Jump to content

Pwpwpw

Members
  • Δημοσιεύσεις

    187
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by Pwpwpw

  1. Aυτα τα "μεσα" ειναι που μας φαγαν και εχει γινει αυτο το μπαχαλο. Παρακαμτουν την σειρα οπως θελουν και δινουν πρωτα σε φιλους, συγγενης, κουμπαρους, υπαλληλους και δεν ξερω που αλλου, με αποτελεσμα καποιοι που εχουμε προπαραγγειλει απο τις 15.00 στισ 15/9 να ειμαστε ακομη στην αναμονη γιατι ουσιαστικα το κινητο το "τσιμπησε" αλλος. Ειναι αστειο ενα και πλεον μηνα μετα να εχουν εξυπηρετηθει απειροελαχιστες προπαραγγελιες που γινανε day one.
  2. Ρε παιδια με το πλαισιο ξερεις κανεις τι γινετε? Εχει προπαραγγειλει και παραλαβει κανεις απο εκει? Προπαραγγελια απο 15/9 ενα 15 pm και καμια απολυτως ενημερωση, σε λιγο συμπληρωνω ενα μηνα στην αναμονη.
  3. Kανεις δεν μπορει να σου απαντησει αυτη την ερωτηση, κανεις δεν γνωριζει. Απλα σκεψου οτι ακομη δεν εχουν εξυπηρετηθει καν ολες οι προπαραγγελιες που γινανε την πρωτη ημερα (15/9) οποτε σιγουρα εχει αρκετο δρομο ακομα. Ενδεικτικα εκανα προπαραγγελια απο πλαισιο 15/9, δεν εχω παραλαβει ακομη, πηρα τηλεφωνο μηπως μαθω ημερομηνια παραλαβης και δεν ξερανε να μου πουνε, απλα περιμενετε μου ειπανε και θα σας ενημερωσουμε οτι ερθει η συσκευη.
  4. Προπαραγγελια 15/9 απο πλαισιο 256 PM natural και ακομη τιποτα, ηδη ειμαστε στις 20 ημερες αναμονης. Αν δεν εχουν εξυπηρετηθει ακομη ουτε οι προπαραγγελιες που γινανε day one οι επομενοι ποτε θα παραλαβουν, τραγικη κατασταση, αυτο ηταν paper launch δεν υπαρχουν συσκευες πουθενα.
  5. Υπαρχει κανεις που εχει προ-παραγγειλει απο πλαισιο και ειχε ενημρωση και θα παραλαβει παρασκευη?
  6. Iσχυει αυτο που λες, αλλα οποιος θελει Pro max 256gb χρωμα natural titanium δεν δινει δυνατοτητα προπαραγγελιας(οποιος προλαβε προλαβε), αφηστε mail λεει για να ερθει ειδοποιηση οταν ειναι ξανα διαθεσιμο.
  7. Eκανα και εγω μια προπαραγγελια απο πλαισιο πριν λιγο. Απορω την φορμα εκδηλωσης ενδιαφεροντος για πιο λογο την συμπληρωνουμε δεν μου ηρθε καμια ενημερωση οτι ανοιξανε οι προπαραγγελιες, τυχαια το ειδα απο μονος μου και την εκανα.
  8. Ναι αυτόματα κάνουν αναβαθμίσεις οι εφαρμογες. Μπορείς να αναφερεις που υπάρχει η ρύθμιση για ενεργοποίηση/απενεργοποίηση της αυτόματης ενημέρωσης των εφαρμογών;
  9. Έχει 4-5 μέρες τώρα δεν το έχει εμφανίσει καθόλου το πρόβλημα αυτό στο YouTube , ίσως έγινε κάποιο update στο YouTube δεν ξέρω, η ουσία είναι ότι δειχνει να έχει εξαλειφθεί το συγκεκριμένο πρόβλημα.
  10. Nαι εννοειτε, εχω κανει Log in στο youtube account μου Αυτο που με προβληματιζει εντονα ειναι οτι μου φαινεται οτι το προβλημα το εχω μονο εγω και δεν ειναι "γενικευμενο" θεμα της 16.1, διοτι δεν εχω δει ουτε μια αναφορα για αυτο το προβλημα την στιγμη που εγω μετρω ηδη 3-4 αναγκαστικες επενεκκινησεις της συσκευες μεσα σε μολις μια εβδομαδα, γιατι απλα δεν μπορουσα να δω βιντεο στο youtube.
  11. Εννοείτε ήταν το πρωτο πράγμα που έκανα, αλλά δυστυχώς δεν έλυσε το πρόβλημα.
  12. Παιδια δεν ξερω αν εχει αναφερθει η αν αντιμετωπιζει καποιος αλλο χρηστης το ιδιο προβλημα με εμενα.Μετα την αναβαθμιση στην 16.1 αντιμετωπιζω ενα περιεργο προβλημα στο youtube το οποιο το εμφανιζει σε ανυποπτες στιγμες.Παταω να παιξει βιντεο και λεει "παρουσιατηκε καποιο προβλημα Πατηστε για επαναληψη" με μαυρο φοντο πισω στο βιντεο. Κλεινω ανοιγω το youtube, κλεινω εντελως την εφαρμογη απο την μνημη της συσκευης τιποτα. Ο μονος τροπος για να παιξει βιντεο μολις παρουσιασει αυτο το προβλημα, ειναι να κλεισω την συσκευη εντελως και να την ξανα ανοιξω, μετα παιζει απροβληματιστα(ωσπου να το ξανα κανει καποιο στιγμη και μετα ξανα απενεργοποιηση κτλ). Εχει κανεις το ιδιο θεμα, η εστω γνωριζει καποιος πως μπορω να το λυσω, ειναι πολυ ενοχλητικο.
  13. Τι είναι το AOD? Always on display ?
  14. Μετά από 5-6 μέρες με το 13 pro είμαι πολύ ικανοποιημένος από την μετάβαση. Ναι η οθόνη του max είναι απολαυστική αλλά εν τέλη η φορητότητα για εμένα ειναι πολύ πιο σημαντική, επιτέλους φεύγω από το σπίτι χωρίς να σκέφτομαι τι παντελόνι η τσαντάκι να πάρω μαζί μου για να κουβαλήσω το κινητό. Επίσης η οθόνη του pro μετά από λίγη ώρα ενασχολήσης μαζί του προσαρμόστηκε το μάτι και δεν μου φαίνεται πλέον μικρή, με ικανοποιεί , μόνο αν το βάλω πλάι πλάι με το max αντιλαμβάνομαι την μεγάλη διαφορά στο μέγεθος. Επίσης από την μπαταρία δεν έχω κανένα παράπονο,με την χρήση που κάνω μου βγάζει για πλάκα την ημέρα και μου περισσεύει και ένα 30-40%. Γενικά αν συνεχίσει η apple να δινει και στο pro και στο max τα ίδια specs όπως έκανε φέτος δεν νομίζω να ξανα πάρω ποτέ το max γιατί μετά από μερικούς μήνες συμβίωσης μαζί του κατάλαβα ότι προσωπικα με κουράζει και δεν με βολεύει αυτό το μέγεθος. Τελος όσο αφορά το χρώμα, πηρα πολύ διστακτικά το sierra blue, είπα να πάρω κάτι διαφορετικό από τα κλασσικά άσπρα-μαύρα που παίρνω παντα, εν τέλη με μια διαφανή θηκη της spigen που έβαλα το χρώμα δειχνει απίστευτα ωραίο, πραγματικά δεν περιμενα να μου αρέσει τόσο, πίστευα ότι θα με βρίζω που δεν πηρα τα κλασσικά silver-graphite αλλά τελικά όχι, το χρώμα είναι πολύ όμορφο.
  15. Συμφωνώ με τα γραφόμενα σου, και εγω έχω iPad όποτε όταν κάθομαι και αράζω σπίτι χρησιμοποιώ αυτό. Το μέγεθος του max για τα γούστα μου δεν παλεύεται, έκανα τα πάντα να το συνηθίσω δεν το κατάφερα ποτέ, δεν χωράει στην τσέπη, πάνω στην μηχανή δεν είχα που να το βάλω και πολλά τέτοια προβλήματα γενικώς. Η μπαταρία δεν νομίζω να είναι θέμα δεν κάνω την τρελή χρήση με το κινητό, όταν πέφτω για ύπνο το Max είχε γύρω στο 45-50% υπόλοιπο και το βάζω κάθε βράδυ για φόρτιση ώστε να βγάλει άνετα την επόμενη μέρα. Το ίδιο θα κάνω και με το προ, θα το βάζω κάθε βράδυ αλλά αντι να έχω 40-50% υπόλοιπο φανταζομαι θα έχω 20-30% υπόλοιπο, την μέρα θα την βγαζω πάλι άνετα θεωρώ και πάλι θα φορτίσω κάθε βράδυ. Θα το δω οταν με το καλό έρθει!
  16. Επειδή ανήκεις στο 1% που δεν βάζει θηκη, αγοράζουμε οτιδήποτε εκτός μαύρου , έτσι θα αναγκαστείς να τοποθετήσεις μια μαύρη θηκη και θα γλιτώσεις χρήματα από σπασμένη συσκευή, για το καλό της τσέπης σου το κάνουμε 😛
  17. Η αλήθεια είναι ότι από την στιγμή που το 99% των χρηστών έχουμε την συσκευή μέσα σε θηκη, το χρώμα δεν παίζει και τόσο σπουδαίο ρολο γιατί στην πράξη δεν το βλέπουμε σχεδον ποτέ, περισσότερο ψυχολογικό νομίζω ότι είναι το θέμα.
  18. Επειδή το 12αρι το είχα λευκό, το 13pro max το είχα gold, και το graphite δεν μου αρέσει τοσο σε αυτες τις συσκευες επειδή κρυβει τα lens των καμερών που προσωπικα μου αρέσει να φαίνονται, ενώ έχει σχεδον αποφασίσει να πάω στο silver τελευταία στιγμή παρηγγειλα τελικά πριν λίγο το sb ως κάτι διαφορετικό γιατί λευκά μαύρα Χρυσα είχα πολλές φορές στο παρελθόν. Ελπιζω να δένει μια καμία θηκη σωστά και να μην το μετανιώσω. Παρηγγειλα μια γαλάζια θηκη και μια διαφανή εντελώς, ελπιζω να ταιριάζουν. Να είμαι ειλικρινής δεν μπορω να καταλάβω την τρέλα που επικρατεί φέτος με αυτό το χρώμα, δεν μου φαίνεται κάτι τόσο ουαου προσωπικα, από το περυσινό πάντως μπλε σιγουρα μου αρέσει πολύ παραπάνω το φετινό. Τεσπα ελπιζω μα μη το μετανιώσω, εντυπώσεις όταν το δω από κοντά!
  19. Μετα απο μερικους μηνες συμβιωσης με το 13pro max αποφασισα να παω στο 13pro γιατι τελικα δεν μπορεσα ποτε να συνηθισω το μεγεθος του και ειδικα το βαρος του. Εχω μια απλη ισως και αστεια ερωτηση, αλλα θα ηθελα την γνωμη σας σας για επιλογη χρωματος, Ειμα αναμεσα σε silver και sierra blue, gold ειχα οποτε οχι παλι ιδιο, το καινουργιο Green δεν ειναι καθολου του γουστου μου και το graphite σχεδον εξαφανιzει την τριπλετα καμερων και προσωπικα με χαλαει αυυο (ενω σε καποιους αρεσει αυτο). Οποτε μενει siera blue η silver, τι γνωμη εχετε ? Οσοι πηρατε το μπλε μηπως ειναι βαρετο απο ενα σημειο μετα? Μηπως κουραζει γιατι πιθανον ειναι δυσκολο να συνδιαστει χρωματκα με θηκες? Υ.Γ 1 δεν εχω δεν ποτε σε κανενα καταστημα απο κοντα το λευκο
  20. Μαλλον δεν το εγραψα σωστα, δεν εννοω αυτο, να ζητησω feedback εννοω για το καταστημα που σεκφτομαι να το παω, εαν εχει καποιος εμπειρια ειτε αρνητικη ειτε θετικη.
  21. Eνταξει ειναι ψιλοδουλεια και θελει και καποια εργαλειακια, εγω απλα φοβαμαι μην γινει καμια πατατα στην επισκευη αμα ο τεχνικος δεν σκαμπαζει και γινει χειροτερα απο οτι ειναι τωρα. Παντως σε γνωστη αλυσιδα 3ου επισκευαστη αναλαμβανουν να μου το φτιαξουν αλλαζοντας το ραγισμενο τζαμακι χωρις να λυθει το κινητο. Δεν ξερω αν επιτρεπεται να αναφερω δημοσια το κατστασημα γιατι θα ηθελα να παρω feedback αν εχει καποιος εμπειρια και ακουσω κριτικες, μην παω και μου καταστρεψουν την συσκευη γιατι δεν ειναι και φθηνο κινητο.
  22. Στις φωτο ανάλογα την γωνία που πέφτει το φως μερικές φορές φαίνεται σκιά/αντανάκλαση , άλλες φορές δεν φαίνεται τίποτα, είναι ανάλογα η γωνία με την οποία πέφτει το φως στην κάμερα. Σε αυτον που πηρα και ρωτησα για επισκευή και μου είπε 95 ευρώ, με ρώτησε εάν έσπασε εντελώς το τζαμάκι η αν έχει ράγισμα. Του απάντησα ράγισμα και μου λέει ότι εάν είχε σπάσει εντελώς θα μπορούσε να το τραβήξει απ έξω χωρίς να λυθεί ολόκληρη η πλάτη. Του λεω να το σπάσουμε τότε και να τοποθετησουμε καινούργιο χωρις να λυθεί η πλάτη και μου απαντησε ότι είναι επικίνδυνο γιατί μπορει μα φύγει κάποιο θραύσμα και να τραυματίσει τον φακό. Τώρα να γίνετε όντως απ έξω η αλλαγή χωρίς να λυθεί η πλάτη τι να πω δεν ξέρω δεν είμαι τεχνικός ότι μου είπαν λέω και Εγω.
  23. Πηρα τηλεφωνο σε 3ο επισκευαστη πριν λιγα λεπτα και μου ειπε οτι αλλαζει το ραγισμενο τζαμακι μονο του χωρις αλλαγη ολοκληρης της πλατης που ζηταει η apple, αλλα εδω υπαρχει αλλο μεγαλο προβλημα. Αρχικα θα μπει ιμιτασιον ανταλλακτικο και οχι το γνησιο με κοστος 95 ευρω, αλλα το μεγαλο προβλημα ειναι οτι μου ειπε οτι το κινητο για να αλλαχθει αυυτο το ενα τζαμακι, πρπει να λυθει η συσκευη το οποιο εχει ως αποτελεσμα 2 τεραστια αρνητικα οπως μου ανεφερε: 1)αδιαβιαβροχοποιηση τελος 2)Εγγυηση apple παπαλα αν την χρειαστω για οποιοδηποτε προβλημα μελλοντκα. Η κατασταση μου μου θυμιζει το ρητο "μπρος γκρεμος και πισω ρεμα", πραγματικα δεν ξερω τι να κανω,
  24. Καλησπερα παιδια, πριν λιγο ειχε μια πτωση το κινητο του τιτλου και για κακη μου τυχη ραγισε περα-περα το τζαμακι σε μια απο τις 3 πισω καμερες. Πηρα τηλεφωνο σε istorm να ρωτησω και μου ειπε οτι για οποιαδηποτε βλαβη στο πισω μερος αλλαζει ολοκληρη η πλατη με κοστος 590 ευρω. Υπαρχει τροπος παιδια να αλλαξει μονο το τζαμακι της καμερας η αναγκαστικα πρπει να δωσω 590 ευρω για αλλαγγη ολοκληρου του πισου μερους εαν θελω να το επισκευασω?
  25. Πολύ καλή προσφορά.Ληγει το συμβόλαιο σου και σου στείλανε τόσο καλή προσφορά η εισαι σε άλλο πάροχο και θέλουν να σε τσιμπήσουν; Οπου σε πιάσουνε είναι τελικά, μακαρι να μου κάνανε και μένα τέτοια προσφορά ανανέωσης. Η προσφορά που κάνουν σε μένα ειναι το gimamax 5gb ( 10gb με το one) στην προνομοιακη τιμη των 30.90 ευρώ, τρέχω να μην χάσω την ευκαιρία.
×
×
  • Create New...