Jump to content

manga1024

Members
  • Δημοσιεύσεις

    34
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About manga1024

  • Ημ. Γέννησης 24/10/1979

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

manga1024's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. επειδη καινουριος στην καρτοκινητη υπαρχει κανενα προγραμμα οπως ειναι στα συμβολαια που σε προειδοποιει οταν παει να τελειωσει το προγραμμα σου?
  2. αρα αυτα που λεω δεν τα χει η νοβα...μονο ο οτε...το θεμα αν τα δειχνει και η cyta
  3. γι αυτο ρωταω αν ειναι μονο για την κυπρο και οχι για ελλαδα...
  4. Στο 3play ακουσα πως το καναλι Cytavision Sports θα δειχνει αγγλικο και γερμανικο πρωταθλημα!!εδω στην ελλαδα θα εκπεμπουν?αν ναι ειναι καλη προταση για το βασικο πακετο!!
  5. Σας ευχαριστω ολους για τις απαντησεις σας!Ναι τους πηρα και εγω και ηταν πολλοι εξυπηρετικοι μαλιστα μου ειπαν ονομαστικα να τους ζητησω αν υπαρχει καπιο προβλημα κ.τ.λ το μονο προβλημα εχω απο τον οτε που ακυρωσε την αιτηση που μαλλον τους εστειλε η cyta χωρις να ξερω το λογο...μαλλον θα μαθω απο δευτερα.....σημειωση:το συμβολαιο μου εχει ληξει ηδη...
  6. καλησπερα!Εχω συνδεση οτε και ληγει το συμβολαιο μου και σκεφτομαι για την cyta.Δεν θα ρωτησω για τις ταχυτητες γιατι η καθε περιοχη εχει τις διαφορετικες δυνατοτητες!Θα ρωτησω για την εξυπηρετηση απο το τηλεφωνικο κεντρο...ειστε ευχαριστημενοι?ευχαριστω προκαταβολικα!
  7. καλησπερα.Μπορεις να μου πεις πως ξαναπερασες την προηγουμενη εκδοση?Απ pc companion πως?
  8. και σε μενα γινετε φιλε αυτο!Σημερα και εγω εκανα την αναβαθμιση και μου συμβαινει.Κ εκτος απο αυτο μου χαλαει και η ωρα που εχω στη κεντρικη οθονη ενω η σωστη ειναι αυτη που μου την λεει πανω δεξια σε μικρο πλαισιο...
  9. το κοιταξα και εγω το νουμερο στο δικο μου κινητο και ειναι si 1249-4783 οπου δεν υπαρχει στη λιστα!!ξερει κανεις γιατι?
  10. http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=335773 εδω λεει για τις αναβαθμισεις το ποτε θα γινουν.Για το δικο μας την επομενη εβδομαδα...
  11. Καλησπερα παιδια!το χει παθει κανεις οταν περνει τηλεφωνο καποιον μετα απο λιγα δευτερολεπτα να κλεινει η γραμμη και το σημα να χανετε?!!μου εχει συμβει πολλες φορες το σημα να χανετε ολο ξαφνικα ενω τα αλλα τηλεφωνα με σημα της ιδιας εταιρειας να χουν φουλ!Μηπως και εκει υπαρχει καπιο προβλημα στο κινητο?
  12. συμφωνω!και τα δυο τα εχω δει αλλα το ασπρο ειναι κατι διαφορετικο...απο κει κει περα το γουστο του καθενος...
  13. εγω τα ελεγα πριν απο εβδομαδες οτι η ποιοτητα των dvd οσο δινονται πια δεν θεωρειτε καλη....και δεν προκειτε να αλλαξει οσο ειμαστε σε αυτη την οικονομικη κατασταση...δλδ ποτε!!
  14. θα το δοκιμασω φιλε ευχαριστω πολυ!
×
×
  • Create New...