Jump to content

Cosmote: Συμβόλαια κινητής: Επιδοτήσεις, προγράμματα, χρεώσεις κλπ

JustMe
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 19,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Η υπηρεσία για τον υπολειπόμενο χρόνο ομιλίας, στέλνοντας 1 στο 1256 καταργήθηκε;

Όχι δουλεύει κανονικά στο κινητό.

Καλησπερα στο φορουμ.

Θα ηθελα να μαθω αν υπαρχει η δυνατοτητα να βαλουμε 3 ατομα οικογενειακο προγραμμα με εκπτωση στο παγιο.

Αφορα εμενα, την αδερφη μου και την μητερα μου.

Γινεται κατι τετοιο?

Με ποσο χρονο ομιλιας και τι παγια?

Ευχαριστω.

Kαλησπέρα

Ειμαι απο το 2004 στην κοσμοτε και πιο πριν αλλα 4 χρονια ειχα κοσμοκαρτα.

Εδω και ενα χρονο ειχα κοσμοτε 25 και πληρωνα γυρω στα 19 ευρω γιατι ειχα εκπτωση 7,5 ευρω περιπου στην περσινη ανανεωση.

Τοτε βεβαια εκανα λογαριασμους γυρω στα 40-50 ευρω το μηνα.

Φετος δεν ξεπερασα ποτε τα 20 ευρω.

Η προσφορα λοιπον που μου κανουν ειναι 2,5 κατω ο μηνας.

Δεν εμεινα ευχαριστημενη, δεν μπορουν να κανουν τιποτα καλυτερο ειπαν.

Το θεμα ειναι πως μου βγαζουν το τελικο ποσο ( μαζι με τα τελη κινητης αν δεν ξεπερασω το χρονο ομιλιας εννοειται) στα 27,8..

Πως ακριβως γινεται η χρεωση;

Πχ 25-2,5 +12%?

Ξερει κανεις να μου απαντησει;

Αυτο που εχει το σαιτ οτι εχεις 3 ευρω εκπτωση ειναι μονο για νεες συνδεσεις;

Και αλλη ερωτηση :Αν πχ παω στην Vodafone καρτοκινητο και μετα ξαναπαω στην κοσμοτε θεωρουμαι νεος συνδρομητης και θα εχω την εκπτωση 5 ευρω (on line προσφορα)

Σας ζαλισα εεε;;;

Οποιος γνωριζει κατι θα του ειμαι ευγνωμων

Αν πχ παω στην Vodafone καρτοκινητο και μετα ξαναπαω στην κοσμοτε θεωρουμαι νεος συνδρομητης και θα εχω την εκπτωση 5 ευρω (on line προσφορα)

Αν δνε χρησιμοποιείς Internet δεν σε συμφέρει, γιατί τα Απεριόριστα είναι πλέον μόνο με Internet.

Kαι γενικά το προγραμμα που ειχα με 60 λεπτα προς ολους το εχουν κανει 50 λεπτα...Βεβαια και αυτα με φτανουν γιατι οι πιο πολλοι εχουν κοσμοτε/κοσμοκαρτες κτλ. Ιντερνετ δεν χρησιμοποιω καθολου και απενεργοποιησα και αυτο που εβαλαν φετος με 1ευρω/μερα για να μη μου ερθει καμια κουλη χρεωση.

Ουφ!!!

Παντως πως γινεται το 25 ευρω και με εκπτωση 2,5 να γινεται 28 περιπου δεν εχω καταλαβει.

Σε ευχαριστω για την απαντηση σου

Στα αλλα δικτυα εχω μια ωαρ δωραν και 60 μηνυματα...Ε αυτα μου φτανουν παντα , σπανια να περασω το χρονο αντε ενα πενταλεπτο.Μεχρι τωρα εδινα 20 ευρω...Τωρα με την ανανεωση θελουν 28.Ειμαι στο Κοσμοτε Απεριοριστα 25.

Στους καινουριους κανουν εκπτωση 5 ευρω...

Για ανανεωση συμβολαιου αν ειδα καλα μιλανε για 3 ευρω εκπτωση στο προγραμμα που ειμαι.

Αυτο που δεν εχω καταλαβει ειναι το εξης. Το παγιο ειναι 25 και ειμαι μεσα και το ΦΠΑ. Και εχω εκπτωση 2,5. Πως τα μετρανε αυτα..Πρωτα τα κανουν ολα σουμα και βαζουν και τα τελη χρησης και μετα βαζουν την εκπτωση;

Ας πουμε 25-2,5=22,5 22,5+12% μας κανει 25,2

Τι δεν κανω καλα;

Ακομα και αν το κανω 25+12%=28 28-2,5 =25.5 ...

Το ξερω τα γραφω μπερδεμενα αλλα εχω και εγω μπερδευτει.

Και οπως και να το κανουμε 9 ευρω πανω ο μηνας ενω κανω και ανανεωση ειναι λιγο κοροιδια.Μονο να κανουν καινουριους πελατες ειναι, τους παλιους ......δε τους νοιαζει.

Θα μου πεις τωρα στα 3 και 4 ευρω θα σκονταψεις....Ε 3 παο εδω 4 απο κει μαζι με τις μειωσεις που εχω στο μισθο μου ....μαζευονται...

Παλια εκανα πιο μεγαλους λογαριασμους και γι αυτο ειχα και πιο μεγαλη εκπτωση...Ας τα βρισκαμε καπου στη μεση...Και γι αυτο σκεφτομαι να φυγω. .Βεβαια αν φυγω εγω παω αμεσως και αλλαζω καρτοκινητα μαμας μπαμπα, παππου (εκεινοι θα πανε , εγω φυσικα μονη δεν μπορω)...Θα αλλαξει και ο καλος μου.

Ευτυχως ολοι πλεον εχουν 2 κινητα...( ενα κοσμοτε και ενα απο τις αλλες δυο) οποτε θα τα βολεψω....

Γενικα δε ξερω τι θα κανω οπως καταλαβατε ολοι!!!

Σε ευχαριστω για το χρονο σου

Edited by Petros the Great
Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων.

Να το θέσουμε αλλιώς για να το καταλάβεις....

Εχω το Καρτοσυμβόλαιο 15:

Χρέωση πσγίων (χωρίς ΦΠΑ) 12,1952

Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλεφωνίας 1,4634

-------------------------------------------------------------

Σύνολο τρέχοντος λογαριασμου (χωρίς ΦΠΑ) 13,6586

ΦΠΑ 23% 3,1415

Σύνολο τρέχοντος λογαριασμού 16,8001

Με την έκπτωση 15% για ανέργους και συνταξιούχους γίνεται:

Χρέωση πσγίων (χωρίς ΦΠΑ) 12,1952

Λοιπές χρεώσεις & εκπτώσεις (χωρίς ΦΠΑ) -1,8293

Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλεφωνίας 1,2439

Σύνολο τρέχοντος λογαριασμου (χωρίς ΦΠΑ) 11,6098

ΦΠΑ 23% 2,6703

Σύνολο τρέχοντος λογαριασμού 14,2801

Edit: Τώρα που το ξαναβλέπω, έχω την εντύπωση ότι ξέχασες να υπολογίσεις το ΦΠΑ...

Edited by soublaki-3

Απλά κάναν λάθος στις πράξεις

Η έκπτωση είναι πάντα στο πάγιο

Άρα 25 -2,5 =22,5

22,5 + 12% =25,20 αυτό είναι και το τελικό ποσό πληρωμής.

To εβαλα το ΦΠΑ...

Το βγαζω οπως το βγαζει ο Vasileios...

Το παγιο των 25 ευρω ειναι χωρις ΦΠΑ 19,25 ? 25-23%?

Και ετσι να το παμε 19,25 + 12% = 21,56

21,56 +23% = 26,51

Αν βγαλω τα 2,5 περιπου , παλι αλλιως βγαινει.

Και στο ΓΕρμανο και σε τηλεφωνημα μου ειπαν πως θα βγει 27,80 μαζι και η εκπτωση.

Μαλλον πρεπει να παω να μου τα κανουν αναλυτικα.

Η τυπισσα στο Γερμανο μου ειπε πως το προγραμμα των 25 ευρω εχει παρει λεει 2 φορες πανω ΦΠΑ..Ε τοτε γιατι το λενε 25 και δε το λενε 27?Μας δουλευουν;;;

Ευχαριστω πολυ παιδια.....

Απλά κάναν λάθος στις πράξεις

Η έκπτωση είναι πάντα στο πάγιο

Άρα 25 -2,5 =22,5

22,5 + 12% =25,20 αυτό είναι και το τελικό ποσό πληρωμής.

Έχεις απόλυτο δίκιο!

Απλώς να μην ξεχνάμε πως τα τέλη κινητής υπολογίζονται προ ΦΠΑ. Πολύ μικρή διαφορά σε πιο μεγάλα ποσά...

Οπότε αν θέλουμε να είμαστε απόλυτα ακριβείς αφαιρούμε το ΦΠΑ στο πάγιο και τις εκπτώσεις, υπολογίζουμε τα τέλη κινητής και στο τέλος βάζουμε το ΦΠΑ.

PS: Δεν είναι διόρθωση αλλά για να μαθαίνουν και οι υπόλοιποι. Επίσης, κάθε γραμμή υπολογίζει ξεχωριστά τα "δικά" της τέλης κινητής.

Αυτη η κοτε ειναι νεα εταιρια;:w00t:

Mε συμφερει να παω απο καρτοκινητο στο προνομιουχο 25 για να παρω επιδοτηση μιας συσκευης NOKIA που μου αρεσει;

Το ΠΚ που λενε στο site του e-germanos τι σημαινει;:confused:

...κι όταν θα 'ρθουν οι καιροί που θα 'χει σβήσει το κερί στην καταιγίδα

Υπερασπίσου το παιδί γιατί αν γλιτώσει το παιδί υπάρχει ελπίδα...

Πιστωτική κάρτα.

Ο "δάσκαλος", ζαίος και με άποψη επί παντός επιστητού και οι "δικαστές" της Vodafone (κατά πρώτο λόγο) και της Cosmote.😅

αν το συμβολαιο μου ενεργοποιηθηκε σημερα καθε πρωτη εκδιδεται ο λογαρισμος για να δω ποσα λεπτα εχω αναλογικα;

My Mobile Phone History:

Ericsson T18 - NEC N331i - SAGEM X5-2 - MOTOROLA V620 - SE W300 - SE K550im - MOTOROLA V360 - Samsung J600- MOTOROLA V6 - HP 514 IPAQ - MOTOROLA Z10 - LG KU990 -Nokia 5230 - HTC Diamond 2 - ΒΒ 9000 - SE X10 Mini Pro - Motorola Flipout -SE Neo V- iPhone 4 - BB Z10 - SMG SI9505 - HTC M7 - Moto X 2nd - Samsung S6 - Iphone 6s - 1+3T - iPhone 8 Plus - Mix 2S - iPhone XR - iPhone 13

Έχω συμβόλαιο cosmote με μηδενικό πάγιο.

Υπάρχει κάποιος δωρεάν τηλεφωνικός προορισμός (με ηχογραφημένες πληροφορίες π.χ.) για να πειραματιστώ με ένα application που κάνει ηχογράφηση κλήσεων?

| Ericsson GF768 | Sony Ericsson Z600 | Sony Ericsson Z550i | ZTE Blade | MOTOROLA ATRIX | ELEPHONE P3000s | Lenovo K3 Note | Lenovo Vibe P1 Pro | Samsung Galaxy Note 9 | Samsung Galaxy S22 Ultra |

Παιδια εχω το Καρτοσυμβολαιο 15 της cosmote και μου τελειωσαν τα 1500λεπτα δωρεαν προς ολους τους cosmote , πρεπει να περιμενω τον αλλο μηνα που θα μπουν τα 15 ευρω ? ή μπορω να τα ενεργοποιησω στελνοντας μηνυμα ? Οπως γινοταν στο whats up.

Πρέπει να περιμένεις. Αν δεν μπορείς να περιμένεις κάνε ένα συμβόλαιο νέο νούμερο στο Απεριόριστα 15 και μετά από μερικές μέρες το διακόπτεις.

παιδια καλησπερα σας.ειχα επιδοτηση απο την κοσμοτε μεχρι τελους αυγουστου.δεν την χρησιμοποιησα γιατι δεν εχει ερθει το κινητο που θελω ακομα.τους πηρα τηλεφωνο πριν ληξη η επιδοτηση μου και μου παν οτι δεν την χανω αν ληξη και αργοτερα!μηπως εκανα χαζομαρα και να μου ειπαν ψεμματα και να την εχασα?

Έχω συμβόλαιο cosmote με μηδενικό πάγιο.

Υπάρχει κάποιος δωρεάν τηλεφωνικός προορισμός (με ηχογραφημένες πληροφορίες π.χ.) για να πειραματιστώ με ένα application που κάνει ηχογράφηση κλήσεων?

1250 Cosmote Info Express

Η στέρηση είναι παιδί της γνώσης. Δεν στερείσαι κάτι αν δεν γνωρίζεις ότι υπάρχει

τι εγινε οικονομια στο χαρτι κανουν και δε στελνουν αναλυτικο λογαριασμό?

Καλα κανανε, 9/10 δεν το διαβαζανε ποτε η δεν καταλαβαιναν την αναλυση...οι υπολοιποι που θελουμε υπαρχει το myaccount...

Σημερα τηλεφωνησα στη cosmote για καλυτερη επιδοτηση, κ μου ειπαν οτι το ποσο δε μπορει να τροποποιηθει!Μου δινουν 220 ευρω για iphone 4 και 18 μηνη παραμονη, ενω δεχθηκα τηλεφωνο και απο vodafone και μου δινουν 340 ευρω στο αντιστοιχο προγραμμα!!Αυριο θα με τηλεφωνησουν απο vodafone...!Τι να κανω; Nα παιξω το παιχνιδι της φορητοτητας;Και αν δε καλεσει η cosmote;;Εννοειτε πως δε θελω να φυγω ειμαι κομπλε με cosmote...