Jump to content

Cosmote: Συμβόλαια κινητής: Επιδοτήσεις, προγράμματα, χρεώσεις κλπ

JustMe
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Στο "Cosmote απεριόριστα 15" υπάρχει επιδότηση συσκευής για νέα σύνδεση; Αν δεν πάρω επιδότηση, υπάρχει έκπτωση παγίου;

Αν κάνω νέα σύνδεση στο myway 35

σε πόσους μήνες μπορώ να το πάω σε myway 20;

Creek A50i R | Denon TU-530 | Dynavox TC-750 | Huawei MediaPad T3 10 | Huawei P20 | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Pioneer BDP-320 | SONY KDL-22EX550 | QED XT Evolution    Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη...

Στο "Cosmote απεριόριστα 15" υπάρχει επιδότηση συσκευής για νέα σύνδεση; Αν δεν πάρω επιδότηση, υπάρχει έκπτωση παγίου;

Όχι, το 15άρι δεν δίνει επιδότηση, άρα δεν δικαιούσαι ούτε έκπτωση

Αλλαξα ενα καρτοκινητό στο απεριόριστα 15 και πήρα κανονικά επιδότηση για αγορά iphone.

Μάλλον πρόκειται για προσφορά του καταστήματος.

Αν κάνω νέα σύνδεση στο myway 35

σε πόσους μήνες μπορώ να το πάω σε myway 20;

Σε 3.

Παιδια θελω μια διευκρινηση..προκειται να αλλαξω συμβολαιο και σκεφτομαι να κανω το my way 25.

βλεπω οτι παρεχει

125 Λεπτά ομιλίας ή και βιντεοκλήσεις  

·          300 Μηνύματα SMS ή/ και MMS

·          240 MB για πλοήγηση στο διαδίκτυο 

και η ερωτηση μου ειναι..π.χ. αν μιλησω ολο τον χρονο ομιλιας..και θελησω να μπω και στο νετ..θα πληρωσω..??η ολη αυτη η προσφορα ειναι ενσωματωμενη..:worry: ανεξαρτητως αν θα στειλω μηνυματα η μιλησω..!

[sIGPIC][/sIGPIC]

ναι θα πληρωσεις...

ένα από τα τρια καλύπτει το σύνολο...

ΚΑΙ δεν μεταφέρεται τίποτα...

Creek A50i R | Denon TU-530 | Dynavox TC-750 | Huawei MediaPad T3 10 | Huawei P20 | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Pioneer BDP-320 | SONY KDL-22EX550 | QED XT Evolution    Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη...

ναι θα πληρωσεις...

ένα από τα τρια καλύπτει το σύνολο...

ΚΑΙ δεν μεταφέρεται τίποτα...

καταλαβα..παλι καλα που δεν συμφωνησα με την υπαλληλο!! :down:

επισης και κατι αλλο..δηλαδη αμα μιλησω 60 λεπτα μπορω..τον χρονο μου να τον :food: σε πλοηγηση ?? :confused:

[sIGPIC][/sIGPIC]

ναι φυσικά...

σκεψου σαν μεριδια κάπως...

κι εγω σε αυτό θέλω να πάω ενόψει iphone 4g, αν βγει επιτέλους κάτω από 11 χιλιοστά... (αλλιώς pixi)

Έκανα φορητότητα από καρτοκινητό Vodafone στο My Way 35.

Επειδή δεν είχα ποτέ πριν σύνδεση, θα ήθελα μερικές πληροφορίες.

Στον πρώτο λογαριασμό που θα μου έρθει, θα πληρώσω 2 πάγια;

Δηλαδή 35x2=70 ευρώ;

Sorry για την αφέλεια, αλλά δεν έχω ιδέα από αυτά! :O

[sIGPIC][/sIGPIC]

It only ends once. Anything that happens before that is just progress.

περίπου... ανάλογα πότε αλλάζει ο μηνας συνδεσης σου

περίπου... ανάλογα πότε αλλάζει ο μηνας συνδεσης σου

Ευχαριστώ πολύ! :happy:

Και γενικότερα τώρα, σε περίπτωση που δεν ξεπερνάω τον δωρεάν χρόνο/sms/internet, και υπολογίζοντας ότι έχω 7 ευρώ έκπτωση στο μηνιαίο λογαριασμό (αντί επιδότησης) πόσο θα πληρώνω το μήνα;

Ρωτάω γιατί δεν ξέρω τι ισχύει στις συνδέσεις για το φόρο κινητής και τα άλλα τέλη. :confused:

[sIGPIC][/sIGPIC]

χοντρικά από 25 πας 18 αν εχεις την εκπτωση 7 ευρω

υπάρχει ο φόρος Τέλος συνδρομητών κινητής τηλεφωνίας

Μέχρι και 50 ευρώ είναι 12%, οπότε πας στα 18*1,12= 20,16 ευρώ

οπότε τα 20 / 25 / 30 / 35 / 40 / 45 αν δεν περάσει κανείς τον δωρεάν ειναι:

22,4 / 28 / 33,6 / 39,2 / 44,8 / 50,4

δηλαδή το 40 είναι 45 ουσιαστικά

ενημερωτικά μετά ο φόρος πάει στο 15 %

χοντρικά από 25 πας 18 αν εχεις την εκπτωση 7 ευρω

υπάρχει ο φόρος Τέλος συνδρομητών κινητής τηλεφωνίας

Μέχρι και 50 ευρώ είναι 12%, οπότε πας στα 18*1,12= 20,16 ευρώ

οπότε τα 20 / 25 / 30 / 35 / 40 / 45 αν δεν περάσει κανείς τον δωρεάν ειναι:

22,4 / 28 / 33,6 / 39,2 / 44,8 / 50,4

δηλαδή το 40 είναι 45 ουσιαστικά

ενημερωτικά μετά ο φόρος πάει στο 15 %

Τέλεια, ευχαριστώ πάρα πολύ! :happy:

Μια χαρά τα 33,6 ευρώ το μήνα, μέχρι τώρα ξεφραγκιαζόμουν στις κάρτες! :fool:

[sIGPIC][/sIGPIC]

εισαι στο 35 μειον 7 στα 28, επι 1,12 = 31,36

(νομιζα ησουν στο 25)

εννοειται με καρτα δεν μπορεις να μιλας πολύ και σε όλους.

για να καταλάβω οι τιμές στο site της

cosmote για τα συμβόλαια είναι χωρίς το

φόρο τέλους τηλεφωνίας?

Ναι... Χωρίς...

Aκριβως...

γεια σας είμαι καινούργιος στη παρέα, ήρθε η στιγμή να ανανεώσουμε 2 συνδέσεις μας και λόγο της επιδότησεις άρχισα να κοιτάω για κινητά. Επίσης θέλω να αναβαθμίσω τη μια σε πρόγραμα απεριόριστα 35 κ την άλλη σε μυλτι 32. όταν ρώτησα σε ένα κατάστημα γερμανός πόσο επιδότηση έχω για το Omnia 2 μου είπαν ότι δεν μπορώ να πάρω επιδοτηση για αυτή τη συσκευή με τα παραπάνω προγράμματα, ισχύει κάτι τέτοιο; και αν ναι τι θα μπορούσα να κανω;

Παιδια εκανα αλλαγη πακετου απο Προνομιακο 240 σε Απεριοριστο 35, αλλα φοβαμαι οτι δεν εκανα καλα γιατι τωρα η ελαχιστη χρεωση πηγε απο τα 30'' στα 45'' και καλα στα Cosmote και σταθερα αλλα στα υπολοιπα 100΄για αλλους προορισμους μου φαινεται οτι θα τελειωνει πιο γρηγορα ο χρονος!Επισης δεν επρεπε να παρω πριμ για νεα συσκευη;Δεν διαικουμαι λεει η υπαλληλος.Ναι αλλα το παγιο απο 30πηγε 35 δεν επρεπε να παρω;
Ακομα μαθαίνω......

γεια σας είμαι καινούργιος στη παρέα, ήρθε η στιγμή να ανανεώσουμε 2 συνδέσεις μας και λόγο της επιδότησεις άρχισα να κοιτάω για κινητά. Επίσης θέλω να αναβαθμίσω τη μια σε πρόγραμα απεριόριστα 35 κ την άλλη σε μυλτι 32. όταν ρώτησα σε ένα κατάστημα γερμανός πόσο επιδότηση έχω για το Omnia 2 μου είπαν ότι δεν μπορώ να πάρω επιδοτηση για αυτή τη συσκευή με τα παραπάνω προγράμματα, ισχύει κάτι τέτοιο; και αν ναι τι θα μπορούσα να κανω;

Το ποσό της επιδότησης αποτελεί έκπτωση για οποιαδήποτε συσκευή και εσύ καταβάλεις τη διαφορά. Υπάρχουν προσφορες για omnia II μεν, αλλά για αλλαγή σε διαφορετικά-συγκεκριμένα προγράμματα. Άρα, δεν δικαιούσαι επιπλέον ποσό για αυτή τη συσκευή. ( Σε αποκλειστικό Cosmote κατάστημα, μπορείς να ενώσεις τα ποσά των 2 συνδέσεων για να πάρεις μια συσκευή αν θέλεις ).

Παιδια εκανα αλλαγη πακετου απο Προνομιακο 240 σε Απεριοριστο 35, αλλα φοβαμαι οτι δεν εκανα καλα γιατι τωρα η ελαχιστη χρεωση πηγε απο τα 30'' στα 45'' και καλα στα Cosmote και σταθερα αλλα στα υπολοιπα 100΄για αλλους προορισμους μου φαινεται οτι θα τελειωνει πιο γρηγορα ο χρονος!Επισης δεν επρεπε να παρω πριμ για νεα συσκευη;Δεν διαικουμαι λεει η υπαλληλος.Ναι αλλα το παγιο απο 30πηγε 35 δεν επρεπε να παρω;

Φημολογείται ότι θα αλλάξει η ελάχιστη χρέωση και στα υπόλοιπα οικονομικά προγράμματα απο 1ης Δεκεμβρίου και θα πάει στα 45' με παράλληλη ( μικρή ) αύξηση στη χρέωση. Οπότε, βάσει αυτού, μία η άλλη θα πάει. Όσο για την επιδότηση συσκευής, αυτή προκύπτει όταν λήγει το συμβόλαιο και όχι κάθε φορά που αλλάζουμε οικονομικό πρόγραμμα. Οπότε, ρώτα πότε λήγει το συμβόλαιό σου.

Παιδια με συμφερει να μπω στο MY WAY 25 η να επιλεξω το COSMOTE 120 :worry:

η χρηση ειναι περισσοτερα τηλεφωνα...και αμα "κατσει" καμια φορα λιγο νετ για πληροφοριες.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Φημολογείται ότι θα αλλάξει η ελάχιστη χρέωση και στα υπόλοιπα οικονομικά προγράμματα απο 1ης Δεκεμβρίου και θα πάει στα 45' με παράλληλη ( μικρή ) αύξηση στη χρέωση. Οπότε, βάσει αυτού, μία η άλλη θα πάει. Όσο για την επιδότηση συσκευής, αυτή προκύπτει όταν λήγει το συμβόλαιο και όχι κάθε φορά που αλλάζουμε οικονομικό πρόγραμμα. Οπότε, ρώτα πότε λήγει το συμβόλαιό σου.

Ευχαριστώ πολυ

Η χρέωση στις videoκλησεις ειναι ιδια με τις απλες;

Δλδ. 1 λεπτο απλή κληση ισοδυναμεί με 1 λεπτό βιντεοκλήση;

Τα μηνυματα ΕΥ στο 1256 χρεωνονται;Μπορω να στελνω οσα θελώ;

Ακομα μαθαίνω......

Παιδιά στα προγράμματα απεριόριστα μπορώ να βάλω και αυτό που είχε βγει με 5Ε 500λεπτά προς κινητά κοσμοτε και σταθερά?
http://briefcase.pathfinder.gr/download/317490