Jump to content

skouf26

Members
  • Δημοσιεύσεις

    158
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About skouf26

  • Ημ. Γέννησης Μάρτιος 22

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

skouf26's Achievements

  1. Σαν να έχει στρώσει τώρα, ευχαριστώ!!
  2. Ωραία, θα το δοκιμάσω και θα επανέλθω...
  3. Καλημέρα και από μένα Εχω ενα θεματακι και εγώ, όταν έχω ανοιχτό το wifi και ανοίγω και το Bluetooth για να συνδέσω ακουστικά , το wifi κάνει συνεχώς σύνδεση-αποσυνδεση!Με έχει σπάσει τα νεύρα.Εχει κάποιος το ίδιο θέμα? Υπάρχει καμία λύση?
  4. Το έκανα αυτό και εμειναν αυτά τα 2 , οι υπόλοιπες καναν κανονικά update
  5. Τίποτα … μια από ίδια, δεν κατεβάζει το update
  6. Εχω το ίδιο πρόβλημα και εγώ , αλλά εμένα δεν μπορεί να κάνει update ουτε το webview ουτε το chrome Καμιά βοήθεια?
  7. Καλησπέρα στην ομάδα περιμένω να παραλάβω το κινητό αύριο και θελω να ρωτήσω σχετικά με τις πρώτες 2-3 φορτίσεις,μηπως θα πρέπει να γίνουν με απλό φορτιστή και οχι με τον ταχυφορτιστη που έχει το κινητό μεσα?
  8. Πας ρυθμίσεις>εφαρμογές>διαχείριση εφαρμογών , επιλέγεις την εφαρμογή που θες (πχ messenger) και επιλέγεις αυτόματη έναρξη
  9. Τελικά ηταν απενεργοποιημένη η αυτόματη έναρξη, φαίνεται να δουλεύει τώρα.. Ευχαριστώ!!
  10. Καλησπέρα και χρόνια πολλά! Εχω ενα θεματακι με το messenger ,μου στέλνουν μηνύματα και δεν φαίνεται κάποια ειδοποίηση Παρα μόνο οταν ανοιξω εγω την εφαρμογή και βλέπω οτι υπάρχουν μηνύματα, ξέρει κανείς τι μπορεί να φταίει? Παλιότερα δεν είχα τέτοιο θέμα...
  11. Και σε μενα παραμένει , τελικα με τις επαφες στο κάθετο αλφάβητο που έχει δεξιά βρήκαμε κάποιο τρόπο να γυρίσει στα ελληνικά?
  12. Τελικά σήμερα δουλεύει μια χαρά...τωρα που το σκέφτομαι η μπαταρία ηταν κάπου στο 20% οταν παρουσιάστηκε το πρόβλημα ,μηπως έπαιξε ρολο αυτό?
  13. Μόλις ανακάλυψα προβλήμα.Με το που θα ανοιξω το Bluetooth δεν μου δουλεύει το wi-fi ,ενω ειναι ενεργοποιημένο δεν βρίσκει κανενα δίκτυο....μολις κλεισω το Bluetooth συνδέεται κανονικα στο router.Τι παίζει?
  14. Μάλιστα... ευχαριστώ πολυ πάντως για τις απαντήσεις!
  15. Το θέμα είναι ότι το κάνει συνεχώς οτι εφαρμογή και να ανοίξω αφήνει "αποτύπωμα" απλα αναφέρω το θεμα που ειχα με την υπερθέρμανση και λεω μήπως φταίει αυτό που εμφανίστηκε αυτό το πρόβλημα Απλα αναρωτιέμαι μήπως με την πάροδο του χρόνου να εχω θεμα με την οθόνη,καποιο αλλο πρόβλημα δεν έχει το τηλέφωνο
×
×
  • Create New...