hercoulis Δημ. November 22, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2022 Δηλαδή εδώ υπάρχει χρέωση στο 5G? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgeavl3 Δημ. November 22, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2022 Όλα παίζουν σε 5G. Αυτό έλειπε. Επίσης, πολύ ενδιαφέροντα πακέτα αυτά, έχεις κάνει κάτι για να τα πάρεις;Poco X3 Pro via Tapatalk 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hercoulis Δημ. November 23, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2022 (edited) Μέσα από την εφαρμογή, σε όλους δε τα δίνουν; Είναι η νέα κάρτα f2g. edit: έχεις δίκαιο, είναι διαφορετικά τα πακέτα από το νέο νούμερο που έχω σε σχέση με ένα παλιό. Εγώ δε το είχα προσέξει! Edited November 23, 2022 by hercoulis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreasomageiras Δημ. November 23, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2022 13 ώρες πριν, georgeavl3 said: Όλα παίζουν σε 5G. Αυτό έλειπε. Επίσης, πολύ ενδιαφέροντα πακέτα αυτά, έχεις κάνει κάτι για να τα πάρεις; Poco X3 Pro via Tapatalk 5 ώρες πριν, hercoulis said: Μέσα από την εφαρμογή, σε όλους δε τα δίνουν; Είναι η νέα κάρτα f2g. edit: έχεις δίκαιο, είναι διαφορετικά τα πακέτα από το νέο νούμερο που έχω σε σχέση με ένα παλιό. Εγώ δε το είχα προσέξει! Οι νέες κάρτες f2g έχουν "σπέσιαλ" πακέτα για τους πρώτους μήνες (δε θυμάμαι πόσους) με 9€ απεριόριστα προς όλους... Πολυ καλό για εμένα. Παράθεση http://www.whylinuxisbetter.net/index_el.php?lang=el Προφανώς, καλό είναι να μην χάνουμε την μπάλα και νομίζουμε ότι κάθε προϊόν που βγάζει η κάθε εταιρία, έχει target group εμάς! (έχω πάρει άδεια για την χρήση της υπογραφής) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. November 23, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2022 (edited) Τους πρώτους 6 μήνες είναι τα πακέτα αυτά. Δηλαδή έχεις απεριόριστα όλα με 24€ (25€ ανανέωση αν έχεις απαλλαγή τελών) Edited November 23, 2022 by paanos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos.kar Δημ. November 23, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2022 5G 3-4 γραμμές εσωτερικα στο σπίτι μου κατω απο την διασταύρωση Δωδώνης-Κεναν Μεσαρε-Δομπολη. Στα 300-400μ εχω κεραια της victus. Με διαφορά πρώτες στο σπίτι οι συνεργάτιδες από ταχύτητα. Sent from my iPhone using Tapatalk 4 Παράθεση iPhone 13 Pro Max Cosmote+Nova Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. November 23, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2022 4 ώρες πριν, panos.kar said: 5G 3-4 γραμμές εσωτερικα στο σπίτι μου κατω απο την διασταύρωση Δωδώνης-Κεναν Μεσαρε-Δομπολη. Στα 300-400μ εχω κεραια της victus. Με διαφορά πρώτες στο σπίτι οι συνεργάτιδες από ταχύτητα. Sent from my iPhone using Tapatalk Γιατί δεν το αφήνεις να τελειώνει; 1 Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos.kar Δημ. November 24, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2022 Γιατί δεν το αφήνεις να τελειώνει;Δεν θέλω να μου καταναλώσει αρκετά GB γιατί τα χρειάζομαι. Όταν δώσει απεριόριστα Χριστουγέννων θα φέρω γύρα τα Γιάννενα και θα ανεβάσω speedtest ολοκληρωμένα. Sent from my iPhone using Tapatalk Γιατί δεν το αφήνεις να τελειώνει;10 τον μήνα εχω. Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση iPhone 13 Pro Max Cosmote+Nova Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. November 26, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2022 Ενεργοποιήθηκε το 5G στο κέντρο Δράμας από μια κεραία βέβαια μόνο. 1 2 Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Arinos Δημ. November 26, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2022 1 hour ago, doganos said: Ενεργοποιήθηκε το 5G στο κέντρο Δράμας από μια κεραία βέβαια μόνο. Στην ουσία μόνο το εικονίδιο του 5g ενεργοποίησαν. Δεν υπάρχει 5g στην πραγματικότητα με NSA Disconnected. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. November 26, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2022 1 hour ago, Arinos said: Στην ουσία μόνο το εικονίδιο του 5g ενεργοποίησαν. Δεν υπάρχει 5g στην πραγματικότητα με NSA Disconnected. Ναι, οι ταχυτητες ειναι οι ιδιες.... 1 Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gv2008 Δημ. November 26, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2022 10 minutes ago, doganos said: Ναι, οι ταχυτητες ειναι οι ιδιες.... Σε λίγο καιρό θα ανέβουν. Πάντα έτσι γίνεται στην αρχή 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos.kar Δημ. November 26, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2022 Κατάργηση του 3G στην ήπειρο προβλέπεται; Επίσης με την κατάργηση του ανεβαίνουν γενικά οι ταχύτητες, ή πρέπει να ξαναπεράσουν όλες τις κεραίες; Sent from my iPhone using TapatalkΚατάργηση του 3G στην ήπειρο προβλέπεται; Επίσης με την κατάργηση του ανεβαίνουν γενικά οι ταχύτητες, ή πρέπει να ξαναπεράσουν όλες τις κεραίες; Sent from my iPhone using Tapatalkπότε προβλέπεται;Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση iPhone 13 Pro Max Cosmote+Nova Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gv2008 Δημ. November 26, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2022 2 minutes ago, panos.kar said: Κατάργηση του 3G στην ήπειρο προβλέπεται; Επίσης με την κατάργηση του ανεβαίνουν γενικά οι ταχύτητες, ή πρέπει να ξαναπεράσουν όλες τις κεραίες; Sent from my iPhone using Tapatalk πότε προβλέπεται; Sent from my iPhone using Tapatalk Προβλέπεται. Μέχρι τις 31/3 θα έχει καταργηθεί παντού. Αμέσως το φάσμα θα περάσει στο 4G καθώς και το 5G Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos.kar Δημ. November 26, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2022 Προβλέπεται. Μέχρι τις 31/3 θα έχει καταργηθεί παντού. Αμέσως το φάσμα θα περάσει στο 4G καθώς και το 5GΤο περισσότερο φασμα θα αυξήσει κατευθειαν και τις ταχύτητες, όπως έγινε με τον άλλο πάροχο, χωρίς να κάνουν περαιτέρω αναβαθμίσεις στις κεραίες;Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση iPhone 13 Pro Max Cosmote+Nova Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gv2008 Δημ. November 26, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2022 (edited) 11 minutes ago, panos.kar said: Το περισσότερο φασμα θα αυξήσει κατευθειαν και τις ταχύτητες, όπως έγινε με τον άλλο πάροχο, χωρίς να κάνουν περαιτέρω αναβαθμίσεις στις κεραίες; Sent from my iPhone using Tapatalk Έχω την εντύπωση ότι όταν έκλεισε στην Κέρκυρα, πέρασε κατευθείαν στο 4G. @panos.karμόλις έμαθα ότι η Victus είναι στα Γιάννενα και έρχεται N78( Για Vodafone σίγουρα λογικά και για NOVA ) Edited November 26, 2022 by Gv2008 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. November 26, 2022 Author Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2022 Έχουμε καμία πληροφόρηση σχετικά με Κρήτη, Γαύδο και Αντικύθηρα που, όπως έλεγε ο προγραμματισμός της wind, στις 22 του μηνός πρέπει να έκλεισε το 3G; Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gv2008 Δημ. November 26, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2022 15 minutes ago, p_k said: Έχουμε καμία πληροφόρηση σχετικά με Κρήτη, Γαύδο και Αντικύθηρα που, όπως έλεγε ο προγραμματισμός της wind, στις 22 του μηνός πρέπει να έκλεισε το 3G; Πολύ σωστός. Υπάρχει κάποιος να μας το επιβεβαιώσει και να μας πει επίσης αν το φάσμα πέρασε στο 4G? 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos.kar Δημ. November 26, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2022 Έχω την εντύπωση ότι όταν έκλεισε στην Κέρκυρα, πέρασε κατευθείαν στο 4G. @panos.karμόλις έμαθα ότι η Victus είναι στα Γιάννενα και έρχεται N78( Για Vodafone σίγουρα λογικά και για NOVA )Α τι καλά νέα είναι αυτά! Ξέρουμε σε ποιες κεραίες; Πάντως όντως παρατήρησα τελευταίες μέρες ότι στους Αμπελοκήπους σαν να έπεσε το 5G σε κάποια σημεία αλλά είχε πολυ καλύτερο 4G απ ότι πριν μια βδομάδα. Στο σπίτι στους αμπελοκηπους το 4G πήγε από 2-3 γραμμές, φουλ μπάρες. Band 3 και στις δυο περιπτώσεις βεβαια. Sent from my iPhone using TapatalkΑ τι καλά νέα είναι αυτά! Ξέρουμε σε ποιες κεραίες; Πάντως όντως παρατήρησα τελευταίες μέρες ότι στους Αμπελοκήπους σαν να έπεσε το 5G σε κάποια σημεία αλλά είχε πολυ καλύτερο 4G απ ότι πριν μια βδομάδα. Στο σπίτι στους αμπελοκηπους το 4G πήγε από 2-3 γραμμές, φουλ μπάρες. Band 3 και στις δυο περιπτώσεις βεβαια. Sent from my iPhone using TapatalkΝα πω επίσης ότι το 4G αυτό είναι αργό σε εσωτερικούς χώρους. Μονοψήφιο. Αλλά αν δεν ανοίξεις σπιντεστ δεν το καταλαβαίνεις. Όταν ξαναπάω θα σας στείλω. Κάτι κάνουν εκει το υποψιάζομαι. Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση iPhone 13 Pro Max Cosmote+Nova Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gv2008 Δημ. November 26, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2022 2 ώρες πριν, panos.kar said: Α τι καλά νέα είναι αυτά! Ξέρουμε σε ποιες κεραίες; Πάντως όντως παρατήρησα τελευταίες μέρες ότι στους Αμπελοκήπους σαν να έπεσε το 5G σε κάποια σημεία αλλά είχε πολυ καλύτερο 4G απ ότι πριν μια βδομάδα. Στο σπίτι στους αμπελοκηπους το 4G πήγε από 2-3 γραμμές, φουλ μπάρες. Band 3 και στις δυο περιπτώσεις βεβαια. Sent from my iPhone using Tapatalk Να πω επίσης ότι το 4G αυτό είναι αργό σε εσωτερικούς χώρους. Μονοψήφιο. Αλλά αν δεν ανοίξεις σπιντεστ δεν το καταλαβαίνεις. Όταν ξαναπάω θα σας στείλω. Κάτι κάνουν εκει το υποψιάζομαι. Sent from my iPhone using Tapatalk Κάνε λίγους μήνες και εσύ υπομονή και θα δεις τη διαφορά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos.kar Δημ. November 26, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2022 Κάνε λίγους μήνες και εσύ υπομονή και θα δεις τη διαφορά.Δεν χρειάζεται να κάνω υπομονή για κάτι. Το δίκτυο είναι τέλειο και προπάντων πλήρως λειτουργικό όπου κινούμαι και σχεδόν παντου στην πόλη. Sent from my iPhone using Tapatalk 1 Παράθεση iPhone 13 Pro Max Cosmote+Nova Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gv2008 Δημ. November 26, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2022 5 minutes ago, panos.kar said: Δεν χρειάζεται να κάνω υπομονή για κάτι. Το δίκτυο είναι τέλειο και προπάντων πλήρως λειτουργικό όπου κινούμαι και σχεδόν παντου στην πόλη. Sent from my iPhone using Tapatalk Εννοώ ότι θα βελτιωθούν οι ταχύτητες. Είτε μπει N78 είτε όχι και αυτό γιατί το φάσμα 2100 από 10mhz θα πάει στα 20 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. November 26, 2022 Author Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2022 Μπροστά από το ΠΑΜΑΚ 2 Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gv2008 Δημ. November 26, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2022 Ελεεινοί. Προσπαθούν να μας πείσουν ότι φταίμε κιόλας. Πληρώνει 40€ για απεριόριστα και παίρνει 5G παρωδία με 1 mbps ο θείος μου. Είναι δυνατόν; Και το δούλεμα συνεχίζεται… Η μαγική φόρμα επικοινωνίας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. November 26, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2022 26 minutes ago, Gv2008 said: Ελεεινοί. Προσπαθούν να μας πείσουν ότι φταίμε κιόλας. Πληρώνει 40€ για απεριόριστα και παίρνει 5G παρωδία με 1 mbps ο θείος μου. Είναι δυνατόν; Και το δούλεμα συνεχίζεται… Η μαγική φόρμα επικοινωνίας Η καλή παλιά wind..... 2 Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts