ninjamoz Δημ. February 9, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2021 Η γνωστή κουλαμάρα της Xiaomi...Σε ολα της τα κινητα αυτο γινεται...Μονο με 3rd party app ,πχ Gsam νομιζω ειναι στο πρωτο που το εχω παρει χαμπαρι. ειχα και το 7 πριν και γενικα μια 5 ετια xiaomi εχω. θα το κοιταξω στο 7 να δω και εγω νομιζα οτι μου κλεινει το κινητο το βραδυ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. February 9, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2021 νομιζω ειναι στο πρωτο που το εχω παρει χαμπαρι. ειχα και το 7 πριν και γενικα μια 5 ετια xiaomi εχω. θα το κοιταξω στο 7 να δω και εγω νομιζα οτι μου κλεινει το κινητο το βραδυ Και στο 7 το ίδιο κάνει με το νέο MIUI. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lokos6 Δημ. February 9, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2021 Γειά χαρά και απο εμένα, και εγώ στην αναμονή του από το BG. 28 βράδυ το πλήρωσα, 29 εστάλη και ταξιδευει. 5.2 έφυγε από Γερμανία, μήπως γνωριζει κάποιος αν θα κάνει και άλλες βόλτες στην Ευρώπη ή θα έρθει εδώ κατευθείαν? Το F1 έχω εδώ κ δύο χρόνια, πολύ τιμιο, αλλά θέλει και μια αλλαγή που κ που...Ρουμανία και Βουλγαρία ήταν το δρομολόγιο και σε εμένα Στάλθηκε από το M2007J20CG μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
celtic1453 Δημ. February 9, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2021 Παιδιά.και **** τα κινητά Με gcam είναι συγκρίσιμες οι φωτό με S20 ultra! Head to head σημερα Στάλθηκε από το M2007J20CG μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση In the down down of the writing we became robes... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jaranor Δημ. February 9, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2021 Για ποια έκδοση GCam λες; υποστηρίζει όλους τους φακούς; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
celtic1453 Δημ. February 9, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2021 Δες Υποστηρίζει κύρια κάμερα.και ευρυγώνιο Στάλθηκε από το M2007J20CG μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 51 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- ..... Στάλθηκε από το M2007J20CG μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση In the down down of the writing we became robes... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikaki71 Δημ. February 9, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2021 Παιδιά.και **** τα κινητά Με gcam είναι συγκρίσιμες οι φωτό με S20 ultra! Head to head σημερα Στάλθηκε από το M2007J20CG μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Εχεις link φιλε για να κατεβασουμε? Παράθεση Poco X3 nfc 6/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stamdd Δημ. February 10, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2021 Εχεις link φιλε για να κατεβασουμε? https://www.cyanogenmods.org/google-camera-poco-x3-nfc/ Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] WELCOME TO THE WORLD WITH NO FUTURE... S.T.A.L.K.E.R. SHADOW OF CHERNOBYL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GoutosGr Δημ. February 10, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2021 Παιδιά.και **** τα κινητά Με gcam είναι συγκρίσιμες οι φωτό με S20 ultra! Head to head σημερα Στάλθηκε από το M2007J20CG μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Νομίζω πως υπερβάλεις. Δίπλα δίπλα με το S20 και υπάρχει σαφής διαφορά υπέρ του Samsung. Προφανώς και υπάρχει βελτίωση σε σχέση με την εργοστασιακή εφαρμογή κάμερας, (σε νυχτερινές λήψεις αναφέρομαι), αλλά μέχρι εκεί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chios Δημ. February 10, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2021 Μπορεί να είναι λίγο υπερβολή η σύγκριση με s20 αλλά αν σκεφτείς την τεράστια διαφορά στην τιμή και ότι στο poco έχεις ένα ολοκληρωμένο τηλέφωνο με θύρα ακουστικών, κάρτα sd, υπέρυθρες, ραδιόφωνο και τεράστια μπαταρία σε σχέση με την αισχρή μπαταρία του Samsung, σίγουρα το poco υπερτερεί. Παράθεση Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus. Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sat_rrstm Δημ. February 10, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2021 Παιδιά.και **** τα κινητά Με gcam είναι συγκρίσιμες οι φωτό με S20 ultra! Head to head σημερα Στάλθηκε από το M2007J20CG μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Ποιά έκδοση Gcam εγκατέστησες παρακαλώ? Στο λινκ υπάρχουν 5 εκδόσεις... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GoutosGr Δημ. February 10, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2021 Μπορεί να είναι λίγο υπερβολή η σύγκριση με s20 αλλά αν σκεφτείς την τεράστια διαφορά στην τιμή και ότι στο poco έχεις ένα ολοκληρωμένο τηλέφωνο με θύρα ακουστικών, κάρτα sd, υπέρυθρες, ραδιόφωνο και τεράστια μπαταρία σε σχέση με την αισχρή μπαταρία του Samsung, σίγουρα το poco υπερτερεί. Η σύγκριση έγινε στον τομέα της φωτογραφίας και αυτό σχολίασα. Σαν συσκευή, αν εξαιρέσεις την μπαταρία το S20 είναι άψογο. Το ίδιο και το Poco στην κατηγορία του,αν και θα προτιμούσα μικρότερο μέγεθος,αλλά δυστυχώς το trend είναι αυτό πλέον. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
celtic1453 Δημ. February 10, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2021 Παιδιά σε ημερήσια indoors φωτογραφία head to head με S20 ελάχιστα ή.καθολου καλύτερο το S20. Στάλθηκε από το M2007J20CG μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση In the down down of the writing we became robes... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stamdd Δημ. February 10, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2021 Ποιά έκδοση Gcam εγκατέστησες παρακαλώ? Στο λινκ υπάρχουν 5 εκδόσεις... https://forum.xda-developers.com/t/gcam-for-poco-x3.4164397/page-24 Αν δεις στο forum του xdaεδώ όλες οι εκδόσεις του gcam ακόμα δεν είναι πολύ σταθερές, εμφανίζουν κάποια προβληματακια ειτε στις λήψεις ειτε στο record. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] WELCOME TO THE WORLD WITH NO FUTURE... S.T.A.L.K.E.R. SHADOW OF CHERNOBYL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sidis Δημ. February 10, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2021 Καλησπέρα στην ομάδα. Αυτό που έχω παρατηρήσει είναι ότι στο “Dark mode” υπάρχει αλλοίωση σε κάποια χρώματα. Συγκεκριμένα, στα notifications του gmail, αλλά και στο ίδιο το gmail, το χρώμα του αντί να είναι κόκκινο, δείχνει ένα κοκκινο-πορτοκαλι. Επίσης, στο viber, είμαι σε ένα group που το icon έχει πράσινο χρώμα. Στο 90% των περιπτώσεων όταν το ανοίγω, το χρώμα αυτό φαίνεται λαχανί. Εννοείται πως αν απενεργοποιήσω το dark mode όλα δείχνουν οκ, όπως κ αν εξαιρέσω τις εφαρμογές αυτές από το dark mode. Απλά το αναφέρω διότι στο προηγούμενο κινητό, redmi note 5 pro που το είχα κι αυτό σε dark mode, δεν είχα αυτά τα θέματα… Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geotzia Δημ. February 10, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2021 Καλησπέρα στην ομάδα. Αυτό που έχω παρατηρήσει είναι ότι στο “Dark mode” υπάρχει αλλοίωση σε κάποια χρώματα. Συγκεκριμένα, στα notifications του gmail, αλλά και στο ίδιο το gmail, το χρώμα του αντί να είναι κόκκινο, δείχνει ένα κοκκινο-πορτοκαλι. Επίσης, στο viber, είμαι σε ένα group που το icon έχει πράσινο χρώμα. Στο 90% των περιπτώσεων όταν το ανοίγω, το χρώμα αυτό φαίνεται λαχανί. Εννοείται πως αν απενεργοποιήσω το dark mode όλα δείχνουν οκ, όπως κ αν εξαιρέσω τις εφαρμογές αυτές από το dark mode. Απλά το αναφέρω διότι στο προηγούμενο κινητό, redmi note 5 pro που το είχα κι αυτό σε dark mode, δεν είχα αυτά τα θέματα… Στο gmail δεν ξέρω (γιατί δεν το δουλεύω) αν έχει dark mode ρύθμιση μέσα στην εφαρμογή αλλά το viber πού έχει σίγουρα, εξαίρεσε τις εφαρμογές αυτές από το dark mode της συσκευής και κάνε το dark μέσα από τις εφαρμογές και θα στρώσει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sat_rrstm Δημ. February 11, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2021 https://forum.xda-developers.com/t/gcam-for-poco-x3.4164397/page-24 Αν δεις στο forum του xdaεδώ όλες οι εκδόσεις του gcam ακόμα δεν είναι πολύ σταθερές, εμφανίζουν κάποια προβληματακια ειτε στις λήψεις ειτε στο record. Ευχαριστώ για το ενημερωτικό λινκ, αλλά δεν απάντησες στο εσύ ποια έκδοση εγκατέστησες και είσαι τόσο ευχαριστημένος... Γιατί? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thagro Δημ. February 11, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2021 Το Ραδιόφωνο του είναι οκ? Σε επίπεδο λήψης εννοω. Το pοcophone F1 έχει τα θέματα του με το σήμα στο ραδιόφωνο, και επειδή θα μεταβώ σε X3 είναι κάτι που με ενδιαφέρει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikaki71 Δημ. February 11, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2021 Το Ραδιόφωνο του είναι οκ? Σε επίπεδο λήψης εννοω. Το pοcophone F1 έχει τα θέματα του με το σήμα στο ραδιόφωνο, και επειδή θα μεταβώ σε X3 είναι κάτι που με ενδιαφέρει Μιας και ειχα και το πρωτο Ποκο,εχεις δικιο ειχε παρασιτα και καθολου καλη ληψη.Εδω με το Χ3 δεν συναντας κατι τετοιο,τελεια κρυσταλλινη ληψη σταθμων και με δυνατοτητα ηχογραφησης.... Παράθεση Poco X3 nfc 6/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skouf26 Δημ. February 11, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2021 Καλησπέρα στην ομάδα περιμένω να παραλάβω το κινητό αύριο και θελω να ρωτήσω σχετικά με τις πρώτες 2-3 φορτίσεις,μηπως θα πρέπει να γίνουν με απλό φορτιστή και οχι με τον ταχυφορτιστη που έχει το κινητό μεσα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
polinerios Δημ. February 11, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2021 Καλησπερα στην οθονη κλειδωματος κατω αριστερα εχει κουμπι που ανοιγει ο φακος δεξια εχει κουμπι για φωτογραφικη ,ξερει κανεις πως μπορουμε να αλαξουμε επιλογη ,δεν βολευει ο φακος σε μενα τουλαχιστον. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tssotiris Δημ. February 12, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2021 Ευχαριστώ για την ανάλυση...στο realme κατάφερες να βρεις τελικά tempered glass απροβλημάτιστο? ----- προσθήκη μηνύματος 39 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Έχεις εύκαιρο κανένα λινκ να του ρίξω μια ματιά? https://www.aliexpress.com/item/1005001293136712.html?spm=a2g0s.9042311.0.0.27424c4doOsIKb προτίμησε χωρίς μαύρο περίγραμμα στο tempered glass ,ότι κι αν πάρεις. για περισσότερα ας μιλήσουμε εδώ που είναι και το σωστό http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=486416&highlight=REALME+7+PRO συγνώμη για το off topic. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kek Δημ. February 12, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2021 (edited) Αφηνω αυτο εδω για οποιον θελει να το εχει στα 90hz. https://en.xiaomitoday.it/how-to-set-the-display-of-the-poco-x3-nfc-to-90hz-and-save-battery.html Edited February 12, 2021 by kek Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
t0lias Δημ. February 13, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2021 Καλησπερα στην παρεα...ενδιαφερομαι να αγορασω το συγκεκριμενο κινητο για δωρο...2 ερωτησεις εχω αν μπορειται να βοηθησετε...αν το αγορασω απο skroutz θα πρεπει να προσξω κατι ιδιαιτερο για να εχει επισημη εγγυηση η συσκευη ή οχι? Γνωριζετε αν συνδεεται σε wifi με τα 5Ghz? Παράθεση Xiaomi Mi 13 Pro 🆒 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kek Δημ. February 13, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2021 Kανει συνδεση σε 5Ghz Wifi κανονικα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts