Jump to content

netvasilis

Members
  • Δημοσιεύσεις

    46
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by netvasilis

  1. Και στο Σεφ παρόλο που έχει 5g όταν ήταν γεμάτο πολλές φορές σε έριχνε σε 4g και άλλες δεν έπαιζε καλά. Cosmote που έχω έπαιζε καλύτερα. Να δούμε τώρα που αναβαθμίστηκαν όλες αυτές οι 'γειτονικές΄κειραιές αν θα παίζει καλύτερα και ΣΕΦ. Μάρτιο που θα πάω ξανά θα ενημερώσω.
  2. Επιτέλους έγινε αναβάθμιση σε 5g στις κεραίες μέσα στο Καραισκάκη. Μέχρι και Δεκέμβριο είχε μόνο 4g, το οποίο ήταν λειτουργικό μόνο αν δεν ήντα γεμάτο το γήπεδο. Χθες το γήπεδο ήταν γεμάτο και πήγαινε τρένο ακόμα στο ημίχρονο κλπ που όλοι χρησιμοποιούν το κινητό. Πλέον πάει καλύτερα και απο Cosmote, έκανα 1,2 speedtest γύρω στα 500 έδειξε.Θα δω αν τα έχει κρατήσει η εφαρμογη να τα ανεβάσω εδω. Να σημειώσω οτι 5g προφανώς και είχε όταν έβγαινες απο το γήπεδο αλλα μέσα έπιανε μόνο 4g.
  3. Ήσουν Voda; ή την πήρες απο φορητότητα; Μπορείς να μου στείλεις και εμένα σε παρακαλώ; Ευχαριστώ!
  4. Το οτι αυξήθηκε η ταχήτητα δε σημαίνει ο μπήκε κεραία... απλά θα έγινε κάποια αναβάθμιηση σε υπάρχουσα κεραία πιθανόητατα (εκτός αν δεν είχε και καλό σήμα πριν...).
  5. Ναι δε το δικαιολογώ... απλά εξηγώ γιατί κάποιοι λένε οτι έχει και κάποι οτι δεν....
  6. Μάλλον έχετε καρτοκινητό η καρτοσυμβόλαιο. Σε συμβόλαιο δε παίζει αυτό που λέτε δουλεύει κανονικά το 4g 100% .(Απλά σε συγκεκριμένα δίκτυα π.χ, Γαλλία SFR.)
  7. Στο The Mall στο Μαρούσι πάντως που είναι γεμάτο διαφημίσεις Vodafone δεν έχει 5g.... Λίγο πιο πάνω εχει προς Avenue και κάπου προς δαχτυλίδι. Γενικά έχει μείνει πολύ πίσω η Voda σε κάλυψη, ελπίζω να πάρει μπρος σιγά σιγά γιατι το gap είναι χαοτικό ειδικά με Cosmote...
  8. Το 12 Pro δεν έχει τόσο καλή διάρκεια μπαταρίας, προερχόμενος από το 11 (το απλό) είχε πολύ καλύτερή. Το 12 pro max κάτι κάνει. Για το 12 το απλό δεν έχω εικόνα.
  9. netvasilis

    5G NR

    Καλά για τις ταχύτητες δε το συζητώ είναι απολύτως λογικό. Πιο πολύ για τα θέματα με τα κολλήματα το λέω.
  10. netvasilis

    5G NR

    Πάντως ακόμα δεν είναι σωστά ρυθμισμένο το 5g... Στην Αθήνα σχεδόν παντού δείχνει 5g αλλά οι ταχύτητες είναι μαξ 100-150 στα περισσότερα τεστ. (Έχω πετύχει εννοείται και ταχύτητες άνω του 1gbs αλλά πολύ σπάνια) Επιπλέον έχω παρατηρήσει ότι τρώει τρελά κολλήματα δλδ ενώ δείχνει φουλ σήμα 5g πχ πας να ανοίξεις μια σελίδα ή μια εφαρμογή που χρησιμοποιεί data και κολλάει για 1-2 δευτερόλεπτα δε κάνει τίποτα. Αν το γυρίσεις σε 4g παίζει κανονικά. Συσκευή iphone 12 pro.
  11. netvasilis

    5G NR

    Πως καταλαβαίνω αν είναι νέο LTE; Η συσκευή είναι Ιphone 12.
  12. netvasilis

    5G NR

    Καλησπέρα, βόρεια προάστια δεν έχω δει κάπου 5G προς ώρας. Δήμο Διονύσου δηλαδή, Άνοιξη, Δροσιά, Διόνυσο, Άγιο Στέφανο. Ούτε Νέα Ερυθραία. Μέχρι Κηφισιά έχει φτάσει.
  13. netvasilis

    iPhone 5

    Φίλε έχω ακριβώς το ίδιο πρόβλημα με το ios 6 δεν υπήρχε κανένα θέμα.. Εγώ έχω cosmote εσυ cosmote i voda ; Ο τρόπος για να το αντιμετωπίσεις είναι να ανοιγοκλεισεις τον διακόπτη flight mode σε εμένα έτσι φτίαχνει... Επίσης έχω άλλο ένα πάρα πολύ ενοχλητικό πρόβλημα.. Πάρα πολυ συχνά κολλάνε τα data ( πχ έχω full 3g και παω να ανοιξω μια σελίδα, διχνει να φορτώνει και δεν την ανοίγει ποτε) για να ξεκολλήσουν πρέπει να ανοιγοκλείσω τα δεδομένα η το flight mode... Αντικατέστησα και τη nano-sim αλλα τίποτα... Αυτό νομίζω είναι καθαρά θέμα cosmote διότι έχω βάλει εναν αριθμό voda και δεν αντιμετωπίζω το ίδιο πρόβλημα ( θα το τεσταρω ομως 2-3 μέρες να σιγουρευτω οτι δεν έιναι θέμα συσκευής.. Δυστυχώς στα Χανιά η voda νομιίζω δεν έχει 4g οποτε δέν μπορώ να τεστάρω αυτο πού λέμε με τον διακόπτη 4g αν συμβαίνει μόνο σε cosmote ... Ας στείλουν και άλλοι χρήστες αν έχουν αντίστοιχα προβλήματα με cosmote και iphone 5 !
  14. Νομιίζω οτι βγαίνει περιίπου 36 χωρίς τους φόρους και 40.5 με φόρους. Τουλάχιστον σε μένα τόσο έρχετε...
  15. Αισθάνομαι πολύ τυχερός... Καλή μου τύχη λοιπόν. :p
  16. Πιστεύω αυτή τη στιγμή το hp slate 7 είναι οτι καλύτερο.. Ξεκινάει απο 155 skroutz. Στο Γερμανό εχει νομίζω 169. Αυτη τη βδομάδα ήρθε Ελλάδα, ψάξτο αν θες.
×
×
  • Create New...