Jump to content

Cosmote: Συμβόλαια κινητής: Επιδοτήσεις, προγράμματα, χρεώσεις κλπ

JustMe
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Νεα υπηρεσία cosmote για αυτόματη απόρριψη απόρρητων κλήσεων. Οποιος παίρνει με αποκρυψη κοινως θα ... γειώνεται
Samsung S21 Ultra

• Απαντήσεις 19,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Νεα υπηρεσία cosmote για αυτόματη απόρριψη απόρρητων κλήσεων. Οποιος παίρνει με αποκρυψη κοινως θα ... γειώνεται

Πώς ενεργοποιείται?

Συγνώμη που παρεμβαίνω στην αψυμαχία σας αλλά θα ήθελα να ρωτήσω κάτι εντός θέματος...

Υπάρχει κάποιος άλλος τρόπος να μάθω αν είναι διαθέσιμη μια συσκευή στα υποκαταστήματα στη Θεσσαλονίκη;

Κάθε φορά επικοινωνώ με το 210 25 05 777 και το 801 11 97000 για να μάθω περί διαθεσιμότητας κινητών και μου λένε τέλος του μήνα θα υπάρχει, αρχές του επόμενου... Τώρα μου λένε καλέστε από βδομάδα...

Περίπτωση να αφήσω τα στοιχεία μου και να με καλέσουν όταν θα είναι διαθέσιμη η συσκευή υπάρχει;

Siemens C10, Nokia 3210, Sony Ericsson T68i, Nokia 6600 Original Black, Nokia N70 Music Edition, Nokia 6300 Original White, Apple iPhone 3GS White, Apple iPhone 4S,

Apple iPhone 4, Nokia 6700 Slide Petrol Blue

Παρε τηλ ενα προς ενα γερμανους και κοσμοτε. Εγω παντα ετσι κανω ο καμμενος :-D
PaOk RE!!!!

http://www.cosmote.gr/cosmoportal/page/T21/xml/Personal__service__serviceFRAGI/section/MobileServices

Καλέστε την εξυπηρέτηση πελατών για να την ενεργοποιήσετε! Και πείτε το σε όλους όσους γνωρίζετε ώστε να μάθουν κάποιοι ενοχλητικοί να δείχνουν το νούμερό τους όταν καλούν !!! Επιτέλους !!!

"Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες."

Βολταίρος

http://www.cosmote.gr/cosmoportal/page/T21/xml/Personal__service__serviceFRAGI/section/MobileServices

Καλέστε την εξυπηρέτηση πελατών για να την ενεργοποιήσετε! Και πείτε το σε όλους όσους γνωρίζετε ώστε να μάθουν κάποιοι ενοχλητικοί να δείχνουν το νούμερό τους όταν καλούν !!! Επιτέλους !!!

To ενεργοποίησα!!! Τέλειο....'αντε να το κάνουν και οι άλλες εταιρείες!!:)

Μόνο για συνδρομητές συμβολαίου ισχύει αυτό;

Ο "δάσκαλος", ζαίος και με άποψη επί παντός επιστητού και οι "δικαστές" της Vodafone (κατά πρώτο λόγο) και της Cosmote.😅

Συγγνωμη επειδη οσοι απο μας πληρωνουμε μεσω πιστωτικης Cosmote και τωρα εγιναν ολες απο Visa Μαστερcard θα πρεπει ολοι εμεις να ξανακανουμε αιτηση για το νεα στοιχεια της καρτας;;;
Ακομα μαθαίνω......

Συγγνωμη επειδη οσοι απο μας πληρωνουμε μεσω πιστωτικης Cosmote και τωρα εγιναν ολες απο Visa Μαστερcard θα πρεπει ολοι εμεις να ξανακανουμε αιτηση για το νεα στοιχεια της καρτας;;;

Δεν χρειάζεται θα σου έρθει αναβάθμιση σε mastercard μαζί με pin .

London for ever

nai ηρθε αλλα το γελιο ειναι οτι στην Cosmote ξερουν το παλιο Νο και οχι το νεο της Μαστερcard!!

Oποτε καλο θα ειναι να κοιταμε την επιστροφη απο αγορες γιατι κατι μου λεει οτι θα εχουμε προβλημα!Μιλαω απο πειρα οταν τον Ιουνη μου την καταργησαν φοβουμενοι υποκλοπη αριθμου μετα κοιταγα τις επιστροφες και ηταν σχεδον μηδενικες!!!!!!

Ακομα μαθαίνω......

Από την ώρα που σου αλλάζουν κάρτα άρα και νούμερο τότε θα πρέπει να ενημερώσεις την cosmote και όπου αλλού έχεις δώσει πάγια εντολή χρέωσης .Δεν είναι χρονοβόρα διαδικασία έως 5 λεπτά
London for ever

Ποια προγραμμα και ποια εταιρεια εχει την καλυτερη χρεωση σε καρτοκινητο για κλησεις προς ενα αλλο αριθμο;Δεν με ενδιαφερει το νουμερο να ειναι αλλης εταιρειας.Και επισης να εχει χρεωση ανα δευτερολεπτο απο την αρχη της κλησης και οχι ανα λεπτο η επισης χρεωση ανα δευτερολεπτο μετα τα πρωτα 2 η 3 λεπτα.
wifi planet

Ποια προγραμμα και ποια εταιρεια εχει την καλυτερη χρεωση σε καρτοκινητο για κλησεις προς ενα αλλο αριθμο;Δεν με ενδιαφερει το νουμερο να ειναι αλλης εταιρειας.Και επισης να εχει χρεωση ανα δευτερολεπτο απο την αρχη της κλησης και οχι ανα λεπτο η επισης χρεωση ανα δευτερολεπτο μετα τα πρωτα 2 η 3 λεπτα.

ίσως αν ρώταγες στα καρτοκινητά, να έπερνες απάντηση

Πολύ μπερδεψούρα η ερώτηση. Δεν μας λες τι πρόγραμμα έχεις, τι εταιρεία είναι ο αριθμός. Αν θες να έχεις δεύτερο νούμερο για να μιλάς σε αυτόν τον αριθμό...

Τεσπα. Η Πρασινη και η Κοκκινη έχουν καρτοκινητό που προσφέρει προνομιακή χρέωση 1 λεπτό του ευρώ ανά λεπτό ομιλίας προς 2 αριθμούς στο δίκτυό τους. Η wind με το πακέτο q δίνει 300 λεπτά ομιλίας με ελάχιστη χρέωση 1 λεπτό της ώρας, με 1 ευρω τωρα ή με 3 (αναλογα την προσφορα)... Πόσο μιλάς σε αυτόν τον αριθμό;

Αν θες απλή χρονοχρέωση για 1 αριθμό, μέτρα το πόσο μιλάς μαζί του και κοίτα προς frog, voda international. q τις χρεώσεις και υπολόγισε πόσο θα πληρώνεις σε σχέση με τη λύση της προηγούμενης παραγράφου!:worry: Αλλά αν ο αριθμός αυτός είναι πράσινος ή κόκκινος και θες να πάρεις καρτοκινητό μόνο για την πάρτη του, προτείνω 1 λεπτό το λεπτό !

Καλησπερα επειδη εχω κανει αρκετες χρεωσεις στην καρτα μου Cosmote και ο λογαριασμος μου ειναι αρνητικος κατα μερικες εκατονταδες ευρω, θα μπορουσα οταν τελειωσει το συμβολαιο μου να φυγω να παω σε CU με το νούμερό μου και να παρω τα λεφτα μου στο χερι και μετα να ερθω σαν νεος πελατης με οτι οφέλη συνεπάγεται αυτο ερχομενος απο voda σε cosmote;;;

Εχω καποιο λαθος στον συλλογισμό μου;;;

Ακομα μαθαίνω......

Ερώτηση: φίλος που είναι στο παλιο προνομιακό 180 και πήρε επιδότηση συσκευής των Οκτώβρη,θέλει να γυρίσει το συμβόλαιο σε απεριοριστα 25 δηλ. γυρω στα 10 ευρω φτηνότερα. Του είπαν οτι δεν ειναι δυνατη η αλλαγή λόγω του ότι ειχε πάρει τη συσκευή και οτι πρεπει να μείνει οπως είναι λίγους μήνες ακόμα...Ισχύει αυτό? Κάποτε αν θυμαμαι καλα μπορούσες με ένα εφάπαξ κόστος να πας σε χαμηλότερο πάγιο. Εχει αλλάξει?

Ερώτηση: φίλος που είναι στο παλιο προνομιακό 180 και πήρε επιδότηση συσκευής των Οκτώβρη,θέλει να γυρίσει το συμβόλαιο σε απεριοριστα 25 δηλ. γυρω στα 10 ευρω φτηνότερα. Του είπαν οτι δεν ειναι δυνατη η αλλαγή λόγω του ότι ειχε πάρει τη συσκευή και οτι πρεπει να μείνει οπως είναι λίγους μήνες ακόμα...Ισχύει αυτό? Κάποτε αν θυμαμαι καλα μπορούσες με ένα εφάπαξ κόστος να πας σε χαμηλότερο πάγιο. Εχει αλλάξει?

Για πόσο χρονικό διάστημα δεσμεύτηκε με την επιδότηση; Αν ανανέωσε για 12μηνο, πρέπει να περιμένει 6μηνο, άρα από τον Απρίλιο θα μπορεί , χοντρικά.

Έχω το πρόγραμμα Απεριόριστα 40 που δίνει 1500' προς Cosmote και 110' για υπόλοιπα εθνικά δίκτυα. Έχω παρατηρήσει στους δύο τελευταίους λογαριασμούς ότι δεν έχω χρεωθεί κλήσεις που έχω κάνει προς σταθερά. Αυτές περιλαμβάνονται τελικά στα 110' προς τα υπόλοιπα δίκτυα;
grsaint13

Φυσικά και περιλαμβάνονται.

Ο "δάσκαλος", ζαίος και με άποψη επί παντός επιστητού και οι "δικαστές" της Vodafone (κατά πρώτο λόγο) και της Cosmote.😅

Ευχαριστώ πολύ παιδιά. Είχα την εντύπωση ότι δεν περιλαμβάνονται και λέγοντας υπόλοιπα δίκτυα, εννοεί μόνο της κινητής.
grsaint13

Για πόσο χρονικό διάστημα δεσμεύτηκε με την επιδότηση; Αν ανανέωσε για 12μηνο, πρέπει να περιμένει 6μηνο, άρα από τον Απρίλιο θα μπορεί , χοντρικά.

Ναι κατι τέτοιο του είπαν. Έλεγα μήπως με κάποιο κόστος μπορουσε να αλλάξει από τώρα,αρα μαλλον δεν γίνεται.

εχω 2 περιπτωσεις 600κατι-760ε.ο ενας λογαριασμος εκανε συνηθως 100ε καθε μηνα και ο αλλος μονο το παγιο.

ξαφνικα εναν μηνα εσκασαν με υπερβολικη χρεωση...ΟΧΙ ΙΝΤΕΡΝΕΤ.

Για να μην τα πολυλεμε δεν τους ενοιαξε στην κοσμοτε και απλα τους προτεινε να κανουν μηνυση.Τελος παντων μιας και υπηρχε δικηγορος εγινε δικη και κερδισε.

ο αλλος περιμενει τον αναλυτικο λογαριασμο γιατι αυτοι δεν βλεπουν λαθος!

ερωτηση επειδη δεν ξερω τι παιζει στην κοσμοτε.στα προγραμματα απεριοριστα χ μεταξυ cosmote+σταθερα η χρεωση ελαχιστου χρονου ομιλιας ειναι 1λεπτο ή 3λεπτα?

Edited by kage

Οχι,ακόμα και στο πιο μικρό πρόγραμμα τα επιπλέον λεπτά είναι πρός όλους(Vodafone,wind και σταθερά).