atomant Δημ. August 27, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2020 Καλημέρα. Γνωρίζει κανείς αν υπάρχει δυνατότητα για gcam port; Εννοώ χωρίς ρουταρίσματα κ.τ.λ. Ευχαριστώ. Σου στελνω ΠΜ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimteo Δημ. August 27, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2020 Σου στελνω ΠΜΤο έλαβα. Σ' ευχαριστώ πολύ.... Στάλθηκε από το Redmi Note 9 Pro Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BOOM1 Δημ. August 27, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2020 Φίλε ευχαριστώ πολύ καλή φαίνεται! Πόσο έκανε; Και τι επέλεξες για να μν περάσει τελωνείο; Ευχαριστώ πες και εντυπώσεις όταν την πάρεις σε παρακαλώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gjimmys Δημ. August 28, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2020 Σου στελνω ΠΜ Μπορείς να στείλεις και σε μένα; Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
islanderfi Δημ. August 28, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2020 Φίλε ευχαριστώ πολύ καλή φαίνεται! Πόσο έκανε; Και τι επέλεξες για να μν περάσει τελωνείο; Ευχαριστώ πες και εντυπώσεις όταν την πάρεις σε παρακαλώ Η τιμή της είναι 7,92€+1,86€ μεταφορικά, δεν επέλεξα κάτι για το τελωνείο γιατί είναι μικρής αξίας. Την περιμένω ακόμα και κατά τα μέσα με τέλος Σεπτεμβρίου βλέπω να έρχεται αμα παραλάβω θε γράψω εντυπώσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dennisbest Δημ. August 29, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2020 Γνωρίζει κανείς αν υπάρχει κάποια διάφανη θήκη στο στυλ αυτής που δίνει η εταιρεία για το p30; Επίσημη της huawei δεν είδα να υπάρχει. Παρέλαβα χτες την nillkin nature αλλά τελικά είναι σαν τις noname , πολύ μαλακή και δεν έχει υπερυψωμένες άκρες πάνω και κάτω στην οθόνη ούτε πίσω στην κάμερα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evankouros Δημ. August 29, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2020 2) @evankouros @xakou -->βρήκατε κάποιο τρόπο για ηχογράφηση κλήσεων ? σε emui 10. ? Δεν ασχολήθηκα, γιατί το έδωσα στην κόρη μου (κράτησα το S9 που με βολεύει περισσότερο). Θυμάμαι όμως ότι κάπου γράφτηκε πως γίνεται, αλλά σε Android 9. Αν έχεις Android 10, πρέπει να γίνει downgrade πρώτα και αφού βάλεις το app ξανά upgrade (κρατάει το app ηχογράφησης). Παράθεση ...lost in translation... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lambros69 Δημ. August 30, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2020 Ρε παιδιά πως βάζω το mifit και κάποια υπόλοιπα να τρέχουν παντα δεν το βρίσκω Στάλθηκε από το Nova 5t μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telmusic Δημ. August 30, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2020 Αυτες οι Hydrogel μεμβράνες είναι ότι καλύτερο για κινητά σαν το nova που έχει μπρος πίσω ισιες πλευρές. Το πολύ καλό είναι ότι ακόμα και χάλια να την περάσεις μετά από 2-3 μέρες αυτή επουλώνει τις φυσαλίδες. Επίσης δεν αλλοιώνεται η ποιότητα της εικόνας όπως συμβαίνει με κάποια tempered glass. Η οεψτη φώτο είναι από την Πέμπτη και η δεύτερη χωρίς να έχω κάνει τίποτα σημερινή. Φυσικά έχω βάλει εδώ και μήνες και μπροστά στην οθόνη και επιτέλους βρήκα και για την πλάτη Παράθεση Honor 6 Xiaomi Note 3 Prime Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. August 30, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2020 Προστασία παρέχει? Αντίστοιχη με τεμπερεντ γκαλς? Στάλθηκε από το Redmi Note 9 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telmusic Δημ. August 30, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2020 Προστασία παρέχει? Αντίστοιχη με τεμπερεντ γκαλς? Στάλθηκε από το Redmi Note 9 Pro μου χρησιμοποιώντας TapatalkΝαι φυσικά Παράθεση Honor 6 Xiaomi Note 3 Prime Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
averel01 Δημ. August 30, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2020 Καλησπέρα παιδιά. Έσπασε η γυναίκα μου την οθόνη απο το nova 5t της. Ξέρει κανεις που να απευθυνθώ και τι να κάνω? έχει τύχει σε κανέναν? περίπου ποιο είναι το κόστος αν ξέρετε? Σας ευχαριστω πολύ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimteo Δημ. August 31, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2020 Σου στελνω ΠΜ Ήμουν σε διακοπές και δεν μπήκα στον κόπο να ασχοληθώ. Σήμερα που δοκίμασα, διαπίστωσα ότι δεν ανοίγει το αρχείο που μου έστειλες. Κάνεις τον κόπο να το κοιτάξεις και να μου το ξαναστείλεις σε παρακαλώ; Ευχαριστώ. Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BOOM1 Δημ. August 31, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2020 Καλησπέρα φίλε για προστασία οθόνης ποια εχεις; Έχει τρύπα στην selfie camera? Είσαι ευχαριστημενος; Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
islanderfi Δημ. September 1, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2020 Χθές μιλούσα στο Viber και παράλληλα είχα κλήση εισερχόμενη, άμεσα κόβει την συνομιλία στο Viber και μου εμφανίζει την εισερχόμενη χωρίς περιθώριο επιλογής για απόρριψη και συνέχιση στο Viber. Σας έχει τύχει; Μήπως υπάρχει καμιά ρύθμιση για αυτή την περίπτωση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. September 2, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2020 Χθές μιλούσα στο Viber και παράλληλα είχα κλήση εισερχόμενη, άμεσα κόβει την συνομιλία στο Viber και μου εμφανίζει την εισερχόμενη χωρίς περιθώριο επιλογής για απόρριψη και συνέχιση στο Viber. Σας έχει τύχει; Μήπως υπάρχει καμιά ρύθμιση για αυτή την περίπτωση; Ενεργοποιημένο volte να φανταστώ; Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
islanderfi Δημ. September 2, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2020 Ενεργοποιημένο volte να φανταστώ; Ναι, έχει σημασία; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. September 4, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2020 Ναι, έχει σημασία; Ναι, έχει. Οι κλήσεις viber γίνονται μέσω voip, δηλαηδ αποκλειστικά μέσω internet. Όταν δέχτηκες την "κανονική" κλήση, πιστεύω θα είχες χαμηλό σήμα 4g, οπότε η συσκευή σου, για να διατηρήσει την "κανονική" κλήση, έπεσε σε 3g, οπότε και έκλεισε η κλήση viber. Edit: Sorry, για την αργή απάντηση. Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimgeo Δημ. September 5, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2020 Να κάνω μια ερώτηση για τι βλέπω υποδοχή υπερύθρων αλλά δεν βλέπω εφαρμογή.. Έχει τελικά υπέρυθρες;; Στάλθηκε από το VOG-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kozi0 Δημ. September 5, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2020 Να κάνω μια ερώτηση για τι βλέπω υποδοχή υπερύθρων αλλά δεν βλέπω εφαρμογή.. Έχει τελικά υπέρυθρες;; Στάλθηκε από το VOG-L29 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΔεν είναι υπέρυθρες. Είναι αισθητήρας εγγύτητας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
islanderfi Δημ. September 6, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2020 Ναι, έχει. Οι κλήσεις viber γίνονται μέσω voip, δηλαηδ αποκλειστικά μέσω internet. Όταν δέχτηκες την "κανονική" κλήση, πιστεύω θα είχες χαμηλό σήμα 4g, οπότε η συσκευή σου, για να διατηρήσει την "κανονική" κλήση, έπεσε σε 3g, οπότε και έκλεισε η κλήση viber. Edit: Sorry, για την αργή απάντηση. Το πιο πιθανό είναι να έγινε όπως το περιέγραψες, θα το παρατηρήσω αν ξανασυμβεί και θα ενημερώσω ανάλογα. Δεν πειράζει για την καθυστέρηση δεν ήταν και κάτι επείγον, αρκεί που απάντησες, ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
polhs Δημ. September 6, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2020 Αυτες οι Hydrogel μεμβράνες είναι ότι καλύτερο για κινητά σαν το nova που έχει μπρος πίσω ισιες πλευρές. Το πολύ καλό είναι ότι ακόμα και χάλια να την περάσεις μετά από 2-3 μέρες αυτή επουλώνει τις φυσαλίδες. Επίσης δεν αλλοιώνεται η ποιότητα της εικόνας όπως συμβαίνει με κάποια tempered glass. Η οεψτη φώτο είναι από την Πέμπτη και η δεύτερη χωρίς να έχω κάνει τίποτα σημερινή. Φυσικά έχω βάλει εδώ και μήνες και μπροστά στην οθόνη και επιτέλους βρήκα και για την πλάτη Καλημέρα .......... Επειδή αναμένω από εβδομάδα το τηλέφωνο , από που τα αγόρασες ??? Μπορείς να βάλεις το link ??? Επίσης έχει gorilla glass το τηλέφωνο ??? Ευχαριστώ και καλό υπόλοιπο Κυριακής Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telmusic Δημ. September 6, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2020 Στο Ali express έχει πολλές για το κινητό μας. Εγω από εκεί έχω πάρει από διάφορους πωλητές. Δεν νομίζω πως έχει gorilla και ίσως για αυτό να έρχεται με έτοιμη τοποθετημένη μεμβράνη στην οθόνη Παράθεση Honor 6 Xiaomi Note 3 Prime Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iounios68 Δημ. September 7, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2020 χαιρετω. Διαβασα αρκετα αλλα δεν βρηκα ακρη. notification led τελικα εχει? Κι αν εχει δουλευει? Σε αλυσιδα καταστηματων που το ειχαν στην εκθεση ειδα ενα κοκκινο λαμπακι αναμενο στη συσκευη την ωρα που αυτη φορτιζε. Αυτο ειναι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kozi0 Δημ. September 7, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2020 χαιρετω. Διαβασα αρκετα αλλα δεν βρηκα ακρη. notification led τελικα εχει? Κι αν εχει δουλευει? Σε αλυσιδα καταστηματων που το ειχαν στην εκθεση ειδα ενα κοκκινο λαμπακι αναμενο στη συσκευη την ωρα που αυτη φορτιζε. Αυτο ειναι?Καλησπέρα. Ναι είναι εσωτερικά του ακουστικού. Δεν είναι και πολύ έντονος ο φωτισμός αλλά είναι εκεί.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts