Jump to content

Nikos_x77

Members
  • Δημοσιεύσεις

    21
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About Nikos_x77

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 3

Nikos_x77's Achievements

  1. Καλησπέρα. Τον Απρίλιο λήγει το συμβόλαιο μου και ήρθε, πολύ νωρίτερα απ' ότι περίμενα, προσφορά στο app για ανανέωση 24 μηνών. Έχω διακόψει το σταθερό και κάνω χρήση 2ης sim για ίντερνετ στο σπίτι. Παρακάτω σας παραθέτω τα συμβόλαια και θα ήθελα τη γνώμη σας για την νέα τιμή Θα πετύχω ίσως καλύτερη προσφορά αν επιχειρήσω φορητότητα?
  2. Καλημέρα σας. Άλλαξα το συμβόλαιο μου σε καρτοπρογραμμα και στη συνέχεια στις 20/07 τηλεφωνικά αιτήθηκα αλλαγή σε καρτοκινητο. Μου είπαν για τέλος αποσύνδεσης 20 ευρώ. Ισχύει κάτι τέτοιο?
  3. Σε ευχαριστώ για την απάντηση. Είχα συμπληρώσει 24 μήνες στο καρτοπρογραμμα και επιστρέφω σε 2 η 3 ημέρες στο ίδιο. Η επικοινωνία ήταν πάλι τηλεφωνική, οπότε πιθανολογω πως δεν θα πληρώσω πέναλντι αν αιτηθω να αλλάξω σε καρτοκινητο?
  4. Καλησπέρα σας. Έχω αιτηθεί υπαναχώρηση εντός 14 ημερών από συμβόλαιο σε καρτοπρογραμμα. Μου είπαν θα γίνει σε 2 η 3 ημέρες. Έχω δικαίωμα να μετατρέψω το καρτοπρογραμμα σε καρτοκινητο? Γίνεται άμεσα η αλλαγή? Υπάρχει πέναλτι? Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.
  5. Καλησπέρα σας. Έκανα ανανέωση συμβολαίου και πήρα το GIGAMAX UNLIMETED. Μίλησα με εκπρόσωπο στο 13888 και μου είπε ότι δικαιούμαι δωρεάν extra sim για mb. Στη συνέχεια πήγα σε Γερμανό και στο τέλος της αίτησης εμφάνισε 3 ευρώ χρέωση κάθε μήνα, παρόλο που και η υπάλληλος ήταν σίγουρη ότι είναι δωρεάν. Επικοινώνησε και η ίδια με το 13888 και της είπαν ότι η χρέωση τελικώς ισχύει. Γνωρίζετε αν η sim είναι δωρεάν η όχι;
  6. Καλησπέρα. Πελάτης σχεδόν 20 χρόνια..Στις 01/06 τελειώνει το συμβόλαιο μου (mobile L) συν έξτρα 1.5 GB δώρο, στα 32 ευρώ. Η καλύτερη προσφορά που μπορούν να μου κάνουν είναι οι ίδιες παροχές, χωρίς το δώρο, στην τιμή των 34.0 ευρώ. Μάλιστα ο υπάλληλος, μου πρότεινε να το σκεφτώ και να ξανακαλεσω, αφού χρόνος υπάρχει ακόμα. Μπορώ με φορητοτητα να πετύχω καλύτερη προσφορά? Κάθε άποψη ευπρόσδεκτη.
  7. Σας ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις. Τελικά αποδεχτηκα την προσφορά στα 32 ευρώ. Τους ζήτησα να κρατήσω το έξτρα 1.5 GB (δώρο που είχα από πριν) και το αποδέχτηκαν.
  8. Τα mb φροντίζω να μην τα εξαντλώ ώστε να μην χρεώνομαι. Χρησιμοποιώ και τις κατά καιρούς προσφορές. Οπότε αν είχα έξτρα mb θα τα χρησιμοποιουσα.
  9. Καλησπέρα στην ομάδα. Έχω το παλαιό mobile L (700'+ 150sms +2.6gb συνολικά) στα 28.4 ευρώ. Με πήραν και μου πρότειναν αλλαγή το νέο mobile L (2000'+2000sms+5gb) για ένα χρόνο, εως ότου λήξει το παλαιό, στα 32 ευρώ. Την ομιλία και τα SMS που έχω τώρα δεν τα καταναλώνω. Θα ήθελα παρακαλώ την γνώμη σας για την προσφορά.
  10. Καλησπέρα στην ομάδα. Το συμβόλαιο μου (double play 24 M) λήγει αρχές Μαΐου. Μου προτείνουν μέσω του mycosmote να ανανεωσω για 2 χρόνια στην ίδια τιμή: 22,00 ευρώ. Να σημειώσω ότι δεν με ενδιαφέρουν τα δωρεάν λεπτά παρά μόνο το internet. Να προχωρήσω στην ανανέωση τώρα ή να περιμένω τον Μάιο, μήπως πετύχω καλύτερη προσφορά? Θα ήθελα την γνώμη σας. Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.
  11. Να αναφέρω κι εγώ την εμπειρία μου για ενημέρωση των μελών. Μου έστειλαν 5 μνμ με χρέωση περίπου 12 ευρώ με ΦΠΑ. Μίλησα με κοσμοτε, έκανα φραγή, μου έδωσε τηλ. της εταιρείας (telebox), και μου έκανε έκπτωση στο επόμενο πάγιο 10%. Μίλησα με telebox τονίζοντας τους ότι δεν έχω συναινεσει με κανένα τρόπο και μετά τον υποτιθέμενο έλεγχο που έκαναν, μου ζήτησαν IBAN λογαριασμου ώστε να μου καταθέσουν τα χρήματα. Μετά από τρεις τηλεφωνικές οχλησεις μου τα έβαλαν. Θέλει υπομονή κι επιμονή. Μην αφήνετε ούτε ένα ευρώ να πέσει κάτω...οπως αναφέρει κι ο προηγούμενος φίλος.
  12. Nikos_x77

    Meizu M2 Note

    Σε ευχαριστώ για την απάντηση. Ναι η οθόνη δείχνει εικόνα. Μπορώ να το αλλάξω μόνος μου η πρέπει να πάω σε τεχνικο? Γνωρίζεις πόσο κοστίζει?
  13. Nikos_x77

    Meizu M2 Note

    Καλησπέρα στην ομάδα! Έχει απενεργοποιηθει το touch στο ένα τρίτο της οθόνης. Υπάρχει κάποια λύση ή πρέπει να αλλάξω οθόνη?
  14. Nikos_x77

    Meizu M6 Note

    Καλησπερα gakis1976 Πως απενεργοποιεις την navbar?
  15. Nikos_x77

    Meizu M2 Note

    ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ. ΚΑΠΟΙΑ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΠΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΕΤΕ ΓΙΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΠΑΦΩΝ? ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΕΠΑΨΕ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ.
×
×
  • Create New...