stapd_21 Δημ. February 1, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2021 Και εγώ έτσι νόμιζα μέχρι που μου απάντησαν από το support της εφαρμογής, μετά από κριτική μου στο play store Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
magiafas Δημ. February 3, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2021 Τα μηνηματα απο φβ βαιπερ ξέρει κανεις να μου πει τι γίνετε? γιατι εμενα δεν τα λαμβανει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TXCELLAS Δημ. February 3, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2021 Η πίεση του αίματος από 4ρις του μηνός θα είναι διαθέσιμη; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pank Δημ. February 4, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2021 Έτσι διάβασα, ότι από 4-2-21 , θα γίνει διαθέσιμη σταδιακά. Θα δείξει σήμερα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
magiafas Δημ. February 4, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2021 Ολα ειναι τσεκαρισμενα και δεν ερχετε κανενα μηνημα μονο η κλησεις.Μηπως επηδει το τηλεφωνο δεν ειναι samsung? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cristofer Δημ. February 11, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2021 Καλησπέρα σας, θα ήθελα να ρωτήσω εάν σας έχει έρθει η έκδοση για το Galaxy watch 3 για το καρδιογράφημα. Αυτή η εφαρμογή θα δουλεύει με όλα τα κινητά ή μόνο με τα Samsung Galaxy? Ευχαριστώ Παράθεση letv one pro ( X800 ) Official US version + Greek Doogee X5 Galicia Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guy_fawkes Δημ. February 12, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2021 Αν δεν έχεις τηλέφωνο samsung δεν έχεις μηνύματα και mail Στάλθηκε από το SM-G998B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Κάτσε γιατί εγώ δεν εχω Samsung τηλέφωνο αλλά μια χαρά μου έρχονται οι τα SMS,Viber και Mail, απλά δεν έχω το εικονίδιο ώστε να πατήσω και πρέπει να πάω είτε απο τις τελευταίες κλήσεις, είτε απο τις επαφές. Ακόμα και όταν χάνω επαφή bluetooth με το τηλέφωνο,όταν επανασυνδέεται μου έρχονται σε sms οι χαμενες κλήσεις! Πολύ ευχαριστήμενος, ότι καλύτερο έχω αγοράσει τον τελευταίο καιρό! Παράθεση Sony Xperia go, Sony Xperia M5, Sony Xperia 1 II, Sony Xperia 1 III, Sony Xperia 1 IV, Google Pixel 7 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pank Δημ. February 12, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2021 Καλησπέρα σας, θα ήθελα να ρωτήσω εάν σας έχει έρθει η έκδοση για το Galaxy watch 3 για το καρδιογράφημα. Αυτή η εφαρμογή θα δουλεύει με όλα τα κινητά ή μόνο με τα Samsung Galaxy? ΕυχαριστώΌχι δεν έχει έρθει ακόμα, τουλάχιστον σε εμένα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TXCELLAS Δημ. February 12, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2021 Δυστυχώς ούτε εμενα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. February 13, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2021 Παίδες δουλεύει κανείς το Strava από το ρολόι ? Το έβαλα για δοκιμή και με το ζόρι εγγραφε παλμους ενώ αν πήγαινα να κάνω μέτρηση παλμών έδειχνε αμέσως. Έχει άραγε θέμα η εφαρμογή ? Ξέρει κανείς Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmcostas Δημ. February 16, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2021 Καλησπέρα παιδιά. Ζω και εργάζομαι Γερμανία, κάτοχος από τη πρώτη μέρα του τιμίου gear s3 πέρασαν πλέον τα χρόνια και λέω για ανανέωση να πάρω το watch 3. Αυτές τις μέρες το έχει στα μεγάλα καταστήματα στα 216 ευρώ. Αξίζει λέτε αυτή η τιμή; είναι τεράστιες η διαφορές με το gear s3; Στάλθηκε από το SM-G985F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmcostas Δημ. February 16, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2021 Ολα samsung τα έχω. S20+ , gear buds live ! Ευχαριστώ για την απάντηση! Στάλθηκε από το SM-G985F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guy_fawkes Δημ. February 16, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2021 Πολύ καλό gadget! Το πήρα 258€ και φυσικά στα χρήματα που το βρίσκεις πάρε το άμεσα. Πράγματι η μπαταρία κρατάει 2 ημέρες. Στάλθηκε από το XQ-AT51 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Sony Xperia go, Sony Xperia M5, Sony Xperia 1 II, Sony Xperia 1 III, Sony Xperia 1 IV, Google Pixel 7 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guy_fawkes Δημ. February 16, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2021 Aν σας έρθει η μέτρηση για πίεση αίματος και γενικότερα η όλη αναβάθμιση ενημερώστε παρακαλώ! Παράθεση Sony Xperia go, Sony Xperia M5, Sony Xperia 1 II, Sony Xperia 1 III, Sony Xperia 1 IV, Google Pixel 7 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spinemm Δημ. February 17, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2021 (edited) Η μετρηση πιεσης και το καρδιογραφημα δουλευουν κανονικα με τον τροπο που εχει περιγραφει σε προηγουμενες σελιδες, προσωπικη μου αποψη, δε χρειαζεσαι την αναβαθμιση για να σου "δουλεψουν", ακομα και στα ελληνικα -στο Samsung Health- εαν για αυτο τη θες, μπορεις να τα "βλεπεις"!!! Edited February 17, 2021 by spinemm Παράθεση Proud Owner of:PS1,GB,NES,GbASP,Sega Saturn,Sega DC,PS2,Xbox,Wii,XBOX360(phat),PSP(J)v1.50,(2x)PSP(E),PS3, PSP-Go,(2X)ΧΒΟΧ360SLIM,PS Vita,PS4 Batman Collectors Edition,Wii U,X-ONE,N3DS,X-ONE S,mini NES,Switch,mini PS1,Switch PIKACHU Edition,PS4 Days of Play,XBOX ONE Gears of War 4 Limited Edition 2TB,Xbox One X Cyberpunk 2077 Limited Edition 1TB,XBOX Series S, Series X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TXCELLAS Δημ. February 17, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2021 Η μετρηση πιεσης και το καρδιογραφημα δουλευουν κανονικα με τον τροπο που εχει περιγραφει σε προηγουμενες σελιδες, προσωπικη μου αποψη, δε χρειαζεσαι την αναβαθμιση για να σου "δουλεψουν", ακομα και στα ελληνικα -στο Samsung Health- εαν για αυτο τη θες, μπορεις να τα "βλεπεις"!!! Με την αναβάθμιση θα γίνει αυτόματα η επιλογή αυτή. Οποιος θέλει να το πειράξει, το πειράζει και τα περνάει. Όποιος θέλει (όπως εγω) περιμένω την επίσημη αναβάθμιση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosgeo Δημ. February 20, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2021 Η μετρηση πιεσης και το καρδιογραφημα δουλευουν κανονικα με τον τροπο που εχει περιγραφει σε προηγουμενες σελιδες, προσωπικη μου αποψη, δε χρειαζεσαι την αναβαθμιση για να σου "δουλεψουν", ακομα και στα ελληνικα -στο Samsung Health- εαν για αυτο τη θες, μπορεις να τα "βλεπεις"!!! Καλημέρα, να σε ρωτήσω πως μπορούν να δουλέψουν στα ελληνικά αν έχεις κάποιες οδηγίες. Επίσης νομίζω ότι αν απεγκαταστήσουμε τις εφαρμογές αυτές μετά μπορούμε να εγκαταστήσουμε τις επίσημες που θα έχουν έρθει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kastorakos84 Δημ. February 20, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2021 Ποια έκδοση tizen έχει το ρολόι και είναι η τελευταία; Στάλθηκε από το SM-G998B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Έχουμε την 5.5.0.1 και περιμένουμε την 5.5.0.2 την οποία έχει δώσει εδώ και καιρό στο active 2. Παράθεση 1998 - 2015: Πάνω από 50 συσκευές, ουτε θυμάμαι ποιες... 2015: Nokia Lumia 930, 2016: Samsung S6 Edge Plus, 2017: LG G6, Sony Xperia XA1 Ultra, 2018: Xiaomi Mi A1, Samsung Note 8, 2019: Samsung Note 10 Plus 2023: Moving to IOS, iPhone 14 Pro Max, iPhone 15 Pro Max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guy_fawkes Δημ. February 20, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2021 Το ότι ανεβαίνω με το ανσασερ και αυτό μετράει ορόφους με ξεπερνάει. Παράθεση Sony Xperia go, Sony Xperia M5, Sony Xperia 1 II, Sony Xperia 1 III, Sony Xperia 1 IV, Google Pixel 7 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanos1989 Δημ. February 20, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2021 Το ότι ανεβαίνω με το ανσασερ και αυτό μετράει ορόφους με ξεπερνάει. Και στις κυλιόμενες σκάλες χαχα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TXCELLAS Δημ. February 22, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2021 Έκανα ένα update στην εφαρμογή που χρησιμοποιούμε για την πίεση του αίματος (είχα το χακαρισμενο) και μου λέει ότι δεν είναι διαθέσιμη η χρήση της εφαρμογής για την τοποθεσία που είμαι.. .υποθέτω θα έρθει κανονικό update στο ρολόι.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guy_fawkes Δημ. February 22, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2021 Αυτά δουλεύουν και με no galaxy phone? Παράθεση Sony Xperia go, Sony Xperia M5, Sony Xperia 1 II, Sony Xperia 1 III, Sony Xperia 1 IV, Google Pixel 7 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guy_fawkes Δημ. February 22, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2021 Μου ήρθε και εμένα η ενημέρωση αλλά ΗΚΓ και αρτηριακή δεν βλέπω κάπου στο ρολόϊ Παράθεση Sony Xperia go, Sony Xperia M5, Sony Xperia 1 II, Sony Xperia 1 III, Sony Xperia 1 IV, Google Pixel 7 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guy_fawkes Δημ. February 22, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2021 Ναι το κατέβασα κανονικά απο το app του. Στα widget δεν βλέπω κάτι νέο. Μου φαίνεται παράξενο να μην λειτουργεί με no galaxy phones, μιας και όλα τα άλλα της κατηγορίας Health λειτουργούν κανονικά! Παράθεση Sony Xperia go, Sony Xperia M5, Sony Xperia 1 II, Sony Xperia 1 III, Sony Xperia 1 IV, Google Pixel 7 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kosmas86 Δημ. February 22, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2021 Σε οδηγεί να το κατεβάσεις στο τηλέφωνο για την αρτηριακή και από εκεί συγχρονίζει. Δεν ξέρω αν δουλεύει σε μη samsung τηλέφωνο. Πάντως στα widget υπάρχουν κανονικά. Στάλθηκε από το SM-G998B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Εγω που δεν έχω Samsung συσκευή δεν μου εμφανιζει το Samsung health monito στο play store.. Και τις ανάλογες εφαρμογές είναι ακόμα στα αγγλικά όπως δηλαδή τις είχα περασει ήδη χειροκίνητα στο παρελθον Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts