guy_fawkes Δημοσιεύτηκε February 23, 2020 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε February 23, 2020 Αύριο η παρουσίαση αλλά από σήμερα τα specs Στάλθηκε από το H9436 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Και λίγα πράγματα για τον ήχο DSEE, which stands for Digital Sound Enhancement Engine, is a technology developed by Sony, to enhance the sound quality of compressed audio files by restoring high-range sound removed by the compression process. Στάλθηκε από το H9436 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Sony Xperia go, Sony Xperia M5, Sony Xperia 1 II, Sony Xperia 1 III, Sony Xperia 1 IV, Google Pixel 7 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guy_fawkes Δημ. February 24, 2020 Author Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2020 https://m.gsmarena.com/sony_introduces_the_xperia_1_ii_with_brighter_cameras_xperia_pro_tags_along-news-41665.php Στάλθηκε από το H9436 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Sony Xperia go, Sony Xperia M5, Sony Xperia 1 II, Sony Xperia 1 III, Sony Xperia 1 IV, Google Pixel 7 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guy_fawkes Δημ. February 24, 2020 Author Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2020 ..... Στάλθηκε από το H9436 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 13 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- https://youtu.be/81Z1dUAz_-A Στάλθηκε από το H9436 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Sony Xperia go, Sony Xperia M5, Sony Xperia 1 II, Sony Xperia 1 III, Sony Xperia 1 IV, Google Pixel 7 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. February 24, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2020 Καταπληκτική συσκευή. Ό,τι έλειπε από προηγούμενες ναυαρχίδες της εταιρίας, τα έχει όλα πλέον. Πολύ φοβάμαι όμως ότι αναμενόμενα η τιμή του θα είναι απαγορευτική. Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guy_fawkes Δημ. February 24, 2020 Author Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2020 Καταπληκτική συσκευή. Ό,τι έλειπε από προηγούμενες ναυαρχίδες της εταιρίας, τα έχει όλα πλέον. Πολύ φοβάμαι όμως ότι αναμενόμενα η τιμή του θα είναι απαγορευτική. Νομίζω στα 1000+ με κάποιο δώρο καλό απο την sony για λίγες ημέρες! Παράθεση Sony Xperia go, Sony Xperia M5, Sony Xperia 1 II, Sony Xperia 1 III, Sony Xperia 1 IV, Google Pixel 7 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guy_fawkes Δημ. February 24, 2020 Author Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2020 Από zeiss.. Στάλθηκε από το H9436 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Sony Xperia go, Sony Xperia M5, Sony Xperia 1 II, Sony Xperia 1 III, Sony Xperia 1 IV, Google Pixel 7 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. February 25, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2020 Εν τω μεταξύ, τουλάχιστον τραγικό το ότι δεν έχει υπάρξει ακόμα η είδηση για την παρουσίαση της συσκευής από το myphone στην κεντρική σελίδα των ειδήσεων... Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guy_fawkes Δημ. February 25, 2020 Author Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2020 Έλα καημένε sony είναι... Στάλθηκε από το H9436 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Sony Xperia go, Sony Xperia M5, Sony Xperia 1 II, Sony Xperia 1 III, Sony Xperia 1 IV, Google Pixel 7 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. February 25, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2020 Εξαιρετική νομίζω συσκευή. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vwbestakos Δημ. February 26, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2020 Νομίζω ήρθε η ώρα να αλλάξω τηλέφωνο!! Εξαιρετική υλοποίηση απο την Sony μπράβο!!!! Παράθεση Samsung Galaxy S24 Ultra 5G (SM-S928B/DS) (Snapdragon 8 Gen 3, 512GB, 12GB RΑΜ) Android 14 (OneUI v6.1). Samsung Galaxy Watch 4 LTE (SM-R875F) (Exynos W920, 16GB, 1.5GB RΑΜ) WearOS v5.0 (OneUI v6.0). Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mak25 Δημ. February 27, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2020 Τούμπανο και κομψό!! Μακάρι να κάνει μια επιθετική τιμολογιακή πολιτική... Παράθεση Sony Ζ5 compact, Sony XZ1, Sony Xperia 5 - Samsung Galaxy tab S2 2016 Kia sportage ex full Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guy_fawkes Δημ. February 27, 2020 Author Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2020 Ναι στα 1200€ Δεν θα μπορούσε να ήταν πολύ πιο φτηνό από τον ανταγωνισμό με αυτά που προσφέρει. Στάλθηκε από το H9436 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Sony Xperia go, Sony Xperia M5, Sony Xperia 1 II, Sony Xperia 1 III, Sony Xperia 1 IV, Google Pixel 7 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bruno Δημ. February 28, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2020 Πάντως αν κρίνω από την ονομασία (MKII) παραπέμπει μάλλον σε ποιο "επαγγελματικό" κύκλο αγοραστών και όχι στο ευρύ κοινό. Σε κάθε περίπτωση πάντως μοιάζει ξεχωριστή υλοποίηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. February 28, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2020 Μάλλον θα αποχωριστώ το XZ3 για αυτό. Αρκεί να υποστηρίζει συχνότητες 5g SWEDEN. Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. February 28, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2020 Είναι πανέμορφο πάντως! Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. February 28, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2020 Είναι πανέμορφο πάντως! High class design. Έχω πάθει έρωτα. Ρε σονυ :love: Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guy_fawkes Δημ. February 28, 2020 Author Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2020 Το έχω πάρει σίγουρα Στάλθηκε από το H9436 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Sony Xperia go, Sony Xperia M5, Sony Xperia 1 II, Sony Xperia 1 III, Sony Xperia 1 IV, Google Pixel 7 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlidisc Δημ. February 29, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 29, 2020 ...έβαλε και μεγάλο αισθητήρα... ...έβαλε και μεγάλη μπαταρία... ...έβαλε και τελευταίο μοντελάκι Snapdragon... ...και made in Japan... Μας ΤΕΝΤΩΣΕ η άτιμη! Παράθεση iPhone 15 Pro Max - Apple Watch 7 - Mac mini M1 - Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
enigma84 Δημ. February 29, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 29, 2020 Πάντως αν κρίνω από την ονομασία (MKII) παραπέμπει μάλλον σε ποιο "επαγγελματικό" κύκλο αγοραστών και όχι στο ευρύ κοινό. Σε κάθε περίπτωση πάντως μοιάζει ξεχωριστή υλοποίηση. Αν δεν κάνω λάθος mk σημαίνει mark. Σε κάθε περίπτωση δηλώνει τη γενιά και στην συγκεκριμένη είμαστε στη δεύτερη. Αντί να το πει sony 1 2020 το αναφέρει ως mk2. Δεν νομίζω η ονομασία να το κάνει τόσο πιο εστιασμένο σε επαγγελματίες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guy_fawkes Δημ. February 29, 2020 Author Κοινοποίηση Δημ. February 29, 2020 Η ονομασία παραπέμπει στις κάμερες της εταιρίας από την ομάδα της α Mirroreless,και θα μείνει η ονομασία ως έχει. Στάλθηκε από το H9436 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 8 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Σήμερα έμαθα ότι εκτός από την κύρια κάμερα που μπορεί να βγάζει στα 20fps, η ultra wide το κάνει στα 10 κάτι που ο ανταγωνισμός όπως το ultra της Sammy δε μπορεί Στάλθηκε από το H9436 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Sony Xperia go, Sony Xperia M5, Sony Xperia 1 II, Sony Xperia 1 III, Sony Xperia 1 IV, Google Pixel 7 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. March 1, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2020 Σου πάει η καρδιά να αφήσεις XZ3? Με πόνο θα το κάνω. Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guy_fawkes Δημ. March 1, 2020 Author Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2020 Απλά σκέφτομαι ότι το έχω 1 μίση χρόνο και δεν έχει ούτε γρατζουνιά ακόμα, να το πουλήσω δεν θέλω, αλλά και να το έχω σαν δεύτερο θα μου ειναι άχρηστο. Στάλθηκε από το H9436 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Sony Xperia go, Sony Xperia M5, Sony Xperia 1 II, Sony Xperia 1 III, Sony Xperia 1 IV, Google Pixel 7 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LAGGI Δημ. March 2, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2020 Πολύ καλό....αλλα μήπως έπρεπε να είχε παρουσιαστεί πέρυσι? Για μενα που έχω s10+ από πέρυσι,τι κίνητρο έχω για να πάω στο Sony? Τι είναι αυτό δηλαδή που το κάνει να υπερτερεί από το Samsung και να αξίζει να (ξανα)ξηλωθω? Παράθεση GTZ (George) S23 Ultra SM-S918B A55 SM-A556 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
songless_bird Δημ. March 2, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2020 Πολύ καλό....αλλα μήπως έπρεπε να είχε παρουσιαστεί πέρυσι? Για μενα που έχω s10+ από πέρυσι,τι κίνητρο έχω για να πάω στο Sony? Τι είναι αυτό δηλαδή που το κάνει να υπερτερεί από το Samsung και να αξίζει να (ξανα)ξηλωθω?Εσύ για τον ίδιο λόγο που δεν χρειάζεται να πας ούτε στο s20 , δεν θα πας και σε αυτό . Άποψη μου , μια ναυαρχίδα δεν έχει λόγο αλλαγής σε λιγότερο από 2 χρόνια . Έχεις ένα ισχυρό και αξιόλογο κινητό . Να το πουλήσεις τώρα και να πληρώσεις την διαφορά για το Sony δεν αξίζει . Του χρόνου τέτοιο καιρό το Sony μπορεί να έχει και τα μισά λεφτά .... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] 24F1A078 Το να κανεις λάθη είναι ανθρώπινο. Το να ρίχνεις το φταίξιμο στον άλλον ειναι στρατηγική Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LAGGI Δημ. March 2, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2020 Εσύ για τον ίδιο λόγο που δεν χρειάζεται να πας ούτε στο s20 , δεν θα πας και σε αυτό . Άποψη μου , μια ναυαρχίδα δεν έχει λόγο αλλαγής σε λιγότερο από 2 χρόνια . Έχεις ένα ισχυρό και αξιόλογο κινητό . Να το πουλήσεις τώρα και να πληρώσεις την διαφορά για το Sony δεν αξίζει . Του χρόνου τέτοιο καιρό το Sony μπορεί να έχει και τα μισά λεφτά .... Εννοείται ότι δεν φεύγω από το s10+ απλά αναρωτιέμαι αν έχει νόημα να πληρώσει κανείς 1200 ευρω για ένα τηλέφωνο επιπεδου s10+ τη στιγμή που βρίσκει το s10+ στα μισά λ7. Από αυτή την άποψη το νέο Sony είναι παντελώς εκτός τόπου και χρόνου και πανάκριβο χωρίς ουσιαστικά κάτι καινούριο! Αν έρχονταν πέρυσι με 4000 μπαταρία έστω και σε αυτή την τιμή με αυτόν τον επεξεργαστή δεν θασπαγε το ταμεία? Φέτος ομως...."που πας ρε καραμήτρο"? Παράθεση GTZ (George) S23 Ultra SM-S918B A55 SM-A556 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts