Jump to content

NOVA 5G

p_k
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

11 minutes ago, mixtri said:

Εξαρτάται τη διασύνδεση που έχει ο πάροχος. Γενικά παίζουν αρκετά policies. 

Η Q εσωτερικό στη NOVA δεν είχε πάντως, λογικό βέβαια. 

10 ώρες πριν, marios239 said:

Για κάποιους που έλεγαν ότι με το roaming πέφτει η ταχύτητα, και πως οι μετρήσεις δεν είναι αντιπροσωπευτικές..

Screenshot_2025-08-21-12-06-33-060_org.zwanoo.android.speedtest-edit.thumb.jpg.fc56dfdd5a518394d608fdb93aa90aab.jpgScreenshot_2025-08-21-12-06-24-374_cz.mroczis.netmonster-edit.thumb.jpg.1becd6bd441dfeb6a172be69d0988b4a.jpg

Αυτή η μέτρηση είναι με roaming απ' τη φθηνότερη travel eSIM που βρήκα. 

Και να σημειώσω ότι εδώ παίζει κανονικό roaming εξωτερικού, όχι εσωτερικό όπως με την Q πχ...

Πράγματι εντυπωσιακό που 'παίζει" η travel e-sim σε τέτοιες ταχύτητες! 
Το ping γιατί είναι υψηλό; Έχει σχέση με το roaming;

Μόνο νόβα 🤣

Powered by Cosmote Unlimited , Vodafone Red Unlimited, Q VIP, Nova Fiber 500 + EON.

2 ώρες πριν, cmvr said:

Μόνο νόβα 🤣

Onliiii

Η Νόβα είναι το Καλύτερο Δίκτυο!

2 ώρες πριν, opmgls said:

Καθόλου εντυπωσιακό αφού συνδέθηκε στο δίκτυο. Έχει Πετύχει και 1Gbps με Vf-GR στη Vodafone της Πορτογαλίας.

Ναι με Roaming τουλάχιστον +60.

12 ώρες πριν, opmgls said:

Το roaming σε δρομολογεί από το δίκτυο του εκάστοτε παρόχου της κάρτας, οπότε αυξάνει την καθυστέρηση.

Μόνο  Νοντάρα 🤣

Πριν αρχίσετε τις γρίνιες δείτε την υπογραφή μου 🤣

Powered by Cosmote Unlimited , Vodafone Red Unlimited, Q VIP, Nova Fiber 500 + EON.

2 minutes ago, elkons said:

Μόνο το Starlink λείπει 😜

Αν δεν πέσει η τιμή του mobility δεν υπάρχει περίπτωση τώρα το πήγαν στα 89 τον μήνα 🤣

Αλλά τι να κάνει μπροστά στο ατρόμητο δίκτυο της νονταρας δεν έχει ελπίδα 🤣

On 14/8/2025 at 12:38 ΜΜ, geofak said:

Επίσκοπος Λευκάδας πίσω από κάμπινγκ, πέρσι ούτε 20 φέτος σφαίρα! Η κάρτα είναι μέσα σε zte mc889

Screenshot_20250814-123641.thumb.png.9968bd29e81fa305273df7a774e3cf07.png

Screenshot_20250814-124036.thumb.png.a2b7e2b51444ab8d2790b56e8a443a5f.png

Αδερφέ υποτίθεται ότι το συγκεκριμένο ρούτερ είναι κλειδωμένο. Για πες; Τι έκανες; Θέλω να κάνω το ίδιο 

Μάλλον έτυχε και είναι τόσο κάτω, συνήθως παίζει στα διπλάσια με κόσμο

Δυστυχώς νέα Σμύρνη σύνορα με νέο κόσμο ακόμα παίζει πολύ κακά. Μπορεί να βγει και εκτός δικτύου ανάλογα το σημείο.

Σήμερα 28/08 στο νησί (Σκιάθος) έπεσε γενικό blackout σε πολλά σημεία  από όλους τους παρόχους.

Μιλάω για 5G.

Πολλοί επαγγελματίες κυρίως αυτοί που νοικιάζουν ομπρελλοκαθίσματα και χρησιμοποιούν all-n-one ξέμειναν απο internet και το γύρισαν σε χειρόγραφες αποδείξεις.

Η Ελλαδάρα μας στο μεγαλείο της.

7 ώρες πριν, sou_d said:

Αδερφέ υποτίθεται ότι το συγκεκριμένο ρούτερ είναι κλειδωμένο. Για πες; Τι έκανες; Θέλω να κάνω το ίδιο 

Δεν έχει πάρει την τελευταία αναβάθμιση από την εταιρία , οπότε παίζει με όλες τις κάρτες δικτύου nova

21 ώρες πριν, geofak said:

Δεν έχει πάρει την τελευταία αναβάθμιση από την εταιρία , οπότε παίζει με όλες τις κάρτες δικτύου nova

Σε ευχαριστώ 

Παραλία Κατερίνης με κομπιασματα μετά τα 50 πέφτει.  Μονο στα Μάνδαλα κ Αλμυρά είχε 200 +. 
Και δε νομίζω ότι φταίει ο πολύς κοσμος. (Βαρέθηκα να πάρω κεραίες).

###
Πλάκα Λιτοχώρου μια από τα ίδια.  

IMG_8130.jpeg

IMG_8131.png

Εκεί το μπιτσόμπαρο είχε spaceX και ζήτησα WiFi, αλλά 😕

IMG_8132.png

Συμπέρασμα. Τα ίδια με πέρυσι 

Άντε και του χρόνου καλύτερα. 

41 minutes ago, kostas123464 said:

Πλατεία Αγίας Τριάδος Αργυρούπολη στον Γρηγόρη 

https://www.speedtest.net/result/a/11089209479

Χαμηλή πτήση 

Υψηλές πτήσεις, Βριλήσσια!

Check out my Speedtest result! How fast is your internet? https://www.speedtest.net/my-result/a/11089614281

Check out my Speedtest result! How fast is your internet? https://www.speedtest.net/my-result/a/11089605974

Edited by Chrischal1908

8 ώρες πριν, Chrischal1908 said:

Υψηλές πτήσεις, Βριλήσσια!

Check out my Speedtest result! How fast is your internet? https://www.speedtest.net/my-result/a/11089614281

Check out my Speedtest result! How fast is your internet? https://www.speedtest.net/my-result/a/11089605974

Αρκετά υψηλές!

το τελευταίο καιρό όταν με καλούν και το σηκώνω ταυτόχρονα μου έρχεται μήνυμα/ειδοποίηση ότι με κάλεσαν και πχ δεν είχα σήμα κλπ.αυτό γίνεται πολύ συχνά τώρα τελευταία δεν γινόταν πριν σχεδόν καθόλου !

43 minutes ago, ilka71 said:

το τελευταίο καιρό όταν με καλούν και το σηκώνω ταυτόχρονα μου έρχεται μήνυμα/ειδοποίηση ότι με κάλεσαν και πχ δεν είχα σήμα κλπ.αυτό γίνεται πολύ συχνά τώρα τελευταία δεν γινόταν πριν σχεδόν καθόλου !

Επειδή δεν είναι γενικό το κακό.. μήπως να δεις με άλλη συσκευή τι συμβαίνει; Ίσως φταίει το κινητό σου..

3 minutes ago, cu2goup said:

Επειδή δεν είναι γενικό το κακό.. μήπως να δεις με άλλη συσκευή τι συμβαίνει; Ίσως φταίει το κινητό σου..

είναι θέμα της nova .την στιγμή που απαντάω έρχεται και μήνυμα οτι με κάλεσαν και δεν είχε πχ σήμα. πως ενεργοποιώ/ελέγχω την προώθηση να λέει ότι δεν είμαι διαθέσιμος όταν μιλάω η δεν έχω σήμα;

10 minutes ago, ilka71 said:

είναι θέμα της nova .την στιγμή που απαντάω έρχεται και μήνυμα οτι με κάλεσαν και δεν είχε πχ σήμα. πως ενεργοποιώ/ελέγχω την προώθηση να λέει ότι δεν είμαι διαθέσιμος όταν μιλάω η δεν έχω σήμα;

Κατάλαβα τι λες αλλά θα έπρεπε να γίνεται και σε άλλους αν ήταν θέμα της Nova.

Επίσης αν δεν άλλαξες εσύ κάποια ρύθμιση, δεν γίνεται ξαφνικά να έρχονται τα μηνύματα ενώ παλιά δεν ερχόταν.

Αν ανοίξεις την εφαρμογή των κλήσεων.. στις ρυθμίσεις.. κάπου θα βρεις τις ρυθμίσεις προώθησης. Εκεί μπορείς να ενεργοποιήσεις και να απενεργοποιήσεις κάποια αν θέλεις. Πρόσεχε όμως μην απενεργοποιήσεις κάτι που σου χρειάζεται.