Jump to content

sidis

Members
  • Δημοσιεύσεις

    142
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About sidis

  • Ημ. Γέννησης 05/09/1978

sidis's Achievements

  1. sidis

    Poco X3 NFC

    τα θεματα, που ειχαν αναφερει φιλοι, σχετικα με μεγαλύτερη κατανάλωση μπαταρίας και πιο αργή ανταπόκριση, εχουν λυθεί?
  2. sidis

    Poco X3 NFC

    VoLTE k VoWiFI παιζει στην 12.5.4.0? Διοτι καποιοι φιλοι ειχαν αναφερει προβλημα στην προηγουμενη εκδοση. το θεμα το ghosting εχει φτιαξει?
  3. sidis

    Poco X3 NFC

    καλημέρα στην ομαδα. Το κινητο το εχω αγορασει απο Ελλαδα (cosmote shop) και εχει την εκδοση 12.0.8(QJGEUXM). Android ver. 10 QkQ1.200512.002 Εχει ερθει η αναβαθμιση εδω και λιγο καιρο στην 12.0.8.0.RJGEUXM (Andr 11) την οποια δεν εχω κανει ακομα, διοτι διαβαζω οτι υπαρχουν διαφορα προβληματα στην global ver. Πως καταλαβαινουμε αν εχουμε global version ή οχι? Το δικο μου τι ειναι? Μπορω να την κανω ή θα μπλεξω? Θελω να αποφυγω το factory reset, διοτι θα χασω 2 μερες να το σεταρω απο την αρχη και θελω να το αποφυγω οπως οπως. Σε φαση που μενω στην εκδοση που ειμαι :D
  4. sidis

    Poco X3 NFC

    Καλησπέρα στην ομάδα. Αυτό που έχω παρατηρήσει είναι ότι στο “Dark mode” υπάρχει αλλοίωση σε κάποια χρώματα. Συγκεκριμένα, στα notifications του gmail, αλλά και στο ίδιο το gmail, το χρώμα του αντί να είναι κόκκινο, δείχνει ένα κοκκινο-πορτοκαλι. Επίσης, στο viber, είμαι σε ένα group που το icon έχει πράσινο χρώμα. Στο 90% των περιπτώσεων όταν το ανοίγω, το χρώμα αυτό φαίνεται λαχανί. Εννοείται πως αν απενεργοποιήσω το dark mode όλα δείχνουν οκ, όπως κ αν εξαιρέσω τις εφαρμογές αυτές από το dark mode. Απλά το αναφέρω διότι στο προηγούμενο κινητό, redmi note 5 pro που το είχα κι αυτό σε dark mode, δεν είχα αυτά τα θέματα…
  5. sidis

    Redmi Note 5

    Γνωριζει καποιος αν θα μου ερθει παλι ΟΤΑ η 12 ή να την περασω χειροκινητα?
  6. sidis

    Redmi Note 5

    Αν υπαρχει το μενου για VoLTE k VoWifi στο κινητο, τα "ενεργοποιεις" και καλεις την vodafone και ζητας να σου ενεργοποιησουν στην γραμμη σου την υπηρεσια. Αν δεν υπαρχει καν το μενου, τοτε πληκτρολογεις *#*#4636#*#* για να εμφανιστει.
  7. sidis

    Redmi Note 5

    ειτε πατα ενημερωση ειτε αγνοησε το.... δεν νομιζω να ειναι κατι... Τι να δουλεψει? το VoWifi?
  8. sidis

    Redmi Note 5

    Ευχαριστώ πολυ φιλε για την πληροφορία. Να υποθεσω οτι εβγαλες κληση κ δεν ειδες μονο το Vowifi icon :) το περιεργο ειναι οτι τωρα που κανω ελεγχο για ενημερωσεις μου βγαζει την 11.0.3 ενω τις προηγουμενες μερες ειχε την 12... :blink: Τι να πω....ας ελπισω να μου βγαλει καποια στιγμη την 12
  9. sidis

    Redmi Note 5

    Σημερα μου ηρθε ενημερωση για αναβαθμιση στην εκδοση miui 12.0.2.0. Δυστηχως ειμαι ακομα στην εκδοση 10.3.2, διοτι στην 11 είχαν αλλάξει κάτι στους modem drivers και δεν επαιζε το VoWIfi. Αν την εγκαταστησει καποιος φιλος, θα μπορεσει να δωσει ενα feedback για το αν "διορθωθηκε" ή παραμενει το προβλημα? Δυστηχως, λογο έλλειψη σηματος στο σπιτι το VoWifi μου ειναι απαραιτητο. Ευχαριστω!
  10. στο MIUI 12 έχετε δοκιμάσει αν παίζει το VoWIFI με Cosmote?
  11. sidis

    Redmi Note 5

    Έχω μείνει στην 10.3 ver διότι ως γνωστόν στην 11 δεν παίζει το VoWifi. Όταν θα βγει η αναβάθμιση για την 12, θα το εμφανίσει στο κινητό ή θα πρέπει πρώτα να βάλω την 11?
  12. καλησπέρα, εκατσε μια ευκαιρία και παιζει να αγορασω τη συσκευη σημερα κιολας. Θα ηθελα να ρωτησω, στο latest MIUI το VoWifi σε cosmote παιζει? Ρωταω διοτι στο Note 5 που έχω, έχω παραμείνει στο MIUI 10, διοτο στο 11 κατι αλλαξαν στους drivers και δεν παιζει.... Ευχαριστω!
  13. sidis

    Redmi Note 5

    Μετα απο αυτα τα νεα ψηθηκα να το δοκιμασω.... ωστοσο, θα πρεπει να κανω root την συσκευη μου (εξακολουθω βεβαια, να ειμαι λιγο επιφυλακτικος...). Εχω διαβασει οτι θα πρεπει να κανω αιτημα και να περιμενω περιπου 2 εβδομαδες κτλ κτλ. Ψαχνωντας ομως για αυτη την διαδικασια επεσα σε αυτο το αρθρο: https://c.mi.com/thread-2262302-1-0.html Ισχυει αυτος ο τροπος πλεον?
  14. sidis

    Redmi Note 5

    Δεν εχω root το κινητο και δεν εχω vodafone (δεν ξερω βεβαια αν παιζει ρολο αυτο). Οποτε μαλλον μενω στην 10.2.3 και αναμενω την xiaomi να το φτιαξει, ΑΝ το φτιαξει, σε καποιο μελλοντικο update.
×
×
  • Create New...