panos43 Δημ. April 11, 2023 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2023 4 ώρες πριν, Gv2008 said: Δεν έχεις κάποιο android για να ανεβάσεις net monster? Οχι καθολου δυστυχώς 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CamuCamu Δημ. April 11, 2023 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2023 12 ώρες πριν, doganos said: Και μένα μου έτυχε αυτό με την Vodafone. Το είχα αναφέρει και εδώ. Μια σερφαρεις κανονικά και μερικές φορές καθόλου. Επίσης αν κάνεις απανωτά speedtest δεν είναι τα αποτελέσματα ίδια. Μια έχεις 400mbps, μια 20mbps και τέλος δεν μπορεί να ξεκινήσει το speedtest (και αν έχει κέφια σε πετάει σε 3g). Ίσως φταίνε οι εναλλαγές των κεραιών που κάνει. Είναι η μόνη στο σημείο που μένω που μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα σε κάνει μπαλάκι μεταξύ κεραιών... Με τις ίδιες κεραίες η Nova είναι πολύ πιο σταθερή... Τι να πω σε αυτη τη περιπτωση χωρις να ειμαι φανατισμενος με οποιαδηποτε εταιρια ειναι γνωριμες οι ασταθειες που κανει η VF κυριως σε συνθηκες υψηλης κινησης στο δικτυο αλλο το 400 στο 20 με 5g υποθετω μου φαινεται λιγο too much.. Ουτε εχω λογο να σε αμφισβητησω ουτε εχεις λογο να πεις ψεματα προφανως 😉 Επισης εχεις ακομα 3g στην περιοχη σου? 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. April 11, 2023 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2023 52 minutes ago, CamuCamu said: Τι να πω σε αυτη τη περιπτωση χωρις να ειμαι φανατισμενος με οποιαδηποτε εταιρια ειναι γνωριμες οι ασταθειες που κανει η VF κυριως σε συνθηκες υψηλης κινησης στο δικτυο αλλο το 400 στο 20 με 5g υποθετω μου φαινεται λιγο too much.. Ουτε εχω λογο να σε αμφισβητησω ουτε εχεις λογο να πεις ψεματα προφανως 😉 Επισης εχεις ακομα 3g στην περιοχη σου? Ναι έχω. Το 400 είναι με Ν78 και το 20 είναι με Ν1 από άλλη κεραία με χειρότερο σήμα... Το πρόβλημα είναι που μια συνδέεται στην μια και μια στην άλλη αρκετά γρήγορα και κατά την διάρκεια του τεστ πολλές φορές πέφτει η ταχύτητα. Η Nova με ακριβώς τις ίδιες κεραίες δεν κάνει τέτοια... Άρα λογικά είναι ρύθμιση δικτύου 5 1 Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. April 11, 2023 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2023 8 minutes ago, doganos said: Ναι έχω. Το 400 είναι με Ν78 και το 20 είναι με Ν1 από άλλη κεραία με χειρότερο σήμα... Το πρόβλημα είναι που μια συνδέεται στην μια και μια στην άλλη αρκετά γρήγορα και κατά την διάρκεια του τεστ πολλές φορές πέφτει η ταχύτητα. Η Nova με ακριβώς τις ίδιες κεραίες δεν κάνει τέτοια... Άρα λογικά είναι ρύθμιση δικτύου Ρύθμιση δίκτυου και συνδιασμός κίνησης στο σημείο. 3 Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rebel1 Δημ. April 12, 2023 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2023 Απλά τα 20 mbps ειναι ΤΕΛΕΙΑ για κάθε χρήση και δεν υπάρχει λόγος να μην σε ρίχνει εκει όταν μάλιστα το κάνει καλά .... το κέρδος μπορεί να είναι από οικονομία στην μπαταρία , καλύτερη κάλυψη , διατήρηση του 5g σε όσο το δυνατόν καλύτερη ταχύτητα Πχ για πιο λόγο πρέπει ένας χρήστης 5g που βλέπει μια ταινία να παίρνει bandwith από το n78 αντί κάτι άλλο πιο ταιριαστό για την περίπτωση όταν μάλιστα μπορεί και να κλειδώσει όποτε γουστάρει ... Blizard θα με ενδιέφερε μια μελέτη οικονομίας με βάση αυτό που λες. Πόσα χρήματα γλυτώνεις αν το δίκτυο δουλεύει άψογα και κάνει οικονομία στην μπαταρία του κινητού σου, γιατί όλοι γνωρίζουμε ότι οι τιμές του ρεύματος έχουν αυξηθεί αρκετά.Πόσες φορτίσεις μπορεί να γλυτώσεις τον χρόνο; Έχεις ασχοληθεί με αυτό;Sent from my iPhone using Tapatalk 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babakos Δημ. April 12, 2023 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2023 (edited) Εγώ παντως μεχρι να κλείσει τελείως το 3G και να προχωρήσει το 5G rollout παιζω σε 4G/4G+ με το ταπεινό Samsung A52s κσι ειμαι πολύ ευχαριστημένος μέχρι στιγμής. Edited April 12, 2023 by babakos 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgebad Δημ. April 13, 2023 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2023 Λιθοτοπος Σερρών , πολύ καλή μέτρηση 8 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. April 13, 2023 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2023 Σήμερα ηρθε το μήλο ενώ μου δείχνει 5G φουλ σήμα ιδιες ταχυτητες 4G στο σπίτι ερώτηση: Η ρύθμιση 5G ενεργό η αυτόματο είναι καλύτερα;Sent from my iPhone using Tapatalk 6 Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
waeo Δημ. April 13, 2023 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2023 (edited) 38 minutes ago, zerokill said: Σήμερα ηρθε το μήλο ενώ μου δείχνει 5G φουλ σήμα ιδιες ταχυτητες 4G στο σπίτι ερώτηση: Η ρύθμιση 5G ενεργό η αυτόματο είναι καλύτερα; Sent from my iPhone using Tapatalk Με γεια! Λογικά Ν1 για αυτό. Καλύτερα στο auto γιατί με DSS φεύγει η μπαταρία περισσότερο. Όταν με το καλό το δίκτυο υποστηρίζει SA και υπάρχει κάλυψη τότε στο on. Edited April 13, 2023 by waeo 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. April 13, 2023 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2023 Με γεια! Λογικά Ν1 για αυτό. Καλύτερα στο auto γιατί με DSS φεύγει η μπαταρία περισσότερο. Όταν με το καλό το δίκτυο υποστηρίζει SA και υπάρχει κάλυψη τότε στο on. Οκ το αφήνω όπως έχει και ο θεός βοηθός.Sent from my iPhone using Tapatalk 2 Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgemv Δημ. April 13, 2023 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2023 Είμαι για Πάσχα στην Ελλάδα. H VF συνεχίζει ακάθεκτη να με πετάει σε 3G χωρίς λόγο. Ναι, αυτό το 3G που θα ήταν ήδη κλειστό. Ζει και βασιλεύει. Στα περίεργα, 4-MIMO σε band 28 με TM3. Γιατί; τι νόημα έχει χωρίς beamforming? Σαν να ζω διαγωνισμό περίεργου configuration. 9 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgebad Δημ. April 13, 2023 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2023 39 minutes ago, georgemv said: Είμαι για Πάσχα στην Ελλάδα. H VF συνεχίζει ακάθεκτη να με πετάει σε 3G χωρίς λόγο. Ναι, αυτό το 3G που θα ήταν ήδη κλειστό. Ζει και βασιλεύει. Στα περίεργα, 4-MIMO σε band 28 με TM3. Γιατί; τι νόημα έχει χωρίς beamforming? Σαν να ζω διαγωνισμό περίεργου configuration. Welcome to Vodafone Greece , όπως λέει και το start up notification . 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NikosChandolias Δημ. April 14, 2023 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2023 Διαδρομή Κατερίνη - Κομοτηνή μέσω Εγνατίας προφανώς. Σύγκριση 2 ίδιων κινητών, το δικό μου με voda, της συζύγου με Cosmote. Αρκετά μεγάλη διαφορά υπέρ της πράσινης, τόσο σε θέμα ταχυτήτων, όσο και (το πιο σημαντικό για μένα) σε θέμα σωστής κάλυψης. Η Voda στο δικό μου σε αρκετά σημεία με πήγαινε στο 2g και σε κάποια δεν είχε καν σήμα, ενώ η πράσινη σε ελάχιστα έπεφτε κάτω από σταθερό 4g. Κομοτηνή (περιοχή Στρατόπεδα) είναι στα ίδια περίπου και οι 2, στη μετριότητα.. Sent from my SM-A528B using Tapatalk 5 2 Παράθεση Κινητό: Xiaomi Redmi Note 4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalitexnis_g Δημ. April 14, 2023 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2023 6 minutes ago, NikosChandolias said: Διαδρομή Κατερίνη - Κομοτηνή μέσω Εγνατίας προφανώς. Σύγκριση 2 ίδιων κινητών, το δικό μου με voda, της συζύγου με Cosmote. Αρκετά μεγάλη διαφορά υπέρ της πράσινης, τόσο σε θέμα ταχυτήτων, όσο και (το πιο σημαντικό για μένα) σε θέμα σωστής κάλυψης. Η Voda στο δικό μου σε αρκετά σημεία με πήγαινε στο 2g και σε κάποια δεν είχε καν σήμα, ενώ η πράσινη σε ελάχιστα έπεφτε κάτω από σταθερό 4g. Κομοτηνή (περιοχή Στρατόπεδα) είναι στα ίδια περίπου και οι 2, στη μετριότητα.. Sent from my SM-A528B using Tapatalk Μήπως είχες epass για τα διόδια; Ήταν όλα οκ; Εμένα 2 φορές με έστειλε στον γκισέ. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos.kar Δημ. April 14, 2023 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2023 (edited) 9 minutes ago, kalitexnis_g said: Μήπως είχες epass για τα διόδια; Ήταν όλα οκ; Εμένα 2 φορές με έστειλε στον γκισέ. Στην Εγνατία και μένα παρά πολλές φορές δεν μου Κάνει την χάρη στα διόδια με το epass. Απαράδεκτοι. Συνηθως δεν είναι γενικευμένο πρόβλημα. Απλα εχω την εντύπωση ότι ένα ποσό το κρατάει μέσα σαν «ασφάλεια» και δεν πληρωνεις Με αυτό. Τώρα δεν θυμάμαι ακριβώς ποσα € κρατάει. Αν έχεις δηλαδή γύρω στα 2-3€ υπόλοιπο καλό θα ήταν να βάλεις κάποια λεφτά μέσα. Edited April 14, 2023 by panos.kar 1 Παράθεση iPhone 13 Pro Max Cosmote+Nova Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. April 14, 2023 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2023 Το epass με ποια εταιρεία δουλεύει; 1 Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. April 14, 2023 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2023 (edited) 19 minutes ago, panos.kar said: Στην Εγνατία και μένα παρά πολλές φορές δεν μου Κάνει την χάρη στα διόδια με το epass. Απαράδεκτοι. Συνηθως δεν είναι γενικευμένο πρόβλημα. Απλα εχω την εντύπωση ότι ένα ποσό το κρατάει μέσα σαν «ασφάλεια» και δεν πληρωνεις Με αυτό. Τώρα δεν θυμάμαι ακριβώς ποσα € κρατάει. Αν έχεις δηλαδή γύρω στα 2-3€ υπόλοιπο καλό θα ήταν να βάλεις κάποια λεφτά μέσα. Άσχετο το epass το κόλλησες στον καθρέφτη κοντά που έχει το μαύρο πλαίσιο; Μόνο εκεί δεν έχει επίστρωση το μπαμπριζ που διαπερνάει με ευκολία η ακτινοβολία. Το epass της Αττικής οδού και της Εγνατίας αν έχουν πόσο μέσα πληρώνουν και οριακά να είναι από όσο έχω προσέξει. Edited April 14, 2023 by cmvr 6 Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. April 14, 2023 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2023 43 minutes ago, kalitexnis_g said: Μήπως είχες epass για τα διόδια; Ήταν όλα οκ; Εμένα 2 φορές με έστειλε στον γκισέ. Επειδή πέρασα Πολύμυλο και της Σιάτιστας τα διόδια, για κάποιο λόγο η λωρίδα με e-pass δεν δούλευε. Βέβαια από εκεί και πέρα, βάζεις 30-40€ και τέλος. 35 minutes ago, panos.kar said: Στην Εγνατία και μένα παρά πολλές φορές δεν μου Κάνει την χάρη στα διόδια με το epass. Απαράδεκτοι. Συνηθως δεν είναι γενικευμένο πρόβλημα. Απλα εχω την εντύπωση ότι ένα ποσό το κρατάει μέσα σαν «ασφάλεια» και δεν πληρωνεις Με αυτό. Τώρα δεν θυμάμαι ακριβώς ποσα € κρατάει. Αν έχεις δηλαδή γύρω στα 2-3€ υπόλοιπο καλό θα ήταν να βάλεις κάποια λεφτά μέσα. Ακριβώς, κρατάει 3,09€ σίγουρα για ασφάλεια για τον αυτοκινητόδρομο Αιγαίου που έχω εκεί e-pass. Εγνατία ξέρω γύρω στα 3-4€ και εκείνοι. Φυσικά για ένα αμάξι ΙΧ μιλάμε να έχει τον πομποδέκτη του. Αν είναι για παραπάνω οχήματα μεγαλώνει το ποσό. 2 Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. April 14, 2023 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2023 Με ποια εταιρεία κινητής δουλεύει το epass; 1 Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalitexnis_g Δημ. April 14, 2023 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2023 1 hour ago, panos.kar said: Στην Εγνατία και μένα παρά πολλές φορές δεν μου Κάνει την χάρη στα διόδια με το epass. Απαράδεκτοι. Συνηθως δεν είναι γενικευμένο πρόβλημα. Απλα εχω την εντύπωση ότι ένα ποσό το κρατάει μέσα σαν «ασφάλεια» και δεν πληρωνεις Με αυτό. Τώρα δεν θυμάμαι ακριβώς ποσα € κρατάει. Αν έχεις δηλαδή γύρω στα 2-3€ υπόλοιπο καλό θα ήταν να βάλεις κάποια λεφτά μέσα. 40,€ είχα μέσα.. το θέμα είναι ότι δεν μου το δέχτηκε και αναρωτιέμαι κι εγώ μήπως δουλεύουν με καμία Vodafone όπως αναρωτιέται κι ο @p_k Επίσης δεν μου το έκανε μόνο η Εγνατία.. το έκανε και ο Αιγαίου που από κει έχω πάρει το epass 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. April 14, 2023 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2023 Εγώ λέω να το πάρω αυτό το e-pass και όλο το αναβάλλω. Δεν κάνω βέβαια και τόσο πολλά ταξίδια, αλλά πραγματικά αναρωτιέμαι πώς δουλεύει. 1 Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalitexnis_g Δημ. April 14, 2023 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2023 (edited) 12 minutes ago, p_k said: Εγώ λέω να το πάρω αυτό το e-pass και όλο το αναβάλλω. Δεν κάνω βέβαια και τόσο πολλά ταξίδια, αλλά πραγματικά αναρωτιέμαι πώς δουλεύει. Κοίτα κι εγώ 2-3 φορές το χρόνο ανεβοκατεβαίνω την Ελλάδα.. αλλά αξίζει. Δεν έχει κάποια έξτρα χρέωση οπότε γιατί να περιμένεις στην ουρά; 😉 Edited April 14, 2023 by kalitexnis_g 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. April 14, 2023 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2023 Just now, kalitexnis_g said: Κοίτα κι εγώ 2-3 φορές το χρόνο ανεβοκατεβαίνω την Ελλάδα.. αλλά αξίζει. Δεν έχει κάποια έξτρα χρέωση οπότε γιατί να περιμένεις στην ουρά; Ναι, το ξέρω, είναι τεράστια ευκολία. Βλέπω τους άλλους να περνάνε σφαίρα και πραγματικά αξίζει. 1 Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos.kar Δημ. April 14, 2023 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2023 1 hour ago, cmvr said: Άσχετο το epass το κόλλησες στον καθρέφτη κοντά που έχει το μαύρο πλαίσιο; Μόνο εκεί δεν έχει επίστρωση το μπαμπριζ που διαπερνάει με ευκολία η ακτινοβολία. Το epass της Αττικής οδού και της Εγνατίας αν έχουν πόσο μέσα πληρώνουν και οριακά να είναι από όσο έχω προσέξει. Δεν το Κολλάω όχι. Το βγάζει η κοπέλα μου ή εγώ απ έξω με το χέρι. 5 Παράθεση iPhone 13 Pro Max Cosmote+Nova Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. April 14, 2023 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2023 Ηράκλειο στο εμπορικό Τάλως δεν πάει βήμα .Sent from my iPhone using Tapatalk 1 2 7 Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts