antouaa Δημ. July 18, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2020 Παιδιά καλημέρα .Μήπως η καινούργια αναβάθμιση στο miui 12 έχει θέματα.Το ρωτάω διότι προχτές μου την είχε βγάλει και σήμερα που πήγα δεν την εμφανίζει.Αλλαξα και περιοχή σε Ινδία αλλά τίποτα.Προφανως έχει τραβηχτεί από την XiaomiΜια από τα ίδια και σε εμένα, επίσης το ίδιο είχα διαβάσει στο xda νομίζω ότι πήγε να την κάνει την επόμενη και είχε εξαφανιστεί.. Στάλθηκε από το POCO F2 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MAFIA Δημ. July 18, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2020 Ωστοσο η τιμη του εχει πεσει αρκετα, πλεον το αγοραζεις και απο ελλαδα με 405 ευρω .. οποτε δεν αξιζει καν να το παρεις απ εξω Παράθεση Xiaomi 13 Lite 8/256, Xiaomi Mi11 Lite 8/128, Xiaomi Mi11 8/256, Xiaomi Mi11i, Xiaomi Mi10T 8/128, Xiaomi Note 10 Lite, Xiaomi Redmi Note 9 Pro, Xiaomi Mi8 lite, Xiaomi Mi6 6/64, Xiaomi Mi4 3/16, Xiaomi Redmi 4A, Xiaomi Mi MAX 3/32, Xiaomi Mi2A 16gb, Xiaomi Mi2S 32gb, Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios26 Δημ. July 18, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2020 Παιδιά καλημέρα .Μήπως η καινούργια αναβάθμιση στο miui 12 έχει θέματα.Το ρωτάω διότι προχτές μου την είχε βγάλει και σήμερα που πήγα δεν την εμφανίζει.Αλλαξα και περιοχή σε Ινδία αλλά τίποτα.Προφανως έχει τραβηχτεί από την Xiaomi Καλημέρα. Μην βιάζεστε να κάνετε τα updates -πλην των security patches-. Η Rom τραβήχτηκε απο την Xiaomi. Ευχαριστώ. Παράθεση Myphone.gr: Xiaomi Forum Moderator • Redmi Note 9 Pro 6-128 / 5020 mAh / 64mp / 30W Q.charge / 4G+ Guides Redmi Note 9 Pro & Xiaomi Guides Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trifos Δημ. July 19, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2020 Καλημέρα, εχω πάρει αντίγραφα στην συσκευή και στην miui 12 δεν βλέπω καπου για επαναφορά αντιγράφων, ειναι κάποιο bug τις ρομ; Παράθεση Poco F2 Pro 8/256 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CRISPAF77 Δημ. July 19, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2020 Καλημέρα, εχω πάρει αντίγραφα στην συσκευή και στην miui 12 δεν βλέπω καπου για επαναφορά αντιγράφων, ειναι κάποιο bug τις ρομ; Εσυρες την οθόνη δεξιά; Παράθεση OnePlus 12R Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akisjes Δημ. July 19, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2020 Καλημέρα. Μην βιάζεστε να κάνετε τα updates -πλην των security patches-. Η Rom τραβήχτηκε απο την Xiaomi. Ευχαριστώ. Δυστυχώς έτσι είναι , αλλά για να λέμε τα πράγματα με το όνομα τους μιλάμε για stable official rom της Xiaomi .Εάν φτάνουμε σε σημείο ( και σωστά από μέρους σου) να συμβουλεύουμε τον κόσμο να μην βιαζετε να βάζει της σταθερές official αναβαθμίσεις της ίδιας της εταιρείας , συγνώμη αλλά μιλάμε για τραγικό φάουλ της Xiaomi Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athanasios1112 Δημ. July 19, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2020 Είχα συσκευές της Xiaomi. Σχεδόν σε όλες αυτό κάνουν. Δηλαδή οι πρώτοι είναι testers, αυτή είναι η πραγματικότητα. Εγώ πέρασα την v12, Xiaomi.eu, custom firmware. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akisjes Δημ. July 19, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2020 11 η συσκευή xiaomi φίλε μου .Να μην σου πω από ποιο έτος ψωνίζω . Αυτό ναι με τις developer rom γινόταν, με τις stable όμως σχεδόν ποτέ.Αυτη είναι και η έννοια της stable της σταθερής δηλαδή. Θα μου πεις έχει κόψει τώρα τις dev rom όπως παλιά .... Τέλος πάντων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trifos Δημ. July 20, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2020 (edited) Εσυρες την οθόνη δεξιά; Ευχαριστώ πολύ. Edited July 20, 2020 by trifos Παράθεση Poco F2 Pro 8/256 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
louis_1 Δημ. July 20, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2020 Γνωρίζει κάποιος πως ενεργοποιούμε το Dolby Atmos? Παράθεση LeEco Le Max 2 EUI 30s-V23 / Poco F2 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antouaa Δημ. July 20, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2020 Μου έβγαλε ξανά την ενημέρωση.. MIUI V12.0.1.0.QJKEUXM να την κάνω αυτή την φορά ή να περιμένω μήπως την κατεβάσουν πάλι; Στάλθηκε από το POCO F2 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios26 Δημ. July 20, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2020 Μου έβγαλε ξανά την ενημέρωση.. MIUI V12.0.1.0.QJKEUXM να την κάνω αυτή την φορά ή να περιμένω μήπως την κατεβάσουν πάλι; Στάλθηκε από το POCO F2 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Να προχωρήσεις τώρα. Θεωρώ απίθανο να την τραβήξουν ξανά πίσω πάλι Προσωπική μου συμβουλή: Πάντα να κάνετε factory reset μετά απο τόσο μεγάλα updates, όπου το ιδανικό είναι να στήνετε το κινητό απο την αρχή ακόμη και με τις εφαρμογές. Όμως επειδή αυτό είναι δύσκολο (αν και ιδανικό επαναλαμβάνω), τουλάχιστον φροντίστε να πάρετε δύο backup (mi cloud και Google). Παράθεση Myphone.gr: Xiaomi Forum Moderator • Redmi Note 9 Pro 6-128 / 5020 mAh / 64mp / 30W Q.charge / 4G+ Guides Redmi Note 9 Pro & Xiaomi Guides Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leonthesniki Δημ. July 21, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2020 Καλημερα στα παιδια! Σκεφτομαι να παρω το συγκεκριμενο κινητο, αλλα ψαχνω το απο που.. Το βρηκα aliexpress μεσω ευρωπαικης αποθηκης, 500 δολαρια το 8/256... Εχει κανενας κατι αναλογο/καλυτερο ή αν εχει να μου προτεινει απο καπου αλλου; Παράθεση LeEco Le Max 2 x820 6/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiannakas Δημ. July 21, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2020 Καλημερα στα παιδια! Σκεφτομαι να παρω το συγκεκριμενο κινητο, αλλα ψαχνω το απο που.. Το βρηκα aliexpress μεσω ευρωπαικης αποθηκης, 500 δολαρια το 8/256... Εχει κανενας κατι αναλογο/καλυτερο ή αν εχει να μου προτεινει απο καπου αλλου; Μπορεις να ποστάρεις το λινκ ή να μου το στείλεις pm? ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leonthesniki Δημ. July 21, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2020 Μπορεις να ποστάρεις το λινκ ή να μου το στείλεις pm? ευχαριστώ https://m.aliexpress.com/item/4001228278807.html?spm=a2g0n.search-amp.list.4001228278807&aff_trace_key=05bd3bf5cbbb4289835395ddec16c85e-1478417458123-08798-UneMJZVf&aff_platform=msite&m_page_id=9997amp-XUz_VEsg0oU6wRwh0ooTaw1595205848804&browser_id=1048a739bb284bf9a149ad76e70cd6a5&is_c= εδω το βρηκα φιλε μου, το λινκ το βρηκα απο το kimovil Παράθεση LeEco Le Max 2 x820 6/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athanasios1112 Δημ. July 21, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2020 Το banggood δεν το έχει; Με αποστολή priority.; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stavros750 Δημ. July 21, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2020 Το banggood δεν το έχει; Με αποστολή priority.; Μόνο το Μωβ και από αποθήκη HK. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hotcarver1 Δημ. July 24, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2020 Μόλις ήρθε σε global version. Στάλθηκε από το POCO F2 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios26 Δημ. July 24, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2020 Μόλις ήρθε σε global version. Στάλθηκε από το POCO F2 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Καλοδούλευτη η νέα σου μεγάλη αναβάθμιση! Προσωπική μου συμβουλή: Πάντα να κάνετε factory reset μετά απο τόσο μεγάλα updates, όπου το ιδανικό είναι να στήνετε το κινητό απο την αρχή ακόμη και με τις εφαρμογές. Όμως επειδή αυτό είναι δύσκολο (αν και ιδανικό επαναλαμβάνω), τουλάχιστον φροντίστε να πάρετε δύο backup (mi cloud και Google). Αναμένουμε εντυπώσεις του νέου σου <<φρέσκου>> λειτουργικού. Παράθεση Myphone.gr: Xiaomi Forum Moderator • Redmi Note 9 Pro 6-128 / 5020 mAh / 64mp / 30W Q.charge / 4G+ Guides Redmi Note 9 Pro & Xiaomi Guides Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stavros750 Δημ. July 24, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2020 Το κινητό το παρέλαβα την Τρίτη και απευθείας μου εμφάνισε αναβάθμιση για Miui 12 την οποία έκανα, μαζί με Factory Reset. Επειδή δεν πρόλαβα να δουλέψω την 11 στο συγκεκριμένο κινητό, παρά μόνο στο Mi 8 , ο,τι θέλετε με ρωτάτε αλλά συγκριτικό σωστό δεν μπορώ να κάνω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hotcarver1 Δημ. July 24, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2020 Καλοδούλευτη η νέα σου μεγάλη αναβάθμιση! Προσωπική μου συμβουλή: Πάντα να κάνετε factory reset μετά απο τόσο μεγάλα updates, όπου το ιδανικό είναι να στήνετε το κινητό απο την αρχή ακόμη και με τις εφαρμογές. Όμως επειδή αυτό είναι δύσκολο (αν και ιδανικό επαναλαμβάνω), τουλάχιστον φροντίστε να πάρετε δύο backup (mi cloud και Google). Αναμένουμε εντυπώσεις του νέου σου <<φρέσκου>> λειτουργικού.Να σαι καλά.Εκανα την ενημέρωση και reset εννοείται. Ερώτηση στη σκοτεινή λειτουργια,αν και έχω ξεκλικαρει την επιλογή ,διαμόρφωση ταπετσαρίας στη σκοτεινή λειτουργια,εξακολουθεί και κάνει τα σούπερ wallpapers σκουρόχρωμα.Γιατι αυτό?Τα χρησιμοποιεί κανείς? Στάλθηκε από το POCO F2 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stavros750 Δημ. July 24, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2020 Να σαι καλά.Εκανα την ενημέρωση και reset εννοείται. Ερώτηση στη σκοτεινή λειτουργια,αν και έχω ξεκλικαρει την επιλογή ,διαμόρφωση ταπετσαρίας στη σκοτεινή λειτουργια,εξακολουθεί και κάνει τα σούπερ wallpapers σκουρόχρωμα.Γιατι αυτό?Τα χρησιμοποιεί κανείς? Στάλθηκε από το POCO F2 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Για δες και την επιλογή Αρχική Οθόνη -> Παρασκήνια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hotcarver1 Δημ. July 24, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2020 Έχω nova launcher και δεν Μ δίνει τις επιλογές.Παρ όλα αυτά και poco που δοκίμασα ,πάλι σκοτεινά είναι. Στάλθηκε από το POCO F2 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tiniakos Δημ. July 24, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2020 Το σκέφτομαι σοβαρά το κινητό αλλά με προβληματίζει το βάρος σε συνδιασμό με το μέγεθος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimbull Δημ. July 25, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2020 υπαρχει καποιος απο τους κατοχους που να βλεπει cosmte tv η nova go να μου πει αν βλεπει σε πληρη οθονη γιατι με ενδιαφερει για αγορα... ευχαριστω εκ των προτερων.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts