Jump to content

Cosmote: Συμβόλαια κινητής: Επιδοτήσεις, προγράμματα, χρεώσεις κλπ

JustMe
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Εγώ έχω 18μηνο συμβόλαιο cosmote ,ληγη τον Δεκέμβριο. Θέλω να πάω σε μικρότερο πάγιο , μπορω να το κάνω τώρα η πρέπει να λήξη το συμβόλαιο ?

Από ότι ξέρω έχεις το δικαίωμα να πας σε μικρότερο πάγιο, 6 μήνες πριν τη λήξη του συμβολαίου σου.

Από ότι ξέρω έχεις το δικαίωμα να πας σε μικρότερο πάγιο, 6 μήνες πριν τη λήξη του συμβολαίου σου.

Στο 18 μηνο νομιζω ειναι στους 12 μηνες.

Καλησπέρα. 'Ηθελα να ρωτήσω εάν μπορώ να εκμεταλευτώ την επιδότηση cosmote από το πλαίσιο ή εάν δεσμεύομαι να τη χρησιμοποιήσω μόνο σε oteshop. Για παράδειγμα είδα αυτό:

http://newsletter.plaisio.gr/c/mv

αλλά ισχύει και για την cosmote ή μόνο για τη vodafone?

Το πλαισιο δεχεται επιδοτησεις vodafone.germanos-oteshop της cosmote.Τα public δεχονται wind

Στο 18 μηνο νομιζω ειναι στους 12 μηνες.

12 μήνες πριν τη λήξη του συμβολαίου; Αποκλείεται.

12 μήνες πριν τη λήξη του συμβολαίου; Αποκλείεται.

Όχι. Νομίζω εννοεί μόλις περάσουν 12 μήνες συμβολαίου και απομένουν 6 μήνες για την λήξη του.

A suspicious mind is a healthy mind...

Never stop dreaming

(Μπάμπης από Θεσσαλονίκη)

Όχι. Νομίζω εννοεί μόλις περάσουν 12 μήνες συμβολαίου και απομένουν 6 μήνες για την λήξη του.

Αν εννοεί αυτό γιατί με διόρθωσε πιο πριν;

Αν εννοεί αυτό γιατί με διόρθωσε πιο πριν;

Δεν ξέρω... Και εγώ για 6 μήνες πριν την λήξη του 18μηνου ξέρω...

A suspicious mind is a healthy mind...

Never stop dreaming

(Μπάμπης από Θεσσαλονίκη)

Σωστα.ετσι νομιζω κιολας μη παρω κανεναν στ λαιμο μου.χεχε

Έχουμε δύο αριθμούς σε ένα οικογενειακό πακέτο. Ζήτησα να μεταβίβασω τον έναν αριθμό σε άλλο ονομα, και μου ζήτησαν 100 ευρώ για να το κάνουν. Στέκει κάτι τέτοιο?

Παιδια ξερετε κατι γι αυτο, γιατι δεν μπορω να βγαλω ακρη με δαυτους.

Οι τέσσεροι τροχοί κινούν το σώμα, οι δύο την ψυχή.

Εγω που ειχα ρωτησει ηταν τσαμπα.σ ενα καταστημα με τους ενδιαφερομενους και τελος.

Εγω που ειχα ρωτησει ηταν τσαμπα.σ ενα καταστημα με τους ενδιαφερομενους και τελος.

Κι εμένα το ίδιο, αλλά δεν χρειάστηκε να "σπάσει" οικογενειακό πακέτο. Ήταν απλά αλλαγή ενός αριθμού από ένα όνομα σε άλλο. Μάλιστα έγινε με εξουσιοδότηση, χωρίς φυσική παρουσία και των δύο.

Μηπως ειχες παρει καποια επιδοτηση;

Μειωση παγιου;

Καποια προσφορα;

Λοιπον απο τον Φεβ 2013 που ειχα επιδοτηση 90 € τον Μαιο2013 εφτασε 70 και τον Ιουνιο 2013 60€.

Βρηκα καλο θεμα να ασχοληθω με την στατιστικη της cosmote. Θα δω τον Ιουλιο του 2013 ποσο θα με κανουν την επιδοτηση.

""Nos Power""

Μήπως το ζητάνε σαν ένα είδος εγγύησης; Μήπως το άλλο πρόσωπο είχε κάποια οφειλή παλαιότερα στην cosmote και την πλήρωσε; Γιατί κι εγώ κάποια στιγμή είχα ένα υπόλοιπο, το πλήρωσα λίγο καιρό μετά και όταν χρειάστηκα να κάνω νέα σύνδεση αργότερα μου ζήταγαν εγγύηση 100 ευρώ (υπόψη δεν μιλάω για τειρεσίες κτλ εκεί ζητάνε 700αρια)

Λοιπον απο τον Φεβ 2013 που ειχα επιδοτηση 90 € τον Μαιο2013 εφτασε 70 και τον Ιουνιο 2013 60€.

Βρηκα καλο θεμα να ασχοληθω με την στατιστικη της cosmote. Θα δω τον Ιουλιο του 2013 ποσο θα με κανουν την επιδοτηση.

Η επιδότηση εξαρτάται από το ύψος των λογαριασμών σου του τελευταίου 12μήνου. Αν κάνεις από το 2/13 και μετά όλο και μικρότερους λογαριασμούς, πέφτει ο μέσος όρος των λογαριασμών βάση των οποίων υπολογίζουν την επιδότηση. Πλέον όμως οι επιδοτήσεις που δίνουν οι εταιρίες για υπάρχοντες πελάτες είναι της πλάκας. Δίνουν βάση στην προσέλκυση νέων πελατών με χαμηλά πάγια χωρίς συσκευή.

παιδες καλησπερα σας..

νας πω λιγο τον πονο μου να ξεσπασω!

ειμαι cosmote συμβολαιο

περισυ τον αυγουστο εκανα ανανεωση το συμβολαιο μου πηγα στο cosmote 70 με επιδοτηση παγιου συσκευης!

μου ειπαν για ενα χρονο οκ ολα καλα!

τωρα ειδα εδω οτι εχουν σε νεες συνδέσεις το ιδιο πακετο στην μιση τιμη!:rolleyes:

http://cosmote.gr/cosmoportal/page/HCG/section/COSMOTE_Unlimited_Prs

τους παιρνω σημερα τηλ και τους λεω σαν χρονια πελατης κτλ θελω και εγω αυτη την έκπτωση!

μου λενε αυτο δεν γινεται ειναι μονο για καινούργιες συνδέσεις κτλ...

τους λεω καλα πλακα με κανετε τωρα?

δηλαδη αν καποιος κανει μια νεα συνδεση θα παιρνει το πακετο που εχω εγω τωρα σε μιση τιμη απο μενα που ειμαι χρονια πελατης σας..:rolleyes:

μου λενε ναι..οκ να μην τα πολυλογώ τους λεω θα φυγω κτλ και μου λενε δεν μπορειτε γιατι εχετε υπογραψει μεχρι τον απριλιο του 2014:rolleyes:

λεω ποτε εγινε αυτο ρε παιδια?:mad::confused:

περισυ που ανανεώσατε το συμβολαιο τον αυγουστο υπογράψατε για 18 μηνες...

(παιδια μουτζώστε με ουτε που το καταλαβα εγω νομιζα ηταν για ενα χρονο πραγματικα!!!!!! ψαχνω τωρα να δω τι skata υπεγραψα θα επανέλθω στο θεμα!!!)

μου λενε τον αυγουστο μπορειτε να αλλαξετε προγραμμα αλλα οχι να κόψετε το συμβολαιο ...!

τεσπα πραγματικα περιμενω να τελειωσει το συμβόλαιο μου και να τους στειλω ολους στον αγύριστο..!

καρτα πλεον και viber skype Κτλ..ΤΕΛΟΣ...

ξερω παγιδεύτηκα απο χαζομαρα μου αλλα ρε παιδια ειναι δυνατον σε ενα πελατη που για 2 χρονια δεν εχει καθυστερήσει ουτε ενα λογαριασμο(μιλαμε για 70 εβρο τον μηνα) να του λενε οτι δεν θα παρετε την έκπτωση ειναι μονο για καινουργιους πελατες?:rolleyes:

οκ εκανα την χαζομαρα και υπεγραψα χωρις να διαβασω σωστα περισυ..

ειναι δυνατον μετα απο αυτο εγω να παραμεινω cosmote η να παραμεινω σε συμβολαιο?

θα το ριξω τον αυγουστο στα 20 εβρο ετσι απλα για να λεω οτι παιρνω τηλ και μετα αντε γεια..

σορυ τα ειπα για να ξεσπασω..

παιδες καλησπερα σας..

νας πω λιγο τον πονο μου να ξεσπασω!

ειμαι cosmote συμβολαιο

περισυ τον αυγουστο εκανα ανανεωση το συμβολαιο μου πηγα στο cosmote 70 με επιδοτηση παγιου συσκευης!

μου ειπαν για ενα χρονο οκ ολα καλα!

τωρα ειδα εδω οτι εχουν σε νεες συνδέσεις το ιδιο πακετο στην μιση τιμη!:rolleyes:

http://cosmote.gr/cosmoportal/page/HCG/section/COSMOTE_Unlimited_Prs

τους παιρνω σημερα τηλ και τους λεω σαν χρονια πελατης κτλ θελω και εγω αυτη την έκπτωση!

μου λενε αυτο δεν γινεται ειναι μονο για καινούργιες συνδέσεις κτλ...

τους λεω καλα πλακα με κανετε τωρα?

δηλαδη αν καποιος κανει μια νεα συνδεση θα παιρνει το πακετο που εχω εγω τωρα σε μιση τιμη απο μενα που ειμαι χρονια πελατης σας..:rolleyes:

μου λενε ναι..οκ να μην τα πολυλογώ τους λεω θα φυγω κτλ και μου λενε δεν μπορειτε γιατι εχετε υπογραψει μεχρι τον απριλιο του 2014:rolleyes:

λεω ποτε εγινε αυτο ρε παιδια?:mad::confused:

περισυ που ανανεώσατε το συμβολαιο τον αυγουστο υπογράψατε για 18 μηνες...

(παιδια μουτζώστε με ουτε που το καταλαβα εγω νομιζα ηταν για ενα χρονο πραγματικα!!!!!! ψαχνω τωρα να δω τι skata υπεγραψα θα επανέλθω στο θεμα!!!)

μου λενε τον αυγουστο μπορειτε να αλλαξετε προγραμμα αλλα οχι να κόψετε το συμβολαιο ...!

τεσπα πραγματικα περιμενω να τελειωσει το συμβόλαιο μου και να τους στειλω ολους στον αγύριστο..!

καρτα πλεον και viber skype Κτλ..ΤΕΛΟΣ...

ξερω παγιδεύτηκα απο χαζομαρα μου αλλα ρε παιδια ειναι δυνατον σε ενα πελατη που για 2 χρονια δεν εχει καθυστερήσει ουτε ενα λογαριασμο(μιλαμε για 70 εβρο τον μηνα) να του λενε οτι δεν θα παρετε την έκπτωση ειναι μονο για καινουργιους πελατες?:rolleyes:

οκ εκανα την χαζομαρα και υπεγραψα χωρις να διαβασω σωστα περισυ..

ειναι δυνατον μετα απο αυτο εγω να παραμεινω cosmote η να παραμεινω σε συμβολαιο?

θα το ριξω τον αυγουστο στα 20 εβρο ετσι απλα για να λεω οτι παιρνω τηλ και μετα αντε γεια..

σορυ τα ειπα για να ξεσπασω..

Δεν καταλαβαίνω που είναι το λάθος τους...; Και η έκπτωση που βλεπεις στο site τους ειναι με έκπτωση παγίου και χωρίς επιδότηση συσκευής...

Samsung S21 Ultra

Δεν καταλαβαίνω που είναι το λάθος τους...; Και η έκπτωση που βλεπεις στο site τους ειναι με έκπτωση παγίου και χωρίς επιδότηση συσκευής...

Το "λάθος" είναι ότι ένας νέος πελάτης μπορεί να πάει στο πρόγραμμα που είμαι εγώ στην μισή τιμή.

Και εγώ με έκπτωση παγίου είμαι.

Αυτό το θεωρώ πραγματικά κοροϊδία.

Γενικά ήθελα να ξεφύγω από τα συμβόλαια τώρα το ποτήρι για μένα ξεχείλισε. Απλά όπως είπα και πιο πάνω την πάτησα με τους "18 μήνες" και πρέπει να περιμένω

Sent from my note2

Το "λάθος" είναι ότι ένας νέος πελάτης μπορεί να πάει στο πρόγραμμα που είμαι εγώ στην μισή τιμή.

Και εγώ με έκπτωση παγίου είμαι.

Αυτό το θεωρώ πραγματικά κοροϊδία.

Γενικά ήθελα να ξεφύγω από τα συμβόλαια τώρα το ποτήρι για μένα ξεχείλισε. Απλά όπως είπα και πιο πάνω την πάτησα με τους "18 μήνες" και πρέπει να περιμένω

Sent from my note2

Σχεδόν πάντα οι προσφορές αφορούν νέους πελάτες ή ανανέωσης (για ευνόητους λόγους).Καταλαβαίνω ότι αφού το πρόγραμμα που είσαι, είναι πλέον στη μισή τιμή αισθάνεσαι "ριγμενος" αλλά και η Cosmote σού λέει το αυτονόητο.Έχεις υπογράφει συμβόλαιο με αυτούς τους όρους και δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι μέχρι την λήξη του...

Σχεδόν πάντα οι προσφορές αφορούν νέους πελάτες ή ανανέωσης (για ευνόητους λόγους).Καταλαβαίνω ότι αφού το πρόγραμμα που είσαι, είναι πλέον στη μισή τιμή αισθάνεσαι "ριγμενος" αλλά και η Cosmote σού λέει το αυτονόητο.Έχεις υπογράφει συμβόλαιο με αυτούς τους όρους και δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι μέχρι την λήξη του...

Παιδιά συμφωνώ το είπα και πιο πάνω την πάτησα.

Αυτό είναι που λένε το.... και την υπογραφή σου να προσέχεις που την βάζεις

Εγώ το θεωρώ απάτη και καραγκιοζλικη ένας νέος πελάτης να δίνει σαράντα εβρο τον μήνα για το ίδιο πρόγραμμα που εγώ δίνω εβδομήντα.

Και μιλάμε για πελάτη που δε έχει αργήσει τον λογαριασμό του ούτε μια φορά.

Είναι δυνατόν τώρα μετά από αυτό εγώ να παραμείνω cosmote;

Η γενικά να παραμείνω σε συμβόλαιο;

Παραδέχομαι ότι την πάτησα απλά με όλο αυτό έβαλα μυαλό.

Ξανά από δω και πέρα προσοχή.

Ειδικα με αυτό το το 18 μήνες δεν μπορώ να συνέλθω (και πάλι και αυτό δικιά μου απροσεξία ήταν)

Sent from my note2

Φρέντυ μην κατηγορείς τον εαυτό σου, όλοι την έχουμε πατήσει...Δεν θέλουν καμία λύπηση......Η γυναίκα μου ήταν χρόνια σε συμβόλαιο cosmote και την έψησα να πάει σε καρτοκινητό voda με τα 300 και τα λεπτά στην κάρτα-αυτό που έχω εγώ στο f2go.Την παίρνουν τηλέφωνο από cosmote, μιλάω εγώ και αντιπροτείνουν να το το κάνει καρτοκινητό cote και να της βάζουν κάθε μήνα για 1 χρόνο όταν βάζει κάρτα 5 ευρώ...Δηλαδή ουσιαστικά να έχει 200 λεπτά προς όλους με μηδέν κόστος...Ακυρώνουμε τη φορητότητα και γίνεται καρτοκινητό...Βάζει την πρώτη κάρτα αγοράζει τα 200 λεπτά αλλά τα 5 που θα της έδιναν πουθενά...Πάω σε κατάστημα-κεντρικό-cote να πληρώσω έναν λογαριασμό-τον τελευταίο-και η υπάλληλος ούτε λίγο ούτε πολύ με έβγαλε τρελό..ότι δεν κατάλαβα...Καπάκι τηλέφωνο στην cote τους εξηγώ μου λένε θα το κοιτάξουμε τους λέω για αυτό το λόγο ακύρωσε τη φορητότητα και ω του θαύματος την επόμενη μέρα μπήκαν τα 5 ευρώ!!!Αν το είχα αφήσει στην τύχη του εννοείται ότι δεν θα έκαναν τίποτα....Κυνήγι θέλουν και καμία λύπηση....

Φρέντυ μην κατηγορείς τον εαυτό σου, όλοι την έχουμε πατήσει...Δεν θέλουν καμία λύπηση......Η γυναίκα μου ήταν χρόνια σε συμβόλαιο cosmote και την έψησα να πάει σε καρτοκινητό voda με τα 300 και τα λεπτά στην κάρτα-αυτό που έχω εγώ στο f2go.Την παίρνουν τηλέφωνο από cosmote, μιλάω εγώ και αντιπροτείνουν να το το κάνει καρτοκινητό cote και να της βάζουν κάθε μήνα για 1 χρόνο όταν βάζει κάρτα 5 ευρώ...Δηλαδή ουσιαστικά να έχει 200 λεπτά προς όλους με μηδέν κόστος...Ακυρώνουμε τη φορητότητα και γίνεται καρτοκινητό...Βάζει την πρώτη κάρτα αγοράζει τα 200 λεπτά αλλά τα 5 που θα της έδιναν πουθενά...Πάω σε κατάστημα-κεντρικό-cote να πληρώσω έναν λογαριασμό-τον τελευταίο-και η υπάλληλος ούτε λίγο ούτε πολύ με έβγαλε τρελό..ότι δεν κατάλαβα...Καπάκι τηλέφωνο στην cote τους εξηγώ μου λένε θα το κοιτάξουμε τους λέω για αυτό το λόγο ακύρωσε τη φορητότητα και ω του θαύματος την επόμενη μέρα μπήκαν τα 5 ευρώ!!!Αν το είχα αφήσει στην τύχη του εννοείται ότι δεν θα έκαναν τίποτα....Κυνήγι θέλουν και καμία λύπηση....

ετσι ειναι φιλε μου συμφωνω...

κατηγορω τον εαυτο μου απλα γιατι νομιζα οτι υπεγραψα ανανέωση για ενα χρονο και οχι για 18 μηνες..

τεσπα απο τον Αύγουστο μπορω να αλλαξω προγραμμα..

θα ριξω το παγιο μου οσο πιο χαμηλα γινεται και απο εκει και περα οταν περασουν 18 μηνες τελος..

δεν θελω ουτε τα δωρεαν τους ουτε τα data τους ουτε τιποτα!

ετσι και αλλιως με ολους μιλαω με skype viber facebook κτλ...και παντου πλεον υπαρχει wifi..

τα δωρεαν λεπτα τους και οι χαζομαρες τους τελειωσαν για μενα..!

ΑΝ ΗΘΕΛΑΝ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΜΕ ΚΡΑΤΗΣΟΥΝ..τωρα ομως τελος..

θα πληρωνω εγω 74 εβρο τον μηνα και ο αλλος που θα κανει τωρα συνδεση 40 στο ιδιο προγραμμα?...

τι λες ρε?

για μακακες ψαχνουν?

δρομο.

.καρτοκινητό και τελος...

Κι εγω πέρυσι ήμουν στο unlimited 60 (χρονια πελάτης κι από επιδοτήσεις τίποτε σπουδαίο) και μου δώσανε την φοβερή έκπτωση στο πάγιο των 3 ευρώ το μήνα. Οπότε εκανα το πιο χαμηλο unlimited, γιατί πίστευα ότι τα απεριόριστα προς cosmote μου ηταν χρήσιμα. Τωρα που θα λήξει όμως, διακοπή κι αντε γεια.

Κι εγω πέρυσι ήμουν στο unlimited 60 (χρονια πελάτης κι από επιδοτήσεις τίποτε σπουδαίο) και μου δώσανε την φοβερή έκπτωση στο πάγιο των 3 ευρώ το μήνα. Οπότε εκανα το πιο χαμηλο unlimited, γιατί πίστευα ότι τα απεριόριστα προς cosmote μου ηταν χρήσιμα. Τωρα που θα λήξει όμως, διακοπή κι αντε γεια.

+1000....

το ιδιο ακριβως.....

απο εκει και περα wifi και αγιος ο θεος...τελος...

μα δεν ντρεπόμαστε λιγο λεω εγω..

αυτοι αντι να κρατήσουν τους ΠΑΛΙΟΥΣ πελατες τους τους διώχνουν....

οκ παρε τον καινουργιο και καλα θα κανεις(ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΡΟΛΟ ΒΑΡΑΕΙ...) αλλα κρατα τον παλιο ειδικα αν ειναι "δοκιμασμένος" σου πληρωνει τα παντα σωστά κτλ....:rolleyes:

απλα ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ......:rolleyes:

στο τελος αν συνεχίσουν ετσι θα μιλανε μεταξυ τους...δωρεαν....