Jump to content

Cosmote: Συμβόλαια κινητής: Επιδοτήσεις, προγράμματα, χρεώσεις κλπ

JustMe
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλησπέρα σε όλους!

Ανανέωσα το συμβόλαιό μου (mobile M) για 18 μήνες, με τελική 16,03 ευρώ ( περιλαμβάνει έκπτωση σταθερού).Δεν προηγήθηκε αίτημα φορητότητας, μόνο μερικά τηλεφωνήματα όπου τα 25 ευρώ που μου έλεγαν αρχικά, έγιναν 21 και στο τέλος 16.

edit: Αμ δε! Σήμερα με πήρε η ίδια εκπρόσωπος-τηλεφωνήτρια και μου είπε ότι υπολόγισε λάθος το ποσοστό της έκπτωσης και η πραγματική τιμή είναι στα 18 ευρώ.

Edited by apz

• Απαντήσεις 19,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Καλησπέρα εχω οικογενειακό 1500-35 και συμβόλαιο στην Cosmo τουλάχιστον μια εξαετία. Την τελευταία φορά ανανέωσαν και τα δυο νούμερα με 23,50 το νούμερο στις 27 Φεβρουαρίου 15 18αμηνό. Την Τετάρτη 6/7 με πήρανε τηλέφωνο απο cosmo και μου είπαν ότι οι εκπτώσεις που έχω ληξανε και Πρέπει να πληρώσω 39,00 το καθε νουμερο απο τις 9/7 και όχι όπως είναι κανονικά στις 27 /8 το 18αμηνο, ρώτησα γιατί 17 μήνες και απάντησαν έτσι βγαίνει από το σύστημα, ζήτησα διακοπή και είπαν 128,00 να πληρώσω και αν θέλω να ανανεώσω μπορώ με 31,00 το νουμερο. Πιστεύετε ότι αξίζει; (στην περιοχή που μένω Θεσσαλονίκη μονο Cosmo 2-3-4-G απο σήμα) υπάρχει τρόπος να πάρω κάτι καλύτερο;

Καλησπέρα εχω οικογενειακό 1500-35 και συμβόλαιο στην Cosmo τουλάχιστον μια εξαετία. Την τελευταία φορά ανανέωσαν και τα δυο νούμερα με 23,50 το νούμερο στις 27 Φεβρουαρίου 15 18αμηνό. Την Τετάρτη 6/7 με πήρανε τηλέφωνο απο cosmo και μου είπαν ότι οι εκπτώσεις που έχω ληξανε και Πρέπει να πληρώσω 39,00 το καθε νουμερο απο τις 9/7 και όχι όπως είναι κανονικά στις 27 /8 το 18αμηνο, ρώτησα γιατί 17 μήνες και απάντησαν έτσι βγαίνει από το σύστημα, ζήτησα διακοπή και είπαν 128,00 να πληρώσω και αν θέλω να ανανεώσω μπορώ με 31,00 το νουμερο. Πιστεύετε ότι αξίζει; (στην περιοχή που μένω Θεσσαλονίκη μονο Cosmo 2-3-4-G απο σήμα) υπάρχει τρόπος να πάρω κάτι καλύτερο;

Δυστυχώς δε μου είναι προφανές από την περιγραφή σου τί συμβόλαιο έχεις. Με 31€ θα έπρεπε να παίρνεις το Mobile XL (1500 προς όλους). Νομίζω το καλύτερο που μπορείς να κάνεις είναι να περιμένεις να πάει 27/7, ώστε να είσαι στον τελευταία μήνα του συμβολαίου και να κάνεις αίτηση φορητότητας, χωρίς να οφείλεις επιπλέον χρήματα.

Δυστυχώς δε μου είναι προφανές από την περιγραφή σου τί συμβόλαιο έχεις. Με 31€ θα έπρεπε να παίρνεις το Mobile XL (1500 προς όλους). Νομίζω το καλύτερο που μπορείς να κάνεις είναι να περιμένεις να πάει 27/7, ώστε να είσαι στον τελευταία μήνα του συμβολαίου και να κάνεις αίτηση φορητότητας, χωρίς να οφείλεις επ Καλημέρα το πρόγραμμα είναι mobile 1500 -35 προ Cosmo 120 προς τρίτους 60 μυν 400 MB. Στο σάιτ το έχουνε 28,47 με έκπτωση πάγιου και εμένα 30,98 !!!

Παιδιά μια ερώτηση και από μένα. Τα πρόσθετα προγράμματα όπως αυτό

https://www.cosmote.gr/mobile/cosmoportal/page/T21/xml/Personal__service__service_600minutes_msgs/section/Postpaid_Packs_Additional_Prs

μπορεί να ενεργοποιηθεί σε cosmote μηδενικό πάγιο? Δηλ. να πληρώνω 8,57 +φόρο κάθε φορά που το χρησιμοποιώ?

Η απάντηση που μου εδωσαν απο την φόρμα επικοινωνίας της κοσμοτέ είναι οτι το συγκεκριμένο πρόσθετο πακέτο δεν είναι διαθέσιμο για νέες ενεργοποιήσεις. Περίεργο,δεν το γράφει μέσα στη σελίδα. Ξέρει κανείς αν υπάρχει κάποια ανακοίνωση που να το επιβεβαιώνει?

Έχω ένα πρόγραμμα Cosmote internet on the go student με 18μην δέσμευση η οποία λήγει στις 15/07 (σε δύο μέρες δηλαδή)...

Πήρα σήμερα τηλέφωνο λέγοντας τους πως δεν επιθυμώ την ανανέωση συμβολαίου και συνέχιση του προγράμματος μετά το πέρας των 18 μηνών, Η απάντηση από την κυρία στο τμήμα διακοπών συμβολαίων ήταν ότι θα χρεωθώ 10€ για την συγκεκριμένη διακοπή..

Συγκερκιμένα μου είπε πως είτε την κάνω τώρα είτε αργότερα είναι 10€ για την διακοπή μόνο και πως είναι πολιτική της Cosmote από τον περασμένο Απρίλιο...

Κατά πόσο ισχύει αυτό ξέρουμε?

Powerd by OnePlus 7 Pro

Έχω ένα πρόγραμμα Cosmote internet on the go student με 18μην δέσμευση η οποία λήγει στις 15/07 (σε δύο μέρες δηλαδή)...

Πήρα σήμερα τηλέφωνο λέγοντας τους πως δεν επιθυμώ την ανανέωση συμβολαίου και συνέχιση του προγράμματος μετά το πέρας των 18 μηνών, Η απάντηση από την κυρία στο τμήμα διακοπών συμβολαίων ήταν ότι θα χρεωθώ 10€ για την συγκεκριμένη διακοπή..

Συγκερκιμένα μου είπε πως είτε την κάνω τώρα είτε αργότερα είναι 10€ για την διακοπή μόνο και πως είναι πολιτική της Cosmote από τον περασμένο Απρίλιο...

Από 17/04/2016 ισχύει τέλος 10 ευρώ στις περιπτώσεις μετατροπής της σύνδεσής σας σε καρτοκινητή τηλεφωνία και στις περιπτώσεις

οριστικής αποσύνδεσής της από το δίκτυο της COSMOTE, όταν η αποσύνδεση γίνεται μετά από αίτημα σας (εξαιρούνται οι περιπτώσεις

φορητότητας αριθμού). Το τέλος θα χρεώνεται για κάθε σύνδεση στον τελευταίο λογαριασμό.

Έχετε δικαίωμα καταγγελίας της σύμβασής σας αζημίως (εξαιρούνται τυχόν υπόλοιπα επιδότησης συσκευών ή τερματικού εξοπλισμού ή

οποιασδήποτε άλλης επιδότησης/έκπτωσης/προσφοράς), εντός 1 μηνός από τη ενημέρωσή σας μέσω του παρόντος λογαριασμού.

-----

To internet on the go εχει δικο του νουμερο? Αν ναι μπορεις να πας να το κανεις φορητοτητα σε cu σαν νουμερο και δεν θα υσχιει το ποσο.

To internet on the go εχει δικο του νουμερο? Αν ναι μπορεις να πας να το κανεις φορητοτητα σε cu σαν νουμερο και δεν θα υσχιει το ποσο.

Δε γίνεται φορητότητα σε αριθμούς sim only data.

Δοκίμασέ το να μας πεις.

Εμένα δεν το δέχτηκαν πάντως.

Αυτό που μπορούσε να κάνει ΜΟΝΟ (χωρίς τα 10€) ήταν αυτό:

Μιας και ήταν πρόσφατη η ενημέρωση.

Έχετε δικαίωμα καταγγελίας της σύμβασής σας αζημίως (εξαιρούνται τυχόν υπόλοιπα επιδότησης συσκευών ή τερματικού εξοπλισμού ή

οποιασδήποτε άλλης επιδότησης/έκπτωσης/προσφοράς), εντός 1 μηνός από τη ενημέρωσή σας μέσω του παρόντος λογαριασμού.

Αλλά πέρασε η προθεσμία.

Edited by jimmiss

Δεν κατάλαβα καλά αυτή την ανοησία...

Εμενα λήγει τον Σεπτέμβριο, μέχρι τότε κύριος εγώ. όλα σωστά απέναντι τους, αλλά το συμβόλαιο που είχαμε συνάψει για 18 μήνες θα λήξει. Όλα τα συμβόλαια έχουν χρονικό περιορισμό. Και μετά καλουμαι εγώ να πληρώσω 10 ευρώ για κάτι που είχε προκαθοριστει? :!:

Εμενα λήγει τον Σεπτέμβριο, μέχρι τότε κύριος εγώ. όλα σωστά απέναντι τους, αλλά το συμβόλαιο που είχαμε συνάψει για 18 μήνες θα λήξει. Όλα τα συμβόλαια έχουν χρονικό περιορισμό. Και μετά καλουμαι εγώ να πληρώσω 10 ευρώ για κάτι που είχε προκαθοριστει? :!:

Ακριβώς:

Είχες λάβει γνώση για την τροποποίηση όρων με τα ψιλά γράμματα του λογαριασμού του Μάρτη 2016

και όφειλες (αν διαφωνούσες) να κάνεις ό,τι έλεγε η ανακοίνωση.

Δε θα επεκταθώ....Τα γράφω καιρό τώρα: Και έχω (και θα έχω) "αντιδράσεις".

Μπορώ να γράψω πάρα πολλά. Για να μου τα ξανασβήσουν, όπως τόσα και τόσα έχω γράψει.

Αλλά 1 μόνος ΑΠΛΑ: ΔΕ γίνεται.

2 μόνο:

1. Θα γίνεται όλο και χειρότερα ΑΝ.......

2. Ωσπου να το "καταλάβουμε" θα "κάνω" μόνος μου (αυτό που με "συμφέρει" να "εκμεταλλεύομαι").....

"Σε μια αγορά τέτοιων καταναλωτών"....όπως έχω γράψει πάμπολλες φορές.

Ελπίζω να μην ξανασβηστούν.

Εγώ θα ζητήσω τα 10 ευρώ που θα πληρώσω να μεταφερθούν σε νέο καρτοκινητο. Δεν πρόκειται να τους τα χαρίσω για κάτι που δεν έχει αντικρυσμα. Πληρώνεις κάτι για να πάρεις κάτι. Με τα 10 ευρώ που ζητάνε αυτοί τι παίρνω δηλαδή? Την εκ συμβολαίου νόμιμη λήξη της παροχής υπηρεσιών που είχαμε συνάψει? :O

Εγώ θα ζητήσω τα 10 ευρώ που θα πληρώσω να μεταφερθούν σε νέο καρτοκινητο. Δεν πρόκειται να τους τα χαρίσω για κάτι που δεν έχει αντικρυσμα. Πληρώνεις κάτι για να πάρεις κάτι. Με τα 10 ευρώ που ζητάνε αυτοί τι παίρνω δηλαδή? Την εκ συμβολαίου νόμιμη λήξη της παροχής υπηρεσιών που είχαμε συνάψει? :O

OK: Και πες μας τι έγινε.

Αν το κατάφερες.

Τίποτα δεν έχει προκαθοριστεί

Όλα τα συμβόλαια προβλέπουν ότι μετατρέπονται σε αορίστου χρόνου μετά την λήξη τους και το έχεις υπογράψει με το χέρι ή με την φωνή

Τίποτα δεν έχει προκαθοριστεί

Όλα τα συμβόλαια προβλέπουν ότι μετατρέπονται σε αορίστου χρόνου μετά την λήξη τους και το έχεις υπογράψει με το χέρι ή με την φωνή

Δεν καταλαβαίνω την απάντηση σου . Δε συζητάμε γι αυτό. Μιλάμε για το 10ευρω πέραν του συμβολαίου και όχι φυσικά πριν τη λήξη του :wacko:

Αυτό που σου λέει είναι πως το συμβόλαιο δεν διακόπτεται στη λήξη του, αλλά μετατρέπεται σε αορίστου χρόνου.

Sent from my XT1562

σας πετυχα σε επικαιρο θεμα σημερα βγηκε ο τελευταιος λογαριασμος μου απο 6/6 εως και 28/6 που έληγε το συμβολαιο και το γυρισα πλεον σε wu.....το 10ευρω το ειπαν και σε μενα βεβαια δεν βγαζω ακρη τα συμπερασματα δικα σας στην εικονα

http://i66.tinypic.com/9pnaqc.png

http://i63.tinypic.com/2rlypmu.png

[sIGPIC][/sIGPIC]

''ΖΗΣΕ ΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΡΙΟ''

"Οι απόψεις είναι σαν τις κω@@@πίδες. Όλοι έχουν από μία."

smrtphone history:HTC Desire**SONY XPERIA SP**LG G3 32Gb**LG G4**ΧΙΑΟΜΙ ΜΙ 9Τ

Καλά ότι να ναι... Το έβαλαν στα ψιλά γράμματα ενός λογαριασμού.... Απίστευτοι....
Powerd by OnePlus 7 Pro

Καλά ότι να ναι... Το έβαλαν στα ψιλά γράμματα ενός λογαριασμού.... Απίστευτοι....

εγω δεν καταλαβα γιατι βγαινει 5,95 ενω στην αναλυση γραφει 12!!!!με φαγανε η τους εφαγα??!!!αχαχχααχαχα

[sIGPIC][/sIGPIC]

''ΖΗΣΕ ΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΡΙΟ''

"Οι απόψεις είναι σαν τις κω@@@πίδες. Όλοι έχουν από μία."

smrtphone history:HTC Desire**SONY XPERIA SP**LG G3 32Gb**LG G4**ΧΙΑΟΜΙ ΜΙ 9Τ

Όπως σου απάντησαν ισχύει κανονικά από 17/4. Μάλιστα στις άλλες εταιρείες υπήρχε ήδη και συγκεκριμένα η wind χρεώνει 15 ευρώ και η vodafone 20.

Ωστόσο με την μετατροπή σε καρτοκινητό σου δίνει κάποιον χρόνο ομιλίας για τον πρώτο μήνα.

εγω δεν καταλαβα γιατι βγαινει 5,95 ενω στην αναλυση γραφει 12!!!!με φαγανε η τους εφαγα??!!!αχαχχααχαχα

Ούτε το ένα ούτε το άλλο. Εφόσον έγινε διακοπή μερικές μέρες πριν την έκδοση του επόμενου λογαριασμού, έλαβες αναλογικά επιστροφή παγίου όπου έγινε εκκαθάριση και αφαιρέθηκε από τα τέλη απενεργοποίησης.

Άρα ουσιαστικά το κάνουν για να το ξανά σκεφτείς να ακυρώσεις. Πάντως ήθελα να ξερα όπως αυτοί αλλάζουν τους όρους όποτε και όπως θέλουν και στο πετάνε στα ψιλά γράμματα (ενώ θα μπορούσαν να σε ειδοποιουν με SMS, όπως κάνουν για τόσες και τόσες προσφορές τους, κοτζαμ εταιρείες τηλεφωνίας είναι άλλωστε :lol:) γιατί να μην έχω και εγώ το δικαίωμα να τις τροποποιησω? Η σύναψη συμβολαίου έχει 2 μέλη που καλό θα ήταν να είναι ισοτιμα, λέμε τώρα... :shifty:

Ωστόσο με την μετατροπή σε καρτοκινητό σου δίνει κάποιον χρόνο ομιλίας για τον πρώτο μήνα.

Να΄χουμε να λέμε......

http://i63.tinypic.com/1109ies.jpg

ΟΚ: "Σου δίνει......"

5€ ΟΚ.

Και ο νοών νοείτω.

Δεν ξερω αμα εχει δοκιμασει κανεις, αλλα ο μονος τροπος ειναι αμα γινετε φορητοτα σε sim data σε αλλο δυκτιο μπορεις να το αποφυγεις.

Σε συμβολαια/καρτοσυμβολαια παντως δεν υπαρχει λογος να το κανεις μετατροπη σε whats up το κανεις φορητοτα σε αλλο καρτοκινητο αλλης εταιριας και μετα το ξανα γυρνας σε whats up με φορητοτα.

Και Εγω έκανα Διακοπή On the Go 20GB μετά απο 7-8 μήνες δεν είχα πάρει συσκευές και εκπτώσεις , μου ζητήσανε 90€ για τάχα εκπτώσεις που δεν ζήτησα και 10€ για διακοπή και τους αρνήθηκα να πληρώσω γιατί όταν έκανα σύνδεση τους είπα δεν θέλω εκπτώσεις για να μπορώ να το διακόψω όποτε θέλω , δεν είπαν κάτι μετά πάρα οτι θα χρεωθώ στο επόμενο λογαριασμό και τελικά 3 μήνες περάσαν και ακόμα δεν βλέπω της χρεώσεις λες και σκεφτήκαν οτι θα διακόψω και τις άλλες 2 συνδέσεις :lol:

:ninja:

Την χρέωση θα την λάβεις. Ίσως με καθυστέρηση, αλλά θα την λάβεις. Για τις εκπτώσεις που είχες μάλλον δεν το γνώριζες ότι τις είχες. Προφανώς δεν πλήρωνες 45 ευρώ που κοστίζει κανονικά το πρόγραμμα.