jimkont Δημ. October 5, 2023 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2023 (edited) Pixel 7 με το official android14 (χθες έγινε OTA ενημέρωση) σε δίκτυο Vodafone, ακόμη δεν βλέπω επιλογή για VOLTE / WifiCalling. Δεν ξέρω αν πρέπει να κάνω κάποια ενημέρωση/αλλαγή αλλά το WiFiCalling είναι ενεργοποιημένο στον πάροχο και η ρυθμίσεις δικτύου είναι στην έκδοση 2023-06-30 (πριν την αναβάθμιση ήταν παλιότερη έκδοση) Edited October 5, 2023 by jimkont Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_NikitaS_ Δημ. October 6, 2023 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2023 Vodafone 5G σε Pixel 7 🎉 (χάσαμε το vowifi όμως) Σε Android 14 QPR1 Beta 2. Χωρίς ROOT. Το ίδιο και η cosmote. Άρα μιλάμε για το update που θα πάρουμε stable τον Δεκέμβριο Πηγή της είδησης είναι από χρήστες της ομάδας του facebook. 1 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. October 6, 2023 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2023 Για δώσε link για την ομάδα Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_NikitaS_ Δημ. October 6, 2023 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2023 1 hour ago, doganos said: Για δώσε link για την ομάδα https://www.facebook.com/groups/932490773797997/?ref=share Να τα λέμε από κει; 😋😋😋 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djivo Δημ. October 6, 2023 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2023 3 ώρες πριν, _NikitaS_ said: Vodafone 5G σε Pixel 7 🎉 (χάσαμε το vowifi όμως) Σε Android 14 QPR1 Beta 2. Χωρίς ROOT. Το ίδιο και η cosmote. Άρα μιλάμε για το update που θα πάρουμε stable τον Δεκέμβριο Πηγή της είδησης είναι από χρήστες της ομάδας του facebook. Ίσως χρειάζεται δημιουργία APN για να δουλέψει το vowifi. Ότι δηλαδή ισχύει και τώρα στη Cosmote. Παράθεση Κώστας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
off_d Δημ. October 6, 2023 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2023 Επιβεβαιώνω κι εγώ, με Pixel 7 και Cosmote, Android 14 QPR1 Beta 2, κανονικότατα 5g και VoLTE, χωρίς root, χωρίς τίποτα πειραγμένο. Παράθεση off / d. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. October 6, 2023 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2023 Οταν λετε VoLTE εννοειτε μεσα και το VoWIFI? Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_NikitaS_ Δημ. October 6, 2023 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2023 5 minutes ago, doganos said: Οταν λετε VoLTE εννοειτε μεσα και το VoWIFI? Από θέμα εταιρίας αυτά πάνε μαζί. Συν συσκευή η cosmote θέλει να δημιουργήσεις apn. Πανεύκολο. Η vodafone όχι. Το κακό είναι ότι στους χρήστες με beta δεν έχουμε κάποιον με nova να μας πει αυτός. Εγώ πάντως αν μου πουν ότι έφτιαξε πλήρως το volte της cosmote πάω άμεσα για φορητοτητα πίσω στην cosmote. Αλλιώς βλέπουμε. Λογικά ή με την stable αναβάθμιση του Δεκέμβρη ή με του Γενάρη θα έχουμε και οι υπόλοιποι τα καλούδια αυτά. Μπήκα και εγώ στο beta από εδώ να δοκιμάσω τα καλούδια. https://www.google.com/android/beta Η ερώτηση μου είναι γιατί δε το θυμάμαι. Ποτέ θα μπορώ να απεγγραφω χωρίς να διαγραφούν όλα από τη συσκευή; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. October 6, 2023 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2023 Αρα cosmote Θα παιζουν ολα κανονικα μετα τον δεκεμβριο/ιανουαριο. Και volte/vowifi και 5G. ΑΡΝ εννοεις ξεχωριστο; Εκτος απο το ΑΡΝ ιντερνετ; 18 minutes ago, _NikitaS_ said: Από θέμα εταιρίας αυτά πάνε μαζί. Συν συσκευή η cosmote θέλει να δημιουργήσεις apn. Πανεύκολο. Η vodafone όχι. Το κακό είναι ότι στους χρήστες με beta δεν έχουμε κάποιον με nova να μας πει αυτός. Εγώ πάντως αν μου πουν ότι έφτιαξε πλήρως το volte της cosmote πάω άμεσα για φορητοτητα πίσω στην cosmote. Αλλιώς βλέπουμε. Λογικά ή με την stable αναβάθμιση του Δεκέμβρη ή με του Γενάρη θα έχουμε και οι υπόλοιποι τα καλούδια αυτά. Μπήκα και εγώ στο beta από εδώ να δοκιμάσω τα καλούδια. https://www.google.com/android/beta Η ερώτηση μου είναι γιατί δε το θυμάμαι. Ποτέ θα μπορώ να απεγγραφω χωρίς να διαγραφούν όλα από τη συσκευή; Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_NikitaS_ Δημ. October 6, 2023 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2023 Μπήκα το beta και εγώ. Έχει η nova 5g (φαίνεται πάνω δεξιά στο screenshoot). Η ταχύτητα στην περιοχή μου δεν είναι καλή. Όμως το volte και το wifi calling το έφτιαξα με το Shizuku. Δεν είχε μαμά τίποτα. 49 minutes ago, doganos said: Αρα cosmote Θα παιζουν ολα κανονικα μετα τον δεκεμβριο/ιανουαριο. Και volte/vowifi και 5G. ΑΡΝ εννοεις ξεχωριστο; Εκτος απο το ΑΡΝ ιντερνετ; Στο pixel 7 Pro για να λειτουργησει το wifi calling ήθελε ξεχωριστό apn. Με τα κλασσικά όμως προβλήματα της cosmote που είχε όπως έχω πει 100 φορές με τα σταθερά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. October 6, 2023 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2023 Οταν θα κανω την διαδικασια με Shizuku/pixel IMS, μετά αν τα απεγκαταστήσω ολα, θα λειτουργεί ακόμα το VoLTE? Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_NikitaS_ Δημ. October 6, 2023 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2023 32 minutes ago, doganos said: Οταν θα κανω την διαδικασια με Shizuku/pixel IMS, μετά αν τα απεγκαταστήσω ολα, θα λειτουργεί ακόμα το VoLTE? Ναι, αλλά στο επόμενο update θα πρέπει να το ξανακάνεις. Σε κάθε update μέχρι να τα δώσουν μαμά. Δεν είναι και πολύ σε μέγεθος. Γιατί να τα απεγκαταστησεις; τεσπα εσύ ξέρεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. October 6, 2023 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2023 2 minutes ago, _NikitaS_ said: Ναι, αλλά στο επόμενο update θα πρέπει να το ξανακάνεις. Σε κάθε update μέχρι να τα δώσουν μαμά. Δεν είναι και πολύ σε μέγεθος. Γιατί να τα απεγκαταστησεις; τεσπα εσύ ξέρεις. Α δηλαδη σε καθε Update χανεται η ρυθμιση; Δεν το ηξερα αυτο. Ε δεν θελω να εχω "αχρηστες" εφαρμογες χωρις να τις χρησιμοποιω... Παω για προπαραγγελια το 8 pro. Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_NikitaS_ Δημ. October 6, 2023 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2023 Επίσης από χρήστες της ομάδας στο facebook Στη 14 beta2 έφτιαξε το θέμα από κλήσεις πρώην forthnet σε cosmote. Σταματάω να σας πρήζω 😂😂😂 2 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
empeiros Δημ. October 6, 2023 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2023 (edited) 2 ώρες πριν, _NikitaS_ said: Επίσης από χρήστες της ομάδας στο facebook Στη 14 beta2 έφτιαξε το θέμα από κλήσεις πρωην forthnet σε cosmote. Σταματάω να σας πρήζω 😂😂😂 Τι να μας πρήζεις, τέτοια χαρμόσυνα νέα τα περίμενα εδώ και χρόνια. Εσύ ποιο pixel έχεις; από μπαταρία έχει καλή; Επειδή κατά 99,99% το επόμενο μου κινητό θα είναι pixel αξίζει να περιμένω το 8 ή το 7 είναι καλό Edited October 6, 2023 by empeiros Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_NikitaS_ Δημ. October 6, 2023 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2023 1 hour ago, empeiros said: Τι να μας πρήζεις, τέτοια χαρμόσυνα νέα τα περίμενα εδώ και χρόνια. Εσύ ποιο pixel έχεις; από μπαταρία έχει καλή; Επειδή κατά 99,99% το επόμενο μου κινητό θα είναι pixel αξίζει να περιμένω το 8 ή το 7 είναι καλό Επειδή εδώ μέσα όλο έλεγα για τα σταθερά forthnet γι αυτό λέω ότι θα σταματήσω να σας πρήζω. Εγώ έχω άλλο θέμα τώρα. Είμαι με nova και θέλω να γυρίσω στην cosmote και δε βρίσκω πουθενά sim. Ούτε σε Γερμανό ούτε σε cosmote χαχαχα. Καλά να πάθω που φεύγω. 😂 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xristos75 Δημ. October 6, 2023 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2023 20 minutes ago, _NikitaS_ said: Επειδή εδώ μέσα όλο έλεγα για τα σταθερά forthnet γι αυτό λέω ότι θα σταματήσω να σας πρήζω. Εγώ έχω άλλο θέμα τώρα. Είμαι με nova και θέλω να γυρίσω στην cosmote και δε βρίσκω πουθενά sim. Ούτε σε Γερμανό ούτε σε cosmote χαχαχα. Καλά να πάθω που φεύγω. 😂 esim δεν θες να βάλεις ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_NikitaS_ Δημ. October 6, 2023 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2023 (edited) 3 minutes ago, xristos75 said: esim δεν θες να βάλεις ? Νομίζω ότι δε γίνεται απευθείας φορητοτητα σε esim. Η αλήθεια είναι ότι δε το ρώτησα. Υπάρχει κάποιος να ξέρει αν γίνεται απευθείας φορητοτητα με esim; Από την άλλη, μόνο η esim της vodafone μπορεί να επαναχρησιμοποοηθει. Της cosmote όχι. Θέλει πάλι έκδοση. Συν ότι με esim δε θα μπορέσω να την βάλω σε άλλη συσκευή να ενεργοποιήσω στην γραμμή volte και 5g. Edited October 6, 2023 by _NikitaS_ 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. October 6, 2023 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2023 Esim φορητότητα δεν γίνεται. 1 Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djivo Δημ. October 6, 2023 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2023 4 minutes ago, _NikitaS_ said: Νομίζω ότι δε γίνεται απευθείας φορητοτητα σε esim. Η αλήθεια είναι ότι δε το ρώτησα. Υπάρχει κάποιος να ξέρει αν γίνεται απευθείας φορητοτητα με esim; Από την άλλη, μόνο η esim της vodafone μπορεί να επαναχρησιμοποοηθει. Της cosmote όχι. Θέλει πάλι έκδοση. Συν ότι με esim δε θα μπορέσω να την βάλω σε άλλη συσκευή να ενεργοποιήσω στην γραμμή volte και 5g. Γιατί δεν το κάνεις ηλεκτρονικά και να σου στείλουν τη sim στη διεύθυνση σου? Φαντάζομαι καρτοκινητό έχεις όπου είναι εύκολη η διαδικασία. Παράθεση Κώστας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lykourgos Δημ. October 6, 2023 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2023 4 ώρες πριν, _NikitaS_ said: Επίσης από χρήστες της ομάδας στο facebook Στη 14 beta2 έφτιαξε το θέμα από κλήσεις πρώην forthnet σε cosmote. Σταματάω να σας πρήζω 😂😂😂 Δεν ξέρω αν αυτό ή η υποστήριξη 5G είναι μεγαλύτερη είδηση! : Ρ (πλακίτσα κάνω καλοπροαίρετα..) 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_NikitaS_ Δημ. October 6, 2023 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2023 40 minutes ago, lykourgos said: Δεν ξέρω αν αυτό ή η υποστήριξη 5G είναι μεγαλύτερη είδηση! : Ρ (πλακίτσα κάνω καλοπροαίρετα..) Για μένα η σωστή υποστήριξη του volte είναι πολύ πιο σημαντική απ ότι το 5g χαχαχχα. Ειδικά αν μιλάμε για cosmote που και στο 4g κεντάει. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
odontiatros1986 Δημ. October 6, 2023 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2023 (edited) 5 ώρες πριν, _NikitaS_ said: Σταματάω να σας πρήζω Δώσε πληροφορία στο λαό φίλε! Κανέναν δεν πρήζεις! Είμαστε κι εμείς που περιμένουμε τα καλά νέα με τη χρεωστική στα δόντια για να ρίξουμε την παραγγελία! Edited October 6, 2023 by odontiatros1986 1 Παράθεση http://media.rockstargames.com/rockstargames/img/global/downloads/buddyiconsconavatars/v_franklin_chop2_80x80.jpg Automagic * Automation @ Google Play Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petrog Δημ. October 7, 2023 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2023 Πολύ καλά νέα αυτά που διαβάζω. Μάλλον πάω για Pixel 8 και εγώ εάν προσθέσουν και VoWiFi. Λογικά αφού έβαλαν 5G θα πρέπει να βάλουν και αυτό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geofak Δημ. October 7, 2023 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2023 Έχει ενεργοποιηθεί 5G στη Vodafone σε εσάς που έχετε P6a με έκδοση vodafone_gr-52000000001.15 ? Το λέω διότι τα 7αρια πήρανε την vodafone_gr-52000000001.16 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts