω ότι όσον αφορά το πρόγραμμα με το μηδενικό πάγιο που θέλαν να με χρεώσουν 15€ για κάθε αριθμό που θα καταργούσα, ζήτησα και μίλησα σήμερα με τον προϊστάμενο της βάρδιας του τηλεφωνικού κέντρου.

Του είπα το τι αναφέρει ο κανονισμός, του είπα ότι θα προβώ σε καταγγελία στον ΕΕΤΤ και στον Συνήγορο και μου ζήτησε λίγο χρόνο για να ελέγξει το θέμα μου.

Μετά από λίγη ώρα με κάλεσε, μου ζήτησε συγγνώμη για την ταλαιπωρία και μου είπε πως η διακοπή θα γίνει αζημίως.

ποσο το πηρες φιλε μου?

εμενα το παγιο μου ειναι αυτη τη στιγμη στα 29€ . τους πηρα για ανανεωση και μου ειπανε το ΧL στα 35 απο 29. απλα μου ριχνουν και 7 ευρω το σταθερο. Μαλλον παω για φορητοτητα.

Σε ένα μήνα λήγει το Family 65 το οποίο μέσω φορητότητας στη Vodafone είχα εξασφαλίσει στην τιμή των 50€.

Η νέα τιμή στο ίδιο πρόγραμμα κ για 24μηνο συμβόλαιο μου προσφέρθηκε στα 72€, την οποία κ ασφαλώς απέρριψα.

Αν έχει κάποιος φίλος πρόταση για καλύτερη προσφορά ας την καταθέσει εδώ αν κ οδεύω προς cosmoκάρτα ( 300' ομιλίας κ 500mb με 8,5€ ).

Το μόνο που με ενοχλεί είναι το ότι τα καρτοκινητά δεν μπορούν να 'τραβήξουν' δεδομένα από το πρόγραμμα mobile broadband που ήδη έχω.

Εχει φιλε,χρόνια έρχομαι το καλοκαίρι στη λεπτοκαρυα.

Οι ταχυτητες στο ρέμα,εκεί που ειναι το Lemon και το Μπαράκι ειναι γύρω στα 50Mbps.

Λεπτοκαρυά στα Mikel απέναντι από την εθνική εχω χτυπήσει και 60Mbps.Κατερινη άνετα εχω 30 με 60Mbps Down.Με IPhone 5s LTE cat.3 modem 100/50 Εχουν ανεβεί τεστ από Λιτόχωρο και κατερινη με 150-200Mbps με άλλες συσκευές που έχουν και 4G+.

----- προσθήκη μηνύματος 60 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Σε ένα μήνα λήγει το Family 65 το οποίο μέσω φορητότητας στη Vodafone είχα εξασφαλίσει στην τιμή των 50€.

Η νέα τιμή στο ίδιο πρόγραμμα κ για 24μηνο συμβόλαιο μου προσφέρθηκε στα 72€, την οποία κ ασφαλώς απέρριψα.

Αν έχει κάποιος φίλος πρόταση για καλύτερη προσφορά ας την καταθέσει εδώ αν κ οδεύω προς cosmoκάρτα ( 300' ομιλίας κ 500mb με 8,5€ ).

Το μόνο που με ενοχλεί είναι το ότι τα καρτοκινητά δεν μπορούν να 'τραβήξουν' δεδομένα από το πρόγραμμα mobile broadband που ήδη έχω.

What's Up να πας.Βολευει περισσότερο και πολύς κόσμος εχει What's up.Χωρια τα περισσότερα δώρα κλπ.

My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro 

Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi 

Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All

Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24

Εχει φιλε,χρόνια έρχομαι το καλοκαίρι στη λεπτοκαρυα.

Οι ταχυτητες στο ρέμα,εκεί που ειναι το Lemon και το Μπαράκι ειναι γύρω στα 50Mbps.

Λεπτοκαρυά στα Mikel απέναντι από την εθνική εχω χτυπήσει και 60Mbps.Κατερινη άνετα εχω 30 με 60Mbps Down.Με IPhone 5s LTE cat.3 modem 100/50 Εχουν ανεβεί τεστ από Λιτόχωρο και κατερινη με 150-200Mbps με άλλες συσκευές που έχουν και 4G+.

----- προσθήκη μηνύματος 60 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

What's Up να πας.Βολευει περισσότερο και πολύς κόσμος εχει What's up.Χωρια τα περισσότερα δώρα κλπ.

Σ'ευχαριστώ για την άμεση απάντησή σου απλά οι περισσότεροι γνωστοί ανήκουν στην Cosmote κ όχι στον κόσμο του what's up ( που λέει κ η διαφήμιση!) άρα υπολογίζω πως τα 200' ομιλίας πρός Cosmote κ άλλα δίκτυα είναι λίγα.

Eκτός κ εάν τα 600' του w up μπορούν να καταναλωθούν κ για τους υπόλοιπους αριθμούς που ανήκουν στο δίκτυο της Cosmote.

Σήμερα μου έκαναν προσφορά να φύγω από double play vdsl στη βονταφον και να έρθω στη κοσμοτε. Το double play vdsl 50mbit μου το δίνουν στα 32€ από τα 31.5€ που πληρώνω στη Vodafone, μου προσφέρουν για τα 2 κινητά μου το προγραμμα XL στα 26.5€ τον κάθε αριθμό για συμβόλαιο 2 χρόνια. Το COSMOTE tv full pack για 1 έτος συμβόλαιο στα 15€ τους 2 πρώτους μήνες, έπειτα στα 22€.

Sent from my iPad using Tapatalk

Σ'ευχαριστώ για την άμεση απάντησή σου απλά οι περισσότεροι γνωστοί ανήκουν στην Cosmote κ όχι στον κόσμο του what's up ( που λέει κ η διαφήμιση!) άρα υπολογίζω πως τα 200' ομιλίας πρός Cosmote κ άλλα δίκτυα είναι λίγα.

Eκτός κ εάν τα 600' του w up μπορούν να καταναλωθούν κ για τους υπόλοιπους αριθμούς που ανήκουν στο δίκτυο της Cosmote.

Μπορεις να πάρεις το πακέτο με 400' προς What's Up και 300' προς όλους με 7€ μεσα από το app ή το m.whatsup.gr.Παιρνεις 1.200Mb για ένα μήνα από το reload it με online ανανέωση και αλλά 100 με το πάρε μοίρασε αν δώσεις έστω και σε ένα νούμερο.Αλλιως βάζεις 5€ κανεις το πάρε μοιρασε και μετά αλλά 5€ όπου παίρνεις reload it(ειναι σαν να έβαλες 10€) και ξανακάνεις το πάρε μοίρασε.Με αυτό τον τρόπο δίνεις αλλά 300Mb και παίρνεις αλλά 100.

Αν το συνεννοηθείς με έναν φίλο να στέλνετε 600Mb ο ένας στον άλλο με 2 5αρες κάρτες θα έχετε 1.200MB Reload it+600 που θα δώσετε ο ένας στον άλλο από το πάρε μοίρασε+200 γιατί μοιράσατε 2 φορές.Αρα 2GB το μήνα τζάμπα ο καθένας.

Και για μεγάλες κλήσεις messenger/viber με wifi/3G.Το 2ο τρώει 1Mb ανα λεπτό στη κλήση.

My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro 

Σήμερα μου έκαναν προσφορά να φύγω από double play vdsl στη βονταφον και να έρθω στη κοσμοτε. Το double play vdsl 50mbit μου το δίνουν στα 32€ από τα 31.5€ που πληρώνω στη Vodafone, μου προσφέρουν για τα 2 κινητά μου το προγραμμα XL στα 26.5€ τον κάθε αριθμό για συμβόλαιο 2 χρόνια. Το COSMOTE tv full pack για 1 έτος συμβόλαιο στα 15€ τους 2 πρώτους μήνες, έπειτα στα 22€.

Sent from my iPad using Tapatalk

καλη προσφορα.

Μου κανανε προσφορα το xl για 2 νουμερα 31,50€ το καθένα και αν παω και το σταθερο οταν ληξει, το παγιο των κινητών γινεται 24€.
GATE 13...TILL THE END OF THE WORLD...

Μου κανανε προσφορα το xl για 2 νουμερα 31,50€ το καθένα και αν παω και το σταθερο οταν ληξει, το παγιο των κινητών γινεται 24€.

Φοβερά καλά.

Είσαι σίγουρος ότι η έκπτωση θα γίνεται και στα 2 κινητά λόγω του σταθερού; συνήθως γίνεται μόνο στο 1.

Πως πήρες τέτοια τιμή;

Έρχεσαι από άλλο δίκτυο ή απείλησες με φορητότητα;

Φοβερά καλά.

Είσαι σίγουρος ότι η έκπτωση θα γίνεται και στα 2 κινητά λόγω του σταθερού; συνήθως γίνεται μόνο στο 1.

Πως πήρες τέτοια τιμή;

Έρχεσαι από άλλο δίκτυο ή απείλησες με φορητότητα;

Με πηρανε σημερα τηλεφωνο και μου ειπανε οτι παιζει μια προσφορα αν μεταφέρω τα κινητα μου και το σταθερο μου στη cosmote. Ναι ειναι και για τα 2, μου το ειπε η κοπελα 2 φορες. Δεν ξερω αν παιζει ρολο οτι εχω και cosmote tv.

Ερχομαι απο wind μετα απο 19 χρονια, ληγει το συμβολαιο μου σε λιγες ημερες και ηθελα να φυγω λογω σήματος στη περιοχη μου.

GATE 13...TILL THE END OF THE WORLD...

Kαλησπέρα σε όλους! Παρακολουθώ το forum, αλλά πρώτη φορά γράφω!

Λοιπόν είμαι πελάτης Cosmote εδώ και αρκετά χρόνια (πάνω από 10). Έχω 3 αριθμούς στο όνομά μου. Είχα πάρει μια καλή προσφορά πριν 2 χρόνια και για τους 3 αριθμούς, έληξε πρόσφατα το συμβόλαιο όμως και στα 3 νούμερα και οι προσφορές που παίρνω δεν είναι ίδιες με τις προηγούμενες, παρά το γεγονός ότι δεν άλλαξα πακέτα συμβολαίου και παροχές. :angry:

Έχω κάνει τηλεφωνική αίτηση φορητότητας στη Vodafone, αλλά για κάποιο λόγο δε φαίνεται στην Cosmote, ωστέ να με καλέσουν για αντιπροσφορά! Μήπως ακουλουθούν διαφορετική διαδικασία τηέφωνικά και πρέπει να πάω σε κατάστημα Vodafone να κάνω την αίτηση φορητότητας?

Ευχαριστώ προκαταβολικά!

Kαλησπέρα σε όλους! Παρακολουθώ το forum, αλλά πρώτη φορά γράφω!

Λοιπόν είμαι πελάτης Cosmote εδώ και αρκετά χρόνια (πάνω από 10). Έχω 3 αριθμούς στο όνομά μου. Είχα πάρει μια καλή προσφορά πριν 2 χρόνια και για τους 3 αριθμούς, έληξε πρόσφατα το συμβόλαιο όμως και στα 3 νούμερα και οι προσφορές που παίρνω δεν είναι ίδιες με τις προηγούμενες, παρά το γεγονός ότι δεν άλλαξα πακέτα συμβολαίου και παροχές. :angry:

Έχω κάνει τηλεφωνική αίτηση φορητότητας στη Vodafone, αλλά για κάποιο λόγο δε φαίνεται στην Cosmote, ωστέ να με καλέσουν για αντιπροσφορά! Μήπως ακουλουθούν διαφορετική διαδικασία τηέφωνικά και πρέπει να πάω σε κατάστημα Vodafone να κάνω την αίτηση φορητότητας?

Ευχαριστώ προκαταβολικά!

Οχι,τελευταία στιγμή θα σε πάρουν.

Αν θες όμως να πιέσεις,γυρνά σε what's up τα συμβόλαια που έχεις.

Πάνε σε ένα Γερμανό,και μετά θα παρακαλάνε στα τηλέφωνα να μείνεις και θα αρχίσουν να κάνουν εκπτώσεις.

Οχι,τελευταία στιγμή θα σε πάρουν.

Αν θες όμως να πιέσεις,γυρνά σε what's up τα συμβόλαια που έχεις.

Πάνε σε ένα Γερμανό,και μετά θα παρακαλάνε στα τηλέφωνα να μείνεις και θα αρχίσουν να κάνουν εκπτώσεις.

Επειδή πλέον χρεώνουν αρκετά την μετατροπή σε κάρτα της ίδιας εταιρείας, δεν είναι τόσο καλή επιλογή... Στον ΟΤΕ νομίζω έχει πάει 30€ η γραμμή.

Καλησπερα στην ομαδα.

Προς ενημέρωση των μελών....

1) Σχετικά με τις μειώσεις στην έκπτωση της επιδότησης που αφορά το πάγιο, επικοινώνησα με το 13888 ζητώντας τους να απορροφήσουν την αύξηση (το ίδιο είχε γίνει και πριν απο κάτι μηνες) και το δέχτηκαν. Η έμμεση αύξηση για 2 συμβόλαια θα ηταν 1.80 Ευρω, ενώ τώρα μου έκαναν μείωση στα 2 πάγια 2 ευρώ περιπου. Μένει να το δω και στον επόμενο λογαριασμό.

2) Επίσης μου ήρθε μηνυμα σήμερα για αύξηση στα 800 MB καθε μηνα δωρεαν, του mobile internet απο 1.2 GB. Οριστε και κάτι ευχάριστο..... Εχει ερθει σε κάποιον αλλο? Γνωρίζει κανεις γιατί δωρίζουν MB?

Καλησπερα στην ομαδα.

Προς ενημέρωση των μελών....

1) Σχετικά με τις μειώσεις στην έκπτωση της επιδότησης που αφορά το πάγιο, επικοινώνησα με το 13888 ζητώντας τους να απορροφήσουν την αύξηση (το ίδιο είχε γίνει και πριν απο κάτι μηνες) και το δέχτηκαν. Η έμμεση αύξηση για 2 συμβόλαια θα ηταν 1.80 Ευρω, ενώ τώρα μου έκαναν μείωση στα 2 πάγια 2 ευρώ περιπου. Μένει να το δω και στον επόμενο λογαριασμό.

2) Επίσης μου ήρθε μηνυμα σήμερα για αύξηση στα 800 MB καθε μηνα δωρεαν, του mobile internet απο 1.2 GB. Οριστε και κάτι ευχάριστο..... Εχει ερθει σε κάποιον αλλο? Γνωρίζει κανεις γιατί δωρίζουν MB?

Στα περισσότερα προγράμματα έχουν αυξηθεί τα δεδομένα τον τελευταίο χρόνο.

Σου δίνουν περισσότερο απ' όσο λέει εδώ?

https://www.cosmote.gr/eshop/browse/Mobile-Plans-COSMOTE-Mobile/_/N-7yc