Vasileios Δημ. December 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2009 Λάθος. http://www.cosmote.gr/content/el/attached_files/foryou/telos_syndromiton_kinitis_tilefonias.pdf Δεν υπάρχει κανένα λάθος μια χαρά τα λέει. (προ του Φ.Π.Α. = το καθαρό ποό του λογαριασμού) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefkaditis Δημ. December 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2009 Μπορείς να κάνεις νεα συνδεση το καρτοσυμβόλαιο η το καρτοκινητό και να πάρεις τα δυο πάγια δώρο?Μαζί με την συσκευή δικαιούσε κανένα άλλο δώρο?Αντι για συσκευή μπορεις να πάρεις έκπτωση στο πάγιο και πόσο?Με ενδιαφέρει το απεριόριστα 35 η 45? Παράθεση Η ομορφιά θα σώσει τον κόσμο!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
UniqueGR Δημ. December 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2009 Μπορείς να κάνεις νεα συνδεση το καρτοσυμβόλαιο η το καρτοκινητό και να πάρεις τα δυο πάγια δώρο?Μαζί με την συσκευή δικαιούσε κανένα άλλο δώρο?Αντι για συσκευή μπορεις να πάρεις έκπτωση στο πάγιο και πόσο?Με ενδιαφέρει το απεριόριστα 35 η 45? Για το καρτοσυμβόλαιο, όχι καθώς είναι μια απλή αλλαγή οικονομικού προγράμματος. Για το καρτοκινητό όμως, ισχύει η προσφορά των 2 παγίων. Για την ακρίβεια, είναι 2 1/2, καθώς παρέχεται δωρεάν και το σχεδόν μισό που χρεώνεται αναλογικά. Μπορείς να πάρεις και το ποσό της επιδότησης σαν έκπτωση, κανονικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alphadyn Δημ. December 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2009 Καλημερα και καλως σας βρηκα:) Πριν απο λιγες ημερες μου ηρθε επιστολη απο την cosmote που αναφερει το υψος της επιδοτησης που μου δινει ειτε για αγορα νεας συσκευης ειτε για ισοποση εκπτωση σε 12μηνη βαση. Επειδη για καποιους λογους θα γινει μεταβιβαση του αριθμου του κινητου σε αλλο προσωπο, γνωριζει καποιος τι γινεται με την επιδοτηση? Ενδιαφερομαι για αγορα νεας συσκευης και οχι για την δυνατοτητα εκπτωσης του ποσου απο τον λογαριασμο. Μπορω να κανω την αγορα της νεας συσκευης και επειτα την μεταβιβαση ή δεσμευομαι τροπον τινα με καποια ειδους υποχρεωση για ετησια ανανεωση του συμβολαιου, εφοσον κανω χρηση του ποσου της επιδοτησης? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
penta Δημ. December 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2009 Γεια χαρα παιδεια θα ηθελα μια μικρη βοηθεια.Σκεφτομαι να αγορασω ενα iphone 3gs και θα ηθελα να ξερω ποσα mb θεωρειται αρκετα ωστε να σε καλυπτουν ας πουμε για μια χρησει 30 λεπτων την ημερα?Aυτα γεια να βλεπειs βιντεο σε you tube και να χαζευης καμια σελιδα.Το σερφαρισμα ουσιαστηκα χρεωνει και η παρακολουθησει βιντεο η μονο αν κατεβασεις κατι χρεωνεσαι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kou_klaki Δημ. December 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2009 Καλημερα και καλως σας βρηκα:) Πριν απο λιγες ημερες μου ηρθε επιστολη απο την cosmote που αναφερει το υψος της επιδοτησης που μου δινει ειτε για αγορα νεας συσκευης ειτε για ισοποση εκπτωση σε 12μηνη βαση. Επειδη για καποιους λογους θα γινει μεταβιβαση του αριθμου του κινητου σε αλλο προσωπο, γνωριζει καποιος τι γινεται με την επιδοτηση? Ενδιαφερομαι για αγορα νεας συσκευης και οχι για την δυνατοτητα εκπτωσης του ποσου απο τον λογαριασμο. Μπορω να κανω την αγορα της νεας συσκευης και επειτα την μεταβιβαση ή δεσμευομαι τροπον τινα με καποια ειδους υποχρεωση για ετησια ανανεωση του συμβολαιου, εφοσον κανω χρηση του ποσου της επιδοτησης? Μπορεις να κανεις μεταβιβαση του αριθμου σου σε αλλο προσωπο (21Ε το κοστος) και επειτα να κανεις κανονικα χρηση της επιδοτησης σου και η δεσμευση ξεκιναει κανονικα..... αλλα ακομα και στην περιπτωση που πρωτα παρεις την επιδοτηση και μετα κανεις μεταβιβαση παλι δεν χανετε η επιδοτηση σου! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
UniqueGR Δημ. December 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2009 Γεια χαρα παιδεια θα ηθελα μια μικρη βοηθεια.Σκεφτομαι να αγορασω ενα iphone 3gs και θα ηθελα να ξερω ποσα mb θεωρειται αρκετα ωστε να σε καλυπτουν ας πουμε για μια χρησει 30 λεπτων την ημερα?Aυτα γεια να βλεπειs βιντεο σε you tube και να χαζευης καμια σελιδα.Το σερφαρισμα ουσιαστηκα χρεωνει και η παρακολουθησει βιντεο η μονο αν κατεβασεις κατι χρεωνεσαι? Δεν χρεώνει με το χρόνο, αλλά με τα δεδομένα που διακινούνται. Ακόμα και όταν απλά μπαίνεις σε μια σελίδα, χρεώνεσαι. Όσο για τα videos του youtube, θυμάμαι ότι 2 λεπτά θέασης ήταν ίσα με περίπου 60mb. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jobous Δημ. December 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2009 Εγώ πάντως έχω μια απορία : Ποτε δεν έχω λάβει επιστολή για την επιδότηση. Κοντά 8 χρόνια αριθμός αλλά τζίφος... Στο θέμα μας τώρα. Θα τους παρω τηλέφωνο για την επιδότηση. Επειδή θα μου πούνε πάλι κάνα αστείο ποσό (κοντά στα 100 €) , όπως κάνουν πάντα... σκέφτομαι να τους πώ ότι δεν δέχομαι το ύψος της επιδότησης ,να μου κάνουν άλλη προσφορά και ότι μάλλον θα την κάνω για άλλη εταιρία. Πιάνουν αυτά τα κόλπα ή τζίφος ο όλος εκβιασμός ??? Μήπως χρειαστεί να κάνω αίτηση φορητότητας για να τους "ξυπνήσω" λίγο??? Κάτι τελευταιο (αν γνωρίζετε). Τα 2 πάγια δωρεάν ισχύουν μόνο για νέα σύνδεση?? Σε περίπτωση αναβάθμισης προγράμματος σε μεγαλύτερο πάγιο ισχύει?? Ευχαριστώ. Παράθεση VF Giga Unlimited Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnthegreek Δημ. December 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2009 Πιάνουν τέτοια "κόλπα". Δεν έχεις τίποτα να χάσεις αν το προσπαθήσεις. Σε περίπτωση που αργούν να απαντήσουν για την αύξηση της επιδότησής σου, κάνε στ'αλήθεια μια αίτηση φορητότητας και αν τελικά σου δώσουν μεγάλη επιδότηση, την ακυρώνεις. Τα δύο πάγια δωρεάν είναι μόνο για νέες συνδέσεις σε προγράμματα πάνω από 25 ευρώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stand Δημ. December 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2009 Καλημέρα.Εχω και εγώ ενα ερωτημα παροποιο με του φιλου παραπανω.Εχω 3 κινητα στην cosmote σε οικογενειακο πακετο με χρονους ομιλιας 120-180-240(100ε/μηνα) και θελω να προσθεσω ακομα ενα με 120 λεπτα.Απ την cosmote μου ειπαν οτι για την ανανεωση και την προσθηκη του καινουργιου αριθμου μου δινουν επιδοτηση 70ε για το καθε νουμερο.Συνολο δλδ 280.Πιστευετε οτι μπορω να διαπραγματευτώ κάτι καλύτερο και πόσο ειναι αυτό? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nrg Δημ. December 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2009 Εγώ πάντως έχω μια απορία : Ποτε δεν έχω λάβει επιστολή για την επιδότηση. Κοντά 8 χρόνια αριθμός αλλά τζίφος... Στο θέμα μας τώρα. Θα τους παρω τηλέφωνο για την επιδότηση. Επειδή θα μου πούνε πάλι κάνα αστείο ποσό (κοντά στα 100 €) , όπως κάνουν πάντα... σκέφτομαι να τους πώ ότι δεν δέχομαι το ύψος της επιδότησης ,να μου κάνουν άλλη προσφορά και ότι μάλλον θα την κάνω για άλλη εταιρία. Πιάνουν αυτά τα κόλπα ή τζίφος ο όλος εκβιασμός ??? Μήπως χρειαστεί να κάνω αίτηση φορητότητας για να τους "ξυπνήσω" λίγο??? Κάτι τελευταιο (αν γνωρίζετε). Τα 2 πάγια δωρεάν ισχύουν μόνο για νέα σύνδεση?? Σε περίπτωση αναβάθμισης προγράμματος σε μεγαλύτερο πάγιο ισχύει?? Ευχαριστώ. Απλα κανε ενα τηλεφωνο στη φορητοτητα της wind 13846 μη μιλησεις με κανεναν ακου μουσικη για κανενα 10 λεπτο και κλειστο (δωρεαν ειναι η κληση). Εμενα μετα απο 2 μερες με πηραν τηλ και μου εδωσαν 200 Ευρω επιδοτηση (απο 80) και 2 μηνες δωρο το παγιο. Το μονο κακο ειναι πως η επιδοτηση ειναι μονο για αγορα συσκευης και δε μπορεις να τη μοιρασεις στους 12 επομενους λογαριασμους. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos2004dj Δημ. December 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2009 αυτη τη στιγμη ειμαι σε προγραμμα unlimited της cosmote και η επιδοτηση που μου δινεται ειναι 207 ευρω με τους 3 τελευταιους λογαριασμους να ειναι πανω απο 300 ευρω . αν κανω μεταφορα σε ενα προγραμμα της cosmote (απεριοριστα 35) και τους πω ποσο μου δινει η vodafone θα δωσουν παραπανω ; Παράθεση My Devices:Motorola timeport,one touch 701,se t29,N 6510,Siemens s55,5100,6610,3650,se p800,6600,7610,6630,nokia n70,nokia 6101,se k310,nokia n73,nokia 5500d,se k800i,Htc p3300,Htc p3600i,SE k850i vf,samsung d880,samsung d980,Htc touch diamond white,Samsung omnia2,nokia e52,blackberry 9700,Htc hero,Htc Desire,Iphone 4 16gb,Iphone 4s 64gb,samsung x-cover,samsung galaxy s3 mini,iphone 5s,iphone 6,samsung s6,note 5,mi max , mi5s plus ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
t300 Δημ. December 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2009 Το μονο κακο ειναι πως η επιδοτηση ειναι μονο για αγορα συσκευης και δε μπορεις να τη μοιρασεις στους 12 επομενους λογαριασμους. Αν θέλουν. . . Το καλοκαίρι έφυγα από wind προς vodafone και δέχτηκα προσφορά από wind για να παραμείνω 300 ευρώ τα οπόια μπορούσα να χρησιμοποιήσω και σαν έκπτωση (300/12=25 ευρώ έκπτωση το μήνα) σε ΄πάγιο των 30 ευρώ. Δυστυχώς δεν πιάνει μέσα στο σπίτι μου και δε μπορούσα να παραμείνω. Παράθεση I can't tell you what the Cuore Sportivo is... You have to see it for yourself. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jobous Δημ. December 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2009 Λοιπόν μόλις γύρισα από mall που είναι και όλοι μαζί !!! Ρωτάω για επιδότηση λόγω ανανέωσης μαζί με αλλαγη σε μεγαλύτερο πρόγραμμα και άκουσα αυτό που δεν ήθελα να ακούσω !!! Επιδότηση 80 € και την πάνε 85€ με την αλλαγή απο 180 σε 270!!!! Αμέσως δίπλα στην Vodafone. Από 130 € μέχρι 160€ η επιδότηση και 2 πάγια δωρεάν ( τρέχει προσφορά), άρα κέρδος τουλάχιστον 200 €. Αύριο θα πάρω τηλέφωνο για να κάνω αίτηση για νέο υπολογισμο επιδότησης ή θα κάνω φορητότητα και θα περιμένω. Nrg δεν με χαλάει ότι το ποσό είναι μόνο για επιδότηση (αυτό θέλω άλλωστε), αλλά πραγματικά δεν ξέρω αν θα λειτουργήσει το κόλπο... (με μια απλή κλήση εννοώ). Θα το δοκιμάσω πάντως!!!! Παράθεση VF Giga Unlimited Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosst Δημ. December 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2009 Την επιδοτηση αν την χρησιμοποιησεις για εκπτωση στους λογαριασμους,εχεις εκπτωση ακομα και αν ο λογαριασμος ειναι μονο το παγιο ή μονο απ το παγιο και μετα; Επισης μηπως γνωριζει κανεις αν στο media markt μπορεις να αγορασεις κινητο με επιδοτηση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mourtzman Δημ. December 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2009 Η έκπτωση παγίου αντί επιδότησης αφαιρείται από το λογαριασμό σου ανεξαρτήτως του ύψους του και ανεξάρτητα από το αν ξεπερνας το πάγιό σου. Για τη δεύτερη ερώτηση δεν γνωρίζω να σου πω αλλά δεν έχω ακούσει κάπου να γίνεται αυτό που λες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. December 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2009 Ναι , όπως φαίνετε και στην ιστοσελίδα του Mediamarkt δίνουν κανονικά συνδέσεις με επιδότηση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ermis1975 Δημ. December 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2009 Εχει κάνει χρήση κανείς του cosmote traveller? Αξίζει ο κόπο ή είναι μόνο όταν μιλάς πολύ? Γιατί ήδη οι χρεώσεις στην ΕΟΚ είναι μειωμένες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris15 Δημ. December 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2009 παιδια θα ηθελα να μου πειτε ποση ειναι η επιδοτηση για cosmote Απεριοριστα 25,35,και 45 μιλαω για μηδενικους λογαριασμους γιατι στο 1212 δεν ξερουν λενε Παράθεση υπογραφή εκτός ορίων Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosst Δημ. December 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2009 Ναι , όπως φαίνετε και στην ιστοσελίδα του Mediamarkt δίνουν κανονικά συνδέσεις με επιδότηση Πηρα τηλεφωνο στην media markt και μου ειπαν πως πρεπει να παρω στο 1212 και να τους πω να μεταφερουν την επιδοτηση σε καποιο καταστημα media markt για να την χρησιμοποιησω,οποτε γινεται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wall Δημ. December 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2009 Πηρα τηλεφωνο στην media markt και μου ειπαν πως πρεπει να παρω στο 1212 και να τους πω να μεταφερουν την επιδοτηση σε καποιο καταστημα media markt για να την χρησιμοποιησω,οποτε γινεται. Να γίνεται το ίδιο και σε electroworld??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpokolis Δημ. December 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2009 παιδια πριν 3 χρονια ξεκινησα με κοσμοτε βασικο με παγιο 8 ευρο: με διναν επιδοτηση 70 ευρο , μετα απο κανα χρονο παω στο κοσμοτε 60 με δινουν παλι 70 ευρο επιδοτηση, και τωρα πηγα στο κοσμοτε 120 τι επιδοτηση θα με δωσουν, ξερεις κανενας? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eatmydust Δημ. December 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2009 παιδια πριν 3 χρονια ξεκινησα με κοσμοτε βασικο με παγιο 8 ευρο: με διναν επιδοτηση 70 ευρο , μετα απο κανα χρονο παω στο κοσμοτε 60 με δινουν παλι 70 ευρο επιδοτηση, και τωρα πηγα στο κοσμοτε 120 τι επιδοτηση θα με δωσουν, ξερεις κανενας? η επιδοτηση διαμορφωνεται με βαση τους λογαριασμους που κανεις το προηγουμενο 12μηνο. αν κανεις φουσκωμενους λογαριασμους λογικο ειναι να σου ερθει και μια δελεαστικη επιδοτηση. αντιστοιχα και για οταν κανεις χαμηλους λογαριασμους Παράθεση Siemens C10, Nokia 3210, Sony Ericsson T68i, Nokia 6600 Original Black, Nokia N70 Music Edition, Nokia 6300 Original White, Apple iPhone 3GS White, Apple iPhone 4S, Apple iPhone 4, Nokia 6700 Slide Petrol Blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
den_irtha Δημ. December 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2009 Για το πρόγραμμα Cosmote απεριόριστα 15 θα ήθελα να κάνω 3 ερωτήσεις: 1)Κάθε φορά που καλείς έναν cosmote αριθμό έχει ελάχιστη χρονοχρέωση(δηλαδή αν μιλήσω 10 δευτερόλεπτα πόσο χρόνο από τα δωρεάν θα μου αφαιρέσει;); 2)Έχει ελάχιστη χρέωση όταν καλώ κινητά άλλων εταιρειών/σταθερά; 3)Τα 1500 λεπτά προς cosmote ανανεώνονται κάθε πρώτη του μηνός ή ανάλογα με την ημερομηνία ενεργοποίησης του συμβολαίου; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. December 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2009 Ο ελάχιστος χρόνος χρέωσης είναι 45 δευτερόλεπτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts