kalitexnis_g Δημ. June 8, 2023 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2023 4 minutes ago, minast said: Δεν έχω χρησιμοποιήσει πρόσφατα twin σε Nova, αλλά είμαι πολύ επιφυλακτικός ότι είναι λειτουργικό κάτι τέτοιο. Η λογική της twin SIM είναι ότι οι δύο κάρτες είναι πανομοιότυπες. Όταν είναι σε συσκευή και οι δύο, "μαλώνουν" μεταξύ τους για το ποια θα κάνει register. Είναι πολύ αναξιόπιστος τρόπος να έχεις υπηρεσία. Δεν διαφωνώ.. εγώ κάποτε που είχα δεν το δοκίμασα καν να τις έχω ανοικτές και τις 2.. λένε όμως ότι το κάνουνε. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDaBest13 Δημ. June 8, 2023 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2023 Μιχαλακοπούλου 120, κοντά στο My Market. (κέντρο Αθήνας) 10 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDaBest13 Δημ. June 9, 2023 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2023 Απέναντι από το Golden Hall, Μαρούσι. Δεν ξέρω τι παίζει με το upload και το Χειμώνα νομίζω έτσι ήταν... 7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonio21 Δημ. June 9, 2023 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2023 Καλές ταχύτητες!!! 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. June 9, 2023 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2023 Δεν μπορώ να καταλάβω πραγματικά. Έχεις αγαπητή μου εκεί Β20 τεζαρισμένη στην επαρχία με 1μβπσ περνάει η Βικτους για την άλλη εταιρία γιατί δεν αναβαθμίζεις ταυτόχρονα ενώ στον προηγούμενο σταθμό αναβαθμίσατε μαζί. Πάντως το θρίλερ "Ο δρόμος με τις μπαντ 20" συνεχίζεται τις αγαπάει δεν μπορεί να τις αποχωριστεί ήμαρτον. 2 Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nickchris36 Δημ. June 9, 2023 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2023 Από χωριά και περιφερεια εκτος πολεων μπορούμε να.εχουμε καμμια μέτρηση. Στις πόλεις τ ξέρουμε αναβαθμίζει. 1 Παράθεση Edge SA For Ever Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. June 9, 2023 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2023 2 minutes ago, Nickchris36 said: Από χωριά και περιφερεια εκτος πολεων μπορούμε να.εχουμε καμμια μέτρηση. Στις πόλεις τ ξέρουμε αναβαθμίζει. Τι μέτρηση να έχεις με band 20 γεμάτη ; 🤣🤣🤣 2 Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nickchris36 Δημ. June 9, 2023 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2023 Just now, cmvr said: Τι μέτρηση να έχεις με band 20 γεμάτη ; 🤣🤣🤣 😜😝 2 Παράθεση Edge SA For Ever Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgeavl3 Δημ. June 9, 2023 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2023 Δεν μπορώ να καταλάβω πραγματικά. Έχεις αγαπητή μου εκεί Β20 τεζαρισμένη στην επαρχία με 1μβπσ περνάει η Βικτους για την άλλη εταιρία γιατί δεν αναβαθμίζεις ταυτόχρονα ενώ στον προηγούμενο σταθμό αναβαθμίσατε μαζί. Πάντως το θρίλερ "Ο δρόμος με τις μπαντ 20" συνεχίζεται τις αγαπάει δεν μπορεί να τις αποχωριστεί ήμαρτον. Πού συνέβη αυτό; Στα μέρη μας εδώ πάνω; 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. June 9, 2023 Author Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2023 Καλό είναι να αναφέρουμε τις περιοχές 1 Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hercoulis Δημ. June 9, 2023 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2023 Έγραψα ένα πόστ με μετρήσεις κ δεν ανεβαίνει error Παραλία αλυκών. Το σήμα πολύ πιο σταθερό από vf, χωρίς εναλλαγές. https://www.cellmapper.net/map?MCC=202&MNC=10&type=LTE&latitude=39.31923426883958&longitude=22.92160661603105&zoom=11.450836685158809&showTowers=true&showIcons=true&showTowerLabels=true&clusterEnabled=true&tilesEnabled=true&showOrphans=false&showNoFrequencyOnly=false&showFrequencyOnly=false&showBandwidthOnly=false&DateFilterType=Last&showHex=false&showVerifiedOnly=false&showUnverifiedOnly=false&showLTECAOnly=false&showENDCOnly=false&showBand=0&showSectorColours=true&mapType=roadmap&darkMode=false&imperialUnits=false 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. June 9, 2023 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2023 7 minutes ago, georgeavl3 said: 16 minutes ago, cmvr said: Δεν μπορώ να καταλάβω πραγματικά. Έχεις αγαπητή μου εκεί Β20 τεζαρισμένη στην επαρχία με 1μβπσ περνάει η Βικτους για την άλλη εταιρία γιατί δεν αναβαθμίζεις ταυτόχρονα ενώ στον προηγούμενο σταθμό αναβαθμίσατε μαζί. Πάντως το θρίλερ "Ο δρόμος με τις μπαντ 20" συνεχίζεται τις αγαπάει δεν μπορεί να τις αποχωριστεί ήμαρτον. Πού συνέβη αυτό; Στα μέρη μας εδώ πάνω; 6 minutes ago, p_k said: Καλό είναι να αναφέρουμε τις περιοχές Να ήταν ένα το σημείο καλά θα ήταν. Είμαι σε βλάβη θα τα ανεβάσω αργότερα. 2 Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hercoulis Δημ. June 9, 2023 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2023 Χρυσή ακτή (ακριβώς κάτω από την κεραία) ξανά με νόβα όπως χθες με vf Στο σήμα βλέπω μια από τα ίδια με vf 2 γραμμές, άντε λίγο καλύτερο στη νόβα Στην επόμενη στροφή προς Βόλο 26. Και μια τρύπα στον κόμβο μικροθηβων και το ανακάλυψα από τη διακοπή του ιντερνετικου σταθμού. Edge με μια γραμμή εκεί. Προς το Πήλιο μεριά προσεχώς. Εν κατακλείδι το δίκτυο πάσχει αλλά κλήσεις δεν πολύ χάνει. Θέμα υπάρχει ιδιαίτερα όταν θα μπεις σε κτίριο γιατί όλες αυτές οι μετρήσεις γινονται έξω. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos.k2 Δημ. June 10, 2023 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2023 (edited) Εκεί το δίκτυο όντως πάσχει. Το εχω ακούσει από φίλους για μέσα στον Βόλο ότι σε εσωτερικους χωρους έχει σοβαρά θέματα με το Ίντερνετ, ελάχιστα όμως με τις κλήσεις Πρεπει να προσπαθήσουν να βάλουν κεραίες micro για να μην έχουν αντιδράσεις από τους κατοίκους, όπως έχει συμβεί τόσες φορές στο παρελθόν. Εγω όμως ειδα κάτι στα Γιάννενα που με παραξένεψε ιδιαίτερα. Ειδα ότι οι ταχύτητες της Ν78 στο κέντρο έχουν σχεδόν υποδιπλασιαστεί στο download σε σχέση με τον Ιανουάριο στο ίδιο ακριβώς Σημείο. Παραθετω μια χθεσινοβραδινή μέτρηση και μια μέτρηση από τον Ιανουάριο. Ίδιοι σέρβερ. Και οι δυο μετρησεις σε πολυ Κοντινη απόσταση από τον Πύργο του ΟΤΕ που υπαρχει η κεραια. Πως είναι δυνατόν; Edited June 10, 2023 by panos.k2 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gv2008 Δημ. June 10, 2023 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2023 1 hour ago, panos.k2 said: Εκεί το δίκτυο όντως πάσχει. Το εχω ακούσει από φίλους για μέσα στον Βόλο ότι σε εσωτερικους χωρους έχει σοβαρά θέματα με το Ίντερνετ, ελάχιστα όμως με τις κλήσεις Πρεπει να προσπαθήσουν να βάλουν κεραίες micro για να μην έχουν αντιδράσεις από τους κατοίκους, όπως έχει συμβεί τόσες φορές στο παρελθόν. Εγω όμως ειδα κάτι στα Γιάννενα που με παραξένεψε ιδιαίτερα. Ειδα ότι οι ταχύτητες της Ν78 στο κέντρο έχουν σχεδόν υποδιπλασιαστεί στο download σε σχέση με τον Ιανουάριο στο ίδιο ακριβώς Σημείο. Παραθετω μια χθεσινοβραδινή μέτρηση και μια μέτρηση από τον Ιανουάριο. Ίδιοι σέρβερ. Και οι δυο μετρησεις σε πολυ Κοντινη απόσταση από τον Πύργο του ΟΤΕ που υπαρχει η κεραια. Πως είναι δυνατόν; Προφανώς έχουν αυξηθεί οι χρήστες 5G River West μέσα στα bershka 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos.k2 Δημ. June 10, 2023 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2023 (edited) 13 minutes ago, Gv2008 said: Προφανώς έχουν αυξηθεί οι χρήστες 5G River West μέσα στα bershka Μα με Ν78 και να έχει μειωθεί τόσο η ταχύτητα; Καλά, όχι ότι δεν κάνει τη δουλειά της, προς θεού. Έχει και εξαιρετική κάλυψη στο κέντρο, το νησάκι και σε σημεία της λίμνης από αυτή την κεραια. Απλά μου έκανε απορία. Μέτρηση χθες στη Συναυλία του Πλούταρχου και του γιου του, από φίλο μου. Φαινεται το ότι υπήρχε πολλή κίνηση. Δεν μου Είπε κάτι ο φίλος για εναλλαγές και τα σχετικά Edited June 10, 2023 by panos.k2 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Arinos Δημ. June 10, 2023 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2023 12 minutes ago, Gv2008 said: River West μέσα στα bershka Πάρα μα πάρα πολύ καλό ping, η συσκευή σου έχει mediatek ή qualcomm? Just now, panos.k2 said: Μα με Ν78 και να έχει μειωθεί τόσο η ταχύτητα; Καλά, όχι ότι δεν κάνει τη δουλειά της, προς θεού. Έχει και εξαιρετική κάλυψη στο κέντρο και το νησάκι. Δεν είναι απίθανο, εκτός αν πχ έκανε speedtest κι άλλος χρήστης εκεί με το ίδιο cell με εσένα και να μοιράστηκε ίσως. Θεωρητικά, στην πράξη δεν ξέρω. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos.k2 Δημ. June 10, 2023 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2023 (edited) 9 minutes ago, Arinos said: Δεν είναι απίθανο, εκτός αν πχ έκανε speedtest κι άλλος χρήστης εκεί με το ίδιο cell με εσένα και να μοιράστηκε ίσως. Θεωρητικά, στην πράξη δεν ξέρω. Δεν νομίζω, γιατί το χω παρατηρήσει γενικά το ότι σταδιακά από τον Ιανουάριο μειωνόταν η ταχύτητα της Ν78 στο κέντρο. Μια ακόμη μέτρηση στο σπίτι μου με Ν78 σε εσωτερικό χώρο, οχι κοντά στο κέντρο της πόλης. Στον 4ο όροφο βέβαια κατω στον δρόμο δεν πιάνει Ν78. Πιάνει Ν1 γύρω στα 170mbps από άλλη Κυψέλη (PCI 184) ενώ πάνω στο σπίτι πιάνει από το PCI 65 σημα Ν78 Edited June 10, 2023 by panos.k2 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dasnowy Δημ. June 10, 2023 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2023 17 minutes ago, panos.k2 said: Μέτρηση χθες στη Συναυλία του Πλούταρχου και του γιου του, από φίλο μου. Φαινεται το ότι υπήρχε πολλή κίνηση. Δεν μου Είπε κάτι ο φίλος για εναλλαγές και τα σχετικά Με N78 η μέτρηση; 1 Παράθεση Nova Mobile Business Unlimited + Vodafone CU Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos.k2 Δημ. June 10, 2023 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2023 (edited) 4 minutes ago, dasnowy said: Με N78 η μέτρηση; Δεν το γνωρίζω. Φίλος την έκανε, που δεν εχει και την καλύτερη σχέση με αυτά. Edited June 10, 2023 by panos.k2 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cris4524 Δημ. June 11, 2023 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2023 Wind 1526 KORINOS eNB 12107Τράβηξαν πολυσωληνια για οπτική. Προβλέπεται σύντομα αναβάθμιση. Άντε να φύγουν τα μικροκυματικά.Στάλθηκε από το SM-S918B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 7 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. June 11, 2023 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2023 15 minutes ago, Cris4524 said: Wind 1526 KORINOS eNB 12107 Τράβηξαν πολυσωληνια για οπτική. Προβλέπεται σύντομα αναβάθμιση. Άντε να φύγουν τα μικροκυματικά. Στάλθηκε από το SM-S918B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Μαζί αναβαθμίζουν τα βικτουσακια. N78 έρχεται 😃 3 1 Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cris4524 Δημ. June 11, 2023 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2023 Μαζί αναβαθμίζουν τα βικτουσακια. N78 έρχεται Έχω έναν ενδοιασμό για Ν78 καθώς η κατοικήσιμη περιοχή είναι στα 2-3 χιλιόμετρα από τον σταθμό.Στάλθηκε από το SM-S918B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. June 11, 2023 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2023 14 minutes ago, Cris4524 said: Έχω έναν ενδοιασμό για Ν78 καθώς η κατοικήσιμη περιοχή είναι στα 2-3 χιλιόμετρα από τον σταθμό. Στάλθηκε από το SM-S918B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Έτσι κάνουν αυτοί σε πολλά σημεία. 6 Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. June 11, 2023 Author Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2023 Εξαιρετικές οι φωτογραφίες! 8 Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts