MitsosDaBest13 Δημ. July 15, 2022 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2022 (edited) Δεν ξέρω αν γράφτηκε ξανά, αλλά μου ήρθε αυτό νωρίτερα σε Q. Το ωραίο είναι ότι την άλλαξα με 5G πριν 1,5 μήνα... 😛 https://www.wind.gr/gr/wind/media/anakoinoseis/anakoinosi/1526320837135/ Edited July 15, 2022 by MitsosDaBest13 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. July 15, 2022 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2022 Δεν ξέρω αν γράφτηκε ξανά, αλλά μου ήρθε αυτό νωρίτερα σε Q. Το ωραίο είναι ότι την άλλαξα με 5G πριν 1,5 μήνα... https://www.wind.gr/gr/wind/media/anakoinoseis/anakoinosi/1526320837135/ Εδώ εγώ έχω πάρει το νούμερο από wind με φορητότητα εδώ και κάνα τρίμηνο και ακόμα με παίρνουν τηλ και μου λένε για τον αριθμό σας που έχετε στο δίκτυο μας και άλλα τέτοια Στάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chrischal1908 Δημ. July 15, 2022 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2022 (edited) 18 ώρες πριν, Arinos said: Νέα Φιλαδέλφεια, πλατεία πατριάρχου στα φανάρια. Δεν ήταν όπως την Δευτέρα, έκανε εναλλαγές όμως σε 3g και 2g περίπου 200 μέτρα μετά, παράλληλα με το άλσος έκανε μόνιμα εναλλαγές. 10 mhz το bandwidth μόνο;; Ίσως μετά το κλείσιμο του 3G να αλλάξει. Edited July 15, 2022 by Chrischal1908 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chrischal1908 Δημ. July 15, 2022 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2022 Γειά σας! Γενικά με τις αναβαθμίσεις που κάνει η εταιρεία ανοίγει και νέους σταθμούς βάσης ή μόνο αναβαθμίσει τα μηχανήματα;; Έχετε παρατηρήσει κάποια νέα προσθήκη σταθμών;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgeavl3 Δημ. July 15, 2022 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2022 Όχι μόνο αναβαθμίζει τα μηχανήματα. Εδώ στην Κέρκυρα ήταν προγραμματισμένη η προσθήκη ενός μόνο σταθμού λόγω μεγάλης ανάγκης.Poco X3 Pro 1 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chrischal1908 Δημ. July 15, 2022 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2022 (edited) 21 minutes ago, georgeavl3 said: Όχι μόνο αναβαθμίζει τα μηχανήματα. Εδώ στην Κέρκυρα ήταν προγραμματισμένη η προσθήκη ενός μόνο σταθμού λόγω μεγάλης ανάγκης. Poco X3 Pro Γιατί δεν έχει κενά κάλυψη;; Δεν Χρειάζεται προσθήκη σταθμών;; Το 5G απαιτεί πιο πυκνό δίκτυο ειδικά στα αστικά κέντρα. Θα γίνει μήπως μελλοντικά κάτι τέτοιο;; Εδώ η πράσινη ανοίγει νέους που είναι έχει την μεγαλύτερη πληθυσμιακή κάλυψη ασχέτως των προβληματικών περιοχών! Edited July 15, 2022 by Chrischal1908 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
conan1 Δημ. July 15, 2022 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2022 Δεν ξέρω αν γράφτηκε ξανά, αλλά μου ήρθε αυτό νωρίτερα σε Q. Το ωραίο είναι ότι την άλλαξα με 5G πριν 1,5 μήνα... https://www.wind.gr/gr/wind/media/anakoinoseis/anakoinosi/1526320837135/ Και εγώ τον Μάρτιο είχα πάρει καινούρια 5G και σήμερα μου ήρθε και εμένα μήνυμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. July 15, 2022 Author Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2022 Αυτό, ουδείς νωρίς να το απαντήσει με βεβαιότητα, καθώς μόνο εικασίες μπορούν να γίνουν. Η λογική εξέλιξη, βάσει των χρημάτων που δήλωσαν ότι προτίθενται να επενδύσουν οι νέοι ιδιοκτήτες της εταιρείας, είναι ότι θα μπουν και νέοι σταθμοί. 2 Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgeavl3 Δημ. July 15, 2022 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2022 Ήδη μπαίνουν νέες κεραίες. Το βλέπω και στις άδειες και στην πράξη.Poco X3 Pro 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chrischal1908 Δημ. July 15, 2022 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2022 (edited) 2 minutes ago, georgeavl3 said: Ήδη μπαίνουν νέες κεραίες. Το βλέπω και στις άδειες και στην πράξη. Poco X3 Pro Με την Ανατολική Αττική τι γίνεται όμως;; Δεν το ξέρει η εταιρεία το πρόβλημα στο δίκτυο;; Edited July 15, 2022 by Chrischal1908 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgeavl3 Δημ. July 15, 2022 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2022 Πού να ξέρω; Εγώ για την Κέρκυρα μιλάω. Και μιας και μιλάω για την Κέρκυρα, οι μισές κεραίες είναι πίτα. Έχουν Bandwidth διαθέσιμο αλλά από πίσω (backhaul) μαύρα χάλια. Το down στον πάτο, το up και το ping (ναι σωστά τα είπα) στο Θεό. Μισή οπτική ίνα βρε παιδιά. Όλες οι κεραίες (ανεξαιρέτως) με μικροκύματα συνδέονται. Γεμίσαμε Ιταλούς με ΤΙΜ εδώ μου φαίνεται.Poco X3 Pro 1 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HORGRAP Δημ. July 15, 2022 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2022 (edited) Και στην Κρητη τα ίδια 🙂 RSRQ - 6 ( σχεδον άδεια κυψέλη) και δίνει χαμηλες ταχύτητες λογω υπερφορτωμένου κορμού δικτύου. Με απλα λογια ...η κεραία δεν μπορει να δώσει κίνηση διότι δεν εχει διαθεσιμότητα ο κορμός. Σαν να ζουμε στην δεκαετία του 2000. Εχουμε όμως 2022 και τα SFP ειναι παμφτηνα και υποτίθεται οτι εχουμε Fiber ΤΟΥΛΆΧΙΣΤΟΝ στους κεντρικούς δρόμους. Τραβηξτε ενα οπτικό δακτύλιο λίγο παραπέρα να δώσετε τουλάχιστον ...4G ταχύτητες και ... αξιοπιστία. Edited July 15, 2022 by HORGRAP Παράθεση Life appreciation Guru - Cosmos entropy Analyst - Gravitational Lensing in SPACE will always be there and quantum coherence in Photosynthesis always makes my mind blown with viroids and obelisks creating ... Viruses .🙂 - Consciousness happens on the quantum state of our neurons - ...but what MAKES given COMPUTATION.... CONSCIOUS ?? Consciousness IS A MASSIVE "META" COMPRESSION STATE. ( our experiences and knowledge/ senses COMPRESSED 😉 ( COMPRESSION means when you learn THE MODEL OF REALITY and you JUST HAVE TO REMEMBER where are the ... mistakes / gaps to correct and develop AND THEN ...YOU ...compress yourself 😉 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. July 15, 2022 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2022 Και στην Κρητη τα ίδια RSRQ - 6 ( σχεδον άδεια κυψέλη) και δίνει χαμηλες ταχύτητες λογω υπερφορτωμένου κορμού δικτύου. Με απλα λογια ...η κεραία δεν μπορει να δώσει κίνηση διότι δεν εχει διαθεσιμότητα ο κορμός. Σαν να ζουμε στην δεκαετία του 2000. Εχουμε όμως 2022 και τα SFP ειναι παμφτηνα και υποτίθεται οτι εχουμε Fiber ΤΟΥΛΆΧΙΣΤΟΝ στους κεντρικούς δρόμους. Τραβηξτε ενα οπτικό δακτύλιο λίγο παραπέρα να δώσετε τουλάχιστον ...4G ταχύτητες και ... αξιοπιστία.Αυτό σημαίνει όμως ότι πρέπει να δώσουν λεφτά. Και κάπου εκεί αρχίζει ο κρύος ιδρώτας Στάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. July 15, 2022 Author Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2022 Πυλαία Θεσσαλονίκης 3 1 Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgeavl3 Δημ. July 15, 2022 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2022 22 minutes ago, HORGRAP said: Και στην Κρητη τα ίδια 🙂 RSRQ - 6 ( σχεδον άδεια κυψέλη) και δίνει χαμηλες ταχύτητες λογω υπερφορτωμένου κορμού δικτύου. Με απλα λογια ...η κεραία δεν μπορει να δώσει κίνηση διότι δεν εχει διαθεσιμότητα ο κορμός. Σαν να ζουμε στην δεκαετία του 2000. Εχουμε όμως 2022 και τα SFP ειναι παμφτηνα και υποτίθεται οτι εχουμε Fiber ΤΟΥΛΆΧΙΣΤΟΝ στους κεντρικούς δρόμους. Τραβηξτε ενα οπτικό δακτύλιο λίγο παραπέρα να δώσετε τουλάχιστον ...4G ταχύτητες και ... αξιοπιστία. Στο Ηρακλειο που εχει σκαψει ολη την πολη η Wind ναι πρεπει να γινει αυτο που λες. Στη Λαρισα που πάλι εχει σκαφτει ολη η πολη απο την Wind, οι κεραιες συνδεονται με οπτικες ινες. Εδω χλωμο το κοβω να γινει κατι παρομοιο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. July 15, 2022 Author Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2022 Λίγες ημέρες μετά την αναβάθμιση της κεραίας σε 4g+ στο Λάκκωμα της Χαλκιδικής, που καλύπτει και το Κάτω Σχολάρι και την ευρύτερη περιοχή, σήμερα, με μεγάλη ικανοποίηση διαπίστωσα ότι πλέον η κεραία έχει αναβαθμιστεί σε 5g και έχουν ανέβει πάρα πολύ οι ταχύτητες, Να σημειωθεί ότι η σημερινή μέτρηση γίνεται με πάρα πολύ επιβαρυμένο τον οδικό άξονα της εθνικής οδού Θεσσαλονίκης - Νέων Μουδανιών, λόγω των χιλιάδων αυτοκινήτων που κατευθύνονται προς τη Χαλκιδική. Επομένως, τα νούμερα τις καθημερινές και τους μήνες εκτός του καλοκαιριού θα είναι πολύ μεγαλύτερα. Αυτό που διαπιστώνω είναι ότι έχουν επιταχυνθεί πάρα πολύ οι ρυθμοί στην περιοχή μου και αυτό είναι πολύ καλό. 4 1 Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalitexnis_g Δημ. July 15, 2022 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2022 7 minutes ago, p_k said: Λίγες ημέρες μετά την αναβάθμιση της κεραίας σε 4g+ στο Λάκκωμα της Χαλκιδικής, που καλύπτει και το Κάτω Σχολάρι και την ευρύτερη περιοχή, σήμερα, με μεγάλη ικανοποίηση διαπίστωσα ότι πλέον η κεραία έχει αναβαθμιστεί σε 5g και έχουν ανέβει πάρα πολύ οι ταχύτητες, Να σημειωθεί ότι η σημερινή μέτρηση γίνεται με πάρα πολύ επιβαρυμένο τον οδικό άξονα της εθνικής οδού Θεσσαλονίκης - Νέων Μουδανιών, λόγω των χιλιάδων αυτοκινήτων που κατευθύνονται προς τη Χαλκιδική. Επομένως, τα νούμερα τις καθημερινές και τους μήνες εκτός του καλοκαιριού θα είναι πολύ μεγαλύτερα. Αυτό που διαπιστώνω είναι ότι έχουν επιταχυνθεί πάρα πολύ οι ρυθμοί στην περιοχή μου και αυτό είναι πολύ καλό. Είδες για να μιλάς με καλά λόγια για τη Wind.. ξεκίνησαν από την περιοχή σου οι καλές ταχύτητες!! 😉😆 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgeavl3 Δημ. July 15, 2022 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2022 10 minutes ago, p_k said: Λίγες ημέρες μετά την αναβάθμιση της κεραίας σε 4g+ στο Λάκκωμα της Χαλκιδικής, που καλύπτει και το Κάτω Σχολάρι και την ευρύτερη περιοχή, σήμερα, με μεγάλη ικανοποίηση διαπίστωσα ότι πλέον η κεραία έχει αναβαθμιστεί σε 5g και έχουν ανέβει πάρα πολύ οι ταχύτητες, Να σημειωθεί ότι η σημερινή μέτρηση γίνεται με πάρα πολύ επιβαρυμένο τον οδικό άξονα της εθνικής οδού Θεσσαλονίκης - Νέων Μουδανιών, λόγω των χιλιάδων αυτοκινήτων που κατευθύνονται προς τη Χαλκιδική. Επομένως, τα νούμερα τις καθημερινές και τους μήνες εκτός του καλοκαιριού θα είναι πολύ μεγαλύτερα. Αυτό που διαπιστώνω είναι ότι έχουν επιταχυνθεί πάρα πολύ οι ρυθμοί στην περιοχή μου και αυτό είναι πολύ καλό. 50MHz;; Σας γυρισαν και εκει την 2100 στα 20MHz αραγε; Εκει δεν εκλεισε κανενα 3G ομως. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. July 15, 2022 Author Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2022 (edited) 6 minutes ago, georgeavl3 said: 50MHz;; Σας γυρισαν και εκει την 2100 στα 20MHz αραγε; Εκει δεν εκλεισε κανενα 3G ομως. Σωστά, δεν έχει κλείσει ακόμη. Έχει τρομερή κίνηση τους θερινούς μήνες η περιοχή, συν το ότι εξυπηρετεί και το Βιοτεχνικό πάρκο που υπάρχει στο Λάκκωμα, κυρίως εταιρείες διατροφικών ειδών. Τώρα, πρέπει να αναβαθμιστεί και η 11838. Edited July 15, 2022 by p_k 2 1 Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakels Δημ. July 15, 2022 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2022 Σε κάποιες περιοχές έχει και b3 15mhz 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. July 15, 2022 Author Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2022 Μεταμεσονύκτιες μετρήσεις, Κάτω Σχολάρι 2 1 Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDaBest13 Δημ. July 16, 2022 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2022 Κοντά στο μετρό Νομισματοκοπείο. Πολλά 5G disconnected όμως και συνεχώς παίζει "ping pong" με αυτήν την κεραία και την #10065, η οποία μου δείχνει μόνο 4G+. Όπως καταλάβατε, αν και η WIND έχει τους ίδιους τεχνικούς με την κόκκινη εταιρεία (λόγω Vantage Towers), την έχουμε "βάψει" για τα καλά... 😭 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. July 16, 2022 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2022 (edited) On 15/7/2022 at 3:38 ΜΜ, p_k said: Λίγες ημέρες μετά την αναβάθμιση της κεραίας σε 4g+ στο Λάκκωμα της Χαλκιδικής, που καλύπτει και το Κάτω Σχολάρι και την ευρύτερη περιοχή, σήμερα, με μεγάλη ικανοποίηση διαπίστωσα ότι πλέον η κεραία έχει αναβαθμιστεί σε 5g και έχουν ανέβει πάρα πολύ οι ταχύτητες, Να σημειωθεί ότι η σημερινή μέτρηση γίνεται με πάρα πολύ επιβαρυμένο τον οδικό άξονα της εθνικής οδού Θεσσαλονίκης - Νέων Μουδανιών, λόγω των χιλιάδων αυτοκινήτων που κατευθύνονται προς τη Χαλκιδική. Επομένως, τα νούμερα τις καθημερινές και τους μήνες εκτός του καλοκαιριού θα είναι πολύ μεγαλύτερα. Αυτό που διαπιστώνω είναι ότι έχουν επιταχυνθεί πάρα πολύ οι ρυθμοί στην περιοχή μου και αυτό είναι πολύ καλό. Με αυτό το rsrq μάλλον κανένας δεν έχει wind πλην των p_k labs. Edited July 16, 2022 by mixtri 1 Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. July 16, 2022 Author Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2022 2 minutes ago, mixtri said: Με αυτό το rsrq μάλλον κανένας δεν έχει wind πλην των p_k labs. Είμαι τυχερός λοιπόν. 1 Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Arinos Δημ. July 16, 2022 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2022 Κόμβος Κηφισού - Αττικής οδού 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts