Jump to content

tommyriz

Members
  • Δημοσιεύσεις

    194
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by tommyriz

  1. Καλησπέρα παιδιά.... έχω iphone 12 pro και ξαφνικά εκεί που ήμουν στο safari ακούστηκε ένας ήχος και εκλεισε η οθόνη και δεν ανταποκρίνοταν... μετά απο 30 περίπου δευτερόλεπτα επανήλθε. Τι λέτε να παίζει?
  2. Καλησπέρα σας! Προσπαθώ να δω novago από λαπτοπ dell με windows 10 αλλά την ώρα που πάει να ανοίξει ο player εμφανίζεται για δευτερόλεπτα το παράθυρό του και κλείνει κατευθείαν. Εκανα ενημέρωση drivers της καρτας γραφικών αλλα δεν έφτιαξε. Μπορεί να βοηθήσει κάποιος?
  3. Για αυτό ρώτησα και εγώ το πρωί προλαβαίνω να φορτίσει βαριά μέχρι 85% και όταν γυρίζω είμαι κοντά στο 50% όποτε δε βγαίνει η υπόλοιπη μέρα χωρίς φόρτιση ( δεν το αφήνω να πέσει και κάτω από 35%). Ευχαριστώ για την απάντηση .
  4. Καλημέρα έχω αγοράσει τον 20w φορτιστή της apple για το κινητό. Έχω δει από πολλούς να λένε ότι αφήνουν όλο το βράδυ να φορτίζει.... με ταχυφορτιστη είναι σωστό να γίνεται αυτό; Ή ταλαιπωρείται χωρίς λόγο η μπαταρία ;
  5. Ευχαριστώ πολύ!
  6. Με το καλό να παραλάβεις άντε να δούμε τι θα κάνει και το public καμιά ενημέρωση μέχρις στιγμής...
  7. Ευχαριστώ πολύ ήδη έχω κανει την παραγγελία απο amazon για τζαμακια , θήκες και φορτιστή....απλά ελπίζω να φτάσουν πρίν πάρω το κινητό!!!!!
  8. Καλησπέρα παίδες! Φέτος ήρθε και για μένα η ώρα της μετάβασης σε ios! Εγινε η παραγγελία από Public (12 pro - pacific blue) και περιμένω να δω πότε θα παραλάβω.... στην εξέλιξη παραγγελίας μου λέει εκτεταμένη αναζήτηση. Αντε να δουμε αν θα το έχουμε στις 20/11.
  9. tommyriz

    OnePlus 6

    Παίδες τα φώτα σας, μπορεί κάποιος να μου πει τι είναι αυτή η ένδειξη στην μπάρα δίπλα στο wifi??? https://imgur.com/gallery/dsoaA6a όλα καλά το βρήκα είναι η περιστροφή οθόνης.
  10. tommyriz

    OnePlus 6

    Να κάνω αλλά από που και ως που έγινε αυτό ? Δικαιολογείται κάπως? Για να μην την ξαναπατήσω ρωτάω.
  11. tommyriz

    OnePlus 6

    Καλησπέρα παιδιά χρειάζομαι τα φώτα σας.... προσπαθώ να τραβήξω βιντεακι με τη στοκ εφαρμογή και μου βγαζει μηνυμα ότι ''η εγγραφή σταμάτησε λόγω σφάλματος'' κατευθείαν. Έβαλα και τη gcam εκεί μπορώ να τραβήξω αλλά μου βγάζει ένδειξη ότι ''δεν είναι δυνατή η εγγραφή ήχου γιατι το μικρόφωνο χρησιμοποιείται από άλλη εφαρμογή''. Μπορεί κάποιος να βοηθήσει?
  12. tommyriz

    OnePlus 6

    Και εμένα στο messenger φουλ...
  13. Αγορασμένο τον Σεπτέμβριο του 2015 όντως το μόνο θέμα του πλέον είναι η μπαταρία...όμως είναι ακόμα ένα αρκετά καλό κινητό για έναν μέσο χρήστη ή αν χρησιμοποιείται σαν δεύτερη συσκευή.
  14. tommyriz

    OnePlus 6

    Ναι αλλά με την κορυφαία κάμερα όταν βγήκε...τεσπά η κάμερα είναι πάντα θέμα υποκειμενικό, προσωπικά είμαι ικανοποιημένος για τα 380 ευρώ που έδωσα.
  15. tommyriz

    OnePlus 6

    Οι φωτογραφίες του είναι αρκετά καλες. Εγώ προερχόμενος από Samsung Galaxy S6 είμαι υπερευχαριστημενος αν σκεφτείς και το ποσό που δίνεις. Στο μόνο που υστερεί (όχι σε μεγάλο βαθμό) είναι οι νυχτερινες λήψεις.
  16. tommyriz

    OnePlus 6

    Εντάξει το κατάφερα τελικά είδα ότι ήταν απενεργοποιημένο το otg στο κινητό....
  17. tommyriz

    OnePlus 6

    Καλησπέρα προσπαθώ να συνδέσω ένα usb stick otg φαίνεται μεταφορά αρχείων από κινητό Η/Υ αλλά δεν μου το αναγνωρίζει. Στο laptop ανοίγει κανονικά.... Μπορείτε να με βοηθήσετε?
  18. tommyriz

    OnePlus 6

    Καλησπέρα παίδες!!! Παρέλαβα και εγω χθες το 8/128 απο gearbest με DHL! Πρώτη εντύπωση πραγματικά εντυπωσιακό και σφαιράτο! (Προέρχομαι από Samsung Galaxy S6)
  19. tommyriz

    OnePlus 6

    Εγώ ευτυχώς το μυρίστηκα τι θα γινόταν στη Black Friday και το χτύπησα στις 08/11...τώρα την Παρασκευή έφυγε απο Γερμανία και ελπίζω μέχρι το τέλος της εβδομάδας να παραλάβω...!!!
  20. tommyriz

    OnePlus 6

    Ωραία και εγώ το περιμένω, είναι shipped από 8/11 προτιμώ να έρθει με oxygen να το χαρούμε με το πρώτο power on....
  21. tommyriz

    OnePlus 6

    Πολύ καλό αυτό μου φαίνεται...περιμένω και εγώ να δω τι θα μου έρθει...
  22. tommyriz

    OnePlus 6

    Κοίταξα σε προηγούμενες σελίδες αλλά δεν κατάλαβα τη διαφορά...αν θέλεις βοηθάς αν όχι δεν πειράζει.
×
×
  • Create New...