Tasos19s Δημ. March 22, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2021 Καλησπέρα , ενδιαφέρομαι να αγοράσω το συγκεκριμένο κινητό αλλά διαβάζω για θέματα με green tint και φοβάμαι μην μπλέξω με επισκευές και αντικαταστάσεις. Γνωρίζει κάποιος σχετικά με το πρόβλημα τι γίνεται; το βλέπετε στα δικά σαε τηλέφωνα; 1 συσκευή στις μερικές χιλιάδες άμα εμφάνισε Μην ασχολείσαι Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. March 22, 2021 Administrators Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2021 Καλησπέρα , ενδιαφέρομαι να αγοράσω το συγκεκριμένο κινητό αλλά διαβάζω για θέματα με green tint και φοβάμαι μην μπλέξω με επισκευές και αντικαταστάσεις. Γνωρίζει κάποιος σχετικά με το πρόβλημα τι γίνεται; το βλέπετε στα δικά σαε τηλέφωνα; Δυστυχώς με τις OLED οθόνες είναι λίγο ρίσκο τι θα σου κάτσει. Εγώ άλλαξα τρία 11 Pro Max για να δω οθόνη χωρίς να πρασινίζει ή να κοκκινίζει, κάτι που φαίνεται σε γκρι φόντο και πολύ χαμηλό φωτισμό. Ευτυχώς ωστόσο με το 12 Pro Max ήμουν εξαρχής τυχερός αλλά έχω διαβάσει σχετικά παράπονα σε φόρουμ του εξωτερικού. Είναι λίγο θέμα τύχης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stavrosspil Δημ. March 22, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2021 (edited) Δυστυχώς με τις OLED οθόνες είναι λίγο ρίσκο τι θα σου κάτσει. Εγώ άλλαξα τρία 11 Pro Max για να δω οθόνη χωρίς να πρασινίζει ή να κοκκινίζει, κάτι που φαίνεται σε γκρι φόντο και πολύ χαμηλό φωτισμό. Ευτυχώς ωστόσο με το 12 Pro Max ήμουν εξαρχής τυχερός αλλά έχω διαβάσει σχετικά παράπονα σε φόρουμ του εξωτερικού. Είναι λίγο θέμα τύχης.Όταν λες τα άλλαξες; είχες θέμα και το πήγαινες πίσω στο μαγαζί που το πήρες και στο έκαναν αντικατάσταση; Αν ναι μπορείς να μου πεις σε pm από ποιο μαγαζί το πήρες; Edited March 22, 2021 by stavrosspil Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CPR Δημ. March 23, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2021 Όταν λες τα άλλαξες; είχες θέμα και το πήγαινες πίσω στο μαγαζί που το πήρες και στο έκαναν αντικατάσταση; Αν ναι μπορείς να μου πεις σε pm από ποιο μαγαζί το πήρες; Και πως το καταλαβαίνουμε; Αν έχει πρόβλημα εννοώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stavrosspil Δημ. March 23, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2021 Και πως το καταλαβαίνουμε; Αν έχει πρόβλημα εννοώ.Απ ότι κατάλαβα από κάτι βίντεο σε σκοτεινό δωμάτιο το βλέπεις με κάτω από 20 % φωτεινότητα βάζεις μαύρη φωτογραφία ή γκρι σκουρο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jim_25 Δημ. March 26, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2021 εγώ έχω μία απορία είναι και σε σας η selfie κάμερα τόσο πολύ με θόρυβο ?δεν δικαιολογείται για τόσα χρήματα τηλέφωνο βγάζει κακές φωτογραφίες και ειδικά σε εξωτερικό χώρο Παράθεση :!: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stavrosspil Δημ. March 27, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2021 Απ ότι κατάλαβα από κάτι βίντεο σε σκοτεινό δωμάτιο το βλέπεις με κάτω από 20 % φωτεινότητα βάζεις μαύρη φωτογραφία ή γκρι σκουρο. Τελικά έχει ελέγξει κάποιος το κινητό του να απαντήσει αν υπάρχει το πρόβλημα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. March 27, 2021 Administrators Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2021 Τελικά έχει ελέγξει κάποιος το κινητό του να απαντήσει αν υπάρχει το πρόβλημα; Όλες οι OLED οθόνες έχουν μια ευπάθεια εκεί, το θέμα είναι πόσο έντονο είναι αλλά και κατά πόση σημασία δίνει ο καθένας. Ευτυχώς το θέμα παρουσιάζεται υπό συγκεκριμένες συνθήκες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geob79 Δημ. April 7, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2021 Καλησπέρα σε όλους. Σκέφτομαι σοβαρά την αγορά. Από πλευράς μπαταρίας είστε ευχαριστημένοι; Πόσο SOT έχετε συνήθως; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CPR Δημ. April 7, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2021 Καλησπέρα σε όλους. Σκέφτομαι σοβαρά την αγορά. Από πλευράς μπαταρίας είστε ευχαριστημένοι; Πόσο SOT έχετε συνήθως; Η μπαταρία είναι μια χαρά με όλα ανοικτά βγάζει μέρα άνετα. 5G, Bluetooth, δεδομένα κλπ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lina_ Δημ. April 7, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2021 Καλησπερα! Το 5g με δικαρτο λειτουργει; Η περιμενουμε update; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JIMBOAthens Δημ. April 7, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2021 Καλησπερα! Το 5g με δικαρτο λειτουργει; Η περιμενουμε update; Nope. Με το επόμενο update λογικά... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pwpwpw Δημ. April 7, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2021 Καλησπέρα , ενδιαφέρομαι να αγοράσω το συγκεκριμένο κινητό αλλά διαβάζω για θέματα με green tint και φοβάμαι μην μπλέξω με επισκευές και αντικαταστάσεις. Γνωρίζει κάποιος σχετικά με το πρόβλημα τι γίνεται; το βλέπετε στα δικά σαε τηλέφωνα; Green tint έχουν ελάχιστες συσκευές στο αλλάζουνε αν σου κάτσει τέτοιο πάνελ. Πάντως yellow tint έχουν όλα τα 12αρια(τουλάχιστον εγώ δεν έτυχε να δω κάποιο που να μην έχει), η οθόνη τους είναι πιο θερμή από τα προηγουμενα iPhone με αποτέλεσμα να βγάζουν μια ελαφριά κιτρινίλα που είναι εύκολα αντιληπτή ειδικά στα λευκά αν συγκρίνεις το 12αρι με πιο παλιό iPhone. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 7, 2021 Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2021 Καλησπερα! Το 5g με δικαρτο λειτουργει; Η περιμενουμε update; Σύμφωνα με τις έως τώρα πληροφορίες, στην 14.5 θα είναι κανονικά ενεργοποιημένο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geob79 Δημ. May 18, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2021 Καλημέρα, έχει κανείς εικόνα εάν η διάρκεια μπαταρίας είναι διαφορετική στο 12 pro σε σχέση με το 12 το απλό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
netvasilis Δημ. May 18, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2021 Το 12 Pro δεν έχει τόσο καλή διάρκεια μπαταρίας, προερχόμενος από το 11 (το απλό) είχε πολύ καλύτερή. Το 12 pro max κάτι κάνει. Για το 12 το απλό δεν έχω εικόνα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fulgore1 Δημ. May 18, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2021 Το 12 Pro δεν έχει τόσο καλή διάρκεια μπαταρίας, προερχόμενος από το 11 (το απλό) είχε πολύ καλύτερή. Το 12 pro max κάτι κάνει. Για το 12 το απλό δεν έχω εικόνα. iphone 11 6.1ιντσες,αναλυση 1792x828,3110mah μπαταρια iphone 12 pro 6.1ιντσες,αναλυση 2532χ1170,2815mah μπαταρια Με λιγα λογια το 12pro εχει αισθητα μεγαλυτερη καταναλωση σε οθονη(διπλασια συνολικα pixel),και μικροτερη μπαταρια απο το 11. Αρα αναμενομενα,δεν εχει και τοσο καλη διαρκεια μπαταριας σε σχεση με αυτο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geob79 Δημ. May 31, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2021 Καλησπέρα σε όλους. Μια ερώτηση γενική για τους «Χάρτες». Παρόλο που έχω ενεργοποιήσει την επιλογή Κίνηση, δεν κάνει καλή εκτίμηση του χρόνου του ταξιδιού….την υπολογίζει με βάση τα χιλιόμετρα αλλά όχι με βάση την κίνηση στο δρόμο…ξέρει κανείς πώς διορθώνεται αυτό; Ή μήπως να βάλω το Google Maps? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jg_sot Δημ. June 1, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2021 Google Maps Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tommyriz Δημ. June 12, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2021 Καλησπέρα παιδιά.... έχω iphone 12 pro και ξαφνικά εκεί που ήμουν στο safari ακούστηκε ένας ήχος και εκλεισε η οθόνη και δεν ανταποκρίνοταν... μετά απο 30 περίπου δευτερόλεπτα επανήλθε. Τι λέτε να παίζει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. June 12, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2021 Καλησπέρα παιδιά.... έχω iphone 12 pro και ξαφνικά εκεί που ήμουν στο safari ακούστηκε ένας ήχος και εκλεισε η οθόνη και δεν ανταποκρίνοταν... μετά απο 30 περίπου δευτερόλεπτα επανήλθε. Τι λέτε να παίζει? Crash Συμβαίνουν κι αυτά Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. June 13, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2021 ερώτηση: από που αγοράζουμε για να έχουμε 2 χρόνια εγγύηση στα σίγουρa και best price? Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. June 13, 2021 Administrators Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2021 ερώτηση: από που αγοράζουμε για να έχουμε 2 χρόνια εγγύηση στα σίγουρa και best price? Από εξουσιοδοτημένους μεταπωλητές… https://locate.apple.com/gr/el/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. June 13, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2021 είναι dual sim ή μια sim και μια e-sim ? Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakissalonika Δημ. June 13, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2021 είναι dual sim ή μια sim και μια e-sim ? Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk Μια sim και μια e-sim Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts