andreas443 Δημ. April 28, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2021 το ξέρω αυτό με τις αναβαθμίσεις όμως δεν έρχονται στην ώρα τους όπως συμβαίνει στα αργεντίνικα αν ήταν έτσι θα το είχε πάρει αν είναι να μας πουλάει ο Γερμανός του Σκρουτζ τα κινητά με τιμές samsung Hellas είναι κοροϊδία Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk Και αργεντίνικο να είναι και γερμανικό να είναι με το που βάλεις ελληνική sim κατευθείαν το κινητό κάνει επαναφορά και περνάει ελληνική rom και μετά θα παίρνεις κανονικά τις αναβαθμίσεις ταυτόχρονα με τα όλα τα υπόλοιπα ελληνικά που έρχονται επίσημα από την samsung Hellas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. April 28, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2021 Ευρωπαϊκής ένωσης έχει κανονικά εγγύηση λ, εκτος όχι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. April 28, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2021 (edited) Και αργεντίνικο να είναι και γερμανικό να είναι με το που βάλεις ελληνική sim κατευθείαν το κινητό κάνει επαναφορά και περνάει ελληνική rom και μετά θα παίρνεις κανονικά τις αναβάθμισης ταυτόχρονα με τα όλα τα υπόλοιπα ελληνικά που έρχονται επίσημα από την samsung Hellasδυστυχώς!!!αν κοιτάξεις στου s21 ultra το νήμα θα δεις ότι δεν ισχύει δεν άλλαξε edit:πάντως ο Γερμανος κάνουν την παλαβη σχετικά με το imei όταν τους ρωτάς προφανώς και το ξέρουν .... Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 101 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ευρωπαϊκής ένωσης έχει κανονικά εγγύηση λ, εκτος όχι.δεν μιλάμε για εγγύηση Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk Edited April 28, 2021 by akalos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spiros1001 Δημ. April 28, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2021 Και αργεντίνικο να είναι και γερμανικό να είναι με το που βάλεις ελληνική sim κατευθείαν το κινητό κάνει επαναφορά και περνάει ελληνική rom και μετά θα παίρνεις κανονικά τις αναβαθμίσεις ταυτόχρονα με τα όλα τα υπόλοιπα ελληνικά που έρχονται επίσημα από την samsung Hellas εγω που πηρα s21 ultra (ελληνικο vodafon οπως με ενημερωσε η samsung και το επισημο σερβις) ειναι με rom Αργεντινης και δεν γυρισε (ουτε θα γυρισει)σε Ελληνικο.Θα περνει την αναβαθμιση της Αργεντινης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. April 28, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2021 Don't cry for me Argentina... τί κόλπα είναι αυτά το αγόρασες από Vodafone store και η α συσκευή ανοίχτηκε με ρομ Vodafone Αργεντινής?? Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. April 28, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2021 (edited) Don't cry for me Argentina... τί κόλπα είναι αυτά το αγόρασες από Vodafone store και η α συσκευή ανοίχτηκε με ρομ Vodafone Αργεντινής??ναι αλλά με τσάμικο μέσα .. χαχά!!! και τσαπ και τσουπ ....κέτσαπ ουπς από αλλού είναι αυτό Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk Edited April 28, 2021 by akalos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. April 28, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2021 Ξέρουμε το chsngelog του τελευταίου update? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s_wind Δημ. April 29, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2021 (edited) Ιδια ειναι ολα τα ρομ απλα τα csc αλλαζουν.Οι ενημερωσεις δεν ειναι καθυστερημενες ειναι προγραμματισμενες χρονικα για καθε χωρα .Κατα ταλλα προφανως καποια εκπτωση θα ειχε σε μαζικη αγορα και πηρε συσκευες που ηταν για αργεντινη.Αυτοι στα καταστηματα κατα περιοδους κοιτανε σε ολες τις χωρες εαν υπαρχει καποια εκπτωση αναλογα τη χωρα και παραγγελνουν οπου βρουν φθηνοτερα καλα αυτο δεν ειναι κακο στον υποψηφιο αγοραστη. Edited April 29, 2021 by s_wind Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. April 29, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2021 και γω που δεν έχω Samsung το κατάλαβα και το έχω αναφέρει στο νήμα του s21 ultra άρα παίρνεις από αξιόπιστο μαγαζί του Σκρουτζ τουλάχιστον θα ξέρεις ότι είναι για Ευρώπη αντί να πληρώνεις τα μαλλιοκεφαλα σου στην κάθε voda Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. April 29, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2021 Εγώ πάντως το S20 + απο σκρουτζ το πήρα πέρσι και είναι επίσημη Ελληνική έκδοση... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
corolla001975 Δημ. April 29, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2021 ακυρο.............. ----- προσθήκη μηνύματος 89 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- δυστυχώς!!!αν κοιτάξεις στου s21 ultra το νήμα θα δεις ότι δεν ισχύει δεν άλλαξε edit:πάντως ο Γερμανος κάνουν την παλαβη σχετικά με το imei όταν τους ρωτάς προφανώς και το ξέρουν .... Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 101 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- δεν μιλάμε για εγγύηση Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk δηλαδη και στον γερμανο αυτην την μοντα κανουν? περνουν απο αργεντινη παιδια?;););) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dvamv Δημ. April 29, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2021 Nέος κάτοχος του S20 Ultra Διαβάζω ότι υπήρχαν προβλήματα με το γυαλί της κάμερας.Εσπαγε χωρίς λόγο ....κατασκευαστικό λάθος κτλ Εχει φτιαχτεί το πρόβλημα ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pank Δημ. April 30, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2021 Εμένα πάντως δεν έχει σπάσει... ακόμα. Στάλθηκε από το SM-G988B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. May 1, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2021 https://www.channelnews.com.au/galaxy-s20-users-sue-samsung-for-broken-camera-glass-issue/ Εγω δεν έχω ακούσει για τέτοιο περιστατικό τουλάχιστον εδώ στους χρήστες του myphone. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makouin Δημ. May 1, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2021 Είχε αναφερθεί για τις αρχικές παρτίδες και σε ένα πολύ μικρό ποσοστό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. May 1, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2021 Το δικό μου είχε ράγισε ενώ το πρόσεχα και του είχα θήκη με κάποιο υπερυψωμένα στην κάμερα. Ούτε που κατάλαβα πως έγινε. Απαράδεκτο για μένα. Τιμη επισκευής 70€ (αν θυμάμαι καλά) Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spiros1001 Δημ. May 1, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2021 Καλή Ανάσταση με υγεία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baspats Δημ. May 19, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2021 Update με patch Μαΐου και βελτιώσεις κάμερας Παράθεση Siemens S25, Nokia 3310, Nokia 5100, Samsung V200, Siemens SX1, Sony Ericsson P990, Nokia N80, Nokia 5800 XpressMusic, Samsung i900 Omnia, LG Nexus 4 E960, Motorola DEFY, Apple iPhone 4S, Motorola DROID RAZR XT912, Samsung Galaxy Nexus I9250, Samsung Galaxy Note II N7100, Huawei Honor 6, LG G2, Sony Xperia Z3 Compact, Xiaomi Mi 4 LTE, HTC One (M8), Xiaomi Mi 4c, OnePlus 2, LG G4 Dual, Xiaomi Mi 5, Motorola Moto Z, OnePlus 3T, OnePlus 5, OnePlus 5T, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P20 Pro, OnePlus 6, Xiaomi Mi Mix 3, OnePlus 6T, Xiaomi Mi 9, Xiaomi Mi 9T Pro, Xiaomi Mi Note 10, Huawei Mate 30 Pro, Realme X2 Pro, OnePlus 7T, OnePlus 7T Pro, Huawei P40 Pro, Samsung Galaxy S20 Ultra 5G, Samsung Galaxy S20 FE 5G, OnePlus 8 Pro, Xiaomi Mi 11 Ultra, Samsung Galaxy S21 Ultra 5G, Honor 50, OnePlus 9 Pro, Xiaomi Poco F4, Samsung Galaxy S22 Ultra 5G, Samsung Galaxy S23 Ultra, Google Pixel 8 Pro, OnePlus 12 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xlidas Δημ. May 26, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2021 Ήρθε και σε εμένα το update.. Παράθεση -------------------------------------- S 20 + Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fredometrios Δημ. May 27, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2021 Παίδες μια ερώτηση. Από shutter lag η κάμερα πως τα πάει; Δηλαδή από όταν πατήσεις το κουμπί τραβάει αστραπιαία την φωτογραφία;focus σε προσωπα κάνει αμέσως; Ρωτάω Κυρίως για φωτογραφία σε εσωτερικο χώρο παιδιών που κουνιούνται όσο να ναι περισσότερο .κορυφαία σε αυτόν τον τομέα από ότι έχει περάσει από τα χέρια μου ήταν pixel και iPhone σε αυτόν τον τομέα.αντιθετος με έναν s10 πολλές έβγαιναν κουνημε νέες . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makouin Δημ. June 2, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2021 (edited) Σήμερα μετά την ενημέρωση ασφαλείας που έκανε το τηλέφωνο καθυστερεί να φορτίσει. Λογικά επειδή χρησιμοποιώ μεν γνήσιο ασύρματο φορτιστή αλλά με άλλο μπριζάκι. Πριν την ενημέρωση όμως φόρτιζε αρκετά πιο γρήγορα. Παρατηρείται εσείς τίποτα αντίστοιχο; Το έχει ξανακάνει σε παλαιότερη ενημέρωση αλλά το διόρθωσε. Απλά αν συμβαίνει αυτό εσκεμένα πραγματικά αρχίζει και με ενοχλεί. Edited June 2, 2021 by makouin Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. June 3, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2021 Μου έχει τύχει και σε άλλες συσκευές να φορτιζουν αργά με 3 rd party φορτιστή η καλώδιο. Στο S20+. πάντως με πολυφορτιστή baseus που φορτίζω κάποιες φορές μαζί με το ταμπλέτ και κάποιες φορές τα ασύρματα ακουστικά και καλώδιο ugreen φορτίζει σε νορμάλ ταχύτητες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makouin Δημ. June 3, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2021 Και εγώ με αυτό το μπριζάκι το φορτίζω. Θα δοκιμάσω σήμερα με τον γνήσιο να δω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. June 9, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2021 Αγόρασα μια καλή μαγνητική βάση για το αμάξι όμως με το μεταλλικό μέσα από τη θήκη του κινητού για να μαγνητίζει δεν φορτίζει ασύρματα.... Έχουμε κάποια λύση για αυτό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makouin Δημ. June 9, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2021 Αγόρασα μια καλή μαγνητική βάση για το αμάξι όμως με το μεταλλικό μέσα από τη θήκη του κινητού για να μαγνητίζει δεν φορτίζει ασύρματα.... Έχουμε κάποια λύση για αυτό; Λύση απλή. Η αλλαγή θήκης ή αλλαγή βάσης αυτοκινήτου. :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts